3 Mayıs 2024 Cuma


15:56   ÖZGÜR ÖZEL, CUMHURBAŞKANI ERDOĞAN İLE GÖRÜŞMESİNİ DEĞERLENDİRDİ   15:47   KORAL ÖMÜR 3 MAYIS BASIN ÖZGÜRLÜĞÜ GÜNÜ’NÜ KUTLADI   15:35   DEM PARTİ`DEN CHP`YE ZİYARET...    15:32   ERDOĞAN`DAN, ÖZGÜR ÖZEL İLE GÖRÜŞMESİNE İLİŞKİN İLK DEĞERLENDİRME   15:20   CHP`Lİ VEKİLLER EĞİTİMDEKİ SORUNLARA KARŞI MEB`E YÜRÜDÜ   15:18   MİLLETVEKİLLİĞİ DÜŞÜRÜLEN CAN ATALAY`IN TBMM`DEKİ ODASINA İYİ PARTİ MİLLETVEKİLİ ERHAN USTA YERLEŞTİ   14:38   TOROSLAR BELEDİYE BAŞKANI YILDIZ; “12 YILDIR ÇALIŞMADAN MAAŞ ALANLAR VAR”   14:19   TÜRKİYE GAZETECİLER CEMİYETİ: GAZETECİYİ VE HABERİ ÖZGÜR BIRAKIN   14:04   CHP`Lİ AŞKIN GENÇ`TEN ENFLASYON TEPKİSİ: “ALMAYA ÇALIŞTIKLARI TÜM TEDBİRLERE RAĞMEN EKONOMİYİ TOPARLAYAMIYORLAR, ÇÜNKÜ YÖNETME İRADESİNİ KAYBETTİLER”   13:59   CHP GENEL BAŞKAN YARDIMCISI VOLKAN DEMİR: ÖNCE İSRAİL İLE `TİCARET` YOK DEDİLER, SONRA TİCARETİ YASAKLADILAR   13:45   RTÜK`TEN, DÜNYA BASIN ÖZGÜRLÜĞÜ GÜNÜ`NDE NOW TV`YE ‘İSTAKOZ` CEZASI   13:14   CHP`Lİ MİLETVEKİLERİNİN MEB`E YÜRÜYÜŞÜ... BAKAN TEKİN: ``GELECEKLERİNİ BİLSEYDİK DİYARBAKIR PROGRAMIMIZI ERTELERDİK``   12:43   ÇAĞDAŞ YAŞAMI DESTEKLEME DERNEĞİ`NDEN 3 MAYIS BASIN ÖZGÜRLÜĞÜ GÜNÜ DOLAYISIYLA AÇIK MEKTUP   12:37   DİSK: 1 MAYIS GEREKÇESİYLE GÖZALTINA ALINAN HERKES SERBEST BIRAKILMALIDIR   12:30   TARSUS’TA ZABITA EKİPLERİ HIZ KESMİYOR   12:18   CHP’Lİ YILMAZ’DAN 3 MAYIS DÜNYA BASIN ÖZGÜRLÜĞÜ GÜNÜ MESAJI   12:16   UTKU ÇAKIRÖZER, NİSAN AYI BASIN ÖZGÜRLÜĞÜ RAPORU`NU AÇIKLADI   11:33   ÖMER FETHİ GÜRER, KIRMIZI ET ÜRETİMİNDEKİ FARKLI RAKAMLARA DİKKAT ÇEKTİ: ``557 BİN TON FAZLA KIRMIZI ET ÜRETİMİ NASIL OLUŞTU?``   11:20   ÇHD: TAKSİM YASAĞINA KARŞI ÇIKAN 47 KİŞİ DAHA GÖZALTINA ALINDI   11:13   ÖZGÜR ÖZEL: "GAZETECİLERİN HABERLERİ NEDENİYLE CEZAEVİNDE OLMAYACAKLARI BİR ÜLKEYİ SAĞLAMAK İÇİN MÜCADELEMİZİ SÜRDÜRECEĞİZ"  
 
     
   

TUTDERE`DEN AKP`Lİ ADIYAMAN BELEDİYESİ BAŞKANI KILINÇ`A SESLENDİ


CHP Adıyaman Belediye Başkan Adayı ve Adıyaman Milletvekili Abdurrahman Tutdere, Adıyaman Şoförler ve Otomobilciler Odası Başkanı Turabi Bayır ve CHP Adıyaman Belediye Meclis Üyesi Adayı Mahmut Gazi İspir ile birlikte Karapınar, Esentepe ve Hastane Minibüsçüler Kooperatiflerini ziyaret etti. Tutdere, minibüsçülerin girdi ve yüksek mazot fiyatlarından dolayı yaşadığı ekonomik zorlukların kangrene dönüştüğünü ifade etti. Deprem sonrasında sorunların daha da büyüdüğünü belirten Tutdere, belediye tarafından verilen 2 aylık, toplamda 8 bin lira mazot desteği sözünün yerine getirilmediğini hatırlatarak, Adıyaman Belediye Başkanı Süleyman Kılınç’a görevini devretmeden sözünü yerine getirme çağrısı yaptı.

