12 Şubat 2026 Perşembe


19:16   HAMZABEYLI KÖYÜMÜZ ATÖLYE AÇıLDı: KADıN EMEĞI MARKALAŞıYOR, ÜRETIM KATMA DEĞERE DÖNÜŞÜYOR   17:31   AILE BAKANLıĞı ÖNÜNDE SERT ÇıKıŞ: CHP’LI ASU KAYA’DAN MAHINUR ÖZDEMIR GÖKTAŞ’A ‘O KOLTUKTA NE İŞIN VAR?’ TEPKISI   17:27   KAZDAĞLARı’NDA YENI MADEN KRIZI: AKÇAL’DA KALKER OCAĞıNA YARGı FRENI TALEBI!   11:03   MERSIN’DE ANADOLU RÜZGÂRı: ‘DILDE TELDE ANADOLU’ KONSERINDE TÜRKÜLERLE COŞKU ZIRVEYE ÇıKTı   09:24   EMEKLIDEN BAYRAM İSYANı: “5 BIN TL İKRAMIYE DEĞIL, HARÇLıK BILE DEĞIL!”   07:44   BOĞAZ KÖPRÜLERI VE 7 OTOYOL İÇIN 25 YıLLıK ÖZELLEŞTIRME İDDIASı: CHP’DEN “48 MILYAR DOLARLıK PLAN” ÇıKıŞı   01:29   AKıN GÜRLEK ADALET BAKANı, MUSTAFA ÇIFTÇI İÇIŞLERI BAKANı OLDU   19:35   OPERA SAHNESINDE CAZ RÜZGÂRı: MERSIN DOB’DAN 12 ŞUBAT’TA BÜYÜLEYICI “CAZ AKŞAMı”   19:21   VAHAP SEÇER’DEN DÜNYA BAKLIYAT GÜNÜ’NDE NET MESAJ: “MERSIN’IN KALKıNMASı TÜRKIYE’NIN KALKıNMASıDıR”   18:22   DÜNYA BAKLIYAT GÜNÜ MERSIN’DE GÜÇLÜ MESAJLARLA KUTLANDı: BAKLIYAT GELECEĞIN GıDASı   16:14   CHP GRUP TOPLANTıSı... ÖZGÜR ÖZEL: "İKTIDARA BOZUK TOHUM MESUT’LA GIDILMEZ, ZEYDAN’LA, MANSUR YAVAŞ‘LA, EKREM BAŞKAN’LA GIDILIR"   16:13   HATIMOĞULLARı’NDAN FIDAN’ıN "SURIYE AYAĞı BITTIKTEN SONRA IRAK AYAĞı DA VAR" SÖZLERINE YANıT: "YAPTıĞı BU AÇıKLAMAYı SÜRECIN RUHUNA UYGUN OLARAK GÖRMÜYORUZ"   13:09   EĞITIM SEN GENEL BAŞKANı IRMAK: TÜRKIYE YÜZYıLı MAARIF MODELI, ÖĞRENCILERI VE ÜLKENIN GELECEĞINI KARANLıĞA SÜRÜKLEMEKTEDIR   10:30   PINOKYO’NUN BÜYÜLÜ YOLCULUĞU MERSIN’DE SAHNEYE TAŞıNıYOR: “KUKLACı” YENIDEN PERDEDE!   09:27   MERSIN ROMAN ÖDÜLLERI’NDE EDEBIYAT RÜZGÂRı: 140 ESER ARASıNDAN “HALEP YOLU” BIRINCI OLDU   09:17   AKDENIZ BELEDIYESI’NDEN YEŞIL DÖNÜŞÜM HAMLESI   22:36   BAŞKAN SEÇER’DEN MECLIS’TE NET MESAJ: “6 ŞUBAT’ıN YARALARıNı EL BIRLIĞIYLE SARACAĞıZ   17:54   “BU TABLOYLA ÖVÜNÜLMEZ, UTANıLıR!” EMEKLILERDEN İKTIDARA DEPREM, KONUT VE GEÇIM İSYANı   16:44   MHP’NIN 57’NCI KURULUŞ YıL DÖNÜMÜ... DEVLET BAHÇELI: YEGANE SIYASI IRADE MHP VE CUMHUR İTTIFAKı’DıR   16:42   TBMM’DE ÖĞRENCILERE ISTISMAR DAVASı... ASU KAYA: "BIR ÇOCUK ‘RAHATSıZ EDILIYORUM’ DEDIĞINDE KARŞıSıNA SADECE ADALET ÇıKMALıDıR"  
 
     
   

Yaşlı Adamdan 35 Gündür Haber Alınamıyor


Mersin’in Çamlıyayla ilçesinde 72 yaşındaki Süleyman Bozkurt’tan ailesi 35 gündür haber alamıyor.

 

Tarih : 10 Temmuz 2020 Cuma 19:07   Okunma : 1541

Çamlıyayla ilçesinde oturan Süleyman Bozkurt, 6 Haziran günü, iki kasa kirazı Tarsus'ta oturan kızına götürdü. Bozkurt'tan o günden sonra bir daha da haber alınamadı. İlk eşinden 3, ikinci eşinden ise bir olmak üzere 4 çocuğu olan Süleyman Bozkurt'un Tarsus'a gittiği gün üzerinde yüklü miktarda para olduğunu öne süren yakınları, öldürülmüş olmasından korktuklarını dile getirdi. Bozkurt'un ağabeyi Mehmet Bozkurt, "6 Haziran günü kardeşim kayboldu. Kızı kiraz istemiş ikinci ailesinden olan kızı, o gidişte dağıtmış, vermiş ondan sonra haber yok. ya öldürdüler ya rehin aldılar. Herhangi bir hastalığı yok, daha evvel hiç kaybolmadı, bu adam sapasağlam adam. Bir daha dönüş yapmadı. Karakola bildirdi kardeşim Ahmet Bozkurt. Bir ay oldu, haber alamadık. Daha sonra haberimiz oldu. İkinci eşi tarafından kardeşim dövülmüş" dedi. 40 yıllık arkadaşı Mustafa Kartal ise, "Emniyetimize, polisimize güveniyor bulacaklarına da inanıyoruz" diye konuştu.

Çamlıyayla İlçe Jandarma Komutanlığı'na kardeşi için kayıp başvurusunda bulunan Mehmet Bozkurt, yetkililerden yardım istedi. Jandarma ve polis, Bozkurt'un bulunması için arama çalışmalarını sürdürüyor.






Paylaş :
Etiketler :  

Yorum Ekle comment Yorumlar (0)

Yapılan yorumlarda IP Bilgileriniz kayıt altına alınmaktadır..!





  GÜNCEL HABERLER

 
  FLAŞ HABER
   
  YAZARLAR
 


 
  EN ÇOK OKUNANLAR
  • Bu Ay
  • Bu Hafta
  • Dün
  • Bugün
 
 


  SOSYAL MEDYA


  GAZETELER
 
 

 







mersinerji.com
ANKA Haber Ajansı
Abonesidir

 
 
ANASAYFA İLETİŞİM KÜNYE HABER ARŞİVİ GİZLİLİK İLKELERİ

 
Siteden yararlanırken gizlilik ilkelerini okumanızı tavsiye ederiz..!
altioksiyaset.com © Copyright 2017-2026 Tüm hakları saklıdır..! İzinsiz ve kaynak gösterilemeden yayınlanamaz, kopyalanamaz, kullanılamaz..!

URA MEDYA