6 Mayıs 2024 Pazartesi


15:57   VELİ AĞBABA, ÖZGÜR ÖZEL`İN ERDOĞAN İLE YAPTIĞI GÖRÜŞMEYİ DEĞERLENDİRDİ   15:52   MEZİTLİ`DE `3 FİDAN` TÖRENLE ANILDI   15:50   BAŞKAN YILDIZ’DAN, İLÇENİN YÜKSEK KESİMLERİNDE DOLU FELAKETİNDEN ZARAR GÖREN ÜRETİCİLERE GEÇMİŞ OLSUN   14:48   İYİ PARTİ`NİN YENİ TBMM GRUP BAŞKAN VEKİLLERİ BELİRLENDİ   14:36   ÖZGÜR ÖZEL, SİNAN ATEŞ’İN EŞİ AYŞE ATEŞ İLE GÖRÜŞTÜ   13:01   ÖZGÜR ÖZEL: “HİÇ KİMSE KORKMASIN. CHP`Yİ TOPUYLA TÜFEĞİYLE DARBECİLER KARIŞTIRAMADI. ÖZGÜVENSİZ TARTIŞMALARLA KİMSE KİMSEYİ MEŞGUL ETMESİN. İŞİMİZ VAR DAHA İKTİDAR OLACAĞIZ"   10:50   GÖKHAN GÜNAYDIN: “SİZİN GÜNDEMİNİZ ISTAKOZ OLABİLİR, BİZİM GÜNDEMİMİZ HALKIN SORUNLARI”   09:55   İYİ PARTİ KURUCU GENÇLİK KOLLARI BAŞKANI ÖZEL`DEN "GERONTOKRASİ İLE MÜCADELE" VURGUSU   16:15   YSK, CHP`NİN HATAY VE İSKENDERUN SEÇİMLERİNE YÖNELİK `TAM KANUNSUZLUK` BAŞVURUSUNU REDDETMİŞTİ... ANKA, KARARIN GEREKÇESİNE ULAŞTI   16:05   "BASKI" İDDİALARININ GÖLGESİNDE ANKARA TABİP ODASI SEÇİMLERİ...    15:53   EMNİYET TEŞKİLATI SENDİKASI`NDAN `İNTİHAR VE MOBBİNG` ANKETİ   15:01   AYLİN NAZLIAKA, AİLE VE SOSYAL HİZMETLER BAKANLIĞININ FAALİYETLERİNİ DEĞERLENDİRDİ   12:48   İSTANBUL`DA 1 MAYIS GÖZALTILARI SÜRÜYOR   12:06   VEHBİ BAKIRLIOĞLU: "CANLI HAYVAN VE ET İTHALATI REKORA DOĞRU KOŞUYOR"   12:03   PINARBAŞI`NDA 2 HAZİRAN`DA SEÇİM YENİLENECEK... CHP`Lİ GENÇ: "HALKIMIZIN BİZE OLAN GÜVENİNİN FARKINDAYIZ. 2 HAZİRAN GÜNÜ PINARBAŞI`NA BAHARI TEKRAR GETİRECEĞİZ"   11:47   DİYANET`İN YEMEK MENÜSÜNE CHP`Lİ GÜRSEL EROL`DAN TEPKİ   09:48   ÖMER FETHİ GÜRER`DEN TARIM SEKTÖRÜNDE ÇALIŞAN KADINLARIN SOSYAL GÜVENLİK PRİMLERİNİN DEVLET TARAFINDAN KARŞILANMASI İÇİN KANUN TEKLİFİ   09:29   MERSİN BÜYÜKŞEHİR BELEDİYESİ ‘YEŞİL DÖNÜŞÜM MERKEZİ` KURMAYA HAZIRLANIYOR   09:27   MERSİN BÜYÜKŞEHİR BELEDİYESİ EKİPLERİ, OLUMSUZ HAVA KOŞULLARINA KARŞI SAHADAYDI    15:08   YENİ MÜFREDATA TEPKİLER SÜRÜYOR  
 
     
   

Akdeniz’de Koronavirüs Salgını İle Aralıksız Sürüyor


Akdeniz Belediyesi’nin, Koronavirüs salgını (Covid19) ile mücadelesi kapsamındaki dezenfekte-ilaçlama çalışmaları, ilçe genelinde yoğun ve aralıksız bir şekilde devam ediyor.

