10 Eylül 2025 Çarşamba


15:07   12 DEV ADAM’A MERSIN’DEN TAM DESTEK: MARINA’DA YARı FINAL HEYECANı   15:05   ÖZGÜR ÖZEL: BIZ SANDıĞı TEK ADAMLARDAN SÖKE SÖKE ALDıK, TEK ADAMA VERMEYECEĞIZ   14:57   BAŞKAN YıLDıZ: “İDMAN YURDU’NU KENTIN SAHIPLENDIĞI BIR TAKıM HALINE GETIRMELIYIZ”   14:55   ECE SEÇKIN’DEN ADALET BAKANLıĞı’NA ÇAĞRı   14:48   “ŞEKER”IN UMUT YOLCULUĞU: HATAY’DAN MERSIN’E UZANAN BIR KURTULUŞ HIKAYESI   10:12   TARıMSAL KALKıNMAYA 32 BIN METRE BORU: ERDEMLI’DEN ÜRETICIYE KARARLı DESTEK   01:03   CHP 102 YAŞıNDA: SEÇER’DEN BIRLIK, ADALET VE UMUT MESAJı   16:18    TARSUS BELEDIYESI’NDEN ORTAK AKıLLA HIZMET ATAĞı   16:16   AKDENIZ ZABıTASı, YOĞUN ŞIKAYETLERE NEDEN OLAN “KUŞ PAZARı”Nı KALDıRDı   16:15   MERSIN BÜYÜKŞEHIR BELEDIYESI İLE KADıNLAR DIREKSIYONDA, KARIYER YOLUNDA   16:13   MEZITLI BELEDIYESI’NIN ÜCRETSIZ PSIKOLOG VE DIYETISYEN HIZMETI   16:11   TOROSLAR’A 5 PARK MÜJDESI   16:09   YENIŞEHIR BELEDIYESINDEN EVLILIKTE SAĞLıKLı ILETIŞIM EĞITIMI   21:33   LOJISTIKTE YENI ÇAĞ: ŞEHIR İÇI TESISTE HıZ, VERIM VE SÜRDÜRÜLEBILIRLIK YARıŞı   21:13   GOLDEN GLOBAL’DAN DIJITAL ATıLıM: 190 ÜLKEYE SANIYELER İÇINDE PARA TRANSFERI   16:52   “KıZKALESI’NDE KUM, FILE VE KÜRESEL REKABET”   16:22   BAŞKAN V. ŞENER’DEN YENI EĞITIM-ÖĞRETIM YıLı MESAJı   15:52   GÜRSEL TEKIN: “CHP’YI PARÇALAMAYA ÇALıŞANLARA GEÇIT YOK!”   15:37   CHP İSTANBUL’DA OLAĞANÜSTÜ KONGREYE GIDIYOR: DELEGELER İMZAYLA HAREKETE GEÇTI   10:27   BELÇIKA ILE TICARETIN YENI ROTASı MERSIN’DEN GEÇIYOR  
 
     
   

MÜSİAD, Başkan Yılmaz Adına 30 Fidan Bağışladı


Müstakil Sanayici ve İşadamları Derneği (MÜSİAD) Mersin Şubesi’nin 20. Genel Kurul Toplantısı yapıldı. Serdar Yıldızgörer’in tekrar başkanlığa seçildiği toplantı sonrası Toroslar Belediye Başkanı Atsız Afşın Yılmaz’a, katkılarından dolayı plaket yerine adına bağışlanan 30 adet fidanın sertifikası sunuldu.

 

Tarih : 9 Temmuz 2021 Cuma 13:56   Okunma : 444

Toroslar Belediye Başkanı Atsız Afşın Yılmaz, MÜSİAD Mersin Şubesi'nin 20. Olağan Genel Kurul Toplantısı'na katıldı.

Mersin Valisi Ali İhsan Su, MÜSİAD Genel Başkanı Abdurrahman Kaan, kent protokolü, Sivil Toplum Kuruluşlarının temsilcileri ile iş insanlarının da hazır bulunduğu genel kurulda Başkan Yılmaz'a, MÜSİAD tarafından adına bağışlanan 30 fidanın sertifikası takdim edildi.

Başkan Yılmaz sertifikasını, MÜSİAD Genel Başkanı Abdurrahman Kaan'ın ve genel kurulda yapılan oylamada yeniden başkan seçilerek güven tazeleyen Serdar Yıldızgörer'in elinden aldı.

MÜSİAD Genel Başkanı Kaan; "Fidanlarınızın, Yeni Nesillere Tabiatın Bir Hediyesi Olmasını Dileriz"

İstanbul İli Çekmeköy ilçesi Ömerli Köyü mevkiinde yer alan MÜSİAD Hatıra Ormanı arazisine dikilen fidanların sertifikasını Başkan Yılmaz'a sunarak, başarılarının devamını dileyen MÜSİAD Genel Başkanı Abdurrahman Kaan; "Fidanlarınızın umutlarınızla beraber yeşerip,  büyümesini yeni nesillere tabiatın bir hediyesi olmasını dileriz. Güzel ve daha yaşanılabilir bir dünya oluşturmak üzere yapılan katkıya vesile olduğunuz için teşekkürlerimizi sunarız" dedi.

Başkan Yılmaz: "Ülkemizin Kalkınması için Girişimcilik ve İş Birliğini Önemsiyoruz"

Genel kurulda yeniden başkan seçilen Serdar Yıldızgörer'i ve yönetimini tebrik eden Başkan Yılmaz ise; "Yeni nesillere daha güzel ve yaşanabilir bir dünya bırakmak için her zaman bir ve dayanışma içinde olacağız. Genel kurulun kentimize hayırlı olmasını diliyorum" diye konuştu.

MÜSİAD'ın sadece Türkiye'de değil dünyanın her noktasında başarılı çalışmalar gerçekleştirdiğini ve bunu takdirle karşıladıklarını söyleyen Başkan Yılmaz, adına yapılan fidan bağışı için MÜSİAD Genel Başkanı Abdurrahman Kaan ve yönetimine teşekkür ederek; "MÜSİAD ile beraber güzel çalışmalar yaptık ve yapmaya devam ediyoruz. Bu çalışmalara katkıda bulunan tüm MÜSİAD üyelerine teşekkür ediyorum" ifadelerini kullandı.

Başkan Yılmaz, konuşmasını şöyle sürdürdü; "Sivil Toplum Kuruluşları, demokrasinin unsurlarından biri olarak sayılır. MÜSİAD gibi Türkiye'nin ve dünyanın her noktasında organize olmuş sivil toplum kuruluşu, ülkemiz ve milletimiz açısından çok büyük önem arz ediyor. Küreselleşmenin ilerlemesinde, "Bu nedir?, Bununla nasıl baş edilir?, Bu nasıl kullanılabilir?" diye düşündüğümüzde küreselleşmeyi yok sayamayız. Ancak küresel dinamikler ve sermayeyle mücadele edebilmek için milli sermayenin de yeterli ve gerekli bir şekilde organize olması gerekiyor. Bizim yaptığımız organizasyonlar sadece Türkiye'yi değil, dünyadaki tüm mazlumları ilgilendiriyor. Çünkü dünyanın tüm mazlumlarının güçlü Türkiye'ye ihtiyacı var. MÜSİAD'ı dünyanın her yerindeki başarılı çalışmaları için tebrik ediyor, güven tazeleyerek yeniden başkan olan Sayın Serdar Yıldızgörer ve yeni yönetimine başarılar diliyorum" şeklinde konuştu.






Paylaş :
Etiketler :  COVID-19, DEPREM, İZMİR, KORONAVİRÜS, PANDEMİ, MERSİN, MÜSİAD, BAŞKAN, YILMAZ

Yorum Ekle comment Yorumlar (0)

Yapılan yorumlarda IP Bilgileriniz kayıt altına alınmaktadır..!






 
  FLAŞ HABER
   
  YAZARLAR
 


 
  EN ÇOK OKUNANLAR
  • Bu Ay
  • Bu Hafta
  • Dün
  • Bugün
 
 


  SOSYAL MEDYA


  GAZETELER
 
 

 







mersinerji.com
ANKA Haber Ajansı
Abonesidir

 
 
ANASAYFA İLETİŞİM KÜNYE HABER ARŞİVİ GİZLİLİK İLKELERİ

 
Siteden yararlanırken gizlilik ilkelerini okumanızı tavsiye ederiz..!
altioksiyaset.com © Copyright 2017-2025 Tüm hakları saklıdır..! İzinsiz ve kaynak gösterilemeden yayınlanamaz, kopyalanamaz, kullanılamaz..!

URA MEDYA