27 Nisan 2024 Cumartesi


16:33   İSİAS DAVASI DEVAM EDİYOR... MAHKEME, ÜÇ UZMANIN DİNLENİLMESİNE KARAR VERDİ   16:33   GAZETECİLER CEMİYETİ TARAFINDAN DÜZENLENEN “MEDYA KONFERANSI” BAŞLADI   16:15   EĞİTİM SENDİKALARINDAN MEB`İN YENİ MÜFREDAT PROGRAMINA TEPKİ   15:54   TARSUS GASTRONOMİ MERKEZİ, ŞEHRİN GÖZDE MERKEZİ HALİNE GELDİ   15:53   YENİ MÜFREDAT GELECEK EĞİTİM-ÖĞRETİM YILINDAN İTİBAREN KADEMELİ UYGULANMAYA BAŞLANACAK   15:09   BELEDİYE BAŞKANI OLDU, EYLEMİ BIRAKMADI!   12:52    ÖZGÜR ÖZEL, DENİZLİ İL BAŞKANI ALİ OSMAN HORZUM’A VERDİĞİ SÖZÜ TUTTU   12:31   CHP GENEL BAŞKANI ÖZGÜR ÖZEL DENİZLİ`DE   11:35   İSİAS OTELİ DAVASI... KIZI ASYA`YI KAYBEDEN BABA MEHMET TÜLEK: “SÜRECİN ŞEFFAF VE BİLİME DAYALI YÜRÜTÜLMESİNİ İSTİYORUZ”   10:45   DEPREMDE 72 KİŞİYE MEZAR OLAN İSİAS OTELİ DAVASI’NIN İKİNCİ DURUŞMASI GERÇEKLEŞTİ   09:52   MERSİN BÜYÜKŞEHİR`İN ÇALIŞTAY SONUÇLARI, BM`NİN OCEAN DECADE KONFERANSINDA   16:40   YENİŞEHİR BELEDİYESİ KAÇAK PEYNİR İMALATHANESİNİ MÜHÜRLEDİ   14:47   EMİR CAN İĞREK`TEN MEZİTLİ 33 SPOR`A TAM DESTEK   13:51   METEOROLOJİ, KUVVETLİ RÜZGAR VE TOZ TAŞINIMI UYARISINI YİNELEDİ: GÖRÜŞ MESAFESİNDE DÜŞME, HAVA KALİTESİNDE AZALMA, ULAŞIMDA AKSAMALAR YAŞANABİLİR   13:36   AİLE BAKANLIĞI`NIN İLK KEZ DÜZENLEDİĞİ ÇOCUK ZİRVESİ TBMM`DE BAŞLADI   12:56   GÜLCAN KIŞ: HER 100 ÇOCUKTAN 20’Sİ ÇALIŞIYOR   12:50   İYİ PARTİ YENİ GENEL BAŞKANINI SEÇMEYE HAZIRLANIYOR   12:25   ÇORLU TREN KAZASI DAVASI... ÖZGÜR ÖZEL: “BU BAŞARI, DAYANIŞMA GÖSTERENLERİNDİR. BUNDAN SONRA HEP BERABER OLACAĞIZ”   12:02   ÇORLU TREN KAZASI DAVASI`NDA KARA AÇIKLANDI   11:54   FENERBAHÇE KONGRE ÜYESİ, İŞ İNSANI ÇİMEN`DEN TFF VE MHK`YA TEPKİ  
 
     
   

Toros Dağlarında Yürek Isıtan Görüntüler


Kış aylarında “çocuklar üşümesin” sloganıyla çalışma başlatan Erdemli Belediyesi, Toros dağlarındaki Yörük çocuklarının yüzlerini güldürüyor.

 

Tarih : 9 Ocak 2021 Cumartesi 10:15   Okunma : 300

Kış aylarında “çocuklar üşümesin” sloganıyla çalışma başlatan Erdemli Belediyesi, Toros dağlarındaki Yörük çocuklarının yüzlerini güldürüyor.

Çocuklar üşümesin, mutlu olsun diye Yörükleri bir bir gezen Erdemli Belediyesinin Örnek Projesi ‘Limon Çiçeği’ ekipleri çocukların kuzu ve oğlaklarını sevdirmesi ise ziyaretlere ayrı bir renk katıyor.

Sıfır rakımından iki bin beş yüz rakımına kadar Erdemli’de her alanda çalışma yürüten Erdemli Belediyesi Limon Çiçeği ekiplerinin yaptığı yeni projeyle tek bir amacı var, çocukların yüzünü güldürmek.

‘Bir insanlık projesi’ anlayışıyla kurulan Erdemli Belediyesi limon çiçeği ekipleri bu kez çocukların yüzlerini güldürmek için seferber oldu.

Kışın Çocuklar Üşümesin diyen Limon Çiçeği Ekipleri Önceden ayarlanan, mont, bot ve oyuncaklar başta olmak üzere kıyafetler araçlara yüklendi ve Toros dağlarının yolu tutuldu.

Başkan Tollu limon çiçeği ekipleri ile birlikte çocukları elleriyle giydirerek bir bir ilgilendi.

Hediyelerini alan Yörük çocuklarının mutluluğu ise görülmeye değerdi. Çocuklar ise limon çiçeği ekipleriyle birlikte kuzu ve oğlaklarını severek programa ayrı bir renk katıyor.

Başkan Tollu, “ Her Yerde Vatandaşlarımızın Yanındayız”

Sıfır rakımında iki bin beş yüz rakımına kadar her yerde olduklarını ifade eden Erdemli Belediye Başkanı Mükerrem Tollu, çocukların yüzlerinin gülmesi için gayret ettiklerini belirtti.

Başkan Tollu, “iki bin, iki bin beş yüz rakımına bizim insanlarımız buralarda hayvancılık yapıyorlar ve oralarda çok ciddi bir üretim var. Biz o insanlarımıza da hizmet götürmeye gayret ediyoruz. Bizim insanımıza hak ettiği hizmet kalitesini götürmenin gayreti içerisinde oluyoruz. Bizim limon çiçeği ekibimiz var. Gençlerimiz gerçekten heyecanlı. Adeta bu işi ibadet aşkıyla yapıyorlar. Darda kalan, zorda kalan, sıkıntıda kalan bu kentte yaşayan her insanımızın yardımına koşan bir ekibimiz var. Bizim fakru zaruret içerisinde olan bir insanımız varsa, sıfır rakımında da olsa iki bin beş yüz rakımında da olsa o insanlarımız bulup muhannete muhtaç olmadan yaşamaları idame ettirmeleri için çalışıyoruz” diye konuştu.

Öte yandan limon çiçeği ekipleri çalışmalarını aralıksız sürdürürken, çocuklar için kıyafet ve oyuncak desteği Erdemli Belediyesi Limon Çiçeği noktasına yapılabiliyor.






Paylaş :
Etiketler :  COVID-19, DEPREM, İZMİR, KORONAVİRÜS, PANDEMİ, MERSİN, TOROS, DAĞLARINDA, YÜREK, ISITAN, GÖRÜNTÜLER

Yorum Ekle comment Yorumlar (0)

Yapılan yorumlarda IP Bilgileriniz kayıt altına alınmaktadır..!






 
  FLAŞ HABER
   
  YAZARLAR
 


 
  EN ÇOK OKUNANLAR
  • Bu Ay
  • Bu Hafta
  • Dün
  • Bugün
 
 


  SOSYAL MEDYA


  GAZETELER
 
 

 







mersinerji.com
ANKA Haber Ajansı
Abonesidir

 
 
ANASAYFA İLETİŞİM KÜNYE HABER ARŞİVİ GİZLİLİK İLKELERİ

 
Siteden yararlanırken gizlilik ilkelerini okumanızı tavsiye ederiz..!
altioksiyaset.com © Copyright 2017-2024 Tüm hakları saklıdır..! İzinsiz ve kaynak gösterilemeden yayınlanamaz, kopyalanamaz, kullanılamaz..!

URA MEDYA