3 Mayıs 2024 Cuma


15:56   ÖZGÜR ÖZEL, CUMHURBAŞKANI ERDOĞAN İLE GÖRÜŞMESİNİ DEĞERLENDİRDİ   15:47   KORAL ÖMÜR 3 MAYIS BASIN ÖZGÜRLÜĞÜ GÜNÜ’NÜ KUTLADI   15:35   DEM PARTİ`DEN CHP`YE ZİYARET...    15:32   ERDOĞAN`DAN, ÖZGÜR ÖZEL İLE GÖRÜŞMESİNE İLİŞKİN İLK DEĞERLENDİRME   15:20   CHP`Lİ VEKİLLER EĞİTİMDEKİ SORUNLARA KARŞI MEB`E YÜRÜDÜ   15:18   MİLLETVEKİLLİĞİ DÜŞÜRÜLEN CAN ATALAY`IN TBMM`DEKİ ODASINA İYİ PARTİ MİLLETVEKİLİ ERHAN USTA YERLEŞTİ   14:38   TOROSLAR BELEDİYE BAŞKANI YILDIZ; “12 YILDIR ÇALIŞMADAN MAAŞ ALANLAR VAR”   14:19   TÜRKİYE GAZETECİLER CEMİYETİ: GAZETECİYİ VE HABERİ ÖZGÜR BIRAKIN   14:04   CHP`Lİ AŞKIN GENÇ`TEN ENFLASYON TEPKİSİ: “ALMAYA ÇALIŞTIKLARI TÜM TEDBİRLERE RAĞMEN EKONOMİYİ TOPARLAYAMIYORLAR, ÇÜNKÜ YÖNETME İRADESİNİ KAYBETTİLER”   13:59   CHP GENEL BAŞKAN YARDIMCISI VOLKAN DEMİR: ÖNCE İSRAİL İLE `TİCARET` YOK DEDİLER, SONRA TİCARETİ YASAKLADILAR   13:45   RTÜK`TEN, DÜNYA BASIN ÖZGÜRLÜĞÜ GÜNÜ`NDE NOW TV`YE ‘İSTAKOZ` CEZASI   13:14   CHP`Lİ MİLETVEKİLERİNİN MEB`E YÜRÜYÜŞÜ... BAKAN TEKİN: ``GELECEKLERİNİ BİLSEYDİK DİYARBAKIR PROGRAMIMIZI ERTELERDİK``   12:43   ÇAĞDAŞ YAŞAMI DESTEKLEME DERNEĞİ`NDEN 3 MAYIS BASIN ÖZGÜRLÜĞÜ GÜNÜ DOLAYISIYLA AÇIK MEKTUP   12:37   DİSK: 1 MAYIS GEREKÇESİYLE GÖZALTINA ALINAN HERKES SERBEST BIRAKILMALIDIR   12:30   TARSUS’TA ZABITA EKİPLERİ HIZ KESMİYOR   12:18   CHP’Lİ YILMAZ’DAN 3 MAYIS DÜNYA BASIN ÖZGÜRLÜĞÜ GÜNÜ MESAJI   12:16   UTKU ÇAKIRÖZER, NİSAN AYI BASIN ÖZGÜRLÜĞÜ RAPORU`NU AÇIKLADI   11:33   ÖMER FETHİ GÜRER, KIRMIZI ET ÜRETİMİNDEKİ FARKLI RAKAMLARA DİKKAT ÇEKTİ: ``557 BİN TON FAZLA KIRMIZI ET ÜRETİMİ NASIL OLUŞTU?``   11:20   ÇHD: TAKSİM YASAĞINA KARŞI ÇIKAN 47 KİŞİ DAHA GÖZALTINA ALINDI   11:13   ÖZGÜR ÖZEL: "GAZETECİLERİN HABERLERİ NEDENİYLE CEZAEVİNDE OLMAYACAKLARI BİR ÜLKEYİ SAĞLAMAK İÇİN MÜCADELEMİZİ SÜRDÜRECEĞİZ"  
 
     
   

AKŞENER: "SAFRANBOLU`YU DÜNYANIN İNCİSİ YAPMAK İÇİN ADAY OLMAK İSTEYEN BİRİNİN SAFRANBOLULULARA İHANET ETMESİ MÜMKÜN DEĞİL"


İYİ Parti Genel Başkanı Meral Akşener, Safranbolu`da partisinin Belediye Başkan adayı Hakan Peker ile ilgili; "Safranbolu`ya gelip hizmet etmek için, Safranbolu`yu dünyanın incisi yapmak için annesinden aldığı feyzle, bu milletten aldığını bu millete ödemek için belediye başkan adayı olmayı talep eden bir insanın Safranbolululara ihanet etmesi mümkün değildir" dedi.