 

Tarih : 5 Mart 2024 Salı 12:05   Okunma : 34

Adıyaman`da minibüsçüleri ziyaret eden CHP Adıyaman Belediye Başkan adayı Abdurrahman Tutdere, AKP`li belediyeye deprem döneminde esnafa destek için verilen sözlerin yerine getirilmesi için çağrı yaptı. Tutdere, “Esnafımıza mazot desteği olarak 2 ay, toplam 8 bin Lira ödeme yapmayı vaat etmişsiniz ancak bu ödemeyi yapmamışsınız. Sizi göreve davet ediyorum” dedi.

CHP Adıyaman Belediye Başkan Adayı ve Adıyaman Milletvekili Abdurrahman Tutdere, Adıyaman Şoförler ve Otomobilciler Odası Başkanı Turabi Bayır ve CHP Adıyaman Belediye Meclis Üyesi Adayı Mahmut Gazi İspir ile birlikte Karapınar, Esentepe ve Hastane Minibüsçüler Kooperatiflerini ziyaret etti. Tutdere, minibüsçülerin girdi ve yüksek mazot fiyatlarından dolayı yaşadığı ekonomik zorlukların kangrene dönüştüğünü ifade etti.

Deprem sonrasında sorunların daha da büyüdüğünü belirten Tutdere, belediye tarafından verilen 2 aylık, toplamda 8 bin lira mazot desteği sözünün yerine getirilmediğini hatırlatarak, Adıyaman Belediye Başkanı Süleyman Kılınç`a görevini devretmeden sözünü yerine getirme çağrısı yaptı.

BİR LASTİK TAMİRİ İÇİN 30 YOLCU TAŞIYORLAR”

Tutdere, sözlerini şöyle sürdürdü:

“Minibüscüler, yüksek mazot ve girdi fiyatları nedeniyle büyük bir ekonomik sorunla boğuluyorlar. Bugün bir lastiğin tamiri için 30 yolcu taşımak zorunda kalan minibüsçü esnafı kan ağlıyor. Deprem sonrasında Adıyaman Belediyesi tarafından vaat edilen sözler yerine getirilmemiş.

GÖREVİ DEVRETMEDEN ESNAFIN SORUNUNU GİDERİN”

Belediye Başkanımıza çağrı yapıyorum, Sayın Süleyman Kılınç, siz özellikle taşıma işi yapan esnafımıza mazot desteği olarak 2 ay, toplam 8 bin Lira ödeme yapmayı vaat etmişsiniz ancak bu ödemeyi yapmamışsınız. Sayın Başkanım, görevi devretmeden esnafımızın bu sorununu giderin ve bu mağduriyeti önleyin diyorum ve sizi göreve davet ediyorum.

“BİZ GÖREVE GELDİĞİMİZDE ESNAFIN DA HALKIN DA YÜZÜ GÜLECEK”

Biz 31 Mart`tan sonra Adıyaman Belediye Başkanı seçildiğimizde ve Adıyaman`da değişimi birlikte gerçekleştirdiğimizde Adıyaman Belediyesi bütün imkanlarıyla şoför esnafın yanında olacak, şoför esnafın da yüzü gülecek, halkımızın da yüzü gülecek.”

 






Paylaş :
Etiketler :  

Yorum Ekle comment Yorumlar (0)

Yapılan yorumlarda IP Bilgileriniz kayıt altına alınmaktadır..!






 
  FLAŞ HABER
   
  YAZARLAR
 


 
  EN ÇOK OKUNANLAR
  • Bu Ay
  • Bu Hafta
  • Dün
  • Bugün
 
 


  SOSYAL MEDYA


  GAZETELER
 
 

 







mersinerji.com
ANKA Haber Ajansı
Abonesidir

 
 
ANASAYFA İLETİŞİM KÜNYE HABER ARŞİVİ GİZLİLİK İLKELERİ

 
Siteden yararlanırken gizlilik ilkelerini okumanızı tavsiye ederiz..!
altioksiyaset.com © Copyright 2017-2024 Tüm hakları saklıdır..! İzinsiz ve kaynak gösterilemeden yayınlanamaz, kopyalanamaz, kullanılamaz..!

URA MEDYA