24 Mayıs 2024 Cuma


16:36   CHP`LI ALI MAHIR BAŞARıR, RIZE`DEN İKTIDARA SESLENDI   16:07   SOKAK HAYVANLARıYLA İLGILI DÜZENLEME... AKP`LI YENIŞEHIRLIOĞLU: ``UYUTMA MODELI TARTıŞıLıYOR, MUHALEFET DESTEĞI ALıNACAK``   15:11   HAYVANSEVERLERDEN TBMM ÖNÜNDEN TEPKI...    14:53   CHP`LILER ADALET PEŞINDE AILELERI İLE TBMM`DE AÇıKLAMA YAPTı...    14:43   ÖZGÜR ÖZEL-MUSTAFA DESTICI GÖRÜŞMESI....    14:41   TÜRKER ATEŞ`TEN SOKAK HAYVANLARı DÜZENLEMESI İÇIN HÜKÜMETE ÇAĞRı   14:02   MERKEZ BANKASı, YÜZDE 50 OLAN POLITIKA FAIZINI SABIT TUTTU   14:01   CHP`LI VEKILLER ÖĞRENCILERE DESTEK İÇIN ODTÜ`DE...    13:49   GÜLÜSTAN KıLıÇ KOÇYIĞIT 9. YARGı PAKETI`NDEKI `ETKI AJANLıĞı`Nı ELEŞTIRDI   12:41   CHP`LI TAŞCıER: "ONURLU YAŞAM IÇIN TÜM EMEKLILERIMIZI VE EMEKÇILERIMIZI 26 MAYıS`TA ANKARA`YA BEKLIYORUZ"   11:36   ALI YERLIKAYA: "`UYUŞTURUCU MADDE TICARETI` SUÇUNDAN INTERPOL TARAFıNDAN ARANAN SEAD DEDEIC VE MARCIANO EUGENE RUIMWIJK İSTANBUL`DA YAKALANDı"   11:12   MERSIN BÜYÜKŞEHIR, ETIK HAFTASı ETKINLIKLERINI BAŞLATTı   11:04   SERKAN SARı: EN DÜŞÜK EMEKLI MAAŞıNA AÇLıK SıNıRı DIKKATE ALıNARAK EN AZ YÜZDE 80 ZAM YAPıLMALı   10:39   EMEKLILERDEN BAKAN IŞıKHAN`ıN ``KYK YURDUNDA ÜCRETSIZ TATIL`` MÜJDESINE TEPKI: BEN DAHA ANKARA`DAN BAŞKA BIR YERE GITMEDIM. ORADA NE YIYECEĞIZ? HANI PARA?   10:35   CHP`LI İLGEZDI: "SON 11 YıLDA EN AZ 2 BIN 500 GENCIMIZ IŞ CINAYETINE KURBAN GITTI"   10:32   HUKUKÇULAR DEVREDE: ANKARA BAROSU 9.YARGı PAKETI`NDEKI “ETKI AJANLıĞı" SUÇLAMASıNıN SAKıNCALARıNA YÖNELIK ÇALıŞMA YÜRÜTECEK   10:11   BURHANETTIN BULUT`TAN CHP`NIN EMEKLI MITINGINE ÇAĞRı: "İÇINDE BULUNDUKLARı DURUMA ITIRAZ EDEN EMEKLILER VE BU KONUDA HASSASIYET YAŞAYAN HERKESI BU MITINGE DAVET EDIYORUZ"   10:10   AYHAN BARUT: "ÜLKEMIZE YÖNELIK ÖRTÜLÜ VIZE AMBARGOSUNA KAYıTSıZ KALAN AKP IKTIDARıNı KıNıYORUZ"   10:03   DEVA PARTISI GENEL BAŞKANı ALI BABACAN ÇIN`E GIDIYOR   10:02   TEOMAN, CUMARTESI ANNELERI`NIN EYLEMININ 1000. HAFTASı IÇIN SÖYLEDI: "BENIM ANNEM CUMARTESI"  
 
     
   

Ekrem İmamoğlu’ndan seçim sonrası ilk paylaşım


İstanbul Büyükşehir Belediyesi Başkanı Ekrem İmamoğlu rekor farkla kazandığı seçimin ardından sabah saatlerinde sosyal medyadan bir video paylaştı.

 

Tarih : 24 Haziran 2019 Pazartesi 11:37   Okunma : 744

Hukuksuz bir kararla yenilenen İstanbul seçiminden zaferle çıkan İBB Başkanı Ekrem İmamoğlu seçimin ardından sabah saatlerinde bir video paylaştı.

İşte İmamoğlu'nun paylaşımı:

Çocukların sevgisi, gençlerin coşkusu, anaların duasıyla kazandık. Bir çift mavi gözün ışığında, bundan böyle #HerŞeyÇokGüzelOlacak

 

Çocukların sevgisi, gençlerin coşkusu, anaların duasıyla kazandık. Bir çift mavi gözün ışığında, bundan böyle #HerŞeyÇokGüzelOlacak pic.twitter.com/ciuGFGS4Qv

— Ekrem İmamoğlu (@ekrem_imamoglu) 24 Haziran 2019





Paylaş :
Etiketler :  

Yorum Ekle comment Yorumlar (0)

Yapılan yorumlarda IP Bilgileriniz kayıt altına alınmaktadır..!






 
  FLAŞ HABER
   
  YAZARLAR
 


 
  EN ÇOK OKUNANLAR
  • Bu Ay
  • Bu Hafta
  • Dün
  • Bugün
 
 


  SOSYAL MEDYA


  GAZETELER
 
 

 







mersinerji.com
ANKA Haber Ajansı
Abonesidir

 
 
ANASAYFA İLETİŞİM KÜNYE HABER ARŞİVİ GİZLİLİK İLKELERİ

 
Siteden yararlanırken gizlilik ilkelerini okumanızı tavsiye ederiz..!
altioksiyaset.com © Copyright 2017-2024 Tüm hakları saklıdır..! İzinsiz ve kaynak gösterilemeden yayınlanamaz, kopyalanamaz, kullanılamaz..!

URA MEDYA