26 Aralık 2025 Cuma


21:01   MEZITLI’DE YENI YıL COŞKUSU: DEMOKRASI MEYDANı 5 GÜN BOYUNCA FESTIVAL ALANıNA DÖNÜŞÜYOR   18:15   CHP’DEN 2026 YOL HARITASı: HÜKÜMET PROGRAMı, MITINGLER VE YARGı SÜRECI HAZıRLıKLARı   17:56   CHP SÖZCÜSÜ ZEYNEL EMRE: “KAYYUM AYıBı DERHAL SON BULMALı, TOPLUM SAMIMI ADıM BEKLIYOR”   15:32   MERSIN’DE 30 BINI AŞAN VATANDAŞ MOBIL KUAFÖRLE YENILENDI!   15:29   YENIŞEHIR’DE “DIYABETI TANı, SAĞLıĞıNı KORU” PANELI DÜZENLENDI   15:27   BAŞKAN BOLTAÇ AKGEDIK ANASıNıFı’Nı ZIYARET ETTI   15:25   TOROSLAR ZABıTASı YENI YıL ÖNCESI DENETIMLERINI ARTıRDı   15:19   AYM, TCK’NıN “KAMU GÖREVLISINE HAKARET”TE DAHA AĞıR CEZA ÖNGÖREN DÜZENLEMENIN IPTALI ISTEMINI REDDETTI   15:18   SADETTIN SARAN ADLI KONTROLLE SERBEST BıRAKıLDı   15:17   14 ÜLKEDEN İSRAIL’E ORTAK KıNAMA AÇıKLAMASı: YENI YERLEŞIM KARARı GERI ALıNMALı   15:16   CHP GENEL BAŞKANı ÖZEL, REGAIP KANDILI’NI KUTLADı   15:15   11. YARGı PAKETI YÜRÜRLÜĞE GIRDI... ADALET BAKANı TUNÇ: "BUGÜN ITIBARıYLA DÜZENLEMEDEN FAYDALANACAK HÜKÜMLÜLERIN IŞLEMLERI BAŞLATıLMıŞTıR"   15:13   CHP İSTANBUL İL BAŞKANı ÖZGÜR ÇELIK: FUTBOL KULÜPLERI MAGAZIN KONUSU YAPıLAMAZ; GERÇEK GÜNDEM ÜLKENIN SORUNLARıDıR   22:57   ÖZGÜR ÖZEL’DEN ÇARPıCı IDDIALAR: “96 MILYONLUK VILLA, 40 MILYONLUK EV… BU MAAŞLA NASıL ALıNDı?”   20:35   “TOROSLAR’DA YıLBAŞı COŞKUSU: CUMHURIYET ALANı RENGÂRENK PAZARA DÖNÜŞTÜ”   20:05   “MÜSİAD MERSIN, SUDAN ILE STRATEJIK TICARET KÖPRÜSÜ KURDU”   19:40   “11. YARGı PAKETI MECLIS’TEN GEÇTI: 55 BIN HÜKÜMLÜYE TAHLIYE İMKANı, 3.2 MILYAR LIRALıK GSS AFFı”   19:30   TARSUS’TA YENI YAŞAM ALANı: YEŞILEVLER YÜRÜYÜŞ VE SPOR PARKı AÇıLDı   19:22   “İSTANBUL BAROSU’NDAN CEZAEVLERINE ÇARPıCı ZIYARET: ‘TUTUKLAMA GEREĞI YOK’”   19:05   “MERSIN’DE MINIK SEYIRCILER ‘BISKÜVI ADAM’LA KAHKAHAYA DOYDU”  
 
     
   

Mersin Büyükşehir İle Mezitli Belediyesi’nden Sokağa Çıkma Yasağında İşbirliği Örneği ,Ortak Temizlik Çalışması


Mersin Büyükşehir Belediyesi ile Mezitli Belediyesi, temiz bir Mersin için bir kez daha ele ele verdi. Yürütülen ortak çalışma kapsamında ekipler, Eski Mezitli Mahallesi’nde vatandaşların yoğun olarak kullandığı 18. ve 32. caddelerde kapsamlı bir temizlik çalışması gerçekleştirdi.

 

Tarih : 24 Ocak 2021 Pazar 21:18   Okunma : 1226

Mersin Büyükşehir Belediyesi, hafta sonları uygulanan sokağa çıkma yasağında kentin birçok noktasında hizmetlerini sürdürmeye devam ediyor. Kent genelinde temizlik ve düzenleme çalışmalarını hız kesmeden sürdüren Büyükşehir Belediyesi, Mezitli Belediyesi ile bir kez daha el ele verdi. Her iki belediyenin ekipleri bir araya gelerek Mezitli İlçesi Eski Mezitli Mahallesi’nde kapsamlı temizlik çalışması gerçekleştirdi.

Temizlik ekipleri, Mezitli Mezarlığı’nın da yer aldığı ve insan sirkülasyonunun yoğun olduğu 18. ve 32. caddelerde çalışma yürüttü. Arazöz ile caddeler yıkandı, süpürge araçlarıyla sokaklar süpürüldü.

‘Kenti Mis’ gibi yapmak için Büyükşehir ve Mezitli Belediyesi bir arada

Büyükşehir Belediyesi’nin Mezitli Belediyesi ile gerçekleştirdiği ortak temizlik çalışması sayesinde vatandaşlar, hafta başında tertemiz sokaklar ve caddelerle karşılaşacak. Büyükşehir Çevre Koruma ve Kontrol Dairesi Başkanlığı ekipleri ile Mezitli Belediyesi’nin temizlik ekiplerinden oluşan kadın ve erkek personeller el ele vererek caddeleri yıkadı, sokakları süpürdü. Mezitli Mezarlığı’nın bulunduğu bölgedeki kaldırımlar temizlendi, yaprak üfleme makinesiyle birikintiler kaldırıldı.

“Başkanlarımız Mersin’e değer katıyorlar, teşekkür ederim”

Mersin Büyükşehir Belediyesi ve Mezitli Belediyesi Meclis Üyesi Ali Doğaner, gerçekleştirilen özverili temizlik çalışmasından dolayı teşekkür ederek, “Özveriyle çalıştıkları için kendilerine çok teşekkür ediyorum.  Başkanlarımız Mersin’e değer katıyorlar, teşekkür ederim” dedi.

“Hep birlikte el ele verelim kenti mis gibi bir hale getirelim”

Çevre Koruma ve Kontrol Dairesi Başkanlığı Temizlik İşleri Şube Müdürlüğü’nde Temizlik Şefi olarak görev yapan Danyal Güngör, işbirliği ile yürütülen temizlik çalışmasıyla ilgili olarak, “Hep birlikte el ele verelim kenti mis gibi bir hale getirelim, yaşanılabilir bir kent haline getirelim diye ortaklaşa bir çalışma yürütüyoruz” dedi.

Mezitli Belediyesi Temizlik İşleri Saha Amiri Fatma Damar Çingöl ise“Biz Mezitli Belediyesi olarak Büyükşehir Belediyemiz ile ortaklaşa rutin bir çalışma yapıyoruz” diye konuştu.

“Temiz bir toplum ancak bu emeklerin karşılığında olur”

Eski Mezitli Mahalle Muhtarı Veysel Kılıçoğlu, Büyükşehir Belediyesi ve Mezitli Belediyesi’nin yürüttüğü ortak çalışmadan dolayı memnuniyetini dile getirerek,  “Başta her iki Belediye Başkanımız’a teşekkür ediyorum,amirlerine, daire başkanlarına, müdürlerimize, en önemlisi de çalışan personellerimize çünkü sahada çalışıyorlar. Ellerine, emeklerine sağlık. Gece-gündüz, 7/24 ne zaman arasak herhangi bir sorunda hep karşımızdalar. İyi niyet, ikili ilişkilerden kaynaklı sonuçlar doğrultusunda güzel bir Mezitli olacak, Mersin olacak inşallah. Temizlik konusunda da bugüne kadar bir sorun yaşamadık. Her iki belediye ekiplerine de teşekkür ediyoruz çünkü temiz bir toplum ancak bu emeklerin karşılığında olur” dedi.






Paylaş :
Etiketler :  COVID-19, DEPREM, İZMİR, KORONAVİRÜS, PANDEMİ, MERSİN, BÜYÜKŞEHİR, İLE, MEZİTLİ, BELEDİYESİ’NDEN, SOKAĞA, ÇIKMA, YASAĞINDA, İŞBİRLİĞİ , ÖRNEĞİ, ORTAK, TEMİZLİK, ÇALIŞMASI

Yorum Ekle comment Yorumlar (0)

Yapılan yorumlarda IP Bilgileriniz kayıt altına alınmaktadır..!






 
  FLAŞ HABER
   
  YAZARLAR
 


 
  EN ÇOK OKUNANLAR
  • Bu Ay
  • Bu Hafta
  • Dün
  • Bugün
 
 


  SOSYAL MEDYA


  GAZETELER
 
 

 







mersinerji.com
ANKA Haber Ajansı
Abonesidir

 
 
ANASAYFA İLETİŞİM KÜNYE HABER ARŞİVİ GİZLİLİK İLKELERİ

 
Siteden yararlanırken gizlilik ilkelerini okumanızı tavsiye ederiz..!
altioksiyaset.com © Copyright 2017-2025 Tüm hakları saklıdır..! İzinsiz ve kaynak gösterilemeden yayınlanamaz, kopyalanamaz, kullanılamaz..!

URA MEDYA