17 Haziran 2024 Pazartesi


19:05   ÖZGÜR ÖZEL, ÖNCEKI GENEL BAŞKANLARıN BAYRAMıNı KUTLADı   17:34   ÖZGÜR ÖZEL`DEN CUMHURBAŞKANı ERDOĞAN ILE SIYASI PARTILILERIN GENEL BAŞKANLARı VE GRUP BAŞKANLARıNA BAYRAM TELEFONU   14:17   CHP GENEL BAŞKANı ÖZEL, MANISA VALISI ÜNLÜ`YÜ ZIYARET ETTI   13:27   CHP GENEL BAŞKANı ÖZEL`DEN BAYRAMıN ILK GÜNÜNDE KABRISTAN ZIYARETI   11:44   CHP`LI KıŞ`TAN BAKAN BOLAT`A: "KURBAN BAYRAMı ÖNCESI GELEN FAHIŞ ZAMLAR KONUSUNDA HANGI ÖNLEMLER ALıNDı?"   10:30   ÖZGÜR ÖZEL: "TÜM BABALARıN BABALAR GÜNÜ`NÜ KUTLUYORUM"   10:27   VELI AĞBABA: KURBANı VATANDAŞA HARAM ETTILER   10:20   CHP`LI UMUT AKDOĞAN: "AVM ÇALıŞANLARıNıN BEKLEDIĞI YASA TEKLIFI 55 GÜN TBMM`DE IŞLEME ALıNMADı"   09:25   MERSIN BÜYÜKŞEHIR`DEN ‘SAĞLıK VE ENGELLI POLITIKALARı ÇALıŞTAYı`   08:52   ÖZGÜR ÖZEL`DEN CUMHURBAŞKANı ERDOĞAN`A ``IADEIZIYARET`` YANıTı: "BIZ O SÖZÜ HIÇ ÜZERIMIZE ALMıYORUZ"   22:21   ÖZGÜR ÖZEL, ÖNCEKI DÖNEM GENEL BAŞKANLAR ILE BIR ARAYA GELDI   16:01   ÖZGÜR ÖZEL: ``CUMHURBAŞKANLıĞı KABINESI, ZENGINI DAHA ZENGIN, YOKSULU DAHA YOKSUL YAPACAK DÜZENLEMELERIN HAZıRLıĞıNı YAPMAKTADıR``   16:01   ÖZGÜR ÖZEL: ``CUMHURBAŞKANLıĞı KABINESI, ZENGINI DAHA ZENGIN, YOKSULU DAHA YOKSUL YAPACAK DÜZENLEMELERIN HAZıRLıĞıNı YAPMAKTADıR``   15:34   AÇEV: “BABA SEVGISI VE ILGISIYLE BÜYÜMEK, ÇOCUKLARıN ÇOK YÖNLÜ GELIŞIMINI DESTEKLIYOR”   15:28   LIMAK`ıN BODRUM`DAKI PROJESINE YÖRE HALKı TEPKI GÖSTERDI: “HUKUKI MÜCADELEYI BAŞLATACAĞıZ”   15:14   ANTALYA BÜYÜKŞEHIR BELEDIYE BAŞKANı BÖCEK:" BU BAYRAMıN HUZUR VE MUTLULUK DOLU GÜZEL GÜNLER GETIRMESINI DILIYORUM"   15:13   PSIKOLOGLARDAN KURBAN BAYRAMı UYARıSı: "12 YAŞ ALTıNDAKI ÇOCUKLARı KESIM ALANıNDA BULUNDURMAYıN"   15:06   CUMHURBAŞKANLıĞı YıLLıK PROGRAMı`NA GÖRE, TMO BU YıL SADECE 3,5 MILYON TON BUĞDAY ALıMı YAPACAK   14:33   CHP İZMIR`DE BAYRAMLAŞMA... ASLANOĞLU: "SEÇIM SANDıĞı NE ZAMAN KONURSA KONSUN, CHP IKTIDAR OLACAKTıR"   14:13    ERDOĞAN`DAN ÖZEL`E "SUÇ ORTAĞı" YANıTı: ``BIZIM IADEIZIYARETIMIZI DEMEK KI HAZMEDEMEDILER``  
 
