9 Aralık 2025 Salı


18:25   “KAYSERI’DE DEMOKRASI ÇAĞRıSı: ÖZGÜR ÖZEL CUMHURIYET MEYDANı’NDA HALKLA BULUŞUYOR”   18:15   “MERSIN’DE VIZYONER ADıMLAR: MECLISTEN MARATON VE YıLBAŞı COŞKUSU”   16:25   “20 YAŞ ÜSTÜ ARAÇLAR TRAFIKTEN ÇEKILMELI: BOZAN’DAN ÇEVRE VE EKONOMI İÇIN KRITIK ÇAĞRı”   16:03   “AKDENIZ BELEDIYESI, ÜRETEREK TASARRUFLA HIZMET KALITESINI YÜKSELTIYOR”   10:30   AKDENIZ İHRACATÇıLARı KASıMDA 1,55 MILYAR DOLARA ULAŞTı: UZAK PAZAR HAMLESI GÜÇLENIYOR   10:01   “CANAN AKSU’DAN SAHTE MIMAR UYARıSı: HUKUKI SÜREÇ BAŞLATıLDı”   09:53   BÜYÜKŞEHIR’DEN ANNELERE DESTEK: DIKIŞ KURSU ILE DAYANıŞMA VE ÜRETIM   09:45   TOROSLAR’ıN MELEKLERI ZIRVE YOLUNDA: 3-0’LıK NET ZAFER!   11:27   DEVA MERSIN İL BAŞKANı: “TEK İMZA ILE DEVLET YAPıSı ÇÖKTÜ”   11:13   MERSIN’DE İĞNEDEN MARKAYA: MERCEK KURSLARı TEKSTIL HAYALLERINI GERÇEĞE DÖNÜŞTÜRÜYOR   11:04   YENIŞEHIRLI KADıNLAR CUMHURIYETIN IŞıĞıNDA GEÇMIŞE VE GELECEĞE SAHIP ÇıKıYOR   10:54   “EKONOMIK ÇÖKