7 Mayıs 2024 Salı


10:16   MHP’Lİ UYSAL MERSİN’DE YAPIMI DEVAM EDEN YATIRIMLARI DEĞERLENDİRDİ   19:01   ÖZGÜR ÖZEL DEVLET BAHÇELİ`Yİ ZİYARET EDECEK   18:45   1 MAYIS SORUŞTURMASINDA 11 KİŞİ DAHA TUTUKLANDI   17:25   MERSİN BELEDİYE BAŞKANI SEÇER, 4 MERKEZ İLÇENİN MUHTARI İLE BİR ARAYA GELDİ   16:25   YÜKSEK SEÇİM KURULU, YEREL SEÇİMLERİN KESİN SONUÇLARINI İLAN ETTİ   15:57   VELİ AĞBABA, ÖZGÜR ÖZEL`İN ERDOĞAN İLE YAPTIĞI GÖRÜŞMEYİ DEĞERLENDİRDİ   15:52   MEZİTLİ`DE `3 FİDAN` TÖRENLE ANILDI   15:52   VEKALETLE KURBAN KESİM BEDELİ AÇIKLANDI   15:50   BAŞKAN YILDIZ’DAN, İLÇENİN YÜKSEK KESİMLERİNDE DOLU FELAKETİNDEN ZARAR GÖREN ÜRETİCİLERE GEÇMİŞ OLSUN   14:48   İYİ PARTİ`NİN YENİ TBMM GRUP BAŞKAN VEKİLLERİ BELİRLENDİ   14:36   ÖZGÜR ÖZEL, SİNAN ATEŞ’İN EŞİ AYŞE ATEŞ İLE GÖRÜŞTÜ   13:01   ÖZGÜR ÖZEL: “HİÇ KİMSE KORKMASIN. CHP`Yİ TOPUYLA TÜFEĞİYLE DARBECİLER KARIŞTIRAMADI. ÖZGÜVENSİZ TARTIŞMALARLA KİMSE KİMSEYİ MEŞGUL ETMESİN. İŞİMİZ VAR DAHA İKTİDAR OLACAĞIZ"   10:50   GÖKHAN GÜNAYDIN: “SİZİN GÜNDEMİNİZ ISTAKOZ OLABİLİR, BİZİM GÜNDEMİMİZ HALKIN SORUNLARI”   09:55   İYİ PARTİ KURUCU GENÇLİK KOLLARI BAŞKANI ÖZEL`DEN "GERONTOKRASİ İLE MÜCADELE" VURGUSU   16:15   YSK, CHP`NİN HATAY VE İSKENDERUN SEÇİMLERİNE YÖNELİK `TAM KANUNSUZLUK` BAŞVURUSUNU REDDETMİŞTİ... ANKA, KARARIN GEREKÇESİNE ULAŞTI   16:05   "BASKI" İDDİALARININ GÖLGESİNDE ANKARA TABİP ODASI SEÇİMLERİ...    15:53   EMNİYET TEŞKİLATI SENDİKASI`NDAN `İNTİHAR VE MOBBİNG` ANKETİ   15:01   AYLİN NAZLIAKA, AİLE VE SOSYAL HİZMETLER BAKANLIĞININ FAALİYETLERİNİ DEĞERLENDİRDİ   12:48   İSTANBUL`DA 1 MAYIS GÖZALTILARI SÜRÜYOR   12:06   VEHBİ BAKIRLIOĞLU: "CANLI HAYVAN VE ET İTHALATI REKORA DOĞRU KOŞUYOR"  
 
     
   

VAHAP SEÇER, CHP TOROSLAR BELEDİYE BAŞKAN ADAYI ABDURRAHMAN YILDIZ`IN ‘DAYANIŞMAYI BÜYÜTME BULUŞMASI`NA KATILDI: “5 YIL DAHA AYNI ŞEKİLDE DEVAM EDECEĞİZ”


Mersin Büyükşehir Belediye Başkanı Vahap Seçer, CHP Toroslar Belediye Başkan Adayı Abdurrahman Yıldız`ın ‘Dayanışmayı Büyütme Buluşması`na katıldı. Etkinlikte yaptığı konuşmada Mersin`e ve Mersin halkını hiçbir ayrım yapmadan, hiçbir farklılık gözetmeden kucakladıklarını söyleyen Başkan Seçer, “5 yıl nasıl geldiysek, 5 yıl daha sizlerin desteğiyle aynı şekilde devam edeceğiz. Mersin`de dostluğu, kardeşliği, birliği, beraberliği hep beraber sağlayacağız” dedi.

 

Tarih : 3 Mart 2024 Pazar 15:22   Okunma : 245

Mersin Büyükşehir Belediye Başkanı Vahap Seçer, CHP Toroslar Belediye Başkan Adayı Abdurrahman Yıldız`ın ‘Dayanışmayı Büyütme Buluşması`na katıldı. Etkinlikte yaptığı konuşmada Mersin`e ve Mersin halkını hiçbir ayrım yapmadan, hiçbir farklılık gözetmeden kucakladıklarını söyleyen Başkan Seçer, “5 yıl nasıl geldiysek, 5 yıl daha sizlerin desteğiyle aynı şekilde devam edeceğiz. Mersin`de dostluğu, kardeşliği, birliği, beraberliği hep beraber sağlayacağız” dedi.

Mersin Büyükşehir Belediye Başkanı ve CHP`nin Adayı Seçer, Toroslar Belediye Başkan Adayı Yıldız`ın Dayanışmayı Büyütme Buluşması`na katıldı. CHP Mersin Milletvekili Gülcan Kış, CHP Toroslar Belediye Başkan Adayı Abdurrahman Yıldız, Yeşil Sol Parti Eş Sözcüsü Ahmet Asena ve çok sayıda yurttaşın katıldığı etkinlikte Başkan Seçer, davul zurna ve halaylarla karşılandı.  

Abdurrahman Yıldız`ın Meclis Üyeliği boyunca başarılı bir şekilde takım çalışması yürüttüklerini belirten Seçer, şunları söyledi:

“Sizlerin oylarıyla geldiği Meclis`te oyların hakkını verdi. Kendisine Mersin halkı adına teşekkür ediyorum. Çünkü Mersin halkının kim olursa olsun hakkını korudu. Biz kendimizi memlekete, halkımıza adadık. Hepimiz böyle. Doğudan batıya, kuzeyden güneye Mersin, Türkiye`nin özetidir. Bu bilinçle çalışıyoruz ve çalışmaya da devam edeceğiz Bunu gururla, onurla söylüyorum. En büyük yol yatırımlarını Toroslar`a yaptık. 30 yıldır başka bir zihniyet yönetiyor ama 5 yıldır kalbinden gelen sesi dinleyip, aklında yorumlayıp, orada karar alan anlayışla, herkesi kucaklayarak en büyük yatırımları bugüne kadar girilmemiş mahallelere yaptık. Sosyal politikalara en büyük bütçeleri, başta Toroslar olmak üzere tüm dezavantajlı bölgelere ayırdık. Bizim Mahalle Mutfağı meşhurdur, Türkiye`de örnektir. 10 TL`ye üç çeşit yemek. Sadece Toroslar`da 9 noktada var. İşte oranın sosyoekonomik yapısını gösteriyor. Diğer uyguladığımız politikalar, örneğin biz ilk sosyal yaşam merkezini Halkkent`e açtık.” 

31 Mart seçimlerinden başarı ile çıkılacağına inandığını aktaran Seçer, konuşmasına şöyle devam etti:

“Sizlerin gayreti ve desteğiyle Toroslar`ı alacağız, kazanacağız. Biz 5 yıldır görevimiz gereği üzerimize düşeni yaptık. Bu kampanyada da gidip Torosların köylerini, mahallelerini her bölgesini gezerek, hem onlara 5 yıldır uzattığımız o sıcak eli tekrar uzatacağız ve gelecek 5 yıl için hem Toroslar ilçemizde hem Büyükşehir`de tekrar güvenlerini, desteklerini isteyeceğiz. Sizler de yoldaşlarınızı yalnız bırakmayacaksınız buna canı gönülden inanıyorum.”

