28 Nisan 2024 Pazar


13:05   CHP`Lİ AŞKIN GENÇ 2021 YILINDAN BERİ MALİ TABLOLARINI YAYINLAMAYAN YEŞİLAY`I TBMM GÜNDEMİNE TAŞIDI: “YEŞİLAY`IN, KAYNAĞI NERELERDE KULLANDIĞI DENETLENİYOR MU?”   12:46   İYİ PARTİ`NİN SEÇİMLİ OLAĞANÜSTÜ KURULTAYI BAŞLADI. GENEL BAŞKANLIK İÇİN 4 ADAY YARIŞACAK   12:31   CHP`DEN KANUN TEKLİFİ: "ASGARİ ÜCRET ÜÇ AYDA BİR ARTAN ENFLASYON ORANINDA OTOMATİK OLARAK ARTIRILSIN"   12:10   BİNLERCE AVUKAT HAKLARI İÇİN ANKARA`DA YÜRÜYOR: “YOK SAYILAN SAVUNMA MAKAMININ SESİNİ DUYURMAK İÇİN YOLA ÇIKTIK``   11:32   SİNOP`UN ERFELEK İLÇESİNDE AÇILMAK İSTENEN TAŞ OCAĞINA BÖLGE HALKI TEPKİLİ   11:11   KARADENİZ`DE ÇAY TARIMI YAPILAN İLLERİN CHP İL BAŞKANLARI 2024 YILI ÇAY FİYATI İÇİN ORTAK AÇIKLAMA YAPTI: "ÇAY FİYATI 25 TL OLMALIDIR"   11:02   EGEÇEP`TEN ÇERNOBİL`İN YIL DÖNÜMÜNDE AÇIKLAMA: AKKUYU NÜKLEER ENERJİ SANTRALİ PROJESİNİ DURDURUN   10:06   CHP`DEN YENİ MÜFREDAT ELEŞTİRİSİ: "ADALET VE KALKINMA PARTİSİ İKTİDARININ ÇAĞDIŞI EĞİTİM MANİFESTOSU"   10:01   MAHMUT TANAL`IN, ENERJİ VE TABİİ KAYNAKLAR BAKANLIĞI ÖNÜNDEKİ EYLEMİ SABAH SON BULDU: ELEKTRİK KESİNTİLERİNE ÇÖZÜM ÜRETİLMEZSE, DEMOKRATİK TEPKİLERİMİZ DEVAM EDECEK   10:01   MAHMUT TANAL`IN, ENERJİ VE TABİİ KAYNAKLAR BAKANLIĞI ÖNÜNDEKİ EYLEMİ SABAH SON BULDU: ELEKTRİK KESİNTİLERİNE ÇÖZÜM ÜRETİLMEZSE, DEMOKRATİK TEPKİLERİMİZ DEVAM EDECEK   10:01   ELAZIĞ`DA KIZ ÖĞRENCİLERİ TACİZ ETTİĞİ İDDİA EDİLEN ÖĞRETMEN TUTUKLANDI   09:55   MERSİN BÜYÜKŞEHİR`İN MAHALLE MUTFAKLARI İLE 2,5 MİLYON ADET YEMEK YURTTAŞLARA ULAŞTI   09:38   SEVDA ERDAN KILIÇ: “KAÇAK SARAY`N ARTIK BİR DE KAÇAK DANIŞMANLARI VAR. HEM AYM KARARINA UYMUYORLAR, HEM DE SARAY`IN KAPALI KAPILARI ARDINDA ANAYASA YAZIYORLAR”   09:36   ÖMER FETHİ GÜRER`DEN BAKAN YUMAKLI`YA: “ESK TARAFINDAN MARKETLERE VERİLEN KARKAS ETLER VATANDAŞA ULAŞIYOR MU?   09:24   MESKİ JENERATÖR SAYISINI 3 YILDA 313`E ÇIKARDI   01:58   KDV GENEL UYGULAMA TEBLİĞİNDE YER ALAN YÜZDELİK DİLİMLERİN DEĞİŞTİRİLMESİNE İLİŞKİN TEBLİĞ RESMİ GAZETE`DE YAYIMLANDI   01:09   CHP İSTANBUL İL BAŞKANI ÇELİK, VALİ GÜL İLE `TAKSİM`DE 1 MAYIS`I GÖRÜŞTÜ   23:41   BAKANLIK ÖNÜNDE OTURMA EYLEMİ BAŞLATAN CHP`Lİ TANAL: "SURİYE`YE ÜCRETSİZ ELEKTRİK GÖNDERİLİYOR AMA BENİM VATANDAŞIM MAĞDUR"   20:22   MAHKEME İSİAS DAVASINDA ARA KARARINI AÇIKLADI... AVUKAT ESENDAĞLI: "KONUNUN TEKRARDAN BİLİRKİŞİYE HAVALE EDİLMESİ ÖNEMLİ GELİŞME"   16:33   İSİAS DAVASI DEVAM EDİYOR... MAHKEME, ÜÇ UZMANIN DİNLENİLMESİNE KARAR VERDİ  
 
     
   

CHP GRUP BAŞKANVEKİLİ ALİ MAHİR BAŞARIR ANTALYA`DA


CHP Grup Başkanvekili Ali Mahir Başarır, seçim çalışmaları kapsamında Antalya Konyaaltı`nda vatandaşlarla bir araya geldi. Başarır, "31 Mart`ta o maskeyi kaldırdığınız zaman Şevki Yılmaz çıkacak. Tütüncü, ilçe adayları o kadar güzel oynuyorlar ki. Bunların Atatürk`le, Cumhuriyetle, laiklikle hiçbir alakası yok. 31 Mart`a kadar yüzlerini saklayacaklar, ondan sonra burayı tarikatların yuvası yapacaklar. Razı mısınız? Antalya bizim için kıymetli. Akdeniz`in en güzel yerinde tüm heybetiyle duruyor. Burayı Recep Tayyip Erdoğan`a vermeyeceğiz. Asla vermeyeceğiz” dedi.

 

Tarih : 19 Mart 2024 Salı 17:14   Okunma : 213

CHP Grup Başkanvekili Ali Mahir Başarır, seçim çalışmaları kapsamında Antalya Konyaaltı`nda vatandaşlarla bir araya geldi. Başarır, "31 Mart`ta o maskeyi kaldırdığınız zaman Şevki Yılmaz çıkacak. Tütüncü, ilçe adayları o kadar güzel oynuyorlar ki. Bunların Atatürk`le, Cumhuriyetle, laiklikle hiçbir alakası yok. 31 Mart`a kadar yüzlerini saklayacaklar, ondan sonra burayı tarikatların yuvası yapacaklar. Razı mısınız? Antalya bizim için kıymetli. Akdeniz`in en güzel yerinde tüm heybetiyle duruyor. Burayı Recep Tayyip Erdoğan`a vermeyeceğiz. Asla vermeyeceğiz” dedi.

CHP`li Başarır, partisinin Antalya Konyaaltı Belediye Başkan adayı Cem Kotan`ın Seçim Koordinasyon Merkezi`ni ziyaret etti. Ziyarete CHP Antalya Milletvekilleri; Aliye Coşar, Mustafa Erdem, CHP Antalya İl Başkanı Nail Kamacı, CHP Konyaaltı ilçe başkanı Demet Gündüz, CHP Konyaaltı Belediye Başkan adayı Cem Kotan, ilçe başkanları, belediye meclis üyesi adayları eşlik etti. Başarır, seçim ofisi önünde bekleyen vatandaşlara seslendi.

Başarır, Antalya Büyükşehir Belediye Başkanı Muhittin Böcek`in ilçe belediye başkanı iken Konyaaltı`yı geliştirdiğini ve Konyaaltı`nın büyüdüğünü belirtti. 31 Mart`ta gerçekleşecek yerel seçimlerde Konyaaltı`nı kazanacaklarını vurgulayan Başarır, şöyle konuştu: “Kazanıyoruz. Yetiyor mu, hayır. Bu sefer yüzde 66`nın üzerine çıkmak zorundayız burada. Bu bizim Antalya`ya, Konyaaltı`na, Türkiye`ye olan borcumuz.”

Aday belirleme sürecine ilişkin konuşan Başarır, “Türkiye`nin her yerinde tecrübeli abilerimizi aday yaptık, meslek odaları temsilcilerini yaptık ama gençleri de aday yaptık. Bugün Bodrum`da 1994 doğumlu bir mimar kardeşimiz aday oldu. İşte Cem Kotan, buradan oldu. Yozgat`ta 29 yaşında bir kardeşimiz de seçimi kazanacak” dedi.

AKP`Lİ ADAYLARA SERT TEPKİ

Başarır, adaylarla ilgili her dönem tartışmaların olduğunu belirtti. Başarır, şöyle konuştu: “Artık bu tartışmayı bir kenara bırakacağız. Bakın burada, 31 Mart`a kadar Cumhuriyet maskesi ile gezen bir parti ve adayları var. 31 Mart`ta o maskeyi kaldırdığınız zaman Şevki Yılmaz çıkacak. Tütüncü, ilçe adayları o kadar güzel oynuyorlar ki. Bunların Atatürk ile Cumhuriyet ile laiklikle hiçbir alakası yok.31 Mart`a kadar yüzlerini saklayacaklar, ondan sonra burayı tarikatların yuvası yapacaklar. Razı mısınız?”

"ANTALYA CHP`DE DİYE YATIRIM YAPMAYAN..."

İktidarın Antalya ve yatırım sözlerini yan yana kullanıldığını oysa Antalyalıların 74 milyar vergi ödeyip 7 milyar yatırım aldığını anlatan Başarır, “Yani 10 vermiş 1 almış. Antalya`da da her 10 kişiden biri bunlara oy vermeli. Antalya CHP`de diye yatırım yapmayan, kör bakan bu adamlar, şimdi çıkmış bu adaylarla burayı kazanacak. Buna izin vermeyeceğiz. Antalya bizim için kıymetli. Akdeniz`in en güzel yerinde tüm heybetiyle duruyor. Burayı Recep Tayyip Erdoğan`a vermeyeceğiz. Asla vermeyeceğiz” diye konuştu.

"CEM KOTAN`A, MUHİTTİN BÖCEK`E GÜVENİYORUZ"

CHP`li Başarır, CHP`nin Konyaaltı Belediye Başkan adayı Cem Kotan`a güvendiklerini vurguladı. Başarır, “Konyaaltı bizim gözbebeğimiz. Bizim için çok önemli. Türkiye`nin her yerinde bu sefer daha genç adaylarla yola devam ediyoruz. Bunlardan bir tanesi de Cem. Ona güveniyoruz, ona inanıyoruz. Şunu herkes bilsin; düşünerek, araştırarak, hesaplayarak adaylaştırdık. Bu sebeple bir kez daha söylüyorum; Cem`e güveniyoruz, Muhittin Böcek başkana güveniyoruz. Konyaaltı`na güveniyoruz ve herkesi sandığa bekliyoruz” dedi. 






Paylaş :
Etiketler :  

Yorum Ekle comment Yorumlar (0)

Yapılan yorumlarda IP Bilgileriniz kayıt altına alınmaktadır..!





  GÜNCEL HABERLER

 
  FLAŞ HABER
   
  YAZARLAR
 


 
  EN ÇOK OKUNANLAR
  • Bu Ay
  • Bu Hafta
  • Dün
  • Bugün
 
 


  SOSYAL MEDYA


  GAZETELER
 
 

 







mersinerji.com
ANKA Haber Ajansı
Abonesidir

 
 
ANASAYFA İLETİŞİM KÜNYE HABER ARŞİVİ GİZLİLİK İLKELERİ

 
Siteden yararlanırken gizlilik ilkelerini okumanızı tavsiye ederiz..!
altioksiyaset.com © Copyright 2017-2024 Tüm hakları saklıdır..! İzinsiz ve kaynak gösterilemeden yayınlanamaz, kopyalanamaz, kullanılamaz..!

URA MEDYA