6 Haziran 2024 Perşembe


10:48   SERKAN SARı`DAN BAKAN TEKIN`E MEZUNIYET TÖRENLERINI YASAKLAYAN GENELGE TEPKISI: ÇOCUKLARıMıZıN SEVINCINI YOK ETMEYIN   10:41   GAMZE AKKUŞ İLGEZDI: "KÜÇÜKÇEKMECE`DE YAŞANAN ELIM OLAY YALNıZCA BIR FRAGMAN"   10:40   AFYONKARAHISAR VALILIĞI, BELEDIYE BAŞKANı KÖKSAL`ı ``IRAKLı UYRUKLU KIŞIYE RUHSAT VERMEDIĞI`` GEREKÇESIYLE IFADEYE ÇAĞıRDı   10:19   MERSIN`DE “ÇOCUK FUTBOL ŞENLIĞI” BAŞLADı   09:24   MALATYA`DA 6 ŞUBAT DEPREMLERINDE YıKıLAN KıRÇUVAL OTELI DAVASı YARıN BAŞLıYOR... MILLI SPORCUNUN ANNESI ZELIHA AĞıRBAŞ: "AILELER OLARAK BIR AN ÖNCE ADALETIN SAĞLANMASıNı ISTIYORUZ"   01:10   BASıN KARTı YÖNETMELIĞINDE DEĞIŞIKLIK YAPıLMASıNA DAIR YÖNETMELIK RESMI GAZETE`DE YAYıMLANDı   01:05   TBMM GENEL KURULU... HULUSI AKAR: EMEKLI ASTSUBAY, KıDEMLI BAŞÇAVUŞLAR, BINBAŞıLARıN ÖZLÜK HAKLARıNıN IYILEŞTIRILMESI MÜMKÜN OLAMADı   23:09   HÜSEYIN BAŞ`TAN AKP`YE KAYYUM TEPKISI: "DÜNYA KAMUOYUNDA TÜRKIYE`YE HUKUKSUZ BIR DEVLET GÖZÜYLE BAKıLıYOR"   22:12   CUMHURBAŞKANı ERDOĞAN: YARGıNıN HAKKARI KARARı KIMSEYI RAHATSıZ ETMESIN   22:01   OSMAN GÖKÇEK`IN TÜRKAN ELÇI`YE ILIŞKIN SÖZLERI TBMM`DE GERILIMI ARTTıRDı....   21:30   TÜRKAN ELÇI: TAHIR ELÇI CINAYETI BU ÜLKEDEKI FAILI MEÇHUL CINAYETLERIN VESIKASıDıR   19:53   CHP`NIN ENFLASYONUN NEDEN OLDUĞU SORUNLARıN ARAŞTıRıLMASı ÖNERISI TBMM`DE AKP VE MHP OYLARıYLA REDDEDILDI   19:48   ÖZGÜR ÖZEL, AYM BAŞKANı ÖZKAYA`Yı ZIYARET ETTI: “PARTI OLARAK AYM`NIN ÜZERINE TITIZLENIYORUZ. AYM`YI HIÇE SAYAN KIM OLURSA KARŞıSıNDA BIZLERI BULACAKTıR”   19:39   EKREM İMAMOĞLU TBB`NDE: "ENCÜMENDEKI ARKADAŞLARıMıZLA GÜZEL HIZMETLER ÜRETME KONUSUNDAKI KARAR BIRLIĞIMIZI VE GÖNÜL BIRLIĞIMIZI PAYLAŞTıK"   19:34   TBMM`DE DEM PARTILI VE AKP`LI MILLETVEKILLERI ARASıNDA "KÜFÜR" TARTıŞMASı...   19:10   TBB BAŞKANLıĞı`NA EKREM İMAMOĞLU SEÇILDI... İMAMOĞLU: "TÜRKIYE BELEDIYELER BIRLIĞI`NI HIÇBIR MENSUBUNA AYRıMCıLıK HISSI YAŞATMAYAN BIR KURUM HALINE HıZLıCA GETIRECEĞIZ.   18:13   TBMM BAŞKANı KURTULMUŞ, EMEK PARTILILERLE GÖRÜŞTÜ   18:05   ÖZGÜR ÖZEL, EMINE ŞENYAŞAR`ı ZIYARET ETTI: “ÖNÜMÜZDEKI HAFTA CUMHURBAŞKANı`NA BU KONUYU DOĞRUDAN ILETECEĞIM”   17:39   CEVDET AKAY: "ÇIFTÇILERIMIZIN SESINE KULAK VERIN, BUĞDAY TABAN FIYATıNı 15 LIRA OLARAK AÇıKLAYıN"   16:30   TBB SEÇIMINDE "KAYYUM" GERGINLIĞININ ARDıNDAN "OY SAYıMı" TARTıŞMASı  
 