Konuşmasında Toroslar`ın demografisinin Türkiye`nin bir yansıması olduğunu dile getiren CHP Toroslar Belediye Başkan Adayı Abdurrahman Yıldız da adaylığının da bir kent uzlaşısı ve ortak fikrin açığa çıkartılması ile gerçekleştiğini söyledi. Toroslar`ın 30 yıldır yönetilemediğine dikkat çeken Yıldız, şunları kaydetti: 

“Toroslar`ın ciddi fiziki sorunları bir yana, orada yaşanması gereken kardeşlik ortamı bir türlü bugüne kadar oluşturulamadı. Toroslar gerçekten bu ülkenin özeti gibi aslında. Türkiye`de kim yaşıyorsa Toroslar`da onlar yaşıyor. İnançlarıyla, memleketleriyle Türkiye`nin tamamının özeti halinde Toroslar. Dolayısıyla Toroslar aslında bizim hakikaten kardeşliği, barışı kucaklayabileceğimiz, karşılayabileceğimiz, organize edebileceğimiz temel ilçelerinden bir tanesi.”

Etkinlikte bulunan farklı kesimlerden katılımcılardan oluşan ortak aklın bunu başarabileceğine inandığını sözlerine ekleyen Yıldız, sözlerini şöyle tamamladı:

“Biz yıllardır biriktirdiğimiz bu barış ve kardeşlik ortamını, bu siyasi ortamı, Torosolar`da yaşama geçirebiliriz. Bu anlamda bu hazirunun ben çok ciddi işler yapabileceğini başarabileceğini düşünüyorum. Biz kazanacağız ve hep beraber yöneteceğiz.” 

Yeşil Sol Parti Eş Sözcüsü Ahmet Asena ise seçim sürecinde yalnızca bir adayın değil, önemli pek çok kavramın da desteklendiğini kaydederek, şunları dile getirdi:

“Sadece Abdurrahman Yıldızı değil, kendimizin, çocuklarımızın, torunlarımızın geleceğini destekliyoruz. Eşitlik, adalet, özgürlük, demokrasi ve ekoloji için, bu dünyayı çocuklarımıza sağlam bırakabilmek için destekliyoruz. Mersin`de kazanmak demek Türkiye`ye bir işaret feneri yakmak, Türkiye`deki bütün kavgaları sona erdirecek bir iş birliğinin nasıl başarılacağını göstermek demek. Mersin seçimleri onun için çok önemli. 30 sene sonra Toroslar Belediyesi`ni almak kadar önemli olan şey bu belediyeyi halkın belediyesi kılabilmek. Ben bunu başarabileceğimize inanıyorum. Zorlu ancak sonucu başarılı bir süreç olacağına inanarak hepinizi saygıyla selamlıyorum.” 


 






Paylaş :
Etiketler :  

Yorum Ekle comment Yorumlar (0)

Yapılan yorumlarda IP Bilgileriniz kayıt altına alınmaktadır..!






 
  FLAŞ HABER
   
  YAZARLAR
 


 
  EN ÇOK OKUNANLAR
  • Bu Ay
  • Bu Hafta
  • Dün
  • Bugün
 
 


  SOSYAL MEDYA


  GAZETELER
 
 

 







mersinerji.com
ANKA Haber Ajansı
Abonesidir

 
 
ANASAYFA İLETİŞİM KÜNYE HABER ARŞİVİ GİZLİLİK İLKELERİ

 
Siteden yararlanırken gizlilik ilkelerini okumanızı tavsiye ederiz..!
altioksiyaset.com © Copyright 2017-2024 Tüm hakları saklıdır..! İzinsiz ve kaynak gösterilemeden yayınlanamaz, kopyalanamaz, kullanılamaz..!

URA MEDYA