 

Tarih : 9 Mart 2024 Cumartesi 21:13   Okunma : 69

İYİ Parti Genel Başkanı Meral Akşener, Safranbolu`da partisinin Belediye Başkan adayı Hakan Peker ile ilgili; "Safranbolu`ya gelip hizmet etmek için, Safranbolu`yu dünyanın incisi yapmak için annesinden aldığı feyzle, bu milletten aldığını bu millete ödemek için belediye başkan adayı olmayı talep eden bir insanın Safranbolululara ihanet etmesi mümkün değildir" dedi.

İYİ Parti Genel Başkanı Meral Akşener, Karanbük`te Safranbolu Misak-ı Milli Demokrasi Meydanı`nda partisinin Safranbolu Belediye Başkan adayı Hakan Peker, sanatçılar Zafer Peker, Burak Kut ve Reyhan Karaca`nın verdiği konsere katıldı. Akşener burada şöyle konuştu:

"Dediler ki, `Hakan Peker seninle görüşmek istiyor`. Allah Allah, bu kadar meşhur bir sanatçı ve gerçekten büyük bir başarıya imza atmış bir sanatçı benimle ne görüşmek ister? Geldi, dedi ki; `Abla, ben Safranbolu`ya aşığım. Bu bölgenin evladıyım, bu bölgede yetiştim, bu bölgede doğmuş bir annenin yetiştirdiği bir çocuğum. Dolasıyla milletimden aldım. Milletim beni alkışladı, milletim beni meşhur etti. Sanatımla gökyüzüne çıkardı, şimdi milletime ödeme zamanı. Safranbolu`nun gençlerine, kadınlarına, Safranbolu`nun yaş almışlarına hizmet etme zamanı. Elimdeki imkânları, elimdeki networkü, ilişkileri Safranbolu için kullanıp; Safranbolu`yu Türkiye`nin incisi olmasının ötesinde dünyanın incisi yapmak üzere belediye başkan adayı olmak istiyorum` dediğinde, inanın şok geçirdim. Hemen dedim ki; `Tabii başkanım, Allah bin kere senden razı olsun.`

İstanbul`da fevkalade bir hayat sürerken, dünyanın herhangi bir şehrinde fevkalade bir hayat sürebilirken; Safranbolu`ya gelip Safranbolu`ya hizmet etmek için, Safranbolu`yu dünyanın incisi yapmak için annesinden aldığı feyzle, bu milletten aldığını bu millete ödemek için Safranbolu`da belediye başkan adayı olmayı talep eden bir insanın Safranbolululara ihanet etmesi mümkün değildir. Safranbolu`da yaşayan herhangi bir gence yanlışlık yapması mümkün değildir. Safranbolu`da yaşayan esnaflara hizmet etmemesi mümkün değildir. Safranbolu`nun becerikli kadınlarını daha üst bir noktaya çıkarmaması mümkün değildir. Herhangi bir çıkar için, herhangi bir mevki için, makam için bu talebi dile getirmediğinden dolayı ben huzurunuzda kendisine teşekkür ediyorum, Allah ondan razı olsun diyorum.

Şimdi düşünün, hayal edin; burada lezzet festivallerinin yapıldığını. Burada dünyanın en önemli sanatçılarının gelip sanat festivallerinin yapıldığını. Türkiye`nin turistik şehri, dünyanın en önemli turizm şehirlerinden biri olduğunu. İşsiz bir tane gencin kalmadığını, herkesin gelirinin arttığını ve Safranbolu`nun dünya tarafından bilindiğini hayal edin. İşte Hakan Peker bu iddiayla karşınızda."






Paylaş :
Etiketler :  

Yorum Ekle comment Yorumlar (0)

Yapılan yorumlarda IP Bilgileriniz kayıt altına alınmaktadır..!






 
  FLAŞ HABER
   
  YAZARLAR
 


 
  EN ÇOK OKUNANLAR
  • Bu Ay
  • Bu Hafta
  • Dün
  • Bugün
 
 


  SOSYAL MEDYA


  GAZETELER
 
 

 







mersinerji.com
ANKA Haber Ajansı
Abonesidir

 
 
ANASAYFA İLETİŞİM KÜNYE HABER ARŞİVİ GİZLİLİK İLKELERİ

 
Siteden yararlanırken gizlilik ilkelerini okumanızı tavsiye ederiz..!
altioksiyaset.com © Copyright 2017-2024 Tüm hakları saklıdır..! İzinsiz ve kaynak gösterilemeden yayınlanamaz, kopyalanamaz, kullanılamaz..!

URA MEDYA