26 Nisan 2024 Cuma


16:40   YENİŞEHİR BELEDİYESİ KAÇAK PEYNİR İMALATHANESİNİ MÜHÜRLEDİ   14:47   EMİR CAN İĞREK`TEN MEZİTLİ 33 SPOR`A TAM DESTEK   13:51   METEOROLOJİ, KUVVETLİ RÜZGAR VE TOZ TAŞINIMI UYARISINI YİNELEDİ: GÖRÜŞ MESAFESİNDE DÜŞME, HAVA KALİTESİNDE AZALMA, ULAŞIMDA AKSAMALAR YAŞANABİLİR   13:36   AİLE BAKANLIĞI`NIN İLK KEZ DÜZENLEDİĞİ ÇOCUK ZİRVESİ TBMM`DE BAŞLADI   12:56   GÜLCAN KIŞ: HER 100 ÇOCUKTAN 20’Sİ ÇALIŞIYOR   12:50   İYİ PARTİ YENİ GENEL BAŞKANINI SEÇMEYE HAZIRLANIYOR   12:25   ÇORLU TREN KAZASI DAVASI... ÖZGÜR ÖZEL: “BU BAŞARI, DAYANIŞMA GÖSTERENLERİNDİR. BUNDAN SONRA HEP BERABER OLACAĞIZ”   12:02   ÇORLU TREN KAZASI DAVASI`NDA KARA AÇIKLANDI   11:54   FENERBAHÇE KONGRE ÜYESİ, İŞ İNSANI ÇİMEN`DEN TFF VE MHK`YA TEPKİ   11:08   TOROSLAR BELEDİYE BAŞKANI YILDIZ, MAKBULE VE MEHMET ÇİFTİNİN İSTEĞİNE KAYITSIZ KALMADI   10:47   AKP`DEN CHP`YE GEÇEN TAŞOVA BELEDİYESİ`NİN BORCU BELEDİYE BİNASINA ASILDI: 32 MİLYON 715 BİN 775 LİRA   10:33   AKP`DEN DEM PARTİ`YE GEÇEN KARAKOÇAN BELEDİYESİ`NİN 88 MİLYON TL BORCU OLDUĞU AÇIKLANDI   10:15   ODTÜ ÖĞRENCİLERİNİN REKTÖRLÜK ÖNÜNDEKİ OTURMA EYLEMİNE ÇANKAYA BELEDİYE BAŞKANI GÜNER`DEN DESTEK   10:13   GAMZE AKKUŞ İLGEZDİ: "YOKSULLUK GİRDABI ÇOCUKLARIMIZI EĞİTİMDEN KOPARIYOR"   10:11   ÖZGÜR ÖZEL`DEN ÇORLU DAVASI ÖNCESİ AÇIKLAMA: “ÖLENLERİ SUÇLU, SUÇLULARI MASUM GÖSTEREN BİR KARARA KİMSE YELTENMESİN"   10:01   MERSİN BÜYÜKŞEHİR BELEDİYESİ, FİZİKSEL YETERLİLİK KURSLARIYLA GENÇLERİ SINAVA HAZIRLIYOR    09:25   TARSUS`TA “SANAT GÜZELLEŞTİRİR" KARMA RESİM SERGİSİ   09:23   İSİAS OTEL DAVASI... ACILI BABADAN MAHKEME HEYETİNE ÇAĞRI: "DEVLET GÖREVLİLERİNİN DE BU DAVA DOSYASINA DAHİL EDİLMESİ GEREKİR"   07:59   TÜED: “SGDP ÖDEYEREK ÇALIŞAN EMEKLİ SAYISI 2020`DEN BU YANA 1 MİLYON 125 BİN KİŞİ ARTTI”   23:21   DENİZ YAVUZYILMAZ: "KUVEYTTÜRK`TE YÖNETİM KURULU ÜYESİ DE OLAN KÜLTÜR VE TURİZM BAKAN YARDIMCISI ALPASLAN`IN TOPLAM MAAŞI 801 BİN TL"  
 
     
   

Gültak; ‘Baba’ları Ziyaret Etti


Başkan Gültak, ‘Babalar Günü’ gün dolayısıyla bir Şehit babasını; astsubay emeklisi 95 yaşındaki bir babayı ve 76 yaşındaki bir belediye personelini evlerinde ziyaret ederek hal hatırlarını sordu, isteklerini dinledi.

 

Tarih : 22 Haziran 2020 Pazartesi 19:39   Okunma : 383

Akdeniz Belediye Başkanı M. Mustafa Gültak, “Babalar Günü” dolayısıyla Şevket Sümer Mahallesi’nde ikamet eden belediye personeli 76 yaşındaki Ahmet Yılmaz ile Yeni Mahalle’de tek başına yaşayan emekle astsubay 95 yaşındaki Ahmet Akoğlu’nu evlerinde ziyaret etti. Başkan Gültak, ardından da bir Şehit ailesini evlerinde ziyaret etti, Şehidin babası ile sohbet ederek hal-hatırını sordu, isteklerini dinledi. Devletin ve hükümetin; Şehit ailelerinin daima yanında olduğunun altını çizen Başkan Mustafa Gültak, devletin ve tüm kurumlarının kapılarının şehit ailelerine her zaman daima açık olduğunu vurguladı.

Başkan Gültak; “Her zaman ve her koşulda yaşlılarımızın yanındayız”

Ziyaretleri sonrası kısa bir açıklama yapan Akdeniz Belediye Başkanı Mustafa Gültak; “Başkan Yardımcılarımız ile Kadın ve Aile Hizmetleri Müdürlüğü personelimizle birlikte Babalar Günü nedeniyle bir Şehit babamızı, 76 yaşında bir belediye çalışanımızı ve bu ülkeye hizmet etmiş bir astsubay emeklisi 95 yaşındaki babamızı ziyaret ettik. Her zaman ve her koşulda yaşlı insanlarımızın yanındayız.

Türkiye Cumhuriyeti Devleti de yaşlılarını çok önemser. Ki biliyorsunuz birçok Avrupa ülkesi, Koronavirüs salgını döneminde yaşlılarını adeta ölüme terk ederken; Devletimiz, Cumhurbaşkanımız Sayın Recep Tayyip Erdoğan, Hükümetimiz, doktorlarımız ve tüm çalışanlarımız yaşlılarına sahip çıkarak onları korudu. Biz de gün nedeniyle, yaşlı babalarımızı ziyaret ederek, onların hem gönlünü hem de hayır dualarını almaya çalıştık. Bu duygularla, tüm babalarımızın babalar gününü kutluyorum” diye konuştu.

 

 

 






Paylaş :
Etiketler :  AKDENİZ, BELEDİYE, BAŞKANI, GÜLTAK, BABA’LARI, ZİYARET, ETTİ, BABALAR GÜNÜ, KORONAVİRÜS

Yorum Ekle comment Yorumlar (0)

Yapılan yorumlarda IP Bilgileriniz kayıt altına alınmaktadır..!






 
  FLAŞ HABER
   
  YAZARLAR
 


 
  EN ÇOK OKUNANLAR
  • Bu Ay
  • Bu Hafta
  • Dün
  • Bugün
 
 


  SOSYAL MEDYA


  GAZETELER
 
 

 







mersinerji.com
ANKA Haber Ajansı
Abonesidir

 
 
ANASAYFA İLETİŞİM KÜNYE HABER ARŞİVİ GİZLİLİK İLKELERİ

 
Siteden yararlanırken gizlilik ilkelerini okumanızı tavsiye ederiz..!
altioksiyaset.com © Copyright 2017-2024 Tüm hakları saklıdır..! İzinsiz ve kaynak gösterilemeden yayınlanamaz, kopyalanamaz, kullanılamaz..!

URA MEDYA