11 Mayıs 2024 Cumartesi


14:44   MEZİTLİ BELEDİYE BAŞKANI AHMET SERKAN TUNCER’DEN ANNELER GÜNÜ MESAJI   14:41   CHP MEZİTLİ İLÇE BAŞKANI YILMAZ, ANNELER GÜNÜ’NÜ KUTLADI   14:37   BAŞKAN YILDIZ, TOROSLAR’IN KADIN ÜRETİCİLERİYLE ANNELER GÜNÜ ETKİNLİĞİNDE BULUŞTU   14:29   CHP`Lİ BÜLBÜL`DEN “ETKİ AJANLIĞI” SUÇU TEPKİSİ: “TEK ADAM REJİMİ MUHALİF SESLERİ SUSTURMAK İSTİYOR”   11:22   SİNOP`TA CEVİZ SATIŞI YAPAN ŞAHİN: "GEÇİNEBİLSEM 75 YAŞINDAKİ KİŞİ BURAYA KADAR GELİP BEKLER Mİ?"   10:42   GAMZE TAŞCIER: "ERDOĞAN İKTİDARI KADINLARI KUŞATAN ŞİDDETLE MÜCADELE ETMEK BİR YANA VAR OLAN POLİTİKALARDAN DA VAZGEÇME NİYETİNDE"   10:39   DİYARBAKIR``DA ``EVLAT NÖBETİ`` TUTAN ANNELER, ANNELER GÜNÜ`NE BURUK GİRİYOR   10:27   VAHAP SEÇER`DEN ANNELER GÜNÜ MESAJI   10:22   RESMİ GAZETE`DE YAYIMLANAN CUMHURBAŞKANI KARARIYLA, 7 BİN YABANCI HASTAYA ÜCRETSİZ SAĞLIK HİZMETİ VERİLECEK   09:58   MERSİN BÜYÜKŞEHİR`DEN ‘ENGELLİLER HAFTASI` KAPSAMINDA SEMİNER   09:33   İZMİRLİ ÇİÇEKÇİLERİN UMUDU, ANNELER GÜNÜ... İZMİR ÇİÇEKÇİLER ODASI BAŞKANI KAZIM KIŞ: "EKONOMİK KOŞULLAR BİZLERİ ÇOK YORUYOR”   05:38   EĞİTİM SENDİKALARI OKUL MÜDÜRÜNÜN ÖLDÜRÜLMESİNİ PROTESTO ETTİ   02:15   HAMDİ GÜLEÇ, KAMU İHALE KURUMU BAŞKANLIĞI`NA YENİDEN ATANDI   01:02   9. YARGI PAKETİ TASLAĞINA ANKA HABER AJANSI ULAŞTI: TEKERRÜR HALİNDE İŞLENEN SUÇLAR İÇİN DE KOŞULLU SALIVERME GELİYOR   23:06   ERDOĞAN`DAN ÖĞRETMENLERE ŞİDDET AÇIKLAMASI: “KAPSAMLI BİR DÜZENLEMEYİ SÜRATLE HAYATA GEÇİRECEĞİZ”   16:04   TARSUS’TA “DÜNYA SAĞLIK İÇİN HAREKET ET”GÜNÜ RENKLİ AKTİVİTELERLE KUTLANDI   15:56   MERSİN BAROSU BAŞKANI ÖZDEMİR, KENDİSİNE HAKARET EDEN HÂKİM HAKKINDA HSK’YA SUÇ DUYURUSUNDA BULUNDU   15:46   BİRLİK SAĞLIK SEN İZMİR ŞUBE BAŞKANI BERNA BORAN: “3 HEMŞİRENİN YAPACAĞI İŞİ 1 HEMŞİRE YAPMAKTADIR”   14:25   ÖZGÜR ÖZEL KÜTAHYA`DA KONUŞTU   14:11   TÜRKİYE’NİN BİRÇOK NOKTASINDA ÖĞRETMENLER İŞ BIRAKTI  
 
     
   

Çankaya Belediyesi’nden Pandemide Hijyen Desteği


Pandeminin ilk günlerinden itibaren öğrencilerin sağlığını korumaya yönelik temizlik ve dezenfeksiyon çalışmalarını sürdüren Çankaya Belediyesi, minik öğrencilere hijyen seti dağıtımlarına da devam ediyor.

 

Tarih : 13 Mart 2021 Cumartesi 17:30   Okunma : 557

Pandeminin ilk günlerinden itibaren öğrencilerin sağlığını korumaya yönelik temizlik ve dezenfeksiyon çalışmalarını sürdüren Çankaya Belediyesi, minik öğrencilere hijyen seti dağıtımlarına da devam ediyor.

Kalem kutusu olarak kullanabilecekleri özel bir kabın içinde çocuklara armağan edilen kolonya ve maskeler, ilçedeki bütün okullara dağıtılıyor. Farklı renklerde hazırlanmış olan kalem kutularından kendi zevklerine göre dilediklerini seçen miniklerin mutlulukları yüzlerine yansıdı.

CAMİLERDE MASKE

Okullarda, başta tuvaletler olmak üzere çocukların ve öğretmenlerin temas edebilecekleri tüm noktaları da düzenli olarak dezenfekte eden Çankaya ekipleri, Cuma namazı öncesinde camilere gelen vatandaşlara da maske dağıtarak daha güvenli bir şekilde ibadetlerini yapmalarını sağlıyor.






Paylaş :
Etiketler :  COVID-19, DEPREM, İZMİR, KORONAVİRÜS, PANDEMİ, MERSİN, ÇANKAYA, BELEDİYESİ’NDEN, PANDEMİDE, HİJYEN, DESTEĞİ

Yorum Ekle comment Yorumlar (0)

Yapılan yorumlarda IP Bilgileriniz kayıt altına alınmaktadır..!






 
  FLAŞ HABER
   
  YAZARLAR
 


 
  EN ÇOK OKUNANLAR
  • Bu Ay
  • Bu Hafta
  • Dün
  • Bugün
 
 


  SOSYAL MEDYA


  GAZETELER
 
 

 







mersinerji.com
ANKA Haber Ajansı
Abonesidir

 
 
ANASAYFA İLETİŞİM KÜNYE HABER ARŞİVİ GİZLİLİK İLKELERİ

 
Siteden yararlanırken gizlilik ilkelerini okumanızı tavsiye ederiz..!
altioksiyaset.com © Copyright 2017-2024 Tüm hakları saklıdır..! İzinsiz ve kaynak gösterilemeden yayınlanamaz, kopyalanamaz, kullanılamaz..!

URA MEDYA