 

Tarih : 24 Aralık 2020 Perşembe 01:12   Okunma : 414

Akdeniz Belediyesi’nin kurduğu kriz masasına bağlı çalışan ve 100 kişiden oluşan mobil ekip, insan yoğunluğunun oluştuğu hastaneler, sağlık ocakları, aile sağlığı merkezleri ve eczaneleri ilaçlamaya devam ediyor. Aralıksız çalışan mobil ekipler, parklar ve banka şubeleri, Toptancılar ile Balık Hali, otobüs durakları, apartman ve site girişleri, asansörler ile iş merkezlerinin yer aldığı yüzlerce mekânı ilaçladı. 

Zabıta ekipleri de pazaryerlerini denetliyor

Öte yandan Akdeniz Belediye Başkanı M. Mustafa Gültak’ın talimatıyla; salgın ile mücadele çalışmaları kapsamında, kent merkezinde yine insan yoğunluğunun arttığı bölgelerde Akdeniz Zabıta Müdürlüğü ekipleri de yoğunluk yaşanan semt pazarlarında, pazara maskesiz girmemeleri ve sosyal mesafelerini korumaları konusunda vatandaşlara uyarılarda bulunuyor. Zabıta ekipleri, ilçe genelinde maske denetimlerini de sürdürüyor.

Merkez-kırsal mahalle ayırım yok

Diğer yandan Akdeniz Belediyesi Çevre Koruma ve Kontrol Müdürlüğü’ne bağlı çok amaçlı dezenfektan araçları ile de merkez-kırsal ayırımı yapılmadan ilçenin tüm mahalle ve caddelerinde dezenfekte çalışmaları kesintisiz şekilde devam ediyor. Ekipler, çöp konteynırlarını da periyodik olarak yıkayıp dezenfekte ediyor.

Akdeniz’de kent merkezi ile birlikte, Park ve Bahçeler Müdürlüğü’ne ait dezenfekte ekibi de ilçenin kırsal mahallelerinde ilaçlama çalışması gerçekleştiriyor. Dezenfekte-ilaçlama işlemi için talebi olan vatandaşlar, (0552 768 88 88) numaralı cep telefonu üzerinden whatsapp mesajı ile başvuru ve talep oluşturabiliyor.

 

 

 






Paylaş :
Etiketler :  COVID-19, DEPREM, İZMİR, KORONAVİRÜS, PANDEMİ, MERSİN, AKDENİZ’DE, KORONAVİRÜS, SALGINI, İLE, ARALIKSIZ, SÜRÜYOR, AKDENİZ, BELEDİYE, BAŞKAN, GÜLTAK

Yorum Ekle comment Yorumlar (0)

Yapılan yorumlarda IP Bilgileriniz kayıt altına alınmaktadır..!





  GÜNCEL HABERLER

 
  FLAŞ HABER
   
  YAZARLAR
 


 
  EN ÇOK OKUNANLAR
  • Bu Ay
  • Bu Hafta
  • Dün
  • Bugün
 
 


  SOSYAL MEDYA


  GAZETELER
 
 

 







mersinerji.com
ANKA Haber Ajansı
Abonesidir

 
 
ANASAYFA İLETİŞİM KÜNYE HABER ARŞİVİ GİZLİLİK İLKELERİ

 
Siteden yararlanırken gizlilik ilkelerini okumanızı tavsiye ederiz..!
altioksiyaset.com © Copyright 2017-2024 Tüm hakları saklıdır..! İzinsiz ve kaynak gösterilemeden yayınlanamaz, kopyalanamaz, kullanılamaz..!

URA MEDYA