29 Nisan 2024 Pazartesi


16:30   GÜLÜSTAN KILIÇ KOÇYİĞİT: "TAHİR ELÇİ`NİN KATİLLERİNİN ADALET ÖNÜNDE HESAP VERMESİ İÇİN SONUNA KADAR MÜCADELE EDECEĞİZ"   16:14   EKREM İMAMOĞLU`NA TAŞLI SALDIRI DAVASI 24 HAZİRAN`A ERTELENDİ   16:05   TARSUS BELEDIYESI’NDE KIRSAL MAHALLELERDE YOL BAKIM ÇALIŞMA SEFERBERLİĞİ   16:01   TOROSLAR AKADEMİ EĞİTİM MERKEZİ’NDE SINAVA HAZIRLANAN ÖĞRENCİLERE ETÜT DESTEĞİ    15:48   SEZGİN TANRIKULU: “MÜTALAA, TAHİR ELÇİ`NİN ÖLDÜRÜLMESİNE İLİŞKİN SORUŞTURMANIN NASIL YANLIŞ YÜRÜTÜLDÜĞÜNÜ ORTAYA KOYUYOR”   15:41   EMEKLİLER 1 MAYIS`TA MEYDANLARDA OLACAK   15:36   YARGITAY, 28 TURDUR BAŞKANINI SEÇEMİYOR… SEÇİMİN YARIN YAPILACAK 29. TURUNDA MUHSİN ŞENTÜRK VE ÖMER KERKEZ YARIŞACAK   14:53   TBMM BAŞKANI KURTULMUŞ YENİ ANAYASA TEKLİFİ İÇİN PARTİ GRUPLARINA ZİYARETE BAŞLAYACAK   14:27   UTKU ÇAKIRÖZER, MİNE ÖZERDEN VE ÇİĞDEM MATER`İ BAKIRKÖY CEZAEVİ`NDE ZİYARET ETTİ   14:27   ÇUKUROVA BASKETBOL KULÜBÜ MERSİN YÖNETİMİNDEN VAHAP SEÇER`E ZİYARET   14:23   BALIKESİR BÜYÜKŞEHİR BELEDİYESİ`NİN BORCU BELEDİYE BİNASINA ASILDI... AHMET AKIN: "ASLA `ENKAZ DEVRALDIK` DEMEYECEĞİZ. MAZERET DEĞİL İŞ ÜRETECEĞİZ"   14:16   GAMZE TAŞCIER`DEN ALİ YERLİKAYA`YA `1 MAYIS` TEPKİSİ   14:07   TAHİR ELÇİ CİNAYETİ DAVASINDA SAVCILIK MÜTALAASI: "SUÇUN SANIK POLİS MEMURLARI TARAFINDAN İŞLENDİĞİNİN SABİT OLMAMASI NEDENİYLE BERAATİNE KARAR VERİLMESİ TALEP OLUNUR"   14:04   ÖZGÜR ÖZEL`DEN, AMEDSPOR KULÜBÜ BAŞKANINA TEBRİK TELEFONU   14:03   CHP AKDENİZ İLÇE BAŞKANI PALAMUT’TAN 1 MAYIS MESAJI   13:55   TÜRKİYE, NATO GENEL SEKRETERLİĞİ İÇİN HOLLANDA BAŞBAKANI RUTTE`NİN ADAYLIĞINA DESTEK VERECEĞİNİ AÇIKLADI   13:20   KAYSERİ`DEN İSTANBUL`A GİTMEK İÇİN YOLA ÇIKAN "YÜRÜYEN ADAM" LAKAPLI NEŞET TURAN, AKSARAY`DA KAMYONET ÇARPMASI SONUCU HAYATINI KAYBETTİ   13:15   ÖZGÜR ÖZEL, BAKAN YERLİKAYA İLE TELEFONDA GÖRÜŞTÜ, TAKSİM KARARININ YENİDEN GÖZDEN GEÇİRİLMESİNİ TALEP ETTİ   13:15   MUĞLA İKİZKÖY`DE 3 GÜNDÜR SULAR KESİK, KÖYLÜLER TERMİK SANTRALE TEPKİ GÖSTERDİ   12:46   SİNAN ATEŞ SORUŞTURMASI TAMAMLANDI  
 
     
   

CHP`Yİ BAYRAMLAŞMA KAPSAMINDA 16 PARTİ ZİYARET ETTİ; 31 MART YEREL SEÇİMLERİ, İSRAİL İLE TİCARİ İLİŞKİLER, FİLİSTİN`İN DURUMU VE EKONOMİK KRİZ KONUŞULDU


CHP, Ramazan Bayramı`nın ikinci gününde siyasi partiler arasındaki bayramlaşma ziyaretleri kapsamında 16 partiyi genel merkez binasında ağırladı. CHP`ye sabah saat 9.30`da başlayan ziyaretler saat 16.30`da sona erdi. Bayram ziyaretlerinde, 31 Mart yerel seçim sonuçları, İsrail ile ticari ilişkiler ve Gazze`ye yönelik saldırılar ve ekonomik kriz nedeniyle vatandaşın geçim sorunu konuşuldu.

 

Tarih : 11 Nisan 2024 Perşembe 19:09   Okunma : 246

HABER: ESRA TOKAT KAMERA: DURSUN ALKAYA

CHP, Ramazan Bayramı`nın ikinci gününde siyasi partiler arasındaki bayramlaşma ziyaretleri kapsamında 16 partiyi genel merkez binasında ağırladı. CHP`ye sabah saat 9.30`da başlayan ziyaretler saat 16.30`da sona erdi. Bayram ziyaretlerinde, 31 Mart yerel seçim sonuçları, İsrail ile ticari ilişkiler ve Gazze`ye yönelik saldırılar ve ekonomik kriz nedeniyle vatandaşın geçim sorunu konuşuldu.

CHP`yi sırayla AKP, DSP, Vatan Partisi, DEM Parti, İYİ Parti, BBP, DP, MHP, Saadet Partisi, ANAP, DEVA Partisi, Gelecek Partisi, Yeniden Refah Partisi (YRP), Bağımsız Türkiye Partisi (BTP), Zafer Partisi ve Milli Yol Partisi ziyaret etti. CHP ile bayramlaşmaya gelen siyasi partileri CHP Genel Başkan Yardımcısı, Kadın Kolları Genel Başkanı Aylin Nazlıaka başkanlığındaki, Ankara Milletvekili ve CHP Kadın Kolları Genel Başkan Yardımcısı Aliye Timisi Ersever, CHP PM Üyesi Mehmet Alkım Denizaslanı ile CHP Gençlik Kolları Genel Başkan Yardımcısı Onur Topkül`den oluşan heyet karşıladı.

DSP`DEN PARLAMENTO ELEŞTİRİSİ: “ELİNİ KALDIR, ELİNİ İNDİR` GİBİ BİR HAL ALDI”

DSP heyetinde Genel Başkan Yardımcısı Hikmet Aydemir, Genel Sekreter Yardımcısı Tuğçe Babuççu ve PM Üyesi Doğukan Çetin yer aldı. Yerel seçimde aldıkları sonuçlar nedeniyle CHP`yi kutlayan Aydemir, "Demokrasiye inandığımız için biz her türlü çözümün parlamentodan çıkmasını bekliyoruz. Sistem öyle bir şeye getirildi ki parlamento `elini kaldır, elini indir` gibi bir hal aldı. Bu yetkileri de bir an önce artık Türkiye`ye yakışır bir hale getirmek lazım. Bununla yürümüyor, gördük işte duvara tosladık" dedi.

“BU İKTİDARLA OLMAYACAK”

 Nazlıaka, "Bu noktada tekrar bir anayasa değişikliğini ifade ediyorsanız eğer, Anayasa`ya uymayanlarla yeni bir Anayasa yapılacağına dair bir inancımız yok. Bizim bakış açımız; şu an üstlendiğimiz sorumluluğu en iyi şekilde kullanmak ve sonra da hak ederek ilk seçimlerde iktidara gelip parlamenter demokrasiyi güçlendirecek bir düzene geçmek ama bu iktidarla olmayacak” ifadelerine yer verdi.

“BİZİM HALKIMIZIN DA YÜZDE 50`SİNDEN FAZLASI CUMHURBAŞKANLIĞI SİSTEMİ`NE ‘HAYIR` DİYOR”

Aydemir ise şunları söyledi:

"İnşallah, en kısa zamanda olur diye düşünüyorum. Bu artık o kadar sıktı ki bizi. Biz Cumhuriyet çocuğuyuz. Cumhuriyet`in nimetlerinden faydalanarak yetiştik, büyüdük. Kural gördük, kaide gördük. Bana Nallıhan`ın bir köyündeki adam; Cumhurbaşkanı`nın çıkıp propaganda yapmasını ben istemiyorum artık diyor. Cumhurbaşkanlığı`nın böyle bir saygınlığı vardı Türk milletinde biz bunu ne yaptık, ‘Partili Cumhurbaşkanlığı`na çevirdik. Geldiğimiz nokta ne? Bizim halkımızın da yüzde 50`sinden fazlası bu sisteme hayır diyor."

DSP`nin ardından CHP`yi Vatan Partisi ziyaret etti. Vatan Partisi heyetinde Genel Başkan Yardımcısı Utku Reyhan, Başkanlık Kurulu Üyesi ve Öncü Gençlik Başkan Yardımcısı Samet Kunt ve Öncü Kadın GYK Üyesi Serap Zahal yer aldı.

VATAN PARTİSİ: “KÜÇÜK BİR AZINLIĞI ZENGİN, BÜYÜK BİR ÇOĞUNLUĞU YOKSUL EDEN DÜZENLE KARŞI KARŞIYAYIZ”

Türkiye`de şu an en büyük sorunun ekonomik sıkıntılar olduğunu ifade ederek sözlerine başlayan Utku Reyhan, “Küçük bir azınlığı zengin eden fakat büyük bir çoğunluk yoksul eden bir düzenle karşı karşıyayız. Kaynakların belli bir gruba aktarılması da bunun içerisinde. Dolayısıyla daha adil bir toplum kurmak bu bayramda da dile getirdiğimiz en önemli hayallerimizden birisi” dedi.

İYİ PARTİ: ÇOK İHTİYACIMIZ VAR GÜZEL GÜNLERE

CHP`yi ziyaret eden İYİ Parti heyetinde Parti İçi Eğitim Politikaları Başkanı Ayşe Sucu, Sağlık Politikaları Başkanı Taner Demirer ve Gençlik Kolları Üyesi İlayda Tezcan yer aldı.

Nevşehir için İYİ Parti`yi tebrik eden ve 27 Nisan`daki kurultay için başarılar dileyen Nazlıaka, “Bu bayramın güzelliklere, iyiliklere vesile olmasını istiyoruz. Kendini yalnız hisseden, mutsuz ve umutsuz hisseden yurttaşlarımıza buradan dayanışma duygularımızı yolluyoruz” dedi.

Milli ve dini bayramların birlik ve beraberliğin sembolü olduğunu ifade ederek sözlerine başlayan Ayşe Sucu ise “Bayram deyince hepimizin aklına her şeyden önce küslerin barışması gelir. Bayramlar, aslında temelinde yatan hoşgörünün, sevginin hatta muhabbetin temel alındığı günlerdir. Dolayısıyla, inşallah hem Ramazan`ın bitimiyle hem bu güzel günde Türk toplumu güzelliklere açılsın dilerim. Çok ihtiyacımız var güzel günlere. Filistin`de yaşananları hepimiz görüyoruz. İnşallah dünya insanlığına da hayırlar getirsin ramazan bayramımız” dedi.

“Bayram diyoruz ama gerçekten vatandaş bayram yaşıyor mu, yaşamıyor” diyerek sözlerine başlayan Taner Demirer, “Hastalarımız bu uzun tatil günlerinde ciddi sorunlar yaşıyor. Bunu Sağlık Bakanlığı`nın değerlendirmesi lazım. Özellikle bugünlerde hastaların iyi bir sağlık hizmeti alabilmesi için bakanlığın çalışması lazım. Şehir hastaneleri de son derece yanlış bir uygulama. Konunun uzmanlarına sorulmadı. Bizim kamu hastanelerimizin tekrar açılması gerekiyor” şeklinde konuştu.

BBP: “MİLLETİMİZ DAHA ÇOK KOŞANA VE DAHA İYİ HİZMET EDENE BAYRAĞI DEVREDİYOR”

CHP`yi ziyaret eden Büyük Birlik Partisi (BBP) heyetinde Ekonomi ve Kalkınma Politikalardan Sorumlu Genel Başkan Yardımcısı Ekrem Alfatlı, MKYK Üyesi Uğur Karaca ve Kadın Kolları Başkan Yardımcısı Cansu Çifti yer aldı.

Art arda yapılan seçimlerin toplumu ve siyasetçileri yorduğunu belirten Ekrem Alfatlı, “Önümüzde yaklaşık 4 buçuk yıllık bir seçimsiz dönem var. Umarız seçilenler milletimiz adına güzel işler yaparlar. Bu coğrafyada yaşayan milletimiz her şeyin en güzelini hak ediyor” dedi ve şunları söyledi:

“Mazlum coğrafyalarda olanlar malumunuz. Doğu Türkistan, Filistin... Biz BBP heyeti olarak 2012 yılında Gazze`deydik. Biz bir fiil yaşayarak gördük orada olanları. İyiler ve kötülerin ayrıldığı bir noktaya geldi dünya. İnşallah biz iyilerin olduğu tarafta olacağız. Peki biz neler yapabiliriz? Mesela benim torunlarım markete gittikleri zaman İsrail ürünlerini almıyor. Ne yapabiliyorsun sesimiz, gücümüz neye yetiyorsa onu yapmalıyız.”

“ERKEN SEÇİMİN DİLLENDİRİLMESİNİN DOĞRU OLMADIĞI KANAATİNDEYİZ”

CHP`nin geçmişten bu yana Filistin halkının yanında yer aldığını ifade eden Nazlıaka, “Gerçekten Gazze`de yaşananlar vicdanları kanatır nitelikte. Dolayısıyla bu düzene dur demek hepimizin elinde. Bu yüzden bizim başta genel başkanımız olmak üzere ‘İsrail ile ticaret Filistin`e ihanettir` diyoruz. Ancak Türkiye`nin İsrail ile 2 milyar doları aşkın bir ihracat hacmi olduğu da bilinen bir gerçek. Yerel seçimler konusuna da gelince biz bu seçimlerde kazanan ve kaybeden tariflemiyoruz. Kazanan varsa halktır ve biz bir sorumluluk olarak görüyoruz bunu. Belediyelerdeki çalışmalarımız halkta bir güven yarattı. Bu omuzlarımıza daha fazla sorumluluk yükleyen de bir süreç. Ama tabi Türkiye`ye de kırmızının yakıştığı düşüncesindeyiz. Erken seçimin dillendirilmesinin doğru olmadığı kanaatindeyiz. Biz önümüzdeki süreçte omuzlarımıza yüklenen sorumluluk duygusuyla en iyi hizmeti vereceğiz. Gençlere, yaşlılara, engellilere, kadınlara pozitif ayrımcılık uygulayacağız. Ardından yapılacak genel seçimlerde de iktidara geleceğiz” diye konuştu.

“BUNDAN SONRAKİ YARIŞ HİZMET YARIŞI OLSUN”

Alfatlı, “Bir bayrak yarışı bu. Milletimiz daha çok yorulana, daha çok koşana ve daha iyi hizmet edene bayrağı devrediyor. Önemli olan bayrağın ay yıldızlı bayrak olması. Ben bütün seçilenlere, arasına terör ve şiddetle arasına mesafe koyanlara başarı diliyorum. Koymuyorsa o başka bir şey oluyor. Bu yüzden seçilen herkese başarılar diliyorum. Bundan sonraki yarış hizmet etme yarışı olsun” diyerek konuşmasını bitirdi.

DP: TOPLUM CHP`YE BÜYÜK BİR KREDİ AÇTI

CHP`yi, Demokrat Parti (DP) Genel İdare Kurulu (GİK) Üyesi Abdülbaki Mert başkanlığındaki heyet de ziyaret etti. DP heyetinde Genel İdare Kurulu Üyesi Nur Kaan ve M. Cahit Karakuş yer aldı. Halkın yerel seçimlerde CHP`ye ciddi bir kredi açtığını belirten Abdülbaki Mert CHP`nin bunu doğru değerlendirmesi durumunda, hem Türkiye`nin önünün açılacağını hem de bunun partiyi daha fazla büyütebileceğini dile getirdi ve şunları söyledi:

“İktidar mecbur olduğu için belki bayramlaştı ancak yine ötekileştirme ve nobranlık devam ediyor. Umarım biter diye umut ediyoruz. Bu yaşanan süreç bize insanın özgür iradesine kelepçe vurmanın mümkün olmadığını, değişmez denilen şeyin değişebileceği gösterildi. Bu değişime de her zaman birilerinin öncülük edeceğini gösterdi. kendi kimliğini tanımlarken ortaya koyduğu paradigmayı kaybetti, fikri olarak iflas eden bir yapının iktidarı da kaybetmesi mukadderdir. Toplum CHP`ye büyük bir kredi açtı. Türkiye açısından inşallah CHP iddiasını başaran bir parti olur. Bu krediyi doğru kullanırsa CHP daha büyür. Ama kullanamazsa bugün iktidarın karşılaştığı sorun ile karşılaşır. Bizim umudumuz ise CHP`nin başarılı olması.”

SAADET PARTİSİ: AKP VE CHP İLE BAYRAMLAŞAMIYORUZ

Genel Başkan Yardımcısı Mustafa Kaya, Genel İdare Kurulu Üyesi Mehmet Fatih Akdağoğlu ve Seçim İşleri Başkanı Yardımcısı Furkan Kılıçoğlu`ndan oluşan Saadet Partisi heyeti, CHP`yi yerel seçimlerde aldığı başarı nedeniyle kutladı. Türkiye`deki en önemli problemin kamplaşma ve ötekileştirme olduğunu düşündüklerini vurgulayan Mustafa Kaya, “Her türlü problemin üstesinden geliriz ama zihinler arasına örülen duvarları şayet sürekli tahkim dersek bu bizim bütün problemlerimizin sürekli büyümesine neden olur. Cumhurbaşkanlığı Hükümet Sistemi`nin bu ülkeye verdiği en büyük olumsuzluklardan birisi maalesef taban konsolidasyonu adı altında insanların kendi sorunlarını konuşmak tartışmak yerine önceliklerini kimliklerle beraber tarif etmeye zorlanmasıdır. Biz son yerel seçimlerle birlikte şunu görüyoruz; patron millettir. Millet ne derse o olur” dedi.

Saadet Partisi`nin AKP ve MHP ile bayramlaşamadığı bilgisini paylaşan Kaya, “Bu bir serzeniş değil, üzüntü beyanı değil. Biz bugün AKP ve MHP ile bayramlaşamıyoruz. Bayram gibi küslüklerin 3 günden fazla sürmeyeceğine inanan bir inancın mensuplarıyız ama olmaz anlayışından gelen bir inançta olmamıza rağmen hepimiz bayramlaşamıyoruz. Niye çünkü bu şekilde yapılan ayarlamalarda ‘biz böyle istiyoruz` dediler. Oysa tam da bugün bütün siyasi partiler bir kere daha durum tespiti yapmaları ve aynaya bakmaların da fayda var diye düşünüyoruz” şeklinde konuştu.

DEVA PARTİSİ ZİYARETİNDE NAZLIAKA`DAN “GENEL İKTİDAR” MESAJI

DEVA Partisi de CHP`yi ziyaret ederek bayramlaştı. DEVA Partisi heyetinde Genel Başkan Yardımcısı ve İstanbul Milletvekili Hasan Karal ve Elif Esen ile Seçim İşleri Başkan Yardımcısı Furkan Arık yer aldı. CHP`yi tebrik eden Hasan Karal, “İnşallah Türkiye demokrasisi için hayırlar getirir başarınız” dedi. Elif Esen ise Nazlıaka ile birlikte kadın sorunları konusunda birlikte mesai yürüttüklerini ifade ederek, “İletişime açık, tuğlaların üstüne koyarak yol kat ediyorsunuz” diye konuştu.

Nazlıaka ise “Kadın hakları demokrasi meselesidir. Biz bu dönem kadın aday çıkarmak için güçlü bir irade koyduk. Bu iradeyle birlikte Türkiye`deki nüfusun yüzde 11.5`ini CHP`li kadınlar yönetecek. Diliyoruz ki bu sayıları artıralım. Kazanılmış haklarımızı kaybetmemek ve daha da ileriye taşımak için çalışacağız. Özgür ve adil günleri kucaklayalım diliyoruz. Siyaset hakikaten samimiyetle yürüyor, samimi duruş sergileyen adaylarımız çok ciddi başarı elde ettiler. Önce yerelde sonra genelde iktidara” ifadelerini kullandı.

GELECEK PARTİSİ: YURTTAŞ SANDIKTA CEVAP VERDİ

DEVA Partisi`nin ardından CHP`yi Parti Yönetim Kurulu Üyesi ve Konya Milletvekili Hasan Ekici başkanlığında Parti Yönetim Kurulu Üyesi Anıl İsmail Kamacı ve İletişim Başkanlığı Başkan Yardımcısı Nazlı Üstün`ün yer aldığı Gelecek Partisi heyeti ziyaret etti.

Bayramların güzel yanının siyasi çekişmelerin ve rekabetin bir yana bırakılması olduğunu söyleyen Hasan Ekici, “Son seçimdeki başarınızdan dolayı tebrik ederiz. Konya`da ciddi belediye alındı. Milletine iradesine sahip çıkacağız. Umarız hayırlı hizmetler yapılır. Bayramı ağız tadında yaşamayanlar var. O yüzden önümüzdeki kurban bayramında ülkenin sorunlarına kilitlenelim. Emeklilere simit satsınlar düşüncesini kabul etmiyoruz. Sandıkta cevap verdi yurttaş” şeklinde konuştu.

YENİDEN REFAH PARTİSİ: MİLLETİMİZİN GÜNDEMİ AÇLIK VE EMEKLİ MAAŞLARI

Genel Başkan Yardımcısı Muhammed Fatih Müjdeci başkanlığındaki Yeniden Refah Partisi de CHP ile bayramlaşan partiler arasındaydı. Yeniden Refah Partisi heyetinde  MKYK Üyesi Ferhat Uysal ve Gençlik Kolları Başkanı İstemihan Ak yer aldı.

Muhammed Fatih Müjdeci, seçim sonuçları için CHP`yi tebrik ederek sözlerine başladı. Nazlıaka ise “Bir seçim döneminin üzerine bayram geçiriyoruz. En başta Filistin olmak üzere her yerde barış ve huzur olsun istiyoruz. Bu sürecin takipçisi olacağız. Tüm dünyaya barış gelsin, boşluk gelsin bereket gelsin” dedi.

Hükümetin geç de olsa İsrail ile ihracat kısıtlamasına gitme kararını desteklerini kaydeden Müjdeci, “İsrail ile ticaret Filistin`e ihanettir. Bu konuda hükümetimizin alacağı her kararın arkasında olacağız. Öte yandan yerel seçimlerde milletimiz demokrasi şöleni yaşattı. YRP`de oyunu yüzde yüz artırdı. 65 belediye kazandık biz de. Milletimizin şu anki gündemi ise açlık ve emekli maaşları. İnşallah hep beraber memleketin evlatları bir araya gelir, hayırlı işlere vesile oluruz. Adil bir düzen gelsin, hem maddi hem de manevi kalkınma gerek. Bu milletin Allah`tan başka kimseye muhtaç olmayacağı bir düzen getirmemiz lazım. İnşallah bu 5 yıl hepimizin kazandığı bir 5 yıl olur. Umarız hükümet ekonomiyi düzeltir” dedi.

