14 Mayıs 2024 Salı


16:50   TARSUS BELEDİYESİ PERSONELİNE YANGIN TATBİKATI VE EĞİTİMİ VERİLDİ   16:45   TOROSLAR BELEDİYE BAŞKANI YILDIZ, ENGELLİLER HAFTASI’NDA ÖZEL BİREYLERLE PİKNİK YAPTI   12:26   YENİŞEHİR BELEDİYESİ ÜRETTİĞİ ORGANİK SOLUCAN GÜBRESİNİ ÇİFTÇİLERE ULAŞTIRIYOR   11:41   MESKİ GENEL MÜDÜRLÜĞÜ MAYIS AYI OLAĞAN GENEL KURULU 1. BİRLEŞİMİ GERÇEKLEŞTİRİLDİ   11:40   MERSİN BÜYÜKŞEHİR ÇOCUK MECLİSİ ÜYELERİ, KENT GEZİSİ İLE MERSİN’İ GEZME VE GÖRME FIRSATI BULDU   11:29   MERSİN BÜYÜKŞEHİR BELEDİYE MECLİSİ’NİN MAYIS AYI 1. BİRLEŞİMİ GERÇEKLEŞTİRİLDİ   18:54   TOROSLAR’IN MİLLİ GURURU MEHMET CAN YAKIN, DÜNYA ÜÇÜNCÜSÜ OLDU   16:51   MERSİN MİLLETVEKİLİ KIŞ, OTİZMLİ ÇOCUKLARIN VE AİLELERİNİN SESİ OLDU   16:34   CAN ATALAY`DAN SOMA İÇİN SİLİVRİ`DEN MEKTUP   15:58   MEVSİMLİK TARIM İŞÇİLERİNİN YAŞAM ALANINDA "ELEKTRİK" TEHLİKESİ...    15:18   İSTANBUL BOĞAZI BELEDİYELER BİRLİĞİ BAŞKANLIĞI AKP`DEN CHP`YE GEÇTİ: BOĞAZIN TARİHİ VE DOĞAL MİRASINI KORUYACAĞIZ   14:50   MSB: "PENÇE KİLİT OPERASYONU BÖLGESİNDE ÇOK SAYIDA SİLAH, MÜHİMMAT VE MALZEME ELE GEÇİRİLDİ"   14:24   KAMUDA TASARRUF PAKETİ AÇIKLANDI... BAKAN ŞİMŞEK: "YAKINDA İLAVE TEDBİRLER AÇIKLAYACAĞIZ"   13:51   TÜRK ECZACILARI BİRLİĞİ BAŞKAN ÜNEY: "ÜLKEMİZ CARİ SAĞLIK HARCAMALARINA OECD ÜLKELERİNE GÖRE EN DÜŞÜK PAY AYIRAN ÜLKEDİR"   13:20   ÖZGÜR ÖZEL SOMA`DA… “SOMA’DAKİ EN GARİBAN İNSANIN YÜZÜ GÜLMEDEN HİÇBİRİMİZİN YÜZÜ GÜLMEYECEK”   12:59   MERSİN BÜYÜKŞEHİR BELEDİYESİ`NDEN GÜLNAR`IN TANITIMINA DESTEK   12:34   ARZU ÇERKEZOĞLU: SOMA`DA 10 YILDIR ADALET YOK   12:15   SEZGİN TANRIKULU`NDAN 13 MAYIS`IN "MADEN İŞÇİSİNİN CAN GÜVENLİĞİ GÜNÜ" İLAN EDİLMESİ İÇİN KANUN TEKLİFİ   12:10   TARSUS’TA HAYVAN HAKLARI GÜNDEMDE: 1. SOKAK HAYVANLARI ÇALIŞTAYI İÇİN GERİ SAYIM BAŞLADI!   11:51   CHP MEZİTLİ İLÇE BAŞKANI YILMAZ’DAN EŞİTLİK VURGUSU  
 
     
   

ERDOĞAN: `PARÇASI KALORİFER PETEĞİNE BENZİYOR` DİYEN HAZIMSIZLARA RAĞMEN MİLLİ MUHARİP UÇAĞIMIZ BUGÜN GÖKLERLE BULUŞTU


Cumhurbaşkanı ve AK Parti Genel Başkanı Recep Tayyip Erdoğan, bugün ilk uçuşunu yapan milli muharip uçak KAAN`a ilişkin; "KAAN, aynı F-16 gibi. Böylece Türkiye kendi beşinci nesil uçağını üretme yolunda çok kritik bir aşamayı daha geride bıraktı. Ne demişlerdi, `Yapamazlar`. Bu özgüven fukaralarına, `Parçası kalorifer peteğine benziyor` diyen hazımsızlara, ilk andan itibaren KAAN projesini baltalamaya çalışan işbirlikçilere rağmen milli muharip uçağımız hamdolsun bugün göklerle buluştu" dedi.

