13 Mayıs 2024 Pazartesi


16:22   BAŞKAN ÖZER, ESENYURTLU ANNELERLE BİR ARAYA GELDİ   16:21   CHP ÇORUM MİLLETVEKİLİ TAHTASIZ, ALPAGUT`TA EYLEM YAPAN İŞÇİLERE DESTEK VERDİ: "EMEKTEN ALINTERİNDEN YANAYIZ"   15:47   ZÜBEYDE HANIM, ANNELER GÜNÜ`NDE İZMİR`DE ANIT KABRİ BAŞINDA ANILDI   15:06   SAĞLIK BAKANI FAHRETTİN KOCA`NIN AÇIKLADIĞI "ONAYLI RANDEVU DÖNEMİ" YARIN BAŞLIYOR   14:49   KEMAL KILIÇDAROĞLU`NDAN ANNELER GÜNÜ MESAJI: "EVLADINI TOPRAĞA VERMİŞ BÜTÜN ANNELERİMİZİN ANNELER GÜNÜ`NÜ KUTLUYORUM"   14:49   KEMAL KILIÇDAROĞLU`NDAN ANNELER GÜNÜ MESAJI: "EVLADINI TOPRAĞA VERMİŞ BÜTÜN ANNELERİMİZİN ANNELER GÜNÜ`NÜ KUTLUYORUM"   14:45   TOKİ MAĞDURLARINDAN İSTANBUL`DA EYLEM: “5 YIL GEÇTİ, İNŞAATLAR HÂLÂ YAVAŞ İLERLİYOR”   14:35   YARGITAY`DA YARIN ÇİFTE SEÇİM YAPILACAK   14:05   BAKAN ERSOY`DAN İTİRAF... ERDOĞAN AİLESİNE YAKIN İSMİN İŞLETTİĞİ İSTANBUL PARK HÂLÂ TAHLİYE EDİLEMEDİ   13:31   ZELİHA AKSAZ ŞAHBAZ`DAN `ENGELLİLER HAFTASI` MESAJI: "KAMU VE ÖZEL SEKTÖRDEKİ ENGELLİ KOTASI ARTIRILMALIDIR"   13:25   DİYABETLİ ÇOCUKLAR VAKFI`NDAN ÇAĞRI: "TİP 1 DİYABETLİ ÇOCUKLARIN HAYATINI DEĞİŞTİRECEK SENSÖRLER SUT KAPSAMINA ALINMALI. ÇOCUKLARIN SAĞLIĞIYLA İLGİLİ BİR KONUDAN TASARRUF OLMAZ"   13:04   MSB: "IRAK`IN KUZEYİ`NDE 3 PKK`LI, SURİYE`NİN KUZEYİ`NDE 2 PKK/YPG`Lİ TERÖRİST ETKİSİZ HALE GETİRİLDİ"   12:54   MSB`DEN `ANNELER GÜNÜ` MESAJI: "HER ŞEYİN EN GÜZELİNİ HAK EDİYORSUNUZ. İYİ Kİ VARSINIZ"   12:52   BAKAN ALİ YERLİKAYA`DAN ANNELER GÜNÜ MESAJI: "SİZLER BAŞIMIZIN TACISINIZ"   12:47   BAKAN GÖKTAŞ: "MAYIS AYINA İLİŞKİN TOPLAM 4,8 MİLYAR TL TUTARINDAKİ YAŞLI AYLIĞI VE ENGELLİ AYLIKLARINI HESAPLARA YATIRDIK"   12:44   CHP LİDERİ ÖZGÜR ÖZEL`DEN ANNELER GÜNÜ MESAJI   12:44   ZEYNEL EMRE`DEN BAKAN TUNÇ`A: "2003-2023 YILLARI ARASINDA İNŞA EDİLEN YENİ ADLİYE BİNALARI VE CEZAEVLERİ İHALELERİNİ ALAN FİRMALAR İLE TOPLAM İHALE BEDELİ NEDİR?   12:42   CHP ALMANYA BİRLİKLERİ FEDERASYONU YENİ YÖNETİMİNİ BELİRLEYECEK   12:37   DEPREM UZMANI PROF. DR. ERCAN`DAN SEFERİHİSAR`DA 7.3 BÜYÜKLÜĞÜNDE DEPREM UYARISI   11:58   VAN DERNEKLERİ FEDERASYONU GENEL BAŞKANI YAĞIZ: "ŞEHİR KAYYUMDAN KURTULMANIN KEYFİNİ YAŞIYOR"  
 
     
   

CHP MERSİN MİLLETVEKİLİ AV.ALİ MAHİR BAŞARIR’IN, 19 MAYIS ATATÜRK’Ü ANMA, GENÇLİK VE SPOR BAYRAMI MESAJI


Siyasi tarihimizde tam bir dönüm noktası olan 19 Mayıs 1919’da, Mustafa Kemal Atatürk, Samsun’a çıkarken, ülkemizi parçalamak isteyen ve üzerinde egemenlik kurma düşüncesine sahip olan herkese karşı meydan okumuştur. Bu meydan okumayı; bağımsızlığına düşkün, ırk, dil, din, mezhep farkı gözetmeksizin özgürlüğü ve vatanı için canını seve seve veren halkına inanmış, güvenmiş ve kazanmıştı.

 

Tarih : 18 Mayıs 2019 Cumartesi 15:06   Okunma : 781

Günümüzde birlik ve beraberliğimize, bağımsızlığımıza, laik cumhuriyetimize saldıranlar ile yargıyı kendi tekelleri altına almak isteyenler, Gazi Mustafa Kemal Atatürk’ün 19 Mayıs 1919’da bağımsız Türkiye hedefiyle başlatmış olduğu bu özgürlük mücadelesine karşı olanlardır.

Bizler, ülkemizi karanlığa sürüklemeye çalışanlarla mücadele etmekten; Cumhuriyetimizin kazanımlarına sahip çıkmaktan, savunmaktan ve ilelebet yaşatmaktan; bağımsızlığımızdan ve özgürlüğümüzden asla vazgeçmeyeceğiz.

19 Mayıs Atatürk’ü Anma, Gençlik ve Spor Bayramımızın 100. yıldönümünü kutlarken, Gazi Mustafa Kemal Atatürk ve arkadaşlarını özlemle, saygıyla, minnetle ve rahmetle anıyorum.






Paylaş :
Etiketler :  

Yorum Ekle comment Yorumlar (0)

Yapılan yorumlarda IP Bilgileriniz kayıt altına alınmaktadır..!






 
  FLAŞ HABER
   
  YAZARLAR
 


 
  EN ÇOK OKUNANLAR
  • Bu Ay
  • Bu Hafta
  • Dün
  • Bugün
 
 


  SOSYAL MEDYA


  GAZETELER
 
 

 







mersinerji.com
ANKA Haber Ajansı
Abonesidir

 
 
ANASAYFA İLETİŞİM KÜNYE HABER ARŞİVİ GİZLİLİK İLKELERİ

 
Siteden yararlanırken gizlilik ilkelerini okumanızı tavsiye ederiz..!
altioksiyaset.com © Copyright 2017-2024 Tüm hakları saklıdır..! İzinsiz ve kaynak gösterilemeden yayınlanamaz, kopyalanamaz, kullanılamaz..!

URA MEDYA