7 Temmuz 2025 Pazartesi


21:40   CHP PM TOPLANDı... BELEDIYELERE YÖNELIK OPERASYONLARıN ARDıNDAN IZLENECEK YOL HARITASı DEĞERLENDIRILDI   12:31   SABRI TEKLI, YENI MERSIN İDMANYURDU BAŞKANı OLDU   09:18   İSTANBUL BAROSU’NDAN AVUKAT ONUR BÜYÜKHATIPOĞLU’NUN GÖZALTıNA ALıNMASıNA TEPKI   09:16   METEOROLOJI: 10 ILDE SAĞANAK YAĞıŞ BEKLENIYOR   09:14   CHP’LI GÜLCAN KıŞ: “SANDıKTA YENEMEYENLER, KUMPASLA HALKıN IRADESINI SUSTURMAYA ÇALıŞıYOR!”   09:09   BÜYÜKŞEHIR’IN ESTETIK DOKUNUŞLARı İLE MERSIN DAHA DA GÜZELLEŞIYOR   01:12   EKREM İMAMOĞLU: CUMHURIYETIMIZIN TEMELLERININ ATıLDıĞı AMASYA BUGÜN TARIH YAZDı   01:06   CHP’LILERDEN VATAN EMNIYET MÜDÜRLÜĞÜ ÖNÜNDE OTURMA EYLEMI   01:01   AMASYA’DA DEMOKRASI NÖBETI… BINLER ÖZGÜRLÜK VE SANDıK IÇIN MEYDANDAYDı   21:20   CHP’NIN ’’MILLET İRADESINI SAHIP ÇıKıYOR’’ MITINGI... EKREM İMAMOĞLU: BIZ TÜRKIYE’YI SADECE YÖNETMEK IÇIN DEĞIL; ONARMAK, IYILEŞTIRMEK, KALKıNDıRMAK IÇIN YOLA ÇıKTıK   19:40   CHP’LI BELEDIYELERE OPERASYON... KEMAL KıLıÇDAROĞLU: ZALIMIN SONU YAKLAŞTıKÇA ZULMÜ ARTAR   19:34   "DARBE SÜRÜYOR. HALKıN IRADESI GASP EDILIYOR" DIYE PAYLAŞıM YAPAN TIMUR SOYKAN’A "HALKı YANıLTıCı BILGIYI ALENEN YAYMA" SUÇLAMASı   18:45   GAZETECI TIMUR SOYKAN, GÖZALTıNA ALıNDı   16:40   CHP MYK TOPLANTıSı... ÖZGÜR ÖZEL: "‘BIRINCI PARTIYIM’ DIYENI SEÇIME BEKLIYORUM. KENDINE GÜVENENI SEÇIME BEKLIYORUM. KASıMPAŞA DELIKANLıSıYSAN SEÇIME BEKLIYORUM"   15:45   İSTANBUL TABIP ODASı CHP’LI BELEDIYELERE YÖNELIK OPERASYONA TEPKI GÖSTERDI: BÖYLE GITMEZ! BASKıYLA, ZULÜMLE ABAT OLUNMAZ   15:25   ALI MAHIR BAŞARıR: “BIZE SAHIP ÇıKıN. BIZ ARTıK AKP’NIN YARGıSıNA DEĞIL; HALKıN TERAZISINE, YARGıSıNA GÜVENIYORUZ”   14:50   MEZITLI SOLI POMPEIPOLIS BEACH PARKı YENILENEN YÜZÜYLE ÇOK YAKıNDA HIZMETE AÇıLıYOR   14:40   YÜZME KURSLARıNıN 1. ETABı TAMAMLANDı, SERTIFIKALAR BAŞKAN YıLDıZ’DAN   14:30   19. ULUSAL DAĞCıLıK FESTIVALI, BÜYÜKŞEHIR’IN KATKıLARıYLA GERÇEKLEŞTI   14:20   CHP’LI BELEDIYELERE OPERASYON...CHP ADANA İL BAŞKANı TANBUROĞLU: ZEYDAN KARALAR’ı TUTSAK EDEREK SESINI DUYURMAMAYA ÇALıŞMAYıN, ÇÜNKÜ O SES ADANA’DA MILYONLAR OLUR  
 
     
   

Erken Çocukluk Eğitimleri Yenişehirli Aileleri Mutlu Ediyor


Yenişehir Belediyesinin ‘Her Aile Bir Okuldur’ sloganıyla hayata geçirdiği 0-3 Yaş Aile Eğitimi Projesi kapsamında verilen ikinci grup eğitimler online olarak tamamlandı.

 

Tarih : 24 Mayıs 2020 Pazar 17:37   Okunma : 1339

Belediye Başkanı Abdullah Özyiğit eğitim alan ailelerle video konferans yöntemiyle görüştü.
Yenişehir Belediyesi ve Marmara Üniversitesi işbirliği ile hazırlanan, yüz yüze ve uzaktan eğitim şeklinde uygulanan proje, korona virüs salgını nedeniyle sadece uzaktan eğitimle devam ediyor.

 

“Doğru bildiğim yanlışları öğrendim”
İkinci grup eğitimlerinin tamamlanmasının ardından ailelerle video konferans yöntemiyle görüşen Yenişehir Belediye Başkanı Abdullah Özyiğit, ailelere “’İyi ki böyle bir eğitim aldım’ diyor musunuz” sorusunu sordu. Başkan Özyiğit’in sorusu üzerine katılımcılardan Seda Arin “Kesinlikle iyi ki almışım. Doğru bildiğim yanlışları ve yanlış bildiğim doğruların hepsinin farkına vardım.” dedi. Didem Karayel ise “Eğitimlere katıldığım için çok mutluyum. Hatalarımla ve geçmişimle yüzleştim. Anne ve babamın bende yaptığı hataları kızıma uyguladığımı fark ettim. Ve tamamen değiştirdim” ifadelerini kullandı. Diğer ailelerin de eğitimlerden aldıkları memnuniyeti dile getirmeleri üzerine Başkan Abdullah Özyiğit, “Bizim amacımız da buydu, gönül rahatlığıyla Yenişehirli hemşehrilerime bu eğitimleri önerebiliyoruz. Katılımcımız sihirli cümleyi kurdu; ‘anne ve babamın yaptığı hatalar’ dedi. Bir yandan bilimsel bir eğitim var diğer yandan da geleneksel yöntemler var. Biz bu projemizde bilimsel eğitimi önemsiyoruz.” diye konuştu.

 

Proje kapsamında eğitim alan ailelerin çocuklarını gelecekteki gelişimlerini takip edeceklerini söyleyen Başkan Özyiğit, “Türkiye’nin içinde bulunduğu bu zor koşullarda eğitimlerinden kopmadan amacına direk ulaşan bir çalışma oldu. Eğitimlerimizin ardından bu eğitimlerden aldıkları faydalı tespit etmek için ailelerimizle görüşüyoruz. Umut ediyoruz ki projemizi tüm Türkiye’ye yayarız ve 0-3 yaş erken çocukluk eğitimi için bu projemiz bir başlangıç olarak hayatımıza girer ve gelecekte tüm çocuklarımız faydalanır. Projemizde eğitim alan ailelerin çocuklarını gelecekte de takip edeceğiz. O veriler bizim için çok aydınlatıcı olacaktır. Bu eğitimlere katılan ve çocuklarını daha doğru yetiştirmek için çabalayan yani sorumluluklarının farkında olan ailelerimize ben çok teşekkür ediyorum. ‘Çocuğumu en iyi şekilde nasıl yetiştiririm’ konusunda duyarlılık gösterdiler. Proje ile daha çok uzun yollar alacağız. Başta Ozana Ural ve diğer hocalarımız olmak üzere tüm MABEP ailesine, projenin bugüne gelmesinde büyük katkıları olan Raif Çakmak’a da ayrıca teşekkür ediyorum. Çocuklarımızın gözlerinden öpüyorum, sizlerin de Ramazan Bayramı’nızı kutluyorum inşallah sağlıklı güzel günlerde tekrar buluşmak üzere.” İfadelerini kullandı. Çocukların erken yaşta desteklenmesi üzerine tasarlanan projeye katılan aileler Başkan Abdullah Özyiğit’e teşekkür etti.






Paylaş :
Etiketler :  

Yorum Ekle comment Yorumlar (0)

Yapılan yorumlarda IP Bilgileriniz kayıt altına alınmaktadır..!






 
  FLAŞ HABER
   
  YAZARLAR
 


 
  EN ÇOK OKUNANLAR
  • Bu Ay
  • Bu Hafta
  • Dün
  • Bugün
 
 


  SOSYAL MEDYA


  GAZETELER
 
 

 







mersinerji.com
ANKA Haber Ajansı
Abonesidir

 
 
ANASAYFA İLETİŞİM KÜNYE HABER ARŞİVİ GİZLİLİK İLKELERİ

 
Siteden yararlanırken gizlilik ilkelerini okumanızı tavsiye ederiz..!
altioksiyaset.com © Copyright 2017-2025 Tüm hakları saklıdır..! İzinsiz ve kaynak gösterilemeden yayınlanamaz, kopyalanamaz, kullanılamaz..!

URA MEDYA