31 Mayıs 2024 Cuma


16:11   CHP PARTI OKULU, BELEDIYE MECLIS ÜYELERINE EĞITIME BAŞLADı   14:58   BM FILISTINLI MÜLTECILERE YARDıM VE BAYıNDıRLıK AJANSı: “GAZZE`DEKI AILELER EŞI BENZERI GÖRÜLMEMIŞ BIR ACIL SAĞLıK KRIZIYLE KARŞı KARŞıYA”   14:42   ÖZEL SEKTÖR ÖĞRETMENLERINDEN İSTANBUL ÜNIVERSITESI ÖNÜNDE EYLEM   14:39   SÜLEYMAN BÜLBÜL: SEFERBERLIK VE SAVAŞ HALI YÖNETMELIĞI ANAYASAYA AYKıRı, GERI ÇEKILMELI   13:23   CHP MEZITLI İLÇE BAŞKANı ULAŞ YıLMAZ’DAN ÇAĞDAŞ YAŞAMı DESTEKLEME DERNEĞI MEZITLI ŞUBESINE TEŞEKKÜR   13:06   TOROSLAR’DA ÜRETICI KADıN STANDLARı OLUŞTURULDU   12:54   CHP`LI MILLETVEKILI TORUN: "ORDU`DA AKP`LI ULUBEY BELEDIYESI HAFRIYAT ADı ALTıNDA KAÇAK MADENCILIK YAPıYOR"   12:34   CHP HEYETI PıNARBAŞı`NDA...    12:13   CHP GENEL BAŞKANı ÖZEL: "KIŞISEL KIBIR, IHTIRAS, KURUMSAL ÇATıŞMALAR VE HER TÜRLÜ BAŞARıNıN ÖNÜNDEKI ENGEL TASFIYE EDILECEK"   12:09   SILIFKE BELEDIYE BAŞKANı TURGUT, KURTULUŞ AYŞE ÇOMOĞLU İLKOKULU`NUN ETKINLIĞINE KATıLDı   11:35   GÜLCAN KıŞ, TARSUSLU ÇIFTÇILER İÇIN HÜKÜMETE DESTEK ÇAĞRıSı YAPTı   11:32   MERSIN BÜYÜKŞEHIR’DEN ÖĞRENCILERE LGS PROVA SıNAVı…   11:15   CHP GRUP BAŞKANVEKILI BAŞARıR ÖZHSEKI’NIN HARITALAMA UÇAĞıNı ÖZEL İŞLERI İÇIN KULLANDıĞıNı İDDIA ETTI   10:56   ULAŞ KARASU BAŞKANLıĞıNDAKI CHP HEYETI, TÜRASAŞ`ı ZIYARET ETTI   10:55   UĞUR MUMCU SUIKASTı DAVASı.... İÇIŞLERI, DıŞIŞLERI VE ADALET BAKANLıĞı`NA YAZı GÖNDERILECEK   10:12   MERSINDEN KADıN KOOPERATIFI EV SAHIPLIĞINDE MERSIN’DEKI KADıN KOOPERATIFLERI BIR ARAYA GELDI   09:34   GAMZE AKKUŞ İLGEZDI: "EMEKÇININ SAĞLıKSıZ BESLENMESI HALK SAĞLıĞı SORUNUDUR."    17:28   SOMALı MADENCILERDEN `İTHAL KÖMÜR` PROTESTOSU   16:52   TBMM`DEN İSRAIL`IN REFAH KATLIAMLARıNA KARŞı ORTAK BILDIRI   16:24   ÖĞRETMENLER MEB BAKANı YUSUF TEKIN`E YANıT VERDI  
 
     
   

Başkan Kocamaz.STK’lar ve Basın mensuplarıyla iftarda bir araya geldi..


Mersin Büyükşehir Belediye Başkanı Burhanettin Kocamaz, sivil toplum kuruluşlarının temsilcileri ve basın mensuplarıyla iftar yemeğinde bir araya geldi.

