6 Temmuz 2025 Pazar


21:40   CHP PM TOPLANDı... BELEDIYELERE YÖNELIK OPERASYONLARıN ARDıNDAN IZLENECEK YOL HARITASı DEĞERLENDIRILDI   12:31   SABRI TEKLI, YENI MERSIN İDMANYURDU BAŞKANı OLDU   09:18   İSTANBUL BAROSU’NDAN AVUKAT ONUR BÜYÜKHATIPOĞLU’NUN GÖZALTıNA ALıNMASıNA TEPKI   09:16   METEOROLOJI: 10 ILDE SAĞANAK YAĞıŞ BEKLENIYOR   09:14   CHP’LI GÜLCAN KıŞ: “SANDıKTA YENEMEYENLER, KUMPASLA HALKıN IRADESINI SUSTURMAYA ÇALıŞıYOR!”   09:09   BÜYÜKŞEHIR’IN ESTETIK DOKUNUŞLARı İLE MERSIN DAHA DA GÜZELLEŞIYOR   01:12   EKREM İMAMOĞLU: CUMHURIYETIMIZIN TEMELLERININ ATıLDıĞı AMASYA BUGÜN TARIH YAZDı   01:06   CHP’LILERDEN VATAN EMNIYET MÜDÜRLÜĞÜ ÖNÜNDE OTURMA EYLEMI   01:01   AMASYA’DA DEMOKRASI NÖBETI… BINLER ÖZGÜRLÜK VE SANDıK IÇIN MEYDANDAYDı   21:20   CHP’NIN ’’MILLET İRADESINI SAHIP ÇıKıYOR’’ MITINGI... EKREM İMAMOĞLU: BIZ TÜRKIYE’YI SADECE YÖNETMEK IÇIN DEĞIL; ONARMAK, IYILEŞTIRMEK, KALKıNDıRMAK IÇIN YOLA ÇıKTıK   19:40   CHP’LI BELEDIYELERE OPERASYON... KEMAL KıLıÇDAROĞLU: ZALIMIN SONU YAKLAŞTıKÇA ZULMÜ ARTAR   19:34   "DARBE SÜRÜYOR. HALKıN IRADESI GASP EDILIYOR" DIYE PAYLAŞıM YAPAN TIMUR SOYKAN’A "HALKı YANıLTıCı BILGIYI ALENEN YAYMA" SUÇLAMASı   18:45   GAZETECI TIMUR SOYKAN, GÖZALTıNA ALıNDı   16:40   CHP MYK TOPLANTıSı... ÖZGÜR ÖZEL: "‘BIRINCI PARTIYIM’ DIYENI SEÇIME BEKLIYORUM. KENDINE GÜVENENI SEÇIME BEKLIYORUM. KASıMPAŞA DELIKANLıSıYSAN SEÇIME BEKLIYORUM"   15:45   İSTANBUL TABIP ODASı CHP’LI BELEDIYELERE YÖNELIK OPERASYONA TEPKI GÖSTERDI: BÖYLE GITMEZ! BASKıYLA, ZULÜMLE ABAT OLUNMAZ   15:25   ALI MAHIR BAŞARıR: “BIZE SAHIP ÇıKıN. BIZ ARTıK AKP’NIN YARGıSıNA DEĞIL; HALKıN TERAZISINE, YARGıSıNA GÜVENIYORUZ”   14:50   MEZITLI SOLI POMPEIPOLIS BEACH PARKı YENILENEN YÜZÜYLE ÇOK YAKıNDA HIZMETE AÇıLıYOR   14:40   YÜZME KURSLARıNıN 1. ETABı TAMAMLANDı, SERTIFIKALAR BAŞKAN YıLDıZ’DAN   14:30   19. ULUSAL DAĞCıLıK FESTIVALI, BÜYÜKŞEHIR’IN KATKıLARıYLA GERÇEKLEŞTI   14:20   CHP’LI BELEDIYELERE OPERASYON...CHP ADANA İL BAŞKANı TANBUROĞLU: ZEYDAN KARALAR’ı TUTSAK EDEREK SESINI DUYURMAMAYA ÇALıŞMAYıN, ÇÜNKÜ O SES ADANA’DA MILYONLAR OLUR  
 
     
   

Vahap Seçer, Kır Çiçekleri Ve Aileleri İle Bir Araya Geldi: ’Ben Kızlarınızın Fahri Babasıyım’


Mersin Büyükşehir Belediye Başkanı Vahap Seçer, "Kır Çiçekleri 1. Yıl Değerlendirme Etkinliği"nde Büyükşehir Belediyesi’nin Kır Çiçekleri Projesi kapsamında eğitim gören çocuklar, velileri ve öğretmenleri ile bir araya geldi. Ailelere seslenen Başkan Seçer, “Ben kızlarınızın fahri babasıyım. Onlar bizim kızlarımız” dedi.

 

Tarih : 16 Ekim 2021 Cumartesi 13:43   Okunma : 483

Mersin Büyükşehir Belediye Başkanı Vahap Seçer, "Kır Çiçekleri 1. Yıl Değerlendirme Etkinliği"nde Büyükşehir Belediyesi’nin Kır Çiçekleri Projesi kapsamında eğitim gören çocuklar, velileri ve öğretmenleri ile bir araya geldi. Ailelere seslenen Başkan Seçer, “Ben kızlarınızın fahri babasıyım. Onlar bizim kızlarımız” dedi.

Kır Çiçekleri’nin aileleriyle tanışan ve çocuklarının kendilerine emanet olduğunu söyleyen Başkan Seçer, “Benim 2 oğlum var, elinizden öper ama kızım yok. Kız çocuklarını da çok seviyorum ama 55 kızım var. Bu yönden de dünyanın en zengin adamı benim herhalde. Kız çocukları hayırlı olur derler. Burada bizlere emanetler. Onları da kendi öz evladımızdan ayırt edemeyiz” dedi.

Geleceğin sporcu kızlarına gözleri gibi baktıklarını, çocukların bir arada çok mutlu olduğunu belirten Seçer, “Onların tırnağına taş değdirmeyiz, gözünüz arkada kalmasın. Bu konuda müsterih olun bir kere. Pırıl pırıl her biri. Hepsi bir araya gelince çok daha fazla bir enerji ortaya çıkıyor. Bir arada olmaları onların kendilerini daha iyi hissetmelerine neden oluyor” diye konuştu.

“BİZLERİ ÇEŞİTLİ PLATFORMLARDA TEMSİL ETTİKLERİ ZAMAN BUNDAN DAHA GÜZEL BİR MUTLULUK OLAMAZ.

Öğrencilerin projeye dahil edildiği aşamada  hiçbir ailenin siyasi partisini sorgulamadıklarının altını çizen Seçer, şunları söyledi:

“Ben sizlerle yeni tanışıyorum. Hiçbirinizin ismini bilmiyorum. Benim için esas olan bu ülkenin kimliğini taşıyan, hangi köyden, hangi mezhepten, hangi meşrepten, hangi siyasi görüşten olduğuna bakmaksızın, memleketimin insanına hizmet etmek. Bu konuda da müsterih olun. Çizgimiz belli, bu ülke kolay kurulmuş bir ülke değil. Bu ülke için yüzlerce yıldan beri nice mücadeleler olmuş, nice savaşlarda nice insanlar ölmüş. Sonuçta 100 yıl önce Mustafa Kemal Atatürk bir ulusal mücadeleyi başlatmış. Bütün bölgelerde insanlar bu mücadeleye katkı sunmuş hiçbir etnik ve mezhepsel ayrım olmaksızın. Bugünkü Misak-ı Millî dediğimiz 780 bin kilometrekare alan Türk Milleti’nin vatanı olarak tescillenmiş. Bu büyük bir emeğin, büyük bir mücadelenin ürünü. Önemli olan bizim bu mirasa layıkıyla sahip çıkmamız. Çocuklarımız, istikbal vadeden çocuklar. Bu çocuklarımız sporcu olarak yetişiyorlar, iyi eğitim alıyorlar, burada hocalarımız tarafından kendilerine, ülkelerine yararlı, faydalı, ailelerine laf söz getirmeyecek, başını öne eğdirmeyecek, iyi insan olarak anılacak birer birey olmaları için her türlü eğitimi veriyoruz. Bu eğitimlerin sonucu iyi birer sporcu oldukları zaman, ulusal müsabakalarda Mersinimiz’i, uluslararası platformlarda Türkiyemiz’i temsil ettikleri zaman, başarılı oldukları zaman, bayrağımızı göndere çektirdikleri zaman herhalde bundan daha güzel bir mutluluk olamaz. İnşallah bunları da görürüz. Allah sağlık, afiyet versin.” 

“BÖYLE GÜZEL İŞ BİRLİKLERİ YAPILDIĞI ZAMAN ÇOK GÜZEL NETİCELER ORTAYA ÇIKIYOR”

Ailelere kendilerine güvendikleri için teşekkür eden Başkan Seçer, “Milli Eğitim Müdürlüğümüz bizimle iş birliği yaptı. ‘Belediyemiz güzel bir işin altına imza atıyor’ dedi. Hem buradaki yatılı misafirhanenin izninde, oluşmasında hem de çocuklarımız sayın okul müdürümüzün müdürlük yaptığı okulumuzda eğitimlerini, öğretimlerini görüyorlar. Bu iş birliklerinden dolayı onlara da çok teşekkür ediyorum. Hepimiz, her birimiz bu devletin kamu kurumuyuz. İşte böyle güzel iş birlikleri yapıldığı zaman da çok güzel neticeler ortaya çıkıyor. Ben sizlerle tanıştığım için çok mutluyum, çok teşekkür ediyorum. Hepinizi seviyoruz, sayıyoruz, sizler bizim hemşehrimizsiniz” dedi.

KIR ÇİÇEKLERİ RİTİM, MÜZİK VE DANS PERFORMANSLARINI SERGİLEDİ

Başkan Seçer’in konuşmasının ardından Kültür ve Sosyal İşler Dairesi Başkanlığı’nda görev yapan ritim ve perküsyon sanatçıları Murat Salih, Gökhan Erkeç, Dinçer Temel ve Mehmet Emre Toprak’ın 6 ayda hazırladığı "Kır Çiçekleri Ritim Atölyesi Grubu" performanslarını sergiledi.

Sosyal Hizmetler Dairesi Başkanlığı Eğitim Hizmetleri Şube Müdürlüğü’ne görev yapan İngilizce Öğretmeni Dilek Öner’in de 1 ayda hazırlamış olduğu İngilizce şarkı performansı için çocuklar sahnede yerlerini aldı. Öğrenciler ayrıca Kır Çiçekleri Sporcu Yetiştirme Yurdu eğitmenlerinden Ceren Sergen’in hazırladığı dans gösterisini sergiledi.

Başkan Seçer, Kır Çiçekleri ile birlikte pasta keserek, onlara hediyeler verdi. Etkinlik, hatıra fotoğrafı çekimin ardından sona erdi.

 

 






Paylaş :
Etiketler :  COVID-19, DEPREM, İZMİR, KORONAVİRÜS, PANDEMİ, MERSİN, BÜYÜKŞEHİR, BELEDİYESİ, BAŞKAN, KIR ÇİÇEKLERİ

Yorum Ekle comment Yorumlar (0)

Yapılan yorumlarda IP Bilgileriniz kayıt altına alınmaktadır..!






 
  FLAŞ HABER
   
  YAZARLAR
 


 
  EN ÇOK OKUNANLAR
  • Bu Ay
  • Bu Hafta
  • Dün
  • Bugün
 
 


  SOSYAL MEDYA


  GAZETELER
 
 

 







mersinerji.com
ANKA Haber Ajansı
Abonesidir

 
 
ANASAYFA İLETİŞİM KÜNYE HABER ARŞİVİ GİZLİLİK İLKELERİ

 
Siteden yararlanırken gizlilik ilkelerini okumanızı tavsiye ederiz..!
altioksiyaset.com © Copyright 2017-2025 Tüm hakları saklıdır..! İzinsiz ve kaynak gösterilemeden yayınlanamaz, kopyalanamaz, kullanılamaz..!

URA MEDYA