     
   

Gültak, Kurban Kesim Yerlerini Ziyaret Etti, Vatandaşlarla Bayramlaştı


Başkan Gültak; Kurban Bayramı dolayısıyla, belediye tarafından 20 farklı bölgeye kurulan ücretsiz kurban kesim yerlerini ziyaret etti, buralarda dini vecibelerini yerine getiren vatandaşlarla bayramlaştı.

 

Tarih : 2 Ağustos 2020 Pazar 09:27   Okunma : 827

Akdeniz Belediye Başkanı M. Mustafa Gültak, Kurban Bayramı boyunca, belediyenin, ilçe sınırları içerisinde kurduğu modern ve ücretsiz kurban kesim yerlerini ziyaret ederek, kurban ibadetlerini yerine getiren vatandaşların bayramını kutladı, güzel ve hayırlı bir bayram yaşamaları dileklerini iletti. Karşılaştığı çocuklarla özel olarak ilgilenen Başkan Gültak, onlarla şakalaştı, bayramlarını kutladı.

Vatandaşlardan, Başkana yoğun ilgi

Ziyaretlerinde, vatandaşların yoğun ilgisi ve sevgisiyle karşılanan Başkan Gültak, modern, hijyenik ve dini hükümlere uygun olarak hazırlanan kesim yerlerinde kurbanlıklarını kesen vatandaşlarla sohbet etti, hal hatırlarını sordu. Hizmetten duydukları memnuniyeti dile getiren vatandaşlar; “Kurbanlarımızı hem sağlıklı bir ortamda ve ücretsiz kestirdikten sonra, etlerimizi poşetlere koyup evimizin yolunu tutuyoruz. Geçmiş yıllarda zor şartlar altında kesim yapabiliyorduk. Hizmetten çok memnun kaldık. Başkanımız Gültak’a ve görevli personele teşekkür ediyoruz" dediler.

“Akdeniz halkı, her şeyin en güzeline layık”

Ziyaretinin ardından bir açıklama yapan Akdeniz Belediye Başkanı Gültak; Akdeniz ilçesinde; geçen sene 7 olan kurban kesim yerlerinin sayısını bu sene 20’ye çıkardıklarını belirterek, “Vatandaşlarımız için hazırladığımız kesim yerlerinin hepsini tek tek gezdim. Halkımız gerçekten çok memnun. Vatandaşımızla da bayramlaşmış oldum. Bu hizmetler Akdeniz’e çok yakışıyor. Bu hizmetlerin çok daha güzellerini de ilerleyen yıllarda yapacağız. Kurban Bayramı, çok önemli bir bayram. İnsanlarımızın; ücretsiz, temiz, hijyenik bir ortamda kurbanlıklarını kesmelerini sağlıyoruz. İnsanlarımız da gönül rahatlığıyla etlerini evlerine götürüyorlar. Tüm Akdeniz’in, Mersin’in, Türkiye’nin ve İslam Âlemi’nin Kurban Bayramı mübarek olsun” diye konuştu.






Paylaş :
Etiketler :  

Yorum Ekle comment Yorumlar (0)

Yapılan yorumlarda IP Bilgileriniz kayıt altına alınmaktadır..!





  GÜNCEL HABERLER

 
  FLAŞ HABER
   
  YAZARLAR
 


 
  EN ÇOK OKUNANLAR
  • Bu Ay
  • Bu Hafta
  • Dün
  • Bugün
 
 


  SOSYAL MEDYA


  GAZETELER
 
 

 







mersinerji.com
ANKA Haber Ajansı
Abonesidir

 
 
ANASAYFA İLETİŞİM KÜNYE HABER ARŞİVİ GİZLİLİK İLKELERİ

 
Siteden yararlanırken gizlilik ilkelerini okumanızı tavsiye ederiz..!
altioksiyaset.com © Copyright 2017-2024 Tüm hakları saklıdır..! İzinsiz ve kaynak gösterilemeden yayınlanamaz, kopyalanamaz, kullanılamaz..!

URA MEDYA