11 Haziran 2024 Salı


15:33   TOROSLAR BELEDIYESININ YÜZME KURSLARı, 16 TEMMUZ’DA BAŞLıYOR   15:19   CHP GRUP BAŞKANVEKILI EMIR: "DEVLET BAHÇELI ÖNCE KENDINE BAKSıN..."   14:37   CHP`LI BARıŞ KARADENIZ, DÖRT KIŞININ HAYATıNı KAYBETTIĞI SINOP-BOYABAT`TAKI KAZA YERINDE...   14:12   CUMHURBAŞKANı ERDOĞAN`ıN ZIYARETI ÖNCESI CHP`DE HAZıRLıKLAR SÜRÜYOR   13:52   AFAD, DEPREMZEDELERE VERILEN KIRA YARDıMıNıN SONA ERDIĞINI DUYURDU   13:44   TARSUS BELEDIYESI’NDEN KAPSAMLı TEMIZLIK ÇALıŞMASı   13:40   KREDI KARTı VE KREDI BORÇLUSU 783 BIN 654 KIŞI YASAL TAKIP ALTıNDA...   13:35   DEM PARTI GRUP TOPLANTıSı... TÜLAY HATIMOĞULLARı`NDAN BAHÇELI`YE ÇAĞRı...   13:28   GÖKHAN GÜNAYDıN: "TÜRKIYE`DE YABANCı DIL BILMEYEN KIŞILERE TURIST REHBERLIĞI NITELIĞININ VERILMESI TURIZMI POTANSIYELINI GERIYE GÖTÜRECEKTIR``   12:47   AYŞE ATEŞ MILLI YOL PARTISI ZIYARETINI İPTAL ETTI...    12:44   HAVA SıCAKLıKLARı YÜKSELIYOR...   12:37   MÜCELLA YAPıCı VE KıZıNı ÇıPLAK ARAMAYA MARUZ BıRAKAN İKI POLISIN CEZALANDıRıLMASı TALEP EDILDI   11:50   TAHIR ELÇI CINAYETININ KARAR DURUŞMASı YARıN GÖRÜLECEK   11:18   MHP GRUP TOPLANTıSı... BAHÇELI`DEN ABD`YE TEPKI   11:02   EMEKLI, BAYRAMı BURUK KARŞıLıYOR...   10:52   AHMET VEHBI BAKıRLıOĞLU: "VATANDAŞ SIMIDI BILE KREDI KARTıYLA ALıRKEN, SARAY VE AHALISI SEFA SÜRMEYE DEVAM EDIYOR"   10:28   TÜİK`IN 2023 YıLı HANEHALKı BÜTÇE ARAŞTıRMASı...    09:57   TÜRKER ATEŞ: DAR GELIRLI IÇIN BAYRAM TATILININ ROTASı YINE AKRABA EVI OLACAK   09:51   MERSIN BÜYÜKŞEHIR’DEN KADıNLARıN TOPLUMDAKI ROLÜNÜ GÜÇLENDIRECEK ÇALıŞTAY   09:41   ÖMER FETHI GÜRER: “BUĞDAYDA ALıM FIYATı TON BAŞıNA EN AZ 15 BIN TL OLARAK REVIZE EDILMELI"  
 
     
   

Başkan Bozdoğan görevinin başında


Geçtiğimiz günlerde korona virüs (Covid-19) testi pozitif çıkan ve uygulanan tedaviyle virüsü yenen Tarsus Belediye Başkanı Haluk Bozdoğan, karantina sürecinin sona ermesinin ardından görevine başladı.

 

Tarih : 6 Temmuz 2020 Pazartesi 20:20   Okunma : 815

Tarsus Belediye Başkanı Bozdoğan, korona virüsü yenip görevine yeniden döndüğünü, yaptığı açıklamayla duyurdu. Bozdoğan, yapılan seri testlerin negatif çıkmasıyla korona virüsü yendiğini ve artık sıkıntılı günlerin geride kaldığını açıkladı. Yapılan 3’üncü testin de negatif çıkmasıyla birlikte karantina sürecinin tamamlandığını belirten Başkan Bozdoğan, “Bu süreçte halkımızdan her ne kadar uzak kalmak zorunda olsam da belediyecilik hizmetimiz aksamadan devam etti. Bunları karantinada olduğum dönemde bizzat takip ettim. Halkıma hizmet etmek için yeniden görevimin başındayım. Ekiplerimizle birlikte eskiden olduğu gibi yine canla başla kentimizi en iyi seviyelere taşımak için gerekli tüm çalışmaları yapacağız. Halkımızın daha modern, daha temiz ve daha sağlıklı bir ortamda yaşamalarına imkan sağlamak için tüm imkanları seferber edeceğiz” dedi.

Karantinada bulunduğu dönemde kendisine destek veren herkese teşekkür eden Bozdoğan, “Tedavi sürecinde vatandaşlarımın, dostlarımın ve arkadaşlarımın gerek duaları gerekse temennileri beni moral ve motive yönünden daha da güçlü hale getirdi. Bu zor sıkıntılı sürecimde bana destek olan herkese ayrı ayrı teşekkürlerimi sunuyorum. Bir an önce iyileşip, görevimin başına geçtiğim için mutluyum. Darısı korona virüs hastalığı nedeniyle tedavi gören tüm hastalarımızın başına olsun; bir an önce onların da iyileşmeleri için dua edeceğim” ifadelerini kullandı.






Paylaş :
Etiketler :  

Yorum Ekle comment Yorumlar (0)

Yapılan yorumlarda IP Bilgileriniz kayıt altına alınmaktadır..!






 
  FLAŞ HABER
   
  YAZARLAR
 


 
  EN ÇOK OKUNANLAR
  • Bu Ay
  • Bu Hafta
  • Dün
  • Bugün
 
 


  SOSYAL MEDYA


  GAZETELER
 
 

 







mersinerji.com
ANKA Haber Ajansı
Abonesidir

 
 
ANASAYFA İLETİŞİM KÜNYE HABER ARŞİVİ GİZLİLİK İLKELERİ

 
Siteden yararlanırken gizlilik ilkelerini okumanızı tavsiye ederiz..!
altioksiyaset.com © Copyright 2017-2024 Tüm hakları saklıdır..! İzinsiz ve kaynak gösterilemeden yayınlanamaz, kopyalanamaz, kullanılamaz..!

URA MEDYA