17 Mayıs 2024 Cuma


12:58   CHP MEZİTLİ İLÇE BAŞKANI YILMAZ’DAN 19 MAYIS MESAJI   12:54   GÜLCAN KIŞ, GIDA FİYATLARININ DÜŞMESİ İÇİN ÇİFTÇİNİN, ÜRETİCİNİN, NAKLİYECİNİN DESTEKLENMESİ GEREKTİĞİNE İŞARET ETTİ   12:51   YENİŞEHİR BELEDİYESİNDEN DOĞA TUTKUNLARINA MÜJDE    12:51   CHP`Lİ CEYLAN`IN ULUSAL SAVUNMA SANAYİ ŞİRKETLERİNE YÖNELİK İDDİALARINA TUSAŞ`DAN AÇIKLAMA   12:41   NUMAN KURTULMUŞ, TBMM`DE GENÇLERİ MİSAFİR ETTİ   12:23   TÜİK GENÇLERİ ARAŞTIRDI… GENÇLERDE OBEZİTE ORANI ARTIYOR (2)   12:21   DİYANET İŞLERİ BAŞKANLIĞI: "BAŞKANLIĞIMIZIN HİZMETİNDE KULLANILAN 1 ADET AUDİ A8 ARAÇ İADE EDİLMİŞTİR"   12:18   ULUSLARARASI YETİŞKİNLER ARTİSTİK BUZ PATENİ YARIŞMASI`NDA MİLLİ SPORCULAR NAZ ARICI VE ELİF SIRMA ÖZEL`E GÜMÜŞ MADALYA   12:17   ÖMER FETHİ GÜRER, TARIM İŞÇİLERİNİN SORUNLARI İÇİN MECLİS ARAŞTIRMASI İSTEDİ   12:07   VAHAP SEÇER`DEN ‘19 MAYIS ATATÜRK`Ü ANMA, GENÇLİK VE SPOR BAYRAMI` MESAJI   11:39   CHP SAMSUN MİLLETVEKİLİ ÇAN: "YATA VERİLEN ÖTV İNDİRİMİ ÇİFTÇİDEN ESİRGENİYOR"   11:38   OSMANİYELİ EMEKLİ: "12 BİN LİRA MAAŞ ALIYORUM NE KURBANI? KURBANIN YANINDAN BİLE GEÇEMEM"   11:36   CHPLİ ADEM`DEN BAKAN YUMAKLI`YA: “AÇIKLANAN ÇAY FİYATLARI BİR AN ÖNCE REVİZE EDİLEREK EN AZ 25 TL OLARAK AÇIKLANMALIDIR"   11:29   FİGEN YÜKSEKDAĞ: "ÇIKAN AĞIR CEZA KARARLARI DEMOKRATİK CUMHURİYET İDEALİNE YÖNELİK SALDIRIDIR"   11:28   TÜRKİYE`NİN 14 KENTİNDE EYLEM VE ETKİNLİKLER YASAKLANDI   11:14   ADANA BÜYÜKŞEHİR BELEDİYE BAŞKANI ZEYDAN KARALAR`DAN 19 MAYIS MESAJI   11:13   TÜİK GENÇLERİ ARAŞTIRDI ... TÜRKİYE`DEKİ YAKLAŞIK 13 MİLYON GENCİN YÜZDE 22,5`İ NE EĞİTİMDE NE İSTİHDAMDA (1)   10:56   MSB: FIRAT KALKANI BÖLGESİNDE 4, PENÇE-KİLİT BÖLGESİNDE 3 OLMAK ÜZERE TOPLAMDA 7 TERÖRİST ETKİSİZ HALE GETİRİLDİ   10:39   CHPLİ ŞAHBAZ`DAN HEMŞİRELİK HAFTASI MESAJI: "HEMŞİRELERİMİZİN SORUN VE TALEPLERİ GÖRMEZDEN GELİNİYOR"   10:37   GAMZE AKKUŞ İLGEZDİ`DEN SAĞLIK BAKANLIĞI`NA "AİLE DİŞ HEKİMLİĞİ" TEPKİSİ  
 
     
   

Kurultay’dan Dünya Engelliler Günü Mesajı


CHP Akdeniz ilçe yönetim kurulu üyesi Hakan Kurultay, 3 Aralık Dünya Engelliler Günü dolayısıyla bir mesaj yayınladı.

 

Tarih : 2 Aralık 2019 Pazartesi 23:52   Okunma : 521

CHP Akdeniz ilçe yönetim kurulu üyesi  Hakan Kurultay, 3 Aralık Dünya Engelliler Günü dolayısıyla yayınladığı mesajında, engelsiz bir dünya dileğinde bulundu. Kurultay’ın mesajı şöyle:

“Birleşmiş Milletler İnsan Hakları Komisyonu’nun bildirisi sonucunda, insan haklarının tam ve eşit ölçüde sağlanması,engellilerin topluma kazandırılması  amacıyla ilan edilen 3 Aralık Uluslararası Engelliler Günü, tüm engellerin kaldırılması ve asla unutulmaması gereken bir gündür. Hayata, engelleri ile tutunmaya çalışanların yanında olup, onların daha kaliteli bir yaşam sürmelerini sağlamak hepimizin görevidir. Hepimizin vicdanıdır.

Çağdaş ve gelişmiş bir toplum olmanın temel öğelerinden biri de, engellilerin toplumsal yaşama dâhil olmalarıdır. Unutulmamalıdır ki engellilerinin iş ve sosyal hayata katılma oranı o toplumun olgunluk seviyesini belirler.

Engellilerin  yasaların kendilerine tanıdığı hakları kullanmak ve yaşamda karşılaştıkları engelleri aşmak için örgütlenmesi, küçük,küçük yapılanmalar yerine güçlü ve kamuoyu desteği olan örgütlenmelere gitmeleri sorunların çözümünü de kolaylaştıracaktır.

3 Aralık Dünya Engelliler Günü münasebetiyle,çok  zor şartlar altında hayata sıkı sıkıya sarılan tüm engellilerin 3 Aralık Dünya Engelliler Gününü kutlar, geleceğe umutla bakabilecekleri huzurlu ve mutlu engelsiz bir yaşam dilerim.”






Paylaş :
Etiketler :  DÜNYA ENGELLİLER GÜNÜ, CHP, AKDENİZ İLÇE

Yorum Ekle comment Yorumlar (0)

Yapılan yorumlarda IP Bilgileriniz kayıt altına alınmaktadır..!






 
  FLAŞ HABER
   
  YAZARLAR
 


 
  EN ÇOK OKUNANLAR
  • Bu Ay
  • Bu Hafta
  • Dün
  • Bugün
 
 


  SOSYAL MEDYA


  GAZETELER
 
 

 







mersinerji.com
ANKA Haber Ajansı
Abonesidir

 
 
ANASAYFA İLETİŞİM KÜNYE HABER ARŞİVİ GİZLİLİK İLKELERİ

 
Siteden yararlanırken gizlilik ilkelerini okumanızı tavsiye ederiz..!
altioksiyaset.com © Copyright 2017-2024 Tüm hakları saklıdır..! İzinsiz ve kaynak gösterilemeden yayınlanamaz, kopyalanamaz, kullanılamaz..!

URA MEDYA