“Ekonomi güçlenecekse kadınların da güçlenmesi gerekir” diyen Nazlıaka ise “Kadınların istihdamının artırılması gerekir” diye konuştu.

BTP: TÜRK SEÇMENİ SİYASİ PARTİLERİ ÇOK İYİ CEZALANDIRABİLİYOR

Bağımsız Türkiye Partisi de CHP`yi ziyaret edenler arasındaydı. BTP Genel Sekreteri Ahmet Hamdi Kepekçi başkanlığındaki heyette MYK Üyesi Hasan Kuloğlu yer aldı.

Türk seçmeninin siyasi partileri çok iyi cezalandırabileceğini belirten Kepekçi, “Yerde yatanı ayağa kaldırıyor, ayakta olanı da yere yatırabiliyor. Bu münasebetle oyları tapulu malı olarak görmeyip bir emanet, bir görevlendirme olarak görmek çok önemlidir. Dolayısıyla milli iradeyi önceleyerek yürümek lazım. Atatürk de milli irade, milli ekonomi dedi” şeklinde konuştu.

ZAFER PARTİSİ: YERELDE İKTİDAR SİZDE, MUHALEFET GÖREVİ DE BİZDE

BTP`nin ardından CHP ile Zafer Partisi bayramlaştı. Zafer Partisi heyetinde ise Genel Başkan Yardımcısı Seyit Yücel ve Murat Yıldız ile Genel İdare Kurulu Üyesi Roza Kurban yer aldı. Seyit Yücel, "Genel seçimlerde aldığımız oy oranını korumuş olduk, il belediye meclis sonuçlarına baktığımızda ise üstüne de biraz koymuş olduğumuzu görüyoruz. Yerelde iktidar sizde. Artık muhalefet görevi herhalde bize kalıyor o halde" diye konuştu.

MİLLİ YOL PARTİSİ: DEĞİŞİM ŞART

CHP`yi son olarak ise Milli Yol Partisi (MYP) bayramlaşma için ziyaret etti. MYP heyetinde Genel Başkan Yardımcısı Mehmet Küçük, MKYK Üyesi Serkan Köse ve Tuba Köse yer aldı. “Değişim şart öyle görünüyor” diyerek sözlerine başlayan Mehmet Küçük, “Vatandaşın tercihi net” dedi.

MYP`nin bayramlaşma talebini AKP`nin reddettiğini ifade eden Küçük, “Seçimin sonuçları inşallah her yönden hayırlı olacak.  Seçim sonuçları açık ve net okuyana. Bir ekonomik sorunlar, iki ise ayrımcılık. Seçmenlerimiz bir iki dönem öncesinde yapacağı sorgulamayı şimdi yaptı” ifadelerini kullandı.

 

 






Paylaş :
Etiketler :  

Yorum Ekle comment Yorumlar (0)

Yapılan yorumlarda IP Bilgileriniz kayıt altına alınmaktadır..!





  GÜNCEL HABERLER

 
  FLAŞ HABER
   
  YAZARLAR
 


 
  EN ÇOK OKUNANLAR
  • Bu Ay
  • Bu Hafta
  • Dün
  • Bugün
 
 


  SOSYAL MEDYA


  GAZETELER
 
 

 







mersinerji.com
ANKA Haber Ajansı
Abonesidir

 
 
ANASAYFA İLETİŞİM KÜNYE HABER ARŞİVİ GİZLİLİK İLKELERİ

 
Siteden yararlanırken gizlilik ilkelerini okumanızı tavsiye ederiz..!
altioksiyaset.com © Copyright 2017-2024 Tüm hakları saklıdır..! İzinsiz ve kaynak gösterilemeden yayınlanamaz, kopyalanamaz, kullanılamaz..!

URA MEDYA