30 Nisan 2024 Salı


16:30   GÜLÜSTAN KILIÇ KOÇYİĞİT: "TAHİR ELÇİ`NİN KATİLLERİNİN ADALET ÖNÜNDE HESAP VERMESİ İÇİN SONUNA KADAR MÜCADELE EDECEĞİZ"   16:14   EKREM İMAMOĞLU`NA TAŞLI SALDIRI DAVASI 24 HAZİRAN`A ERTELENDİ   16:05   TARSUS BELEDIYESI’NDE KIRSAL MAHALLELERDE YOL BAKIM ÇALIŞMA SEFERBERLİĞİ   16:01   TOROSLAR AKADEMİ EĞİTİM MERKEZİ’NDE SINAVA HAZIRLANAN ÖĞRENCİLERE ETÜT DESTEĞİ    15:48   SEZGİN TANRIKULU: “MÜTALAA, TAHİR ELÇİ`NİN ÖLDÜRÜLMESİNE İLİŞKİN SORUŞTURMANIN NASIL YANLIŞ YÜRÜTÜLDÜĞÜNÜ ORTAYA KOYUYOR”   15:41   EMEKLİLER 1 MAYIS`TA MEYDANLARDA OLACAK   15:36   YARGITAY, 28 TURDUR BAŞKANINI SEÇEMİYOR… SEÇİMİN YARIN YAPILACAK 29. TURUNDA MUHSİN ŞENTÜRK VE ÖMER KERKEZ YARIŞACAK   14:53   TBMM BAŞKANI KURTULMUŞ YENİ ANAYASA TEKLİFİ İÇİN PARTİ GRUPLARINA ZİYARETE BAŞLAYACAK   14:27   UTKU ÇAKIRÖZER, MİNE ÖZERDEN VE ÇİĞDEM MATER`İ BAKIRKÖY CEZAEVİ`NDE ZİYARET ETTİ   14:27   ÇUKUROVA BASKETBOL KULÜBÜ MERSİN YÖNETİMİNDEN VAHAP SEÇER`E ZİYARET   14:23   BALIKESİR BÜYÜKŞEHİR BELEDİYESİ`NİN BORCU BELEDİYE BİNASINA ASILDI... AHMET AKIN: "ASLA `ENKAZ DEVRALDIK` DEMEYECEĞİZ. MAZERET DEĞİL İŞ ÜRETECEĞİZ"   14:16   GAMZE TAŞCIER`DEN ALİ YERLİKAYA`YA `1 MAYIS` TEPKİSİ   14:07   TAHİR ELÇİ CİNAYETİ DAVASINDA SAVCILIK MÜTALAASI: "SUÇUN SANIK POLİS MEMURLARI TARAFINDAN İŞLENDİĞİNİN SABİT OLMAMASI NEDENİYLE BERAATİNE KARAR VERİLMESİ TALEP OLUNUR"   14:04   ÖZGÜR ÖZEL`DEN, AMEDSPOR KULÜBÜ BAŞKANINA TEBRİK TELEFONU   14:03   CHP AKDENİZ İLÇE BAŞKANI PALAMUT’TAN 1 MAYIS MESAJI   13:55   TÜRKİYE, NATO GENEL SEKRETERLİĞİ İÇİN HOLLANDA BAŞBAKANI RUTTE`NİN ADAYLIĞINA DESTEK VERECEĞİNİ AÇIKLADI   13:20   KAYSERİ`DEN İSTANBUL`A GİTMEK İÇİN YOLA ÇIKAN "YÜRÜYEN ADAM" LAKAPLI NEŞET TURAN, AKSARAY`DA KAMYONET ÇARPMASI SONUCU HAYATINI KAYBETTİ   13:15   ÖZGÜR ÖZEL, BAKAN YERLİKAYA İLE TELEFONDA GÖRÜŞTÜ, TAKSİM KARARININ YENİDEN GÖZDEN GEÇİRİLMESİNİ TALEP ETTİ   13:15   MUĞLA İKİZKÖY`DE 3 GÜNDÜR SULAR KESİK, KÖYLÜLER TERMİK SANTRALE TEPKİ GÖSTERDİ   12:46   SİNAN ATEŞ SORUŞTURMASI TAMAMLANDI  
 
     
   

YRP VE CHP HEYETLERİ BAYRAM ZİYARETİNDE BİRBİRLERİNİN SEÇİM BAŞARISINI KUTLADI.... YRP`Lİ UĞURLU: "ÖZGÜR BEY TAM DEVLET ADAMI OLARAK BEYANAT VERİYOR. İŞTE DEVLET ADAMI BÖYLE OLUR"


CHP`nin Yeniden Refah Partisi`ne (YRP) bayram ziyaretinde, iki partinin heyeti birbirlerinin seçim başarısını kutladı. YRP Genel Başkan Yardımcısı Mehmet Fatih Uğurlu, “Özgür Bey`in beyanatlarını dinliyorum. Çok dengeli, aklı başında beyanatlar veriyor. Tam devlet adamı olarak beyanat veriyor. İşte devlet adamı böyle olur. Çokta güzel başarı yakaladı.” dedi.

 

Tarih : 11 Nisan 2024 Perşembe 19:09   Okunma : 135

HABER: MEHMET OFLAZ - KAMERA: BERKİN GÜLSOY

CHP`nin Yeniden Refah Partisi`ne (YRP) bayram ziyaretinde, iki partinin heyeti birbirlerinin seçim başarısını kutladı. YRP Genel Başkan Yardımcısı Mehmet Fatih Uğurlu, “Özgür Bey`in beyanatlarını dinliyorum, çok dengeli, aklı başında beyanatlar veriyor. Tam devlet adamı olarak beyanat veriyor. İşte devlet adamı böyle olur. Çok da güzel başarı yakaladı.” dedi.

