22 Haziran 2025 Pazar


12:23   MIMARLARDAN DAYANıŞMA ETKINLIĞI   11:20   YUMURTALıK HALKıNDAN ÇEVREYE, DENIZE DUYARLıLıK ÇAĞRıSı   11:10   SOFRALARA LEZZET KATACAK AŞÇıLAR BÜYÜKŞEHIR’LE YETIŞIYOR   11:01   CHP GENEL BAŞKANı ÖZEL, FERDI ZEYREK’IN KıZı NEHIR ZEYREK’I, YKS’NIN IKINCI OTURUMUNA DA GETIRDI   10:20   YKS’NIN IKINCI OTURUMU AYT BAŞLADı   09:20   BÜYÜKŞEHIR ÖĞRENCI VE VELILERIN YKS HEYECANıNA ORTAK OLDU   08:30   ABD SALDıRıLARı SONRASı İRAN, İSRAIL’E MISILLEME SALDıRıLAR DÜZENLEDI   21:01   BAŞKAN SEÇER, BÜYÜKŞEHIR’IN DÜZENLEDIĞI EMIRLER ORMAN PARKı PIKNIK ALANı’Nı İNCELEDI   15:50   TARSUS CHP’DEN KıRSAL MAHALLE ZIYARETLERI   12:05   “PROTESTO HAKKıNı KULLANAN ÖĞRENCILERI YURTTAN UZAKLAŞTıRMAK ZALIMLIKTIR”   12:01   ÖZEL GEREKSINIMLI BIREYLER YAZ BOYU YÜZMENIN KEYFINI BÜYÜKŞEHIR’LE YAŞıYOR   09:16   BÜYÜKŞEHIR’IN EMEKLI YÜREKLERINDEN ANADOLU’YA SES VEREN TÜRKÜLER   09:03   MERSIN BÜYÜKŞEHIR’IN TARıMA DESTEĞI TAM GAZ DEVAM EDIYOR   01:56   TARSUS BELEDIYESI KREŞLERINDE EĞITIM ALAN ÖĞRENCILER KARNE HEYECANı YAŞADı   11:52   MERSIN BAROSU HAYVAN HAKLARı KOMISYONU, PATIKÖY’Ü ZIYARET ETTI   11:48    BAŞKAN YıLDıZ’DAN YKS ÖNCESI ÖĞRENCILERE MORAL ZIYARETI VE BAŞARı MESAJı   10:05   TÜRKIYE YAŞ MEYVE SEBZEDE İKLIM DARBESINE RAĞMEN İHRACAT DEĞERINI KORUDU   09:15   BÜYÜKŞEHIR’IN ENGELSIZ YAŞAM PARKı, ÖZEL GEREKSINIMLI BIREY VE AILELERINE SANATLA DESTEK OLUYOR   09:05   BÜYÜKŞEHIR’DEN TARSUS’UN DOĞU VE BATı GIRIŞ NOKTALARıNDA PEYZAJ ÇALıŞMASı…   08:08   TARSUS BELEDIYESI’NDEN MIMAR-MÜHENDIS ÇALıŞTAYı  
 
     
   

MERSİN BÜYÜKŞEHİR, TARSUS’TA MAHALLE YOLLARINDA ASFALT ÇALIŞMALARINI HIZLANDIRDI


Havanın ısınmasıyla birlikte asfaltlama işlemlerine hızlandıran Büyükşehir ekipleri, Tarsus’a bağlı olan ve tarımsal faaliyetlerin de yoğun olarak yapıldığı Günyurdu, Heleke, Ballıca, Yüksek ve Topçu Mahallelerinin yollarında sıcak asfalt döküm çalışması gerçekleştirdi.

 

Tarih : 3 Haziran 2022 Cuma 22:40   Okunma : 580

Mersin Büyükşehir Belediyesi Yol Yapım Bakım ve Onarım Dairesi ekipleri, birçok noktada yol yapım işlemi yaparken, Tarsus’a bağlı ova mahalle grup yollarında ve merkezlerinde de asfaltlama çalışmalarını sürdürüyor.

Büyükşehir, tarımsal faaliyet yapılan bölgelerin yolunu açıyor

Tarsus Topçu Mahallesi’ni Özlüce ve Yenice Mahallelerine bağlayan ve zemini oldukça kötü olan 7,5 kilometre uzunluğundaki yolda iyileştirme ve çift kat sathi asfalt kaplama işlemini yerine getiren Büyükşehir Belediyesi ekipleri, Yüksek Mahallesi’ni D-400 karayoluna bağlayan 4 kilometrelik yol üzerinde de sathi asfalt kaplama çalışmasını tamamladı.

Tarımsal faaliyetlerin yoğun olarak gerçekleştirildiği Tarsus’un Heleke ile Ballıca Mahallelerini bağlayan 6,8 kilometrelik yol ağında çift kat sathi döküm işlemini uygulayan ekipler, Günyurdu Mahallesi’nin merkezinde de yaklaşık 400 metre sıcak asfalt kaplama çalışması yaptı. Büyükşehir Belediyesi, önümüzdeki günlerde birçok mahalle yolunda asfalt döküm işlemine devam edecek.

Muhtarlar çalışmalardan memnun

Ballıca Mahallesi Muhtarı Remzi Çalışkan, “Ana yolumuz sıfırdan sathi kaplama olarak yapılıyor. Çok güzel, çok kaliteli yapıyorlar. Başta Büyükşehir Belediye Başkanımız Sayın Vahap Seçer olmak üzere tüm emeği geçenlere teşekkür ediyorum, sağ olsunlar, ellerine sağlık” diye konuştu.

“İki dönemdir muhtarım, böylesi hizmet bugüne kadar gelmedi”

Günyurdu Mahallesi Muhtarı Seydi Kanar da “İki dönemdir muhtarım, böylesi hizmet bugüne kadar gelmedi. Burası Günyurdu merkez, benim köyüm iki mahalleden oluşmakta. Bir diğer parçamız Atgirmez. Atgirmez’de yıllardır, çamur çirkeften insanlarımız perişandı. Kanalizasyon, paket arıtma, yağmur suyu, hepsi yapıldı. Mersin Büyükşehir Belediyesi’ne çok teşekkür ediyorum. Benim köyümün nüfusu 5 bin. 5 bin nüfus adına Vahap Başkanıma sonsuz teşekkürlerimi sunuyorum” dedi.






Paylaş :
Etiketler :  

Yorum Ekle comment Yorumlar (0)

Yapılan yorumlarda IP Bilgileriniz kayıt altına alınmaktadır..!






 
  FLAŞ HABER
   
  YAZARLAR
 


 
  EN ÇOK OKUNANLAR
  • Bu Ay
  • Bu Hafta
  • Dün
  • Bugün
 
 


  SOSYAL MEDYA


  GAZETELER
 
 

 







mersinerji.com
ANKA Haber Ajansı
Abonesidir

 
 
ANASAYFA İLETİŞİM KÜNYE HABER ARŞİVİ GİZLİLİK İLKELERİ

 
Siteden yararlanırken gizlilik ilkelerini okumanızı tavsiye ederiz..!
altioksiyaset.com © Copyright 2017-2025 Tüm hakları saklıdır..! İzinsiz ve kaynak gösterilemeden yayınlanamaz, kopyalanamaz, kullanılamaz..!

URA MEDYA