     
   

Mezitli`de Patili Dostlar İçin Farkındalık Toplantısı


Başkan Tuncer, toplantıda, katılımcılarla birlikte patili dostların refahı için neler yapılabileceği üzerine fikir alışverişinde bulundu. Mezitli’de hayvanların yaşam kalitesini artırmak için çalışmaların süreceğini belirten Tuncer, kendisine yöneltilen sorularını tek tek yanıtladı ve konuya ilişkin hayata geçirmeyi planladıkları projeleri paylaştı.

 

Tarih : 24 Mayıs 2024 Cuma 10:49   Okunma : 373

(MERSİN) - Mezitli Belediye Başkanı Ahmet Serkan Tuncer, ilçede yaşayan patili dostlara daha iyi yaşam koşulları sunmak, toplumsal farkındalığı artırmak ve karşılaşılan zorlukları ele almak amacıyla belediye meclis salonunda hayvanseverler ile bir araya geldi. Başkan Tuncer, “Bizler ilk seçim kampanyamızda; `Hayvan dostu bir Mezitli inşa edeceğiz` demiştik ve sözümüzü tutuyoruz. Mezitli`de tüm canlıların huzur ve mutluluk içinde yaşamalarını sağlamak en önemli önceliğimizdir” dedi.

Toplantıda, hayvanseverler ve Sivil Toplum Kuruluşları ile iş birliğinin önemine dikkat çekildi. Başkan Tuncer, hayvan hakları konusunda atılacak adımların, Mezitli için büyük önem taşıdığını vurguladı ve bu tür toplantıların devam edeceğini söyledi.

“Patili dostlarımızın refahı için çalışmalarımız sürüyor”

Mezitli`de yaşayan patili dostların daha iyi şartlara kavuşması için çalışmaların devam ettiğini dile getiren Başkan Tuncer,  şöyle devam etti:

“Göreve geldiğimiz ilk günden itibaren patili dostlarımız için bir rehabilitasyon merkezi projemiz var ve burada ücretsiz kısırlaştırma yapacağız. Bunun için Mezitli`de uygun yerleri ziyaret ettik, yer arayışı içerisindeyiz. En kısa zamanda bu projemizi yerine getirmek için çalışıyoruz. Siz kıymetli hayvanseverlerimizin de destekleri ile bir de Veteriner İşleri Müdürlüğü kurmayı planlıyoruz. Sosyal medya üzerinden sizler bu konuda taleplerinizi direk olarak iletebilin ve ivedilikle çözüme kavuşturalım diye çalışmalarımız sürüyor. Değerli katılımlarınız için teşekkür ediyorum. Mezitli`de tüm canlıların huzur ve mutluluk içinde yaşamalarını sağlamak en önemli önceliğimizdir.”

 






Paylaş :
Etiketler :  

Yorum Ekle comment Yorumlar (0)

Yapılan yorumlarda IP Bilgileriniz kayıt altına alınmaktadır..!






 
  FLAŞ HABER
   
  YAZARLAR
 


 
  EN ÇOK OKUNANLAR
  • Bu Ay
  • Bu Hafta
  • Dün
  • Bugün
 
 


  SOSYAL MEDYA


  GAZETELER
 
 

 







mersinerji.com
ANKA Haber Ajansı
Abonesidir

 
 
ANASAYFA İLETİŞİM KÜNYE HABER ARŞİVİ GİZLİLİK İLKELERİ

 
Siteden yararlanırken gizlilik ilkelerini okumanızı tavsiye ederiz..!
altioksiyaset.com © Copyright 2017-2024 Tüm hakları saklıdır..! İzinsiz ve kaynak gösterilemeden yayınlanamaz, kopyalanamaz, kullanılamaz..!

URA MEDYA