 

Tarih : 21 Şubat 2024 Çarşamba 15:53   Okunma : 115

Cumhurbaşkanı ve AK Parti Genel Başkanı Recep Tayyip Erdoğan, bugün ilk uçuşunu yapan milli muharip uçak KAAN`a ilişkin; "KAAN, aynı F-16 gibi. Böylece Türkiye kendi beşinci nesil uçağını üretme yolunda çok kritik bir aşamayı daha geride bıraktı. Ne demişlerdi, `Yapamazlar`. Bu özgüven fukaralarına, `Parçası kalorifer peteğine benziyor` diyen hazımsızlara, ilk andan itibaren KAAN projesini baltalamaya çalışan işbirlikçilere rağmen milli muharip uçağımız hamdolsun bugün göklerle buluştu" dedi.

Erdoğan, Afyonkarahisar Zafer Meydanı`nda düzenlenen mitinge katıldı. Erdoğan`ın konuşmasının satır başları şöyle:

"ALLAH BUNLARA AKIL FİKİR, CHP`Lİ KARDEŞLERİMİZE DE SABIR VERSİN"

"Geçtiğimiz Mayıs ayında yapılan seçimlerde Cumhurbaşkanlığı`nda ve milletvekilliğinde yüzde 64 gibi rekor bir oyla bize destek olduğunuz için her birinize şükranlarımı sunuyorum.

Demokrasimizi vesayetçilere karşı birlikte koruduk. Emperyalistlerin oyunlarını sizlerle birlikte bozduk. Terör örgütlerinin başını sizlerle birlikte ezdik. Türkiye Yüzyılı`nın temellerini yine sizlerle birlikte attık. Şimdi önümüzde 31 Mart mahalli idareler seçimleri var. Kaç gün kaldı? 38 gün. 38 gün sonra bir kez daha sandık başına gideceğiz. Hazır mıyız?

Aile müessesesini güçlendireceğiz. Evlatlarımızı çağın her türlü sapkın akımlarından koruyacak, milli ve manevi değerlerimize teçhiz edilmiş nesiller yetiştirecek bir anlayışla programlarımızı hayata geçireceğiz. Şehirlerimizi çevreye ve tabiata duyarlı, estetikle biçimlenmiş, tarihi, kültürel ve doğal zenginlikleri korunmuş, huzurlu, güvenli yerleşim yerleri olarak geliştireceğiz.

Parti içi iktidar kavgaları dışında hiçbir şeyle ilgilenmiyorlar. Dün baş tacı ettiklerini bugün yerin dibine sokmaktan çekinmiyorlar. Türkiye`nin sorunlarına çare olacak, şehirlerimizin sıkıntılarını giderecek doğru düzgün tek bir önerileri dahi yok. Milletten ve siyasetin temel değerlerinden öyle kopuklar ki, belediye başkan adaylarını dahi vatandaşa değil nereye soruyorlar, yapay zekaya soruyorlar. Yapay zeka kimi uygun görürse kimi seçerse bunlara neyi emrederse bu acemiler de milletin karşısına `İşte adayımız` diyerek onu çıkarıyorlar. Sonra bir de utanmadan millete `Adaylarımıza tıpış tıpış oy vereceksiniz` dayatmasında bulunuyorlar. Ne diyelim. Allah bunlara akıl fikir, CHP`li kardeşlerimize de sabır versin.

"MİLLETİN SANDIKTA VERDİĞİ MESAJI OKUMAYANLAR 31 MART`TA MİLLETİN TOKADINI YEMEKTEN KURTULAMAYACAK"

Açık ve net söylüyorum: 14 ve 28 Mayıs seçimlerinde milletin sandıkta verdiği mesajı okumayanlar 31 Mart`ta bu sefer milletin tokadını yemekten kurtulamayacak. Buna hazır mıyız? Kelime oyunlarıyla gerçekleri gizleyebileceklerini zannedenler milletin ferasetini hafife almanın ne demek olduğunu 31 Mart`ta sandıklar açılınca bir kez daha göreceklerdir. Biz de kelime hokkabazlıklarının arkasına saklanmaya çalışılan hakikatleri insanımıza anlatmaktan geri durmayacağız.