 

Tarih : 9 Haziran 2017 Cuma 23:01   Okunma : 512

Mersin Büyükşehir Belediye Başkanı Burhanettin Kocamaz, sivil toplum kuruluşlarının temsilcileri ve basın mensuplarıyla iftar yemeğinde bir araya geldi. Mersin Büyükşehir Belediyesi tarafından düzenlenen iftara, sivil toplum kuruluşu temsilcileri, ulusal, yerel medyanın yönetici, temsilci ve çalışanları katıldı.

Düzenlenen iftar yemeğinde,Mersin Büyükşehir Belediye Başkanı Burhanettin Kocamaz’ınyanı sıra MHP Genel Başkan Yardımcısı ve Mersin Milletvekili Oktay Öztürk, MHP Mersin Milletvekili Baki Şimşek, MHP Mersin İl Başkanı Atsız Afşin Yılmaz, MESİAD Yönetim Kurulu BaşkanıMehmet Deniz,  MERTİD Başkanı Hamit İzol, Ziraat Mühendisleri Odası Mersin Şubesi Başkanı Mustafa Kemal Karaoğlu ve Mersin Gazeteciler Cemiyeti Başkanı Ahmet Ünal da davetliler arasında yerini aldı.

İftar programında davetlilere seslenen Mersin Büyükşehir Belediye Başkanı Burhanettin Kocamaz, Ramazan aylarının yardımlaşma ve paylaşma ayı olduğunu ifade etti. Başkan Kocamaz, Ramazan ayının iyi değerlendirilip, ülkenin yaşadığı zor dönemlerin aşılması konusunda birlik ve beraberlik ortamlarının oluşturulması gerektiğini vurguladı.

“Problemlerin çözümü konusunda sivil toplum kuruluşları ve basının önemli rolü var”

Konuşmasının devamında kentin tüm paydaşlarının Mersin’in geleceği konusunda birleşmesi gerektiğini söyleyen Mersin Büyükşehir Belediye Başkanı Burhanettin Kocamaz, Mersin’in problemlerinin çözümü konusunda sivil toplum kuruluşları ve basının önemli bir yeri olduğunu ifade etti. Başkan Kocamaz, “Mersin’in problemlerinin çözümü konusunda her kesimin olduğu gibi sivil toplum kuruluşları ve basının da çok önemli bir yeri var. Bunun için her zamankinden daha çok birleşmeye ihtiyacımız var. Biz bu kentte yaşıyoruz. Mersin’in geleceği ile ilgili verilecek mücadelede hep birlikte hareket etmemiz gerekiyor. Ülkemizin içerisinde olduğu durumu biliyoruz. Böyle bir ortamda Türkiye’nin bir çıkış yolu bulması ve insanların üzerindeki endişeye son verilmesi gerekiyor. Birlik ve beraberlik bu yüzden çok önemli” dedi.

Konuşmaların ardından okunan ezan ile birlikte dualar eşliğinde oruçlar açıldı. İftarda Mersin Büyükşehir Belediyesi kent orkestrası tarafından tasavvuf müziğinin en güzel örnekleri icra edildi.






Paylaş :
Etiketler :  mersin büyükşehir belediyesi, başkan burhanettin kocamaz, stk.

Yorum Ekle comment Yorumlar (0)

Yapılan yorumlarda IP Bilgileriniz kayıt altına alınmaktadır..!






 
  FLAŞ HABER
   
  YAZARLAR
 


 
  EN ÇOK OKUNANLAR
  • Bu Ay
  • Bu Hafta
  • Dün
  • Bugün
 
 


  SOSYAL MEDYA


  GAZETELER
 
 

 







mersinerji.com
ANKA Haber Ajansı
Abonesidir

 
 
ANASAYFA İLETİŞİM KÜNYE HABER ARŞİVİ GİZLİLİK İLKELERİ

 
Siteden yararlanırken gizlilik ilkelerini okumanızı tavsiye ederiz..!
altioksiyaset.com © Copyright 2017-2024 Tüm hakları saklıdır..! İzinsiz ve kaynak gösterilemeden yayınlanamaz, kopyalanamaz, kullanılamaz..!

URA MEDYA