29 Nisan 2024 Pazartesi


16:05   TARSUS BELEDIYESI’NDE KIRSAL MAHALLELERDE YOL BAKIM ÇALIŞMA SEFERBERLİĞİ   16:01   TOROSLAR AKADEMİ EĞİTİM MERKEZİ’NDE SINAVA HAZIRLANAN ÖĞRENCİLERE ETÜT DESTEĞİ    15:41   EMEKLİLER 1 MAYIS`TA MEYDANLARDA OLACAK   14:53   TBMM BAŞKANI KURTULMUŞ YENİ ANAYASA TEKLİFİ İÇİN PARTİ GRUPLARINA ZİYARETE BAŞLAYACAK   14:27   UTKU ÇAKIRÖZER, MİNE ÖZERDEN VE ÇİĞDEM MATER`İ BAKIRKÖY CEZAEVİ`NDE ZİYARET ETTİ   14:16   GAMZE TAŞCIER`DEN ALİ YERLİKAYA`YA `1 MAYIS` TEPKİSİ   14:03   CHP AKDENİZ İLÇE BAŞKANI PALAMUT’TAN 1 MAYIS MESAJI   13:55   TÜRKİYE, NATO GENEL SEKRETERLİĞİ İÇİN HOLLANDA BAŞBAKANI RUTTE`NİN ADAYLIĞINA DESTEK VERECEĞİNİ AÇIKLADI   13:15   ÖZGÜR ÖZEL, BAKAN YERLİKAYA İLE TELEFONDA GÖRÜŞTÜ, TAKSİM KARARININ YENİDEN GÖZDEN GEÇİRİLMESİNİ TALEP ETTİ   12:46   SİNAN ATEŞ SORUŞTURMASI TAMAMLANDI   12:12   ALİ YERLİKAYA`DAN `1 MAYIS` AÇIKLAMASI...   11:27   SEYİT TORUN`DAN MADENCİLİK FAALİYETLERİNE İLİŞKİN ARAŞTIRMA ÖNERGESİ   11:19   DİSK ANAYASA MAHKEMESİ KARARINDAN BİR BÖLÜM PAYLAŞTI: 1 MAYIS`TA TAKSİM`E ÇAĞRISINI YİNELEDİ   10:26   MSB: ZEYTİN DALI BÖLGESİNDE 2 PKK/YPG`Lİ TERÖRİST ETKİSİZ HALE GETİRİLDİ   09:51   ERHAN ADEM, ET VE SÜT KURUMU HAKKINDA SUÇ DUYURUSUNDA BULUNDUKLARINI AÇIKLADI   09:36   TARSUS 100. YIL ATATÜRK ÇOCUK GELİŞİM MERKEZİ`NDE EĞİTİM BAŞLADI   09:27   MERSİN SİNEMA OFİSİ, `FRANKOFON FİLM FESTİVALİ`NE EV SAHİPLİĞİ YAPIYOR    09:26   ALİ YERLİKAYA: "MAHZEN-34 OPERASYONUNDA ORGANİZE SUÇ ÖRGÜTÜ ÜYESİ 9 ŞÜPHELİ YAKALANDI"   15:31   "BÜYÜK SAVUNMA MİTİNGİ... ERİNÇ SAĞKAN: "BİZ HUKUK DEVLETİ DİYE HAYKIRIRKEN KANUN DEVLETİ BİLE OLMAKTAN UZAKLAŞILIYOR"   15:02   İYİ PARTİ GENEL BAŞKAN ADAYI DERVİŞOĞLU: “SİZLERE YALVARIYORUM. TÜRKİYE`NİN MEYDANLARINDA ERDOĞAN İLE HESAPLAŞMAK İSTİYORUM. BANA O GÜCÜ VERİN”  
 
     
   

Demirağ, Herşey gönlünüzce olsun


İnşaat Mühendisi Cavidan Demirağ, 27-28 Haziran’da yapılacak olan Yükseköğretim Kurumları Sınavına girecek öğrenciler için bir mesaj yayımladı. Demirağ mesajında, öğrencilere başarılar dileklerini iletti.

 

Tarih : 26 Haziran 2020 Cuma 13:27   Okunma : 956

İnşaat Mühendisi Cavidan Demirağ, 27-28 Haziran’da yapılacak olan Yükseköğretim Kurumları Sınavına girecek öğrenciler için bir mesaj yayımladı. Demirağ mesajında, öğrencilere başarılar dileklerini iletti.

Demirağ mesajında şu ifadelere yer verdi:

“Geleceğimizin teminatı değerli öğrencilerimiz. Yaşamınızı şekillendirmekte önemli bir yapı taşı olan (Yüksek öğrenime geçiş) sınavına Ailenizin ve tüm sevenlerinizin destekleriyle 1 yıl dan daha fazla bir süre; büyük fedakarlıklar göstererek hazırlanmış bulunmaktasınız.

Hayattaki istekleriniz ve beklentileriniz doğrultusunda hedeflediğiniz üniversite eğitimine artık çok yakınsınız; bundan sonraki eğitim hayatınıza yön verecek olan YKS sınavında emeklerinizin ve beklentilerinizin karşılığını fazlasıyla almanızı temenni ediyorum. Unutmayınız ki sınavlar bir son değil yeni bir dönemin başlangıcıdır. Bu duygu ve düşünceler ile hafta sonu yapılacak YKS sınava girecek olan tüm öğrencilerimize başarılar dilerim. Her şey gönlünüzce olsun.”






Paylaş :
Etiketler :  

Yorum Ekle comment Yorumlar (0)

Yapılan yorumlarda IP Bilgileriniz kayıt altına alınmaktadır..!






 
  FLAŞ HABER
   
  YAZARLAR
 


 
  EN ÇOK OKUNANLAR
  • Bu Ay
  • Bu Hafta
  • Dün
  • Bugün
 
 


  SOSYAL MEDYA


  GAZETELER
 
 

 







mersinerji.com
ANKA Haber Ajansı
Abonesidir

 
 
ANASAYFA İLETİŞİM KÜNYE HABER ARŞİVİ GİZLİLİK İLKELERİ

 
Siteden yararlanırken gizlilik ilkelerini okumanızı tavsiye ederiz..!
altioksiyaset.com © Copyright 2017-2024 Tüm hakları saklıdır..! İzinsiz ve kaynak gösterilemeden yayınlanamaz, kopyalanamaz, kullanılamaz..!

URA MEDYA