Milletimizin karşısına çıkan adaylardan bazıları öyle hesapsız, kitapsız, öyle ölçüsüz vaatlerde kendini göstermeye çalışıyor ki, bazen insan şaşıp kalıyor. Türkiye, bir önceki seçimlerde her konuda atıp tutan sonra da verdiği sözleri inkar eden zübük siyasetçi tiplerini gördü, tanıdı. Eski Türkiye`de ülkemizin hazine değerindeki yıllarını heba ve imkânlarını çarçur edenleri de en iyi sizler biliyorsunuz. Aynı şekilde, belediyelerde de şehrine yıllar kaybettiren başkanlar oldu. Halbuki belediyecilik hesap kitap işidir. Bütçeniz bellidir, ihtiyaçlar bellidir, imkânlar bellidir. Hepsini bir araya getirir en ideal eser ve hizmet planlamasını yaparsınız.

"ÖNÜMÜZDEKİ DÖNEMDE SAVUNMA SANAYİİNDE YENİ MÜJDELER VERMEYİ SÜRDÜRECEĞİZ"

Bugün Türk savunma sanayiinin gurur günlerinden birini daha yaşadık. Milli muharip uçağımız KAAN bu sabah ilk uçuşunu başarıyla gerçekleştirdi. Yaptık ve yapmaya devam edeceğiz. Görüyorsunuz değil mi, şu anda KAAN`ı görüyorsunuz Daha neler gelecek, neler. İnsansız uçakları yaptık mı? Akıncı`yı yaptık mı? Daha dur bakalım neler gelecek, neler. Kızılelma`yı yaptık mı? Ya bu Kızılelma var ya, F-16`nın taşdığı bombayı taşıyor. Daha yapacağız. Şu gördüğünüz KAAN, aynı F-16 gibi. Böylece Türkiye kendi beşinci nesil uçağını üretme yolunda çok kritik bir aşamayı daha geride bıraktı. Ne demişlerdi, `Yapamazlar`. Bu özgüven fukaralarına, `Parçası kalorifer peteğine benziyor` diyen hazımsızlara, ilk andan itibaren KAAN projesini baltalamaya çalışan işbirlikçilere rağmen milli muharip uçağımız hamdolsun bugün göklerle buluştu. Rabbim emeği geçen herkesten razı olsun diyorum. Dosta güven, düşmana korku salan KAAN`ımızın diğer testlerini de süratle tamamlamak için çalışmalarımızı yoğunlaştıracağız. Önümüzdeki dönemde savunma sanayiinde milletimize yeni müjdeler vermeyi sürdüreceğiz.

Ulaştırmada 2002 yılına kadar Afyonkarahisar`a 54 kilometre bölünmüş yol yapılmıştı. Biz bunu 592 kilometreye çıkardık. Afyon`u Denizli, Uşak, Burdur, Isparta, Kütahya ve Konya ile bölünmüş yollar ile bağladık. Yapımı süren pek çok yol projemiz var. Ayrıca, Afyon-Uşak yolu onarımını seneye inşallah tamamlıyoruz. Şehir sınırları içerisindeki demir yollarının tamamını yeniledik, gar binasını restore ettik. Ankara-Afyonkarahisar-İzmir Yüksek Hızlı Tren hattının yapımı devam ediyor. Etap etap hizmete girecek bu hattın tamamı bittiğinde Afyonkarahisar-Ankara arası 1,5 saate, Afyonkarahisar-İstanbul arası 3,5 saate, Afyonkarahisar-İzmir arası 2 saate düşecek.

"BİR BELEDİYE DÜŞÜNÜN Kİ, KİMİNLE HAREKET EDECEK? CUMHUR İTTİFAKI İLE"

Kardeşlerim unutmayın; şu anda Cumhur İttifakı iktidar mı? Bir belediye düşünün ki, kiminle hareket edecek? Cumhur İttifakı ile. DEM`lenenler varsın demlensin, biz işimize bakacağız. Sizlerin adaylarımıza merkezde ve ilçelerde, beldelerde çok güçlü destek vereceğinize inanıyorum."

 






Paylaş :
Etiketler :  

Yorum Ekle comment Yorumlar (0)

Yapılan yorumlarda IP Bilgileriniz kayıt altına alınmaktadır..!






 
  FLAŞ HABER
   
  YAZARLAR
 


 
  EN ÇOK OKUNANLAR
  • Bu Ay
  • Bu Hafta
  • Dün
  • Bugün
 
 


  SOSYAL MEDYA


  GAZETELER
 
 

 







mersinerji.com
ANKA Haber Ajansı
Abonesidir

 
 
ANASAYFA İLETİŞİM KÜNYE HABER ARŞİVİ GİZLİLİK İLKELERİ

 
Siteden yararlanırken gizlilik ilkelerini okumanızı tavsiye ederiz..!
altioksiyaset.com © Copyright 2017-2024 Tüm hakları saklıdır..! İzinsiz ve kaynak gösterilemeden yayınlanamaz, kopyalanamaz, kullanılamaz..!

URA MEDYA