2 Mayıs 2024 Perşembe


16:48   BAŞKAN ALİ BOLTAÇ, “BU ŞEHİR HAYALET ŞEHİR OLARAK ANILIYOR AMA BİZ BU ŞEHRİ HAYAL EDİLECEK BİR ŞEHRE DÖNÜŞTÜRECEĞİZ”   15:54   GÜLCAN KIŞ: "MERSİN, SÖZ VERİLİP BİTİRİLEMEYEN PROJELERİN MERKEZİ HALİNE GETİRİLMİŞTİR"   15:21   NUMAN KURTULMUŞ, YENİ ANAYASA İÇİN SAADET - GELECEK GRUBUNU ZİYARET ETTİ   15:02   DEM PARTİ EŞ GENEL BAŞKANLARI, YARIN CHP LİDERİ ÖZEL İLE GÖRÜŞECEK... "ANAYASA TARTIŞMALARINI MUHALEFET KENDİ İÇİNDE DE YAPMALI"   14:27   TOROSLAR BELEDİYE BAŞKANI YILDIZ EMEKÇİLERLE KOL KOLA YÜRÜDÜ   14:19   YENİŞEHİR BELEDİYE BAŞKANI ABDULLAH ÖZYİĞİT, 1 MAYIS’TA İŞÇİLERLEYAN YANA YÜRÜDÜ   14:07   ÖĞRETMEN ADAYLARI ATAMA BEKLİYOR... EĞİTİM-İŞ GENEL BAŞKANI ÖZBAY: "1 MİLYONA YAKIN ÖĞRETMEN ADAYI VAR. PLANLAMA YAPILMAZSA SORUNLAR GİDEREK ARTACAK"   13:48   YENİ ANAYASA ZİYARETLERİ DEVAM EDİYOR... TBMM BAŞKANI KURTULMUŞ DEM PARTİYİ ZİYARET ETTİ   12:35   MSB: KIDEMLİ BAŞÇAVUŞ MUSTAFA YAŞAR ŞEHİT OLDU   11:53   1 MAYIS`TA TAKSİM`E ÇIKMAK İSTEDİKLERİ İÇİN GÖZALTINA ALINAN 35 KİŞİNİN ADLİYEYE SEVK EDİLMELERİ BEKLENİYOR   11:52   TAKSİM`E ÇELENK BIRAKMALARINA İZİN VERİLMEYEN EMNİYET TEŞKİLATI SENDİKASI: "EMNİYET ÇALIŞANLARI DA EMEKÇİDİR"   10:54   TÜİK 2023 YILI KIRMIZI ET ÜRETİM İSTATİSTİKLERİNİ AÇIKLADI... ET ÜRETİMİ YÜZDE 8,8 ARTARAK 2 MİLYON 384 BİN 47 TON OLARAK TAHMİN EDİLDİ   10:46   KADİRLİLİ EMEKLİ: "10 BİN LİRA MAAŞLA 20 BİN LİRAYA NASIL KURBAN ALACAĞIZ? SÜRÜNÜYORUZ"   10:38   TÜİK: ÇİĞ SÜT ÜRETİMİ 2023 YILINDA YÜZDE 0,4 AZALARAK 21 MİLYON 481 BİN 567 TON OLDU   10:04   ÖMER FETHİ GÜRER, `TAVUKTA İHRACAT SINIRLAMASI`NI DEĞERLENDİRDİ: "ANLIK UYGULAMALARLA SORUNLAR ÇÖZÜLEMEZ"   09:58   MERSİN BÜYÜKŞEHİR`DEN TARSUS`A SAĞLIKLI YAŞAM DANIŞMA MERKEZİ   09:34   TÜRKER ATEŞ: VATANDAŞ, VERGİSİNİ DE BORÇLANARAK ÖDÜYOR. KARTLA DEVLETE YAPILAN ÖDEMELER ÜÇE KATLANDI   09:24   VAHAP SEÇER, 1 MAYIS`TA İŞÇİLERLE YÜRÜDÜ: “BİZİM İKTİDARIMIZDA EMEKÇİ KARDEŞLERİMİZ BAYRAMI İSTEDİĞİ YERDE KUTLAYACAK”   20:01   ALİ YERLİKAYA: "ÜLKE GENELİNDE DÜZENLENEN 1 MAYIS ETKİNLİKLERİNDE 226 KİŞİ GÖZALTINA ALINDI"   19:11   YASAKLAR İSTİKLAL CADDESİ`Nİ DE BOMBOŞ BIRAKTI  
 
     
   

Türkülerin Dansı topluluğundan dev gösteri


Erdemli Belediyesi Türkülerin Dansı topluluğu, muhteşem bir gösteri gerçekleştirdi.

