15 Mayıs 2024 Çarşamba


16:49   BES EDİRNE ŞUBESİ`NDEN `TASARRUF` PROTESTOSU   15:14   CHP, ÖZGÜR ÖZEL`İN KATILIMIYLA “ENGELSİZ YARINLAR BULUŞMASI” DÜZENLİYOR   15:12   GAMZE TAŞCIER: “ÇOCUKLAR İSTİSMAR EDİLİRKEN SUSANLARI, İSTİSMARI MEŞRULAŞTIRMAYA ÇALIŞANLARI TARİH AFFETMEZ”   14:46   DİSK: ASIL SUÇLU OLAN TAKSİM`İ 1 MAYIS`A YASAKLAYANLARDIR   14:26   BTP GENEL BAŞKANI BAŞ: "BUNLARIN `TASARRUF EDECEĞİZ` DEMELERİNE BAKMAYIN. ÖZELLEŞTİRME FURYASINA BAŞLANACAK"   13:15   BODRUM`DA CENGİZ İNŞAAT`TAN SONRA CENNET KOY`A BİR OTEL DAHA   12:52   AHMET DAVUTOĞLU: "DÜN GECE SON YILLARIN EN ÖNEMLİ GECESİ YAŞANDI. MAFYATİK YAPILAR DEVLETİMİZİN HER YANINA SIZMIŞ. KAMUOYUNA DERHAL BİR AÇIKLAMA YAPILMALI"   12:29   TÜİK : "GENİŞ AİLELERİN YÜZDE 25,7`Sİ YOKSULLUK SINIRININ ALTINDA YAŞIYOR``   12:13   MÜSAVAT DERVİŞOĞLU`NDAN YARGI PAKETİ TEPKİSİ   11:29   YAŞ ÇAY FİYATINA CHP’DEN DE TEPKİ GELDİ   11:12   SEZGİN TANRIKULU: ENGELLİLERE ÖDENEN MAAŞ AÇLIK SINIRININ DİBİNDE, BU MAAŞLARLA YAŞAMLARINI SÜRDÜRMELERİ MÜMKÜN DEĞİL   11:03   TÜİK VERİLERİNE GÖRE TÜRKİYE`DE DOĞURGANLIK HIZI SON 22 YILDA 2,38 ÇOCUKTAN, 1.51 ÇOCUĞA DÜŞTÜ   10:40   TÜİK, MART AYI ÜCRETLİ ÇALIŞAN İSTATİSTİKLERİNİ YAYINLADI   10:31   CUMHURBAŞKANLIĞI`NIN "AİLENİN KORUNMASI VE GÜÇLENDİRİLMESİ" GENELGESİ RESMİ GAZETE`DE YAYIMLANDI   10:09   KAYIHAN PALA`DAN BAKAN YERLİKAYA`YA: “BAKANLIĞINIZ 2019-2024 DÖNEMİNDE BÜYÜKŞEHİR BELEDİYELERİNE KAÇ DENETİM YAPMIŞTIR”   09:57   MERSİN’DE 19 MAYIS, RUHUNA YAKIŞIR ŞEKİLDE KUTLANACAK   22:44   CHP DİYARBAKIR MİLLETVEKİLİ SEZGİN TANRIKULU: "DEDAŞ BÖLGEDEKİ ÇİFTÇİLERE BÜYÜK ZULÜM UYGULUYOR"   22:31   DEM PARTİ ANKARA İL ÖRGÜTÜ`NDEN KOBANİ AÇIKLAMASI: ”BU ÇIKMAZDAN GERİ DÖNÜN, DİYALOG VE MÜZAKERELERİN, BARIŞIN ÖNÜNÜ AÇIN”   22:11   CAN ATALAY İÇİN İSTANBUL ADLİYESİ ÖNÜNDEN ADALET ÇAĞRISI... TİP GENEL BAŞKANI BAŞ: "ADINDA ADALET OLAN BU PARTİ TÜRKİYE`DE ADALETİ KATLEDEREK VAR OLUYOR"   21:36   İYİ PARTİ `KAMUDA İSRAFIN ARAŞTIRILMASINI` İSTEDİ... İYİ PARTİ`Lİ KARAKAŞ: "BU PAKET KAMUDAKİ İSRAFIN İTİRAFIDIR"  
 
     
   

Ramazan Panayırı, Geçmiş Ramazanları Aratmıyor


Ramazan ayı süresince her gün bir mahallede vatandaşlarla bir araya gelen Toroslar Belediye Başkanı Av. Atsız Afşın Yılmaz, bu kez de Arpaçsakarlar ve Gözne Mahallesi sakinleriyle buluştu.

