29 Nisan 2024 Pazartesi


16:30   GÜLÜSTAN KILIÇ KOÇYİĞİT: "TAHİR ELÇİ`NİN KATİLLERİNİN ADALET ÖNÜNDE HESAP VERMESİ İÇİN SONUNA KADAR MÜCADELE EDECEĞİZ"   16:14   EKREM İMAMOĞLU`NA TAŞLI SALDIRI DAVASI 24 HAZİRAN`A ERTELENDİ   16:05   TARSUS BELEDIYESI’NDE KIRSAL MAHALLELERDE YOL BAKIM ÇALIŞMA SEFERBERLİĞİ   16:01   TOROSLAR AKADEMİ EĞİTİM MERKEZİ’NDE SINAVA HAZIRLANAN ÖĞRENCİLERE ETÜT DESTEĞİ    15:48   SEZGİN TANRIKULU: “MÜTALAA, TAHİR ELÇİ`NİN ÖLDÜRÜLMESİNE İLİŞKİN SORUŞTURMANIN NASIL YANLIŞ YÜRÜTÜLDÜĞÜNÜ ORTAYA KOYUYOR”   15:41   EMEKLİLER 1 MAYIS`TA MEYDANLARDA OLACAK   15:36   YARGITAY, 28 TURDUR BAŞKANINI SEÇEMİYOR… SEÇİMİN YARIN YAPILACAK 29. TURUNDA MUHSİN ŞENTÜRK VE ÖMER KERKEZ YARIŞACAK   14:53   TBMM BAŞKANI KURTULMUŞ YENİ ANAYASA TEKLİFİ İÇİN PARTİ GRUPLARINA ZİYARETE BAŞLAYACAK   14:27   UTKU ÇAKIRÖZER, MİNE ÖZERDEN VE ÇİĞDEM MATER`İ BAKIRKÖY CEZAEVİ`NDE ZİYARET ETTİ   14:27   ÇUKUROVA BASKETBOL KULÜBÜ MERSİN YÖNETİMİNDEN VAHAP SEÇER`E ZİYARET   14:23   BALIKESİR BÜYÜKŞEHİR BELEDİYESİ`NİN BORCU BELEDİYE BİNASINA ASILDI... AHMET AKIN: "ASLA `ENKAZ DEVRALDIK` DEMEYECEĞİZ. MAZERET DEĞİL İŞ ÜRETECEĞİZ"   14:16   GAMZE TAŞCIER`DEN ALİ YERLİKAYA`YA `1 MAYIS` TEPKİSİ   14:07   TAHİR ELÇİ CİNAYETİ DAVASINDA SAVCILIK MÜTALAASI: "SUÇUN SANIK POLİS MEMURLARI TARAFINDAN İŞLENDİĞİNİN SABİT OLMAMASI NEDENİYLE BERAATİNE KARAR VERİLMESİ TALEP OLUNUR"   14:04   ÖZGÜR ÖZEL`DEN, AMEDSPOR KULÜBÜ BAŞKANINA TEBRİK TELEFONU   14:03   CHP AKDENİZ İLÇE BAŞKANI PALAMUT’TAN 1 MAYIS MESAJI   13:55   TÜRKİYE, NATO GENEL SEKRETERLİĞİ İÇİN HOLLANDA BAŞBAKANI RUTTE`NİN ADAYLIĞINA DESTEK VERECEĞİNİ AÇIKLADI   13:20   KAYSERİ`DEN İSTANBUL`A GİTMEK İÇİN YOLA ÇIKAN "YÜRÜYEN ADAM" LAKAPLI NEŞET TURAN, AKSARAY`DA KAMYONET ÇARPMASI SONUCU HAYATINI KAYBETTİ   13:15   ÖZGÜR ÖZEL, BAKAN YERLİKAYA İLE TELEFONDA GÖRÜŞTÜ, TAKSİM KARARININ YENİDEN GÖZDEN GEÇİRİLMESİNİ TALEP ETTİ   13:15   MUĞLA İKİZKÖY`DE 3 GÜNDÜR SULAR KESİK, KÖYLÜLER TERMİK SANTRALE TEPKİ GÖSTERDİ   12:46   SİNAN ATEŞ SORUŞTURMASI TAMAMLANDI  
 
     
   

BURSA BÜYÜKŞEHİR BELEDİYE BAŞKANI BOZBEY MAZBATASINI ALDI: "BURSA`DA BAYRAMLARDA ULAŞIM ÜCRETSİZ OLACAK"


Bursa Büyükşehir Belediye Başkanı Mustafa Bozbey; düzenlenen törenle mazbatasını aldı. Bozbey, “Yepyeni bir yönetim anlayışıyla kentimizi güzel bir yere taşıyacağız. Kırgınlıkları unutup yepyeni bir sayfa açıyoruz. Umudumuz ve çalışma isteğimiz çok. Biz bu kent için çok şeyler yapacağız, inanın. Yıllardır hayal ettikleriniz attık gerçek olacak” dedi.

 

Tarih : 6 Nisan 2024 Cumartesi 10:10   Okunma : 247

ZEHRA DEĞİRMENCİ/SİBEL KAHRAMAN

Bursa Büyükşehir Belediye Başkanı Mustafa Bozbey düzenlenen törenle mazbatasını aldı. Bozbey, “Yepyeni bir yönetim anlayışıyla kentimizi güzel bir yere taşıyacağız. Kırgınlıkları unutup yepyeni bir sayfa açıyoruz. Umudumuz ve çalışma isteğimiz çok. Biz bu kent için çok şeyler yapacağız, inanın. Yıllardır hayal ettikleriniz attık gerçek olacak” dedi.

31 Mart 2024 tarihinde gerçekleşen Mahalli İdareler Genel Seçimleri`nde Bursa Büyükşehir Belediye Başkanı seçilen Mustafa Bozbey, BUSKİ`de düzenlenen törenle mazbatasını aldı.

Mazbata törenine, CHP Bursa İl Başkanı Nihat Yeşiltaş, CHP Bursa Milletvekilleri, Mudanya Belediye Başkanı Deniz Dalgıç, Osmangazi Belediye Başkanı Erkan Aydın, Nilüfer Belediye Başkanı Şadi Özdemir, Gemlik Belediye Başkanı Şükrü Deviren, Geçmiş Dönem Devlet Bakanı Turan Tayan, CHP Osmangazi İlçe Başkanı Cengiz Çelikten, CHP Yıldırım İlçe Başkanı İlhami Gün, CHP Nilüfer İlçe Başkanı Özgür Şahin, Belediye Meclis Üyeleri, çok sayıda partili ve vatandaş katıldı.

Sözleri sık sık ``Bursa seninle gurur duyuyor`` sloganıyla kesilen Bozbey, konuşmasında şunları söyledi:

``Bugün bayram günümüz. Bugün Bursa için yepyeni bir dönemin başlangıcı. Tarihi bir gün. Benim bu kent için büyük bir hayalim vardı. Bu hayalime sizler de ortak oldunuz. Biraz bekledik ama değdi beklemeye. O hayal gerçek oldu. Bütün Bursa kenetlendi. Sokaklar, meydanlar doldu taştı. Yürekten teşekkürler Bursa. O kadar güzeldiniz ki beni duygulandırdınız. O nasıl bir sevgi seliydi, sevinçti? Bundan daha güzel mutluluk olabilir mi?

``YILLARDIR HAYAL ETTİKLERİNİZ GERÇEK OLACAK``

8 bin 500 yıllık geçmişe sahip Bursamız`ın yeni belediye başkanı olmanın büyük gururunu yaşattınız bana. Bursa Büyükşehir Belediyesi`nin 8. Bursa Belediyesi`nin de Cumhuriyet tarihinden beri 30. belediye başkanı olarak mazbatamı büyük bir onurla alıyorum. Yaklaşık 3.5 milyon Bursalı`ya hizmet için kolları sıvadı. Bugünden itibaren ile başlıyoruz. Bu başarı için hepimiz çok çalıştık, yorulduk. Hep birlikte istedik, oldu da. Hepinizin emeğine yüreğine sağlık. Partimizin bütün üyelerine, gencinden yaşlısına, esnafından çiftçisine bütün Bursa`nın emeği var burada. Hep beraber azmettik. Kendimizi Bursalılara, halkımıza anlattık. Siz de inandınız ve başardık. Birlikte başardık. Bu başarının kahramanı tüm Bursalılar`dır. Başardık ama bitti mi? Daha çok işimiz var. Asıl işimiz şimdi başlıyor. Güzel, yeşil, Osmanlı`ya başkentlik yapmış, tarihin, kültürün kenti Bursamız`ın, Büyükşehir Belediye Başkanı olarak sizinle bu kenti çok daha şeyler yapacağız. Tertemiz bir sayfa açıyoruz. Yepyeni bir yönetim anlayışıyla kentimizi güzel bir yere taşıyacağız. Kırgınlıkları unutup yepyeni bir sayfa açıyoruz. Umudumuz ve çalışma isteğimiz çok. Biz bu kent için çok şeyler yapacağız, inanın. Yıllardır hayal ettikleriniz attık gerçek olacak.

``ŞEHRİN YETENEKLİ HER BİREYİNDEN FAYDALANACAĞIZ``

Oy veren, vermeyen herkesin büyük bir gururla, huzurla mutlulukla yaşayacağı bir Bursa için size söz veriyorum. Ulu Önder Mustafa Kemal Atatürk`ün ilkeleri her zaman yol göstericimiz olacak. Halktan ve haktan yana adil bir yönetim anlayışını Bursa`ya getireceğiz. Yükümüz ağır ama bu yükü birlikte taşıyacağız. Şehrimizin yetenekli her bir bireyinden faydalanmak istiyorum. Birlikte katılımcılıkla yöneteceğimiz bu güzel kentimizi, bu işin emanetçisi olduğumuzu bilerek yöneteceğiz. Sorumluluğumuz çok büyük. Bu sorumlulukları yerine getirirken çalışma arkadaşlarıma ve aileme de fedakarlıklar düşecek. Fakat elbette değecek. Güzel Bursamız için her şeye değer. Bundan sonra da daha güçlü bir ortam, daha adil, barışçıl, güzel günler için Bursamız`ın geleceği olacak. Size söz, bu kenti koruyup ileriye taşımak için azimle, şevkle çalışacağız. Aynen şairin dediği gibi, ‘Bütün iyi kitapların sonunda bütün gündüzlerin, bütün gecelerin sonunda meltemi senden esen, soluğu sende olan yeni bir başlangıç vardır.` Biz de hoş geldin yeni başlangıçlar diyoruz. Gülümseyin, Bursadasınız.

BAYRAMLARDA ULAŞIM ÜCRETSİZ OLACAK

Bu başarının kahramanları olarak hep beraber gururluyuz. Hemşerilerime iki mesajım var. Mazbatamızı aldık. Şimdi birçok dostumuz, arkadaşımız, bizleri takdir etmek isteyen insanlarımız çiçek göndereceklerdir. Ben çiçek göndermek yerine şehrimizin marka değeri olan Bursasporumuza bağış yapmaya davet ediyorum. İkincisi de mübarek Ramazan Bayram`ında da 3 gün ulaşım bedava. Bundan böyle bayramlarda halkımız bir yerden bir yere giderken ücret ödemeyecekler.``






Paylaş :
Etiketler :  

Yorum Ekle comment Yorumlar (0)

Yapılan yorumlarda IP Bilgileriniz kayıt altına alınmaktadır..!





  GÜNCEL HABERLER

 
  FLAŞ HABER
   
  YAZARLAR
 


 
  EN ÇOK OKUNANLAR
  • Bu Ay
  • Bu Hafta
  • Dün
  • Bugün
 
 


  SOSYAL MEDYA


  GAZETELER
 
 

 







mersinerji.com
ANKA Haber Ajansı
Abonesidir

 
 
ANASAYFA İLETİŞİM KÜNYE HABER ARŞİVİ GİZLİLİK İLKELERİ

 
Siteden yararlanırken gizlilik ilkelerini okumanızı tavsiye ederiz..!
altioksiyaset.com © Copyright 2017-2024 Tüm hakları saklıdır..! İzinsiz ve kaynak gösterilemeden yayınlanamaz, kopyalanamaz, kullanılamaz..!

URA MEDYA