 

Tarih : 30 Nisan 2019 Salı 11:28   Okunma : 653

Müzikleri, besteci-aranjör Taner Demiralp ve Necmi Kıran tarafından, seslendirmesi ise Erol Eren tarafından yapılan Türkülerin Dansı Topluluğu, Erdemli Kültür Merkezinde dev bir gösteri düzenledi. Sarı Gelin, Ah Yalan Dünya gibi Türk Kültürünün önemli eserleri ile icra edilen gösteriye, vatandaşların yoğun ilgi gösterdiği görüldü. 11 Anadolu ezgisi eşliğinde, görsel şovlardan oluşan gösterinin genel sanat yönetmenliğini gerçekleştiren Zekai Erdemir,  Erdemli Belediye Başkanı Mükerrem Tollu’ya sanata ve sanatçıya verdikleri desteklerden dolayı teşekkür dileklerini iletti.

İlçeye sadece alt yapı ve imar konularında hizmet vermekle kalmayan Belediye Başkanı Mükerrem Tollu, çocukların ve gençlerin eğitimi noktasında kreş ve lise-ortaokul eğitime destek kursları ile de hizmetlerini sürdürüyor. Bu faaliyetlerin yanında sosyal alanlar oluşturarak da gençleri destekleyen Başkan Mükerrem Tollu, geliştirdiği projeler ile vatandaşların övgüsünü kazandı. Gösteri sonrasında, gençlere önemli değerlerin aktarılması için hazırlanan ‘Gençliğe Hitabe’ ve ‘Andımız’ yazılı plaketleri takdim eden Başkan Tolluburada yaptığı konuşmada, ilçe gençleri ve çocuklarını kötü alışkanlıklardan korumak için ellerinden gelen çabayı gösterdiklerini, onları sanata, spora ve kültürel faaliyetlere yönlendirdiklerini vurgulayarak, emeklerinden dolayı hem öğrencilere hem ailelerine hem de Zekai Erdemir’e teşekkürlerini iletti. Eğitimin sadece okulda olamayacağını bildiren Başkan Tollu, gençlerin ve çocukların gelişimine katkı sunmak için sosyal alanda yaptıkları çalışmaların devam edeceğini dile getirdi. Gençlerin toplumsal değerlere sahip olabilmesinin ve kültürel değerlerin yaşatılmasının önemli olduğuna dikkat çeken Tollu, bu sebeple böyle anlamlı bir hediye tercih ettiklerini ifade ederek sözlerini noktaladı.

 






Paylaş :
Etiketler :  ERDEMLİ BELEDİYESİ, MÜKERREM TOLLU, ADEM ASLAN

Yorum Ekle comment Yorumlar (0)

Yapılan yorumlarda IP Bilgileriniz kayıt altına alınmaktadır..!





  GÜNCEL HABERLER

 
  FLAŞ HABER
   
  YAZARLAR
 


 
  EN ÇOK OKUNANLAR
  • Bu Ay
  • Bu Hafta
  • Dün
  • Bugün
 
 


  SOSYAL MEDYA


  GAZETELER
 
 

 







mersinerji.com
ANKA Haber Ajansı
Abonesidir

 
 
ANASAYFA İLETİŞİM KÜNYE HABER ARŞİVİ GİZLİLİK İLKELERİ

 
Siteden yararlanırken gizlilik ilkelerini okumanızı tavsiye ederiz..!
altioksiyaset.com © Copyright 2017-2024 Tüm hakları saklıdır..! İzinsiz ve kaynak gösterilemeden yayınlanamaz, kopyalanamaz, kullanılamaz..!

URA MEDYA