 

Tarih : 2 Haziran 2019 Pazar 19:28   Okunma : 750

Toroslar’ın Ramazan Panayırı yoğun ilgi görüyor. İlahilerin okunup, sema gösterilerinin yapıldığı panayırda Ramazan iklimine uygun olarak düzenlenen etkinlikler geçmiş ramazanları aratmadı. Ramazan panayırında tasavvuf müziğinden, Karagöz-Hacivat, meddah ve tahta bacak gösterilerine kadar birçok etkinlik düzenlenerek 7’den 70’e herkesin dolu dolu bir ramazan geçirmesi sağlandı.

Ramazan panayırına katılan mahalle sakinleri ise Toroslar Belediye Başkanı Av. Atsız Afşın Yılmaz’a teşekkür ederek iyi dileklerde bulundu.

Yaşlıların elini öperek hayır dualarını alan Başkan Yılmaz, kurulan panayırda çocuklarla da yakından ilgilenerek, eğlencelerine ortak oldu. Mahalle sakinlerinin yoğun ilgisiyle karşılaşan Başkan Yılmaz, isteyen herkesle de fotoğraf çekilip sohbet etme imkânı da buldu.

Vatandaşın sevgi ve ilgi göstermesinden memnun olduğunu ifade eden Başkan Yılmaz, mübarek Ramazan ayı sonrasında da sosyal belediyecilik anlayışıyla çalışmalarına devam edeceğini söyledi.

Bu gibi etkinlikler düzenleyerek vatandaşla bir araya gelmeye devam edeceğinin de altını çizen Başkan Yılmaz, “Ramazan ayı toplumsal dayanışma, paylaşma, birlik ve beraberlik ayıdır. Ramazan ayının manevi atmosferini her gün farklı bir mahallemizde düzenlediğimiz iftar sofrası ve Ramazan panayırımızda en yoğun bir şekilde hissettik. Birlik ve beraberliğimizin doruğa çıktığı bu etkinliğimize katılan tüm hemşehrilerime en kalbi duygularımla teşekkür ederim. Çocuklarımıza iyi bir gelecek bırakmak için var gücümüzle çalışacağız. Bu vesileyle tüm hemşehrilerimin Ramazan Bayramı’nı kutlarım” diye konuştu.

                Başkan Yılmaz, Gözne Mahallesi’nde Gözne’yi Sevenler Derneği ile birlikte gerçekleştirdikleri iftar programına katkı sunan Dernek Başkanı Hayrettin Zengin’e ve yönetimine, Mahalle Muhtarı Şevket Taşkın ile iftar yemeklerini hazırlayan mahalle sakinlerine teşekkür etti. Emeği geçenlere plaket takdimi de yapılırken, Başkan Yılmaz, vatandaşlar arasında el birliğiyle yapılan iftarların ayrı bir değer taşıdığına dikkat çekerek; “Allah’ın izniyle birlik ve beraberlik içinde, güç birliğiyle yapamayacağımız, başaramayacağımız proje yok. Programda emeği geçen herkese teşekkür ederim” dedi.

 






Paylaş :
Etiketler :  atsız afşin yılmaz, toroslar, belediyesi, mhp

Yorum Ekle comment Yorumlar (0)

Yapılan yorumlarda IP Bilgileriniz kayıt altına alınmaktadır..!





  GÜNCEL HABERLER

 
  FLAŞ HABER
   
  YAZARLAR
 


 
  EN ÇOK OKUNANLAR
  • Bu Ay
  • Bu Hafta
  • Dün
  • Bugün
 
 


  SOSYAL MEDYA


  GAZETELER
 
 

 







mersinerji.com
ANKA Haber Ajansı
Abonesidir

 
 
ANASAYFA İLETİŞİM KÜNYE HABER ARŞİVİ GİZLİLİK İLKELERİ

 
Siteden yararlanırken gizlilik ilkelerini okumanızı tavsiye ederiz..!
altioksiyaset.com © Copyright 2017-2024 Tüm hakları saklıdır..! İzinsiz ve kaynak gösterilemeden yayınlanamaz, kopyalanamaz, kullanılamaz..!

URA MEDYA