YRP`de Genel Başkan Yardımcısı Mehmet Fatih Uğurlu, STK ile İlişkiler Başkan Yardımcısı Seçim Aydın, Kadın Kolları`ndan Kevser Vural Yıldız ve Ayşegül Kapukaya`dan oluşan heyet, bayramlaşmak amacıyla gelen siyasi parti heyetlerini ağırladı.

YRP`yi, İYİ Parti`den Genel Başkan Yardımcıları Ayşe Sucu ve Taner Demirer, Gençlik Kolları Üyesi İleyda Tezcan; CHP`den Genel Başkan Yardımcısı Volkan Demir, Kadın Kolları MYK üyesi Armağan Akyüz ve Gençlik Kolları MYK Üyesi Batuhan Cakcak ile İzzettin Ataş başkanlığndaki Milli Yol Partisi heyetleri ziyaret etti.

CHP HEYETİNİN ZİYARETİ

CHP heyetinin ziyaretinde Genel Başkan Yardımcısı Volkan Demir, CHP Lideri Özgür Özel`in selamını ve bayram tebriklerini getirdiklerini belirtti. Görüşmede yerel seçimler ve İsrail`in Gazze`ye yönelik saldırıları ele alındı. YRP`li Uğurlu, CHP heyetini tebrik ederek, "Seçimde gayet güzel başarı kazandınız” ifadelerini kullandı. Volkan Demir de “Biz de sizi tebrik ederiz.” karşılığını verdi.

YRP`li Uğurlu, “Üçüncü parti olarak Türkiye`de yerimizi almak bizim için de onur verici oldu. Her ne kadar birileri çelme takıp çeşitli ithamlarla önümüzü kesmeye çalışsa da tam tersi oldu.” ifadelerini kullandı.

CHP`li Demir, “Biz bu seçimi, kazananın olduğu ama kaybedenin olmadığı bir seçim olarak değerlendiriyoruz” şeklinde konuştu. YRP`li Uğurlu “Özgür Bey`in beyanatlarını dinliyorum. Çok dengeli, aklı başında beyanatlar veriyor. Tam devlet adamı olarak beyanat veriyor. İşte devlet adamı böyle olur. Çok da güzel başarı yakaladı.” dedi.

“MERAL HANIM`I TEKRAR SEÇECEK MİSİNİZ”

İYİ Parti heyetinin ziyaretinde de Genel Başkan Yardımcısı Ayşe Sucu “İYİ Parti ailesi olarak tüm camianızın, başta sayın Genel Başkanınız olmak üzere bayramınızı kutluyoruz.” dedi. YRP`li Uğurlu`nun espriyle “Başkanım, Meral Hanım`ı tekrar seçecek misiniz?” sorusuna Sucu, “Meral Hanım aday olmadı biliyorsunuz” yanıtını verdi. Uğurlu esprisine devam ederek, “Ama Sayın Bahçeli ‘Partinin başına geç` dedi. Devleti Bahçeli yönetmiyor mu? Emir buyurdu, ne yapacaksınız? Tayyip Bey`e `gitme` diyor. Talimatı hep Devlet Bey veriyor.” ifadelerini kullandı.

Sucu ise  “Ben partilerin iç işlerine karışılmasını doğru bulmam. Her parti kendi demokratik yapısı içerisinde ne olması gerekiyorsa yapacaktır. Dolayısıyla diğer partilerin bir parti üzerinde ne hükümranlığı olabilir ne de söz hakkı olabilir.” diye konuştu.

“GÖKSUN HALKI CEVABINI VERDİ”

Milli Yol Partisi Genel İdare Kurulu Üyesi İzzettin Ataş başkanlığındaki heyet de YRP`ye ziyarette bulundu. Ataş, ziyaret sırasında Kahramanmaraş`ın Göksun ilçesinde YRP`nin adayı Selim Cüce`yi desteklediklerini anımsatarak, “Selim abi çok değerli bir insan. Selim abiyle adaylığı sürecinde görüştüm. Alması için de elimizden geleni yaptık. Birilerinin bir cevap alması gerekiyordu. O cevabı da sağ olsun Göksun halkı verdi. 6 bin oy fark attı.” ifadelerini kullandı. 

YRP Genel Başkan Yardımcısı Uğurlu da Ataş`a destekleri için teşekkür etti.






Paylaş :
Etiketler :  

Yorum Ekle comment Yorumlar (0)

Yapılan yorumlarda IP Bilgileriniz kayıt altına alınmaktadır..!





  GÜNCEL HABERLER

 
  FLAŞ HABER
   
  YAZARLAR
 


 
  EN ÇOK OKUNANLAR
  • Bu Ay
  • Bu Hafta
  • Dün
  • Bugün
 
 


  SOSYAL MEDYA


  GAZETELER
 
 

 







mersinerji.com
ANKA Haber Ajansı
Abonesidir

 
 
ANASAYFA İLETİŞİM KÜNYE HABER ARŞİVİ GİZLİLİK İLKELERİ

 
Siteden yararlanırken gizlilik ilkelerini okumanızı tavsiye ederiz..!
altioksiyaset.com © Copyright 2017-2024 Tüm hakları saklıdır..! İzinsiz ve kaynak gösterilemeden yayınlanamaz, kopyalanamaz, kullanılamaz..!

URA MEDYA