21 Ocak 2026 Çarşamba


19:20   “AKDENIZ BELEDIYESI’NDEN BÜYÜK DOKUNUŞ: MAHALLELER YEPYENI PARKLARLA BULUŞTU”   19:01   “MERSIN DEVLET OPERA VE BALESI’NDEN VERDI’NIN ÖLÜMSÜZ RIGOLETTO’SU SAHNEDE”   18:30   MERSIN BÜYÜKŞEHIR’DEN GENÇLERE ÜCRETSIZ FIZIKI YETERLILIK KURSU: HAYALLERE GIDEN YOL AÇıLDı   18:02   “ÇUKUROVA KITAP FUARı’NDA YEREL KALEMLERDEN TARIHI DAYANıŞMA”   16:30   ÖZGÜR ÖZEL’DEN BAHÇELI’YE EMEKLI AYLıĞı ÇAĞRıSı: “ÖNERGEYI SEN VER, BIZ KAYıTSıZ ŞARTSıZ SENIN DEDIĞIN IYILEŞTIRMEYE DESTEK VERECEĞIZ”   16:27   ÖZGÜR ÖZEL’DEN ERDOĞAN’A ÇAĞRı: "6 ŞUBAT’TA GEL BIRLIKTE GIDELIM HATAY’ıN SOKAKLARıNı GEZELIM, VAR Mı CESARETIN?"   16:26   SUAT ÖZÇAĞDAŞ: "TÜRKIYE’DE ÖĞRETMEN YETIŞTIREN OKUL KALMADı, HER ŞEYI KURUTTUĞU GIBI BU IKTIDAR ONU DA KURUTTU"   16:23   TEPAV: SGK’YA KAYıTLı ÇALıŞAN SAYıSı AYLıK BAZDA YÜZDE 3,3 AZALARAK 26 MILYON 78 BINE GERILEDI   16:21   İBB SOĞUKTA BIN 657 EVSIZI SıCAK YUVALARıNDA AĞıRLADı   13:37   MESİAD BAŞKANı ADNAN GÜNDOĞDU’DAN TARIHI ÇAĞRı: ÇUKUROVA ULUSLARARASı FUAR VE KONGRE MERKEZI, MERSIN’I KÜRESEL LIGE TAŞıYACAK   13:18   MHP GRUP TOPLANTıSı... BAHÇELI’DEN ÖZGÜR ÖZEL’IN EMEKLI AYLıKLARıYLA ILGILI AÇıKLAMASıNA YANıT: "SIZIN ÖNERGENIZE DESTEK OLMAYıZ"   13:17   NURHAYAT ALTACA KAYıŞOĞLU, ÇIFTE VATANDAŞLıK VE İSLAMOFOBI BAŞLıKLARıNDA ALMANYA’DA BIR DIZI TOPLANTı GERÇEKLEŞTIRDI   09:03   “SILIFKE’DE ÇOCUKLAR İÇIN YENI NESIL KAMPÜS: EĞLENCE, EĞITIM VE GÜVEN BIR ARADA”   20:01   CHP’DEN EMEKLILER İÇIN SAMIMIYET TESTI: MYK’DA KRITIK KARARLAR, ANKETLERDE BIRINCI PARTI   19:43   “MERSIN’DE TEMIZLIKTE TEKNOLOJI DÖNEMI: BÜYÜKŞEHIR FILOYA 22 YENI ARAÇ EKLEDI”   19:30   TOROSLAR’DA ÇOCUKLARA SANAT DOLU SÖMESTR HEDIYESI: “TATIL BAŞLASıN, PERDE AÇıLSıN”   18:30   “CHP’DEN EMŞAV’A ANLAMLı ZIYARET: ŞEHIT AILELERI VE GAZILERIN SORUNLARı MASADA”   18:25   “MURAT ÇALıK’A HASTANEDE GIZLI MUAMELE: ‘BIR KARE GÖRÜNTÜDEN KORKUYORLAR’”   16:20   EN DÜŞÜK EMEKLI AYLıĞıNıN 20 BIN LIRAYA YÜKSELTILMESINE ILIŞKIN TEKLIF… KONYALı EMEKLI: “SABAHA KADAR BEKÇILIK YAPıYORUM”   15:15   YARGıTAY’DA YSK ÜYELIĞI IÇIN SEÇIM BAŞLADı, ILK TURDA SONUÇ ALıNAMADı, SEÇIME YARıN DEVAM EDILECEK  
 
     
   

Belediye Halkın Acil Sorunlarına Çözüm Getirecek 10 Tesisi Daha Hizmete Açıyor.


Başkan Bozdoğan “Halkın İhtiyaçlarına Yönelik Projeleri Birbir Hayata Geçirip, Kentin Her Noktasına Yeni Hizmetler Götürebilmek İçin Çalışmalar Yürütüyoruz”

 

Tarih : 25 Şubat 2021 Perşembe 10:29   Okunma : 3183

Tarsus Belediye Başkanı Dr. Haluk Bozdoğan’ın kırsal mahallelerde ve kent merkezinde gerçekleştirdiği projeler Tarsus halkının sosyal yaşam standardını yükseltiyor, yoksulların ekonomik şartlarının iyileştirilmesine katkı da bulunuyor. Tarsus Belediyesi’nin kırsal mahallelerde hizmete açtığı doktor odaları ve okuma salonları bu mahallelerdeki önemli eksiklikleri giderirken açtığı halk marketler hem küçük üreticiye, hem dar gelirliye derman oluyor. Küçük üretici ürününü değerinde satıyor, dar gelirli güvenilir ve sağlıklı gıdayı daha uygun fiyata alıyor.

Tarsus Belediyesi 2 günde 10 açılış yaparak yeni tesis ve sosyal mekanları Tarsusluların hizmetine sunacak. Hizmete açılacak tesisler arasında 3 kırsal mahalle doktor odası, 3 okuma salonu, 2 halk market, 1 sosyal tesis ve 1 taziye evi bulunuyor.

Tarsus Belediye Başkanı Dr. Haluk Bozdoğan 25 Şubat Perşembe ve 26 Şubat Cuma günü Çiçekli, Çukurbağ ve Hacıhamzalı kırsal mahallelerinde doktor muayene odalarını, Verimli, Barbaros ve Altaylılar mahallelerinde okuma salonlarını, Fahrettinpaşa ve Tekke mahallelerinde halk marketleri hizmete açacak. Bozdoğan ayrıca Ardıçlı (Kenzin) Mahallesi’nde yapılan sosyal tesis ile Akşemsettin Mahallesi’nde yapılan taziye evini de hizmete açacak.

Tarsus Belediye Başkanı Dr. Haluk Bozdoğan’ın kırsal mahallelerde ve kent merkezinde gerçekleştirdiği projeler Tarsus halkının sosyal yaşam standardını yükseltme amacı doğrultusunda yapıldı.

Bütün köylere yapılması planlanan doktor muayene odaları vatandaşların daha uygun ortamlarda muayene olmasına olanak sağlarken, her köy ve mahallede açılması planlanan okuma odaları da öğrencilere sessiz, temiz, güvenli bir ortamda ders çalışma imkanı veriyor. Mahalle sakinlerinin de okuma alışkanlığı kazanmasına katkı sağlıyor.

Tarsus Belediyesi’nin halk market projesi ise hem küçük üreticiye hem de kent merkezinde yaşayan dar gelirli vatandaşlara derman oluyor. Başta süt üreticileri olmak üzere küçük üretici ürününü belediyeye değerinde satıyor, ödemesini peşin olarak alıyor. Dar gelirli vatandaşlar da halk marketin kadın kooperatifleri eliyle üretilen temiz, sağlıklı ve güvenilir gıda maddelerine oldukça ucuz fiyatlarla ulaşıyor.

Tarsus halkının ihtiyaçlarına ve bu ihtiyaçların öncelik sırasına göre projeleri tek tek hayata geçirdiklerini dile getiren Tarsus Belediye Başkanı Dr. Haluk Bozdoğan, hizmet üretmek için gece gündüz demeden çalıştıklarını ifade etti. Bozdoğan, kendi kendine yetebilen eksi ekonomiden artı ekonomiye geçen bir belediye olarak dur durak bilmeden yeni projelerle Tarsus’u daha modern bir kent haline getirene dek çalışmaları sürdüreceklerini söylerken, bu projeler için kafa yoran emek veren ve özverili şekilde çalışmalar yürüterek elini taşın altına koyan tüm çalışanlarımıza teşekkür ediyorum. Hepsinden Allah razı olsun, her şey Tarsus ve Halkımız için dedi.






Paylaş :
Etiketler :  COVID-19, DEPREM, İZMİR, KORONAVİRÜS, PANDEMİ, MERSİN, BELEDİYE, HALKI, ACİL, SORUNLARINA, ÇÖZÜM, GETİRECEK, 10 TESİSİ, DAHA, HİZMETE, AÇIYOR.

Yorum Ekle comment Yorumlar (0)

Yapılan yorumlarda IP Bilgileriniz kayıt altına alınmaktadır..!





  GÜNCEL HABERLER

 
  FLAŞ HABER
   
  YAZARLAR
 


 
  EN ÇOK OKUNANLAR
  • Bu Ay
  • Bu Hafta
  • Dün
  • Bugün
 
 


  SOSYAL MEDYA


  GAZETELER
 
 

 







mersinerji.com
ANKA Haber Ajansı
Abonesidir

 
 
ANASAYFA İLETİŞİM KÜNYE HABER ARŞİVİ GİZLİLİK İLKELERİ

 
Siteden yararlanırken gizlilik ilkelerini okumanızı tavsiye ederiz..!
altioksiyaset.com © Copyright 2017-2026 Tüm hakları saklıdır..! İzinsiz ve kaynak gösterilemeden yayınlanamaz, kopyalanamaz, kullanılamaz..!

URA MEDYA