13 Mayıs 2025 Salı


14:43   CHP`LI IL BELEDIYE BAŞKANLARı TOPLANTıSı 14-16 MAYıS TARIHLERI ARASıNDA AMASYA`DA YAPıLACAK   13:29   GAMZE TAŞCıER: “SOMA`NıN ÜZERINE 52 SOMA DAHA YAŞANDı”   12:52   CHP`LI MAHMUT TANAL: “SAĞLıK HIZMETLERI ALANıNDA HEMŞIRELERIN EMEĞI GÖRÜNMÜYOR”   12:48   TBMM`DE BAŞKANVEKILLIĞI TARTıŞMASı... TBMM BAŞKANı KURTULMUŞ, GÜLIZAR BIÇER KARACA`NıN YERINE CELAL ADAN`ı TBMM BAŞKANVEKILI OLARAK GÖREVLENDIRDI   12:15   CHP`LI GÜLCAN KıŞ: “BU, ŞEFFAFLıKTAN KAÇAN BIR IKTIDARıN AÇıK ITIRAFıDıR”   18:20   CHP GENEL BAŞKANı ÖZEL`DEN 32 ANNEYE "ANNELER GÜNÜ" TELEFONU   17:33   MERSIN BÜYÜKŞEHIR BELEDIYE BAŞKANı SEÇER: "BELEDIYECILIK VATANDAŞLA IÇ IÇE OLMALı, TOPLUMUN HER SORUNUNDA YANıNDA OLMALı"   17:18   EK ATAMA ISTEYEN ÖĞRETMENLERDEN "TABUTLU" PROTESTO... CHP`LI ÖZÇAĞDAŞ: "EĞER BIR ÜLKEDE 100 BIN ÜCRETLI ÖĞRETMEN VARSA 100 BIN ÖĞRETMEN AÇıĞı VAR DEMEKTIR. 15 BIN DEĞIL, 100 BIN ATAYACAKSıNıZ KARDEŞIM"   14:27   CHP`NIN, "MILLET İRADESINE SAHIP ÇıKıYOR" MITINGLERININ BEŞINCISI SILIVRI`DE YAPıLACAK   13:19   CHP`LI MURAT BAKAN`DAN HAKAN FIDAN`ıN SUIKAST VE ZEHIRLENME IDDIASıNA TEPKI: "DEVLET CIDDIYETINI ZEDELEYEN STRATEJIK BIR ALGı OPERASYONU"   15:05   ÖZGÜR ÖZEL, VAN`DA KUYUMCU ESNAFıNı ZIYARET ETTI: "İNŞALLAH IKTIDAR DEĞIŞINCE EMEKLIDE DE ASGARI ÜCRETLIDE DE ÇIFTÇIDE DE PARA BOLARACAK, IŞLER DAHA DA IYI OLACAK"   15:01   CHP GENEL BAŞKANı ÖZEL VAN`DA: "BIZ BU ÜLKEDE ANNELERIN GÖZYAŞLARıNıN DURMASıNı ISTIYORUZ AMA BUNU MECLIS`TE VE TOPLUMSAL MUTABAKATLA YAPMAMıZ LAZıM"   14:35   CHP`NIN “MILLET İRADESINE SAHIP ÇıKıYOR” MITINGI... ÖZGÜR ÖZEL: "TÜRKIYE`DE BIR SÜREÇ GELDIYSE IKTIDARıN SAYESINDE DEĞIL, IKTIDARA RAĞMEN GELMIŞTIR"   14:24   CHP`NIN “MILLET İRADESINE SAHIP ÇıKıYOR” MITINGI... ÖZGÜR ÖZEL: "TERÖR ÖRGÜTÜNÜN SILAH BıRAKACAK OLMASı ILE ILGILI HABERIN BIR AN ÖNCE GELMESINI, SILAHLARıNı BıRAKMALARıNı SONUNA KADAR DESTEKLIYORUZ"   14:24   CHP`NIN “MILLET İRADESINE SAHIP ÇıKıYOR” MITINGI... ÖZGÜR ÖZEL: "TERÖR ÖRGÜTÜNÜN SILAH BıRAKACAK OLMASı ILE ILGILI HABERIN BIR AN ÖNCE GELMESINI, SILAHLARıNı BıRAKMALARıNı SONUNA KADAR DESTEKLIYORUZ"   13:59   CHP`NIN “MILLET İRADESINE SAHIP ÇıKıYOR” MITINGI... ÖZGÜR ÖZEL: "ARTıK TÜM TÜRKIYE, TÜM ŞEHIRLER BU MILLETIN, BU HALKıN, KARDEŞLIĞIN KALESI"   13:26   CHP`NIN “MILLET İRADESINE SAHIP ÇıKıYOR” MITINGI… İMAMOĞLU`NUN MESAJı: “HAKLı BIR MÜCADELENIN SONUNDA FERAH GÜNLERE KAVUŞACAĞıZ, ÖZGÜR VE ADIL BIR TÜRKIYE`YI INŞA EDECEĞIZ”   13:04   CHP`NIN “MILLET İRADESINE SAHIP ÇıKıYOR” MITINGI… MITINGE KATıLAN ÇIFTÇI: ``EMEKLI, ASGARI ÜCRETLI HEPSI PERIŞANDıR, TÜRKIYE PERIŞANDıR``   12:18   CHP`NIN “MILLET İRADESINE SAHIP ÇıKıYOR” MITINGI… ÖZGÜR ÇELIK: "BÜTÜN SIYASI TUTSAKLAR IÇIN ÖZGÜRLÜK TALEBIMIZI DILE GETIRECEĞIZ"   10:40   ÖZGÜR ÖZEL, “MILLET İRADESINE SAHIP ÇıKıYOR” MITINGI IÇIN VAN`DA... ÖZEL: “VAN`DAN, TÜRKIYE`YE ÖNEMLI MESAJLARıMıZ OLACAK, HERKESI MITINGE BEKLIYORUZ”  
 
     
   

8 Mart’ta 8 kadından resim sergisi


Mezitli’de 8 Mart Dünya Emekçi Kadınlar Günü’nde 8 kadın ressam sergi açtı.

 

Tarih : 9 Mart 2018 Cuma 03:59   Okunma : 501

Mezitli Belediyesi Fitnat Gürsoy Kafe Kütüphane’de açılan sergiye sanatseverler yoğun ilgi gösterdi. Mezitli Belediyesi Meclis üyeleri, sivil toplum örgütü ve siyasi parti temsilcilerinin katıldığı sergide kadın ressamlar, Mezitli Belediye Başkanı Neşet Tarhan’a bir Atatürk portresi hediye etti. Dünya Emekçi Kadınlar Günü’nde 8 kadın ressamın sergisini açarak farklı bir mesaj vermek istediklerini ifade eden Mezitli Kent Konseyi Başkanı Sibel Gelbul, “Kadınlar günü sadece bir gün değil her gündür. Kadınlar Günü, fırsat eşitliği, bağımsızlık ve daha iyi yaşam koşulları için daha iyi mücadele edebilme günüdür. Kadına şiddet insanlığa ihanettir. Bir toplumda kadın varsa o toplum üretkendir ve medenidir. Her başarılı erkeğin arkasında kadın var düşüncesiyle değil, her başarılı erkeğin yanında başarılı kadın vardır” dedi.

8 Mart’ın bir kutlama değil tepkileri dile getirme günü olduğunu ifade eden Mezitli Belediye Başkanı Neşet Tarhan ise "Son zamanlar Türkiye’de yaşanan olaylar nedeniyle bunu kutlama olarak adlandırmak yanlış bir ifadedir. Türkiye’de artık pek çok şeyle yüzleşmemiz, hesaplaşmamız gerekiyor. Bu nedenle 8 Mart bir hesaplaşma günü olmalıdır. Türkiye maalesef pek çok gelişmiş ülkeden çok daha iyi noktadayken günümüzde çok olumsuz bir tabloyla karşı karşıya kaldık. Kadın hakları konusunda 130. sırada yer alıyoruz” diye konuştu.

Belediyenin kadınlara yönelik faaliyetlerinden bahseden Tarhan, “Belediyemiz içerisinde gerçekten pozitif ayrımcılık yapıyoruz. Belediye çalışanlarımızın ve müdürlerimizin yüzde 50’si kadınlardan oluşuyor. Türkiye’nin hiçbir yerinde bunun olmadığına inanıyorum. Yine Türkiye’de olmayan bir uygulama ile pozitif bir ayrımcılık yaparak, aynı işi yapan kadınlara daha fazla ücret veriyoruz. Kadın üretici pazarlarımız, jakaranda koruluklarımız hep Mezitli’nin kadın temasının ilçemizde öne çıkmasını sağlıyor. Diğer taraftan, Fitnat Gürsoy Kafe Kütüphane, Bircan Tüfekçioğlu Çocuk Gündüz Bakımevi, Gülbahar Özmen Aktif Yaş Alma Merkezi’ni kadınlar yaptı. Mezitli’nin neresine bakarsanız mutlaka kadın eli görürsünüz. Ağaç dikmekten yaptığımız faaliyetlere kadar ilçemizi hep kadınlar güzelleştiriyor” şeklinde konuştu.






Paylaş :
Etiketler :  

Yorum Ekle comment Yorumlar (0)

Yapılan yorumlarda IP Bilgileriniz kayıt altına alınmaktadır..!





  GÜNCEL HABERLER

 
  FLAŞ HABER
   
  YAZARLAR
 


 
  EN ÇOK OKUNANLAR
  • Bu Ay
  • Bu Hafta
  • Dün
  • Bugün
 
 


  SOSYAL MEDYA


  GAZETELER
 
 

 







mersinerji.com
ANKA Haber Ajansı
Abonesidir

 
 
ANASAYFA İLETİŞİM KÜNYE HABER ARŞİVİ GİZLİLİK İLKELERİ

 
Siteden yararlanırken gizlilik ilkelerini okumanızı tavsiye ederiz..!
altioksiyaset.com © Copyright 2017-2025 Tüm hakları saklıdır..! İzinsiz ve kaynak gösterilemeden yayınlanamaz, kopyalanamaz, kullanılamaz..!

URA MEDYA