26 Nisan 2024 Cuma


15:54   TARSUS GASTRONOMİ MERKEZİ, ŞEHRİN GÖZDE MERKEZİ HALİNE GELDİ   15:09   BELEDİYE BAŞKANI OLDU, EYLEMİ BIRAKMADI!   12:52    ÖZGÜR ÖZEL, DENİZLİ İL BAŞKANI ALİ OSMAN HORZUM’A VERDİĞİ SÖZÜ TUTTU   12:31   CHP GENEL BAŞKANI ÖZGÜR ÖZEL DENİZLİ`DE   11:35   İSİAS OTELİ DAVASI... KIZI ASYA`YI KAYBEDEN BABA MEHMET TÜLEK: “SÜRECİN ŞEFFAF VE BİLİME DAYALI YÜRÜTÜLMESİNİ İSTİYORUZ”   10:45   DEPREMDE 72 KİŞİYE MEZAR OLAN İSİAS OTELİ DAVASI’NIN İKİNCİ DURUŞMASI GERÇEKLEŞTİ   09:52   MERSİN BÜYÜKŞEHİR`İN ÇALIŞTAY SONUÇLARI, BM`NİN OCEAN DECADE KONFERANSINDA   16:40   YENİŞEHİR BELEDİYESİ KAÇAK PEYNİR İMALATHANESİNİ MÜHÜRLEDİ   14:47   EMİR CAN İĞREK`TEN MEZİTLİ 33 SPOR`A TAM DESTEK   13:51   METEOROLOJİ, KUVVETLİ RÜZGAR VE TOZ TAŞINIMI UYARISINI YİNELEDİ: GÖRÜŞ MESAFESİNDE DÜŞME, HAVA KALİTESİNDE AZALMA, ULAŞIMDA AKSAMALAR YAŞANABİLİR   13:36   AİLE BAKANLIĞI`NIN İLK KEZ DÜZENLEDİĞİ ÇOCUK ZİRVESİ TBMM`DE BAŞLADI   12:56   GÜLCAN KIŞ: HER 100 ÇOCUKTAN 20’Sİ ÇALIŞIYOR   12:50   İYİ PARTİ YENİ GENEL BAŞKANINI SEÇMEYE HAZIRLANIYOR   12:25   ÇORLU TREN KAZASI DAVASI... ÖZGÜR ÖZEL: “BU BAŞARI, DAYANIŞMA GÖSTERENLERİNDİR. BUNDAN SONRA HEP BERABER OLACAĞIZ”   12:02   ÇORLU TREN KAZASI DAVASI`NDA KARA AÇIKLANDI   11:54   FENERBAHÇE KONGRE ÜYESİ, İŞ İNSANI ÇİMEN`DEN TFF VE MHK`YA TEPKİ   11:08   TOROSLAR BELEDİYE BAŞKANI YILDIZ, MAKBULE VE MEHMET ÇİFTİNİN İSTEĞİNE KAYITSIZ KALMADI   10:47   AKP`DEN CHP`YE GEÇEN TAŞOVA BELEDİYESİ`NİN BORCU BELEDİYE BİNASINA ASILDI: 32 MİLYON 715 BİN 775 LİRA   10:33   AKP`DEN DEM PARTİ`YE GEÇEN KARAKOÇAN BELEDİYESİ`NİN 88 MİLYON TL BORCU OLDUĞU AÇIKLANDI   10:15   ODTÜ ÖĞRENCİLERİNİN REKTÖRLÜK ÖNÜNDEKİ OTURMA EYLEMİNE ÇANKAYA BELEDİYE BAŞKANI GÜNER`DEN DESTEK  
 
     
   

GSK’lı Kadın Voleybolcular Kupayı Başkan Seçer’e Hediye Etti


Sigorta Shop Kadınlar 1. Ligi’ne yükselen Mersin Büyükşehir Belediyesi GSK Kadın Voleybol Takımı, aldıkları kupayı Başkan Seçer’e hediye etti. Oyuncuları tebrik eden ve başarıları ile tüm kenti mutlu ettiklerini söyleyen Başkan Seçer, “Mersin’de 30 yıldır bir voleybol takımı 1. Lig’de mücadele edemiyordu. Mersin’in 1. Lig’de bir voleybol takımı var. Bundan sonraki süreçte de başarılar diliyorum. Artık hedefimiz Sultanlar Ligi olsun” dedi.

 

Tarih : 30 Mart 2021 Salı 22:29   Okunma : 536

Türkiye 2. Lig Kadınlar Voleybol Ligi’nin ardından Play-Off mücadelesinde gösterdikleri başarı ileSigorta Shop Kadınlar 1. Ligi’ne yükselen Mersin Büyükşehir Belediyesi Gençlik ve Spor Kulübü (GSK) Kadın Voleybol Takımı oyuncuları, Büyükşehir Belediye Başkanı Vahap Seçer’i makamında ziyaret etti.

Takım oyuncularının yanı sıra Büyükşehir Belediyesi Gençlik ve Spor Kulübü Başkanı Özgür Timur ve Büyükşehir Belediyesi Gençlik ve Spor Hizmetleri Dairesi Başkanı Ahmet Tarakçı da ziyarette yer aldı. Buluşmada mutluluklarını paylaşan kadın voleybolcular, kazandıkları kupayı Başkan Seçer’e hediye etti.

“Tüm kenti mutlu ettiniz”

Kadın voleybolcuların ziyaretinden memnuniyet duyduğunu ifade eden Başkan Seçer, oyuncuları tebrik etti. Başkan Seçer,şunları söyledi:

“Bizleri mutlu ettiniz, tüm kenti mutlu ettiniz. Zorlu bir dönem ama tüm zorlukların üstesinden geldiniz. Mersin’de uzun zamandır bir voleybol takımı 1. Lig’de mücadele edemiyordu. Mersin’in 1. Lig’de bir voleybol takımı var. Bundan sonraki süreçte de başarılar diliyorum. Artık hedefimiz Sultanlar Ligi olsun. Bir üst ligde yine Mersinimiz’i en iyi şekilde temsil etme imkânına kavuşuruz. Tabi önümüzdeki yıl da zorlu mücadeleler olacaktır. Çok iyi hazırlık süreci geçirmemiz, eksikliklerimizi tamamlamamız gerekiyor. Biz de tabi ki bunun alt yapısını hazırlamakla sorumluyuz. Ben eminim ki uygun koşullar sağlandığı takdirde çok büyük başarıların altına imza atmaya devam edersiniz. Hepinizi tekrardan kutluyorum. Tüm antrenörlerimize, yöneticilerimize teşekkür ediyorum.”






Paylaş :
Etiketler :  COVID-19, DEPREM, İZMİR, KORONAVİRÜS, PANDEMİ, MERSİN, GSK’LI, KADIN, VOLEYBOLCULAR, KUPAYI, BAŞKAN, SEÇER’E, HEDİYE, ETTİ

Yorum Ekle comment Yorumlar (0)

Yapılan yorumlarda IP Bilgileriniz kayıt altına alınmaktadır..!






 
  FLAŞ HABER
   
  YAZARLAR
 


 
  EN ÇOK OKUNANLAR
  • Bu Ay
  • Bu Hafta
  • Dün
  • Bugün
 
 


  SOSYAL MEDYA


  GAZETELER
 
 

 







mersinerji.com
ANKA Haber Ajansı
Abonesidir

 
 
ANASAYFA İLETİŞİM KÜNYE HABER ARŞİVİ GİZLİLİK İLKELERİ

 
Siteden yararlanırken gizlilik ilkelerini okumanızı tavsiye ederiz..!
altioksiyaset.com © Copyright 2017-2024 Tüm hakları saklıdır..! İzinsiz ve kaynak gösterilemeden yayınlanamaz, kopyalanamaz, kullanılamaz..!

URA MEDYA