5 Mayıs 2024 Pazar


15:08   YENİ MÜFREDATA TEPKİLER SÜRÜYOR   15:02   1 MAYIS`TA ARKADAŞLARI GÖZALTINA ALINAN ``FİLİSTİN İÇİN BİN GENÇ`` EYLEMCİLERİ: ``FİLİSTİN MÜCADELESİ YARGILANAMAZ``   14:15   ÖZEL, KILIÇDAROĞLU GÖRÜŞMESİNİN DETAYLARINI ANLATTI   12:56   İÇİŞLERİ BAKANLIĞI: ``YERLİKAYA DA DAHIL BAKAN YARDIMCILARININ KORUMA ARAÇ VE KORUMA POLİS SAYISI AZALTILMIŞTIR``   12:52   1 MAYIS`TA TAKSİM`E ÇIKMAK İSTERKEN GÖZALTINA ALINAN 65 KİŞİ ADLİYEYE SEVK EDİLDİ   12:32   ÇEKMEKÖY BELEDİYESİ`NİN AKP`DEN CHP`YE GEÇMESİYLE ÇOCUK PARKI AKARYAKIT İSTASYONU OLMAKTAN KURTULDU   11:47   MSB: FIRAT KALKANI VE BARIŞ PINARI BÖLGELERİNDE 7 PKK/YPG`Lİ TERÖRİST ETKİSİZ HALE GETİRİLDİ   11:40   CHP`Lİ ZELİHA AKSAZ ŞAHBAZ: “MENENJİT VAKALARI ARTIYOR, VERİLER GİZLENİYOR. BAKANLIK, ÜCRETSİZ AŞI YAPSIN”   10:46   EĞİTİM-SEN SİNOP ŞUBE BAŞKANI UZUN YENİ MÜFREDATI ELEŞTİRD   09:35   MECLİS`İN SORU ÖNERGESİ KARNESİ... MUHALEFETİN SORULARI YANITSIZ KALDI   09:32   MERSİN BÜYÜKŞEHİR ZABITASINDAN DİLENCİ OPERASYONU   09:31   EKREM İMAMOĞLU AVRUPA SOSYALİST PARTİSİ ÖZEL OTURUMUNDA KONUŞTU   08:26   İLİÇ`TE İKİ MADENCİNİN DAHA CANSIZ BEDENİNE ULAŞILDI   15:56   ÖZGÜR ÖZEL, CUMHURBAŞKANI ERDOĞAN İLE GÖRÜŞMESİNİ DEĞERLENDİRDİ   15:47   KORAL ÖMÜR 3 MAYIS BASIN ÖZGÜRLÜĞÜ GÜNÜ’NÜ KUTLADI   15:35   DEM PARTİ`DEN CHP`YE ZİYARET...    15:32   ERDOĞAN`DAN, ÖZGÜR ÖZEL İLE GÖRÜŞMESİNE İLİŞKİN İLK DEĞERLENDİRME   15:20   CHP`Lİ VEKİLLER EĞİTİMDEKİ SORUNLARA KARŞI MEB`E YÜRÜDÜ   15:18   MİLLETVEKİLLİĞİ DÜŞÜRÜLEN CAN ATALAY`IN TBMM`DEKİ ODASINA İYİ PARTİ MİLLETVEKİLİ ERHAN USTA YERLEŞTİ   14:38   TOROSLAR BELEDİYE BAŞKANI YILDIZ; “12 YILDIR ÇALIŞMADAN MAAŞ ALANLAR VAR”  
 
     
   

PFDK, TRABZONSPOR`A 6 MAÇ SEYİRCİSİZ OYNAMA, FENERBAHÇELİ 2 FUTBOLCUYA DA 1 MAÇTAN MEN CEZASI VERDİ


Profesyonel Futbol Disiplin Kurulu (PFDK), Trabzonspor-Fenerbahçe maçında çıkan olayların ardından Trabzonspor`a 6 maç seyircisiz oynama ve 3 milyon 112 bin TL para cezası verdi. Fenerbahçe`nin futbolcuları İrfan Can Eğribayat ve Jayden Oosterwolde ise 1 maçtan men edildi.

 

Tarih : 3 Nisan 2024 Çarşamba 15:05   Okunma : 264

Profesyonel Futbol Disiplin Kurulu (PFDK), Trabzonspor-Fenerbahçe maçında çıkan olayların ardından Trabzonspor`a 6 maç seyircisiz oynama ve 3 milyon 112 bin TL para cezası verdi. Fenerbahçe`nin futbolcuları İrfan Can Eğribayat ve Jayden Oosterwolde ise 1 maçtan men edildi.

Trabzonspor-Fenerbahçe arasında 17 Mart Pazar günü oynanan maçın bitiminde Trabzonsporlu taraftarlar sahaya girmiş ve Fenerbahçeli futbolcularla aralarında arbede yaşanmıştı.

PFDK, olaylı Trabzonspor-Fenerbahçe maçının ardından kararlarını açıkladı. PFDK, Trabzonspor`a 6 maç seyircisiz oynama ve 3 milyon 112 bin TL, Trabzonspor`un antrenörü Egemen Korkmaz`a bir maçta soyunma odasına ve yedek kulübesine giriş yasağı, Fenerbahçe`nin futbolcuları İrfan Can Eğribayat ve Jayden Oosterwolde ise 1 maçtan men cezası verdi.

PFDK`nın kararları şöyle:

``1- Trabzonspor A.Ş.`nin, 17.03.2024 tarihinde oynanan Trabzonspor A.Ş.-Fenerbahçe A.Ş. Trendyol Süper Lig müsabakasında, taraftarlarının neden olduğu saha olayları nedeniyle 6 resmi müsabakayı kendi sahasında seyircisiz oynama cezası ve 3 milyon TL para cezası ile cezalandırılmasına, FDT`nin 52/3. maddesi uyarınca saha olaylarına karışan taraftarların bulunduğu batı alt vıp platinum c, socios.com tra fan token doğu alt tribünü doğu alt j, ı, kuzey kale arkası kuzey alt j numaralı blokta yer alan seyircilerin elektronik bilet kapsamındaki kartlarının bloke edilmesi suretiyle bir sonraki ev sahibi kulüp olduğu müsabakaya girişlerinin engellenmesine, aynı müsabakada Trabzonspor A.Ş.`nin, anons sisteminin ev sahibi takımı destekleyici şekilde kullanılmasından dolayı talimatlara aykırılık nedeniyle 112 bin TL para cezası ile cezalandırılmasına,

Aynı müsabakada Trabzonspor A.Ş. antrenörü Egemen Korkmaz`ın, rakip takım sporcusuyla kavga eylemi nedeniyle FDT`nin 45/1-c ve 35/4. maddeleri uyarınca ve FDT`nin 12. maddesinin uygulanması suretiyle 1 resmi müsabakada soyunma odasına ve yedek kulübesine giriş yasağı ve 13 bin TL para cezası ile cezalandırılmasına,

2- Fenerbahçe A.Ş. sporcusu Brıght Osayı Samuel hakkında, 17 Mart 2024 tarihinde oynanan Trabzonspor A.Ş.-Fenerbahçe A.Ş. Trendyol Süper Lig müsabakasında, rakip takım taraftarlarıyla kavga eylemi nedeniyle Kurulumuza sevk yapılmış ise de isnat olunan disiplin ihlalinin unsurları oluşmadığından ceza tayinine yer olmadığına, (oyçokluğu) aynı müsabakada Fenerbahçe A.Ş. sporcusu Jayden Quınn Oosterwolde`nin, rakip takım tribünlerine yönelik sportmenliğe aykırı hareketi nedeniyle 39 bin TL para cezası ile cezalandırılmasına, (oyçokluğu), aynı müsabakada Fenerbahçe A.Ş. sporcusu Jayden Quınn Oosterwolde`nin, rakip takım taraftarlarıyla kavga eylemi nedeniyle FDT`nin 45/1-a ve 35/4. maddesi uyarınca ve FDT`nin 12. maddesinin uygulanması suretiyle 1 resmi müsabakadan men ve 13 bin TL para cezası ile cezalandırılmasına, (oyçokluğu)

Aynı müsabakada fenerbahçe A.Ş. sporcusu İrfan Can Eğribayat hakkında, rakip takım tribünlerine yönelik sportmenliğe aykırı hareketi nedeniyle Kurulumuza sevk yapılmış ise de; isnat olunan disiplin ihlalinin unsurları oluşmadığından ceza tayinine yer olmadığına, aynı müsabakada Fenerbahçe A.Ş. sporcusu İrfan Can Eğribayat`ın, rakip takım taraftarlarıyla kavga eylemi nedeniyle FDT`nin 45/1-a ve 35/4. maddesi uyarınca ve FDT`nin 12. maddesinin uygulanması suretiyle 1 resmi müsabakadan men ve 13 bin TL para cezası ile cezalandırılmasına, (oyçokluğu)

Aynı müsabakada Fenerbahçe A.Ş. görevlisi Kürşat Çiftlik`in, rakip takım taraftarlarıyla kavga eylemi nedeniyle FDT`nin 45/1-c maddesi uyarınca ve FDT`nin 12. maddesinin uygulanması suretiyle 15 gün hak mahrumiyeti cezası ile cezalandırılmasına, (oyçokluğu), aynı müsabakada FENERBAHÇE A.Ş. görevlisi OKAN ÖZKAN`ın, rakip takım antrenörüyle kavga eylemi nedeniyle FDT`nin 45/1-c maddesi uyarınca ve FDT`nin 12. maddesinin uygulanması suretiyle 15 gün hak mahrumiyeti cezası ile cezalandırılmasına, (oyçokluğu) karar verilmiştir.``






Paylaş :
Etiketler :  

Yorum Ekle comment Yorumlar (0)

Yapılan yorumlarda IP Bilgileriniz kayıt altına alınmaktadır..!





  GÜNCEL HABERLER

 
  FLAŞ HABER
   
  YAZARLAR
 


 
  EN ÇOK OKUNANLAR
  • Bu Ay
  • Bu Hafta
  • Dün
  • Bugün
 
 


  SOSYAL MEDYA


  GAZETELER
 
 

 







mersinerji.com
ANKA Haber Ajansı
Abonesidir

 
 
ANASAYFA İLETİŞİM KÜNYE HABER ARŞİVİ GİZLİLİK İLKELERİ

 
Siteden yararlanırken gizlilik ilkelerini okumanızı tavsiye ederiz..!
altioksiyaset.com © Copyright 2017-2024 Tüm hakları saklıdır..! İzinsiz ve kaynak gösterilemeden yayınlanamaz, kopyalanamaz, kullanılamaz..!

URA MEDYA