11 Aralık 2025 Perşembe


16:17   TOROSLAR BELEDIYESININ KADıN VOLEYBOL TAKıMı YINE GALIP GELDI   16:15   CHP GENEL BAŞKAN YARDıMCıSı TAN, TRUMP’ıN, CUMHURBAŞKANı ERDOĞAN ILE ILGILI SÖZLERINI ELEŞTIRDI   16:13   SILIVRI’YE YENI DURUŞMA SALONU YAPıLıYOR... AVUKAT ERSÖZ: “İBB YARGıLAMALARıNıN BAŞLAMASı IÇIN BU SALON BEKLENECEKSE HUKUK IHLALLERI GÜNDEME GELECEK”   16:12   GÜLŞAH DURBAY’ıN SAĞLıK DURUMU... MANISA ŞEHIR HASTANESI BAŞHEKIMI SAKA: DURBAY’ıN DURUMU CIDDIYETINI KORUYOR   14:44   KıRıKKALE OSB’DE YANGıN... VALI MAKAS: "CAN KAYBıMıZ YOK"   14:43   CHP’DEN ISTIFA EDEN MERSIN MILLETVEKILI ÇAKıR: ÖNCE KENDILERI AKLANıP GELECEK   14:41   TBMM GENEL KURULU’NDA 2026 YıLı BÜTÇE GÖRÜŞMELERI "YETER SAYı"NıN OLMAMASı NEDENIYLE 1 SAAT GECIKMELI BAŞLADı... VELI AĞBABA’DAN AK PARTI GRUBUNA TEPKI   14:40   TBB’NIN “YEDINCI ULUSAL YEREL YÖNETIMLER SEMPOZYUMU” BAŞLADı... VAHAP SEÇER: “BELEDIYECILIK KOLTUĞUNUN BIZI RAHATSıZ EDEN EN ÖNEMLI DIKENIDIR RANT"   10:08   MERSIN’DE KADıNLAR MERCEK ILE EKONOMIK ÖZGÜRLÜĞÜNÜ KAZANıYOR   20:53   ÖZGÜR ÖZEL’DEN SARAÇHANE MESAJı: “BIZI SEVEN EVDE DEĞIL YANıMıZDA OLSUN!”   20:44   MERSIN, DÜNYAYı KOŞUYA DAVET EDIYOR: 7. ULUSLARARASı MARATON BAŞLıYOR   17:27   “TÜRKONFED ZIRVESI: YAPıSAL SORUNLARDAN ÇÖZÜME, FıRSATLARDAN UMUDA”   16:21   CHP MYK TOPLANTıSı... CHP MERSIN MILLETVEKILI ÇAKıR, KESIN IHRAÇ ISTEMIYLE PM’YE SEVK EDILDI   16:17   CUMHURBAŞKANı ERDOĞAN: 10 MART MUTABAKATı’NıN HAYATA GEÇIRILMESI ÖNEMLI BIR DÜĞÜMÜ ÇÖZECEK   16:16   ÜMIT ÖZDAĞ’DAN, YAĞıZ KAAN ERDOĞMUŞ’A TEBRIK: "İLK 50’DE 1 DEĞIL, ILK 20’DE 19 TÜRK SPORCU YETIŞTIRMEYI HEDEFLEYECEĞIZ"   14:48   BAHIS SORUŞTURMASı... TFF BAŞKANı HACıOSMAOĞLU: “OPERASYONLAR DERINLEŞTIKÇE BIR PANIK HAVASı ESMEYE BAŞLADı”   14:47   KENDISINE SISTEMATIK ŞIDDET UYGULAYAN KOCASıNı ÖLDÜRMEKTEN YARGıLANAN SERAP AVCı HAKKıNDA TAHLIYE KARARı VERILDI   14:44   AVRUPALı LIDERLERDEN UKRAYNA’YA KRITIK DESTEK: DONDURULMUŞ RUS VARLıKLARı IÇIN “TAZMINAT KREDISI” ATAĞı   14:40   CHP MYK, ÖZGÜR ÖZEL BAŞKANLıĞıNDA TOPLANDı   14:38   EKREM İMAMOĞLU: BIR TV KANALıNDAN, BIR CANLı YAYıNDAN KORKTULAR  
 
     
   

Zabıtadan Sahilde Çekirdek Denetimi


Mezitli Belediyesi Zabıta Müdürlüğü ekipleri, sahilde yere çöp ve çekirdek atarak çevreyi kirletenlere uyarılarda bulunuyor.

 

Tarih : 10 Temmuz 2020 Cuma 19:01   Okunma : 625

Kentin denize girilebilen kısımlarında, temizliğin yanı sıra mangal ve kıyafet konusunda da uyarılarda bulunan ekipler, ortak sosyal yaşamda uyulması gereken kurallar konusunda bilgilendirme yapıyor. Ekipler, vatandaşlardan da bu şekilde davrananlar hakkında zabıta ve emniyete ihbarda bulunmalarını istedi. Mezitli Belediyesi Zabıtasının yaptığı denetimler vatandaşlardan da büyük destek görüyor. Zabıta ekiplerinin kendilerini daha güvende hissetmesine neden olduğuna vurgu yapan vatandaşlar, 'Parkları ve sahilleri kullanırken bazı kişiler art niyetli olabiliyorlar. Uyarmaya çalıştığımızda ise hiç istemediğimiz hakaret ve tehditlerle karşı karşıya kalıyoruz. Ama zabıta ekiplerimizin sık sık denetimde bulunması bu art niyetli kişilere karşı bizi daha güçlü kılıyor' dedi.

Yaptıkları denetimler hakkında bilgi veren Mezitli Zabıta Müdürlüğü personelleri Mehmet Ali Eldeleklioğlu ve İbrahim Veyseldağ, 'Vatandaşımızın can ve mal güvenliği için çalışmaya devam ediyoruz. Özellikle yaz aylarında sık kullanılan park ve sahillerde yapmış olduğumuz denetimlerde vatandaşlarımızla uyum içerisinde, onlarında desteğini alarak denetimlerde bulunuyoruz. Özellikle yaz aylarının en çok tüketilen yiyeceklerinden oluşan çekirdek kabuklarını gelişigüzel atmamaları konusunda bilgilendirmeler yapıyoruz' diye konuştu.

Amaçlarının vatandaşı ceza kesmek olmadığının altını çizen Belediye Başkanı Neşet Tarhan da, 'Belediye Meclisimizin aldığı karar doğrultusunda birlikte yaşadığımız çevreyi temiz tutmayanlar hakkında işlem yapmaya devam ediyoruz. Aldığımız tüm önlemlere ve yaptığımız çalışmalara rağmen son dönemde vatandaşlarımızdan yoğun şekilde şikayetler gelmeye başladı. Parklara çöp ve çekirdek atılmasına karşı cezai işlem uygulamaya başladık ve bu konuda oldukça da başarılı olduk diyebiliriz" diye konuştu.

Başkan Tarhan şöyle devam etti:

"Plajı her ne şekilde olursa olsun uygunsuz kullanan, uygun olmayan kıyafetlerle denize giren, denize girenlerin görüntülerini çekenleri, nargile içenleri, mangal yakanları zabıta arkadaşlarımız uyarıyor. Amacımız ceza kesmek değil, vatandaşlarımız arasında bir bilinç oluşturarak birlikte yaşama kültürünü geliştirmektir. Ekiplerimiz her zaman olduğu gibi vatandaşımızla uyum içerisinde hareket ederek bilinçlendirme çalışması yapıyor. Zaten her hafta sahillerimizde vatandaşlarımızla birlikte sahil temizliği yaparak çok farklı bir kent olduğumuzu herkese gösteriyoruz. Çöpünü çöp tenekesine atanlara, plajları uygun şekilde kullananlara, temiz tutanlara ve yerlere çekirdek kabuğu atmayan duyarlı vatandaşlarımıza teşekkür ediyorum."






Paylaş :
Etiketler :  

Yorum Ekle comment Yorumlar (0)

Yapılan yorumlarda IP Bilgileriniz kayıt altına alınmaktadır..!





  GÜNCEL HABERLER

 
  FLAŞ HABER
   
  YAZARLAR
 


 
  EN ÇOK OKUNANLAR
  • Bu Ay
  • Bu Hafta
  • Dün
  • Bugün
 
 


  SOSYAL MEDYA


  GAZETELER
 
 

 







mersinerji.com
ANKA Haber Ajansı
Abonesidir

 
 
ANASAYFA İLETİŞİM KÜNYE HABER ARŞİVİ GİZLİLİK İLKELERİ

 
Siteden yararlanırken gizlilik ilkelerini okumanızı tavsiye ederiz..!
altioksiyaset.com © Copyright 2017-2025 Tüm hakları saklıdır..! İzinsiz ve kaynak gösterilemeden yayınlanamaz, kopyalanamaz, kullanılamaz..!

URA MEDYA