27 Nisan 2024 Cumartesi


13:05   CHP`Lİ AŞKIN GENÇ 2021 YILINDAN BERİ MALİ TABLOLARINI YAYINLAMAYAN YEŞİLAY`I TBMM GÜNDEMİNE TAŞIDI: “YEŞİLAY`IN, KAYNAĞI NERELERDE KULLANDIĞI DENETLENİYOR MU?”   12:46   İYİ PARTİ`NİN SEÇİMLİ OLAĞANÜSTÜ KURULTAYI BAŞLADI. GENEL BAŞKANLIK İÇİN 4 ADAY YARIŞACAK   12:31   CHP`DEN KANUN TEKLİFİ: "ASGARİ ÜCRET ÜÇ AYDA BİR ARTAN ENFLASYON ORANINDA OTOMATİK OLARAK ARTIRILSIN"   12:10   BİNLERCE AVUKAT HAKLARI İÇİN ANKARA`DA YÜRÜYOR: “YOK SAYILAN SAVUNMA MAKAMININ SESİNİ DUYURMAK İÇİN YOLA ÇIKTIK``   11:32   SİNOP`UN ERFELEK İLÇESİNDE AÇILMAK İSTENEN TAŞ OCAĞINA BÖLGE HALKI TEPKİLİ   11:11   KARADENİZ`DE ÇAY TARIMI YAPILAN İLLERİN CHP İL BAŞKANLARI 2024 YILI ÇAY FİYATI İÇİN ORTAK AÇIKLAMA YAPTI: "ÇAY FİYATI 25 TL OLMALIDIR"   11:02   EGEÇEP`TEN ÇERNOBİL`İN YIL DÖNÜMÜNDE AÇIKLAMA: AKKUYU NÜKLEER ENERJİ SANTRALİ PROJESİNİ DURDURUN   10:06   CHP`DEN YENİ MÜFREDAT ELEŞTİRİSİ: "ADALET VE KALKINMA PARTİSİ İKTİDARININ ÇAĞDIŞI EĞİTİM MANİFESTOSU"   10:01   MAHMUT TANAL`IN, ENERJİ VE TABİİ KAYNAKLAR BAKANLIĞI ÖNÜNDEKİ EYLEMİ SABAH SON BULDU: ELEKTRİK KESİNTİLERİNE ÇÖZÜM ÜRETİLMEZSE, DEMOKRATİK TEPKİLERİMİZ DEVAM EDECEK   10:01   MAHMUT TANAL`IN, ENERJİ VE TABİİ KAYNAKLAR BAKANLIĞI ÖNÜNDEKİ EYLEMİ SABAH SON BULDU: ELEKTRİK KESİNTİLERİNE ÇÖZÜM ÜRETİLMEZSE, DEMOKRATİK TEPKİLERİMİZ DEVAM EDECEK   10:01   ELAZIĞ`DA KIZ ÖĞRENCİLERİ TACİZ ETTİĞİ İDDİA EDİLEN ÖĞRETMEN TUTUKLANDI   09:55   MERSİN BÜYÜKŞEHİR`İN MAHALLE MUTFAKLARI İLE 2,5 MİLYON ADET YEMEK YURTTAŞLARA ULAŞTI   09:38   SEVDA ERDAN KILIÇ: “KAÇAK SARAY`N ARTIK BİR DE KAÇAK DANIŞMANLARI VAR. HEM AYM KARARINA UYMUYORLAR, HEM DE SARAY`IN KAPALI KAPILARI ARDINDA ANAYASA YAZIYORLAR”   09:36   ÖMER FETHİ GÜRER`DEN BAKAN YUMAKLI`YA: “ESK TARAFINDAN MARKETLERE VERİLEN KARKAS ETLER VATANDAŞA ULAŞIYOR MU?   09:24   MESKİ JENERATÖR SAYISINI 3 YILDA 313`E ÇIKARDI   01:58   KDV GENEL UYGULAMA TEBLİĞİNDE YER ALAN YÜZDELİK DİLİMLERİN DEĞİŞTİRİLMESİNE İLİŞKİN TEBLİĞ RESMİ GAZETE`DE YAYIMLANDI   01:09   CHP İSTANBUL İL BAŞKANI ÇELİK, VALİ GÜL İLE `TAKSİM`DE 1 MAYIS`I GÖRÜŞTÜ   23:41   BAKANLIK ÖNÜNDE OTURMA EYLEMİ BAŞLATAN CHP`Lİ TANAL: "SURİYE`YE ÜCRETSİZ ELEKTRİK GÖNDERİLİYOR AMA BENİM VATANDAŞIM MAĞDUR"   20:22   MAHKEME İSİAS DAVASINDA ARA KARARINI AÇIKLADI... AVUKAT ESENDAĞLI: "KONUNUN TEKRARDAN BİLİRKİŞİYE HAVALE EDİLMESİ ÖNEMLİ GELİŞME"   16:33   İSİAS DAVASI DEVAM EDİYOR... MAHKEME, ÜÇ UZMANIN DİNLENİLMESİNE KARAR VERDİ  
 
     
   

TARSUS BELEDİYE BAŞKANI BOZDOĞAN, KIRSAL MAHALLELERDE HALKLA BULUŞMAYA DEVAM EDİYOR


Tarsus Belediye Başkanı Haluk Bozdoğan, 2024 projelerini tanıtmak ve vatandaşların taleplerini dinlemek amacıyla gün doğumundan itibaren kapsamlı bir ziyaret programına katıldı. Başkan Bozdoğan, çeşitli merkez ve kırsal mahallelerde muhtarlarla ve vatandaşlarla buluşarak ihtiyaçları değerlendirdi, yoğun ilgiyle karşılandı. Aynı gün içinde kentte faaliyet gösteren odaları ve kooperatifleri de ziyaret eden Başkan Bozdoğan, Tarsus`un dinamikleri üzerine değerlendirmelerde bulundu.

 

Tarih : 15 Aralık 2023 Cuma 13:29   Okunma : 215

Tarsus Belediye Başkanı Haluk Bozdoğan, 2024 projelerini tanıtmak ve vatandaşların taleplerini dinlemek amacıyla gün doğumundan itibaren kapsamlı bir ziyaret programına katıldı. Başkan Bozdoğan, çeşitli merkez ve kırsal mahallelerde muhtarlarla ve vatandaşlarla buluşarak ihtiyaçları değerlendirdi, yoğun ilgiyle karşılandı. Aynı gün içinde kentte faaliyet gösteren odaları ve kooperatifleri de ziyaret eden Başkan Bozdoğan, Tarsus`un dinamikleri üzerine değerlendirmelerde bulundu.

Tarsus Belediye Başkanı Haluk Bozdoğan, Başkan Yardımcıları ve teknik ekibin bulunduğu heyet, Sağlıklı, Kayadibi, Dadalı, Kurbanlı, Akgedik, köylerini ziyaret ederek köylülerle bir araya geldi. Köy ziyaretlerinde vatandaşlarla bir araya gelen Bozdoğan, muhtarların ve yurttaşların taleplerini not alarak belediye ekiplerini saha sorunlarının çözümü için görevlendirdi. Ziyaretlerde Bozdoğan, köy sakinlerine belediyenin çalışmaları hakkında da bilgi verdi.

Projeleri detaylı şekilde anlatan Bozdoğan, çalışmalarla ilgili öneri ve talepleri aldı. Ardından Şöförler ve Otomobilciler Odası, Ticaret Borsası, Ziraat Odası, Ticaret ve Sanayi Odası, Esnaf Sanatkârlar Kredi ve Kefalet Kooperatifleri kuruluşlarını ziyaret ederek, sektör temsilcileriyle görüşen Başkan, Tarsus`un dinamikleri üzerine değerlendirmelerde bulundu. Aynı gün içinde merkez mahalleleri de ziyaret eden Başkan Bozdoğan, akşam saatlerinde Fahrettinpaşa ve Fevzi Çakmak Mahallelerinde düzenlenen buluşma programında vatandaşlarla bir araya geldi.

Ziyaretlerin odak noktasında, 2024 projelerinin detaylı bir şekilde anlatılması ve vatandaşların beklentilerine duyarlılıkla yaklaşılması yer aldı. Başkan Bozdoğan, kent sakinleriyle etkileşim kurarak yerel yönetimde şeffaf ve katılımcı bir yönetim anlayışını sürdürdü. Ziyaretlerde büyük ilgi gören başkan, Tarsus Belediyesinin 2024 yılında planlanan projelerini detaylı bir şekilde açıkladı.

“96 BİN OY ALMAK CUMHURİYET TARİHİNDE BURADA GÖRÜLMEMİŞ BİR OLAYDI”

Devam eden projelere değinen Başkan Bozdoğan, “Ekmek Fabrikası bitiyor, Sağlık Yerleşkesi bitiyor. Ve diğer tarafta Kent Meydanı yoktu, Kent meydanı bitiyor, Kültür Merkezi bitiyor. Yani şöyle bir baktığınız zaman Tarsus`taki yapılanlara emin olun. Gece gündüz çalışarak bu işleri başardık. Hepinizden Allah razı olsun. 96 bin oy almak bu Cumhuriyet tarihinde burada görünmemiş bir olaydı. Ne olursa olsun şu güzel huzurlu rahat havayı devam ettirmemiz gerekiyor. Bunun için de elimden gelen her şeyi yapacağım. Çünkü bu kentte arap var, kürt var yörük var. Bu kentte herkese eşit hizmet veriyoruz” dedi.

“BELEDİYENİN PARASI HALKIN PARASI”

Tarsus Belediyesi`nin sosyal destek çalışmalarından bahseden Başkan Bozdoğan, “Hükümet sosyal hizmetlerde bir verirken Tarsus Belediyesi 2 buçuk veriyor. Bu ciddi bir rakamdır. Bugün kansere yakalanan hastalarımızın ilaç parasını bile Tarsus Belediyesi ödüyor. Kulak işitme cihazını merkez hükümet yüzde 10 verirken, Tarsus Belediyesi yüzde 90 veriyor. Yani burada anlatmak istediğim bir tablo şu, bu para sizin paranız. Para hepimizin, önemli olan bu paranın akıllı ve mantıklı bir şekilde halka yayılmasını sağlamak. Benim görevim o ve o paraya sahip çıkmak. Kimseye rant sağlamadık” diye konuştu.

“TEK DERDİM RANTA ENGEL OLMAK”

Tarsus Belediyesi`nde olan paranın halka eşit bir şekilde dağıtmak için çalıştıklarını belirten Başkan Bozdoğan, “4 buçuk yıl önce 96.000 oy verdiniz. En çok oy veren mahalle burasıydı. Hakkımızı helal edin. Önümüzdeki seçime de girmekteki tek niyetim şu, böyle düzenli bir belediye yapısını ortaya koyduktan sonra bunları ranta kaptırmamak. Birilerinin eline geçmesini ortadan kaldırmak onun için tekrar aday oldum. Hayır, dualarınızı eksik etmezseniz sevinirim. Hepinize çok teşekkür ediyorum” dedi.

 






Paylaş :
Etiketler :  

Yorum Ekle comment Yorumlar (0)

Yapılan yorumlarda IP Bilgileriniz kayıt altına alınmaktadır..!





  GÜNCEL HABERLER

 
  FLAŞ HABER
   
  YAZARLAR
 


 
  EN ÇOK OKUNANLAR
  • Bu Ay
  • Bu Hafta
  • Dün
  • Bugün
 
 


  SOSYAL MEDYA


  GAZETELER
 
 

 







mersinerji.com
ANKA Haber Ajansı
Abonesidir

 
 
ANASAYFA İLETİŞİM KÜNYE HABER ARŞİVİ GİZLİLİK İLKELERİ

 
Siteden yararlanırken gizlilik ilkelerini okumanızı tavsiye ederiz..!
altioksiyaset.com © Copyright 2017-2024 Tüm hakları saklıdır..! İzinsiz ve kaynak gösterilemeden yayınlanamaz, kopyalanamaz, kullanılamaz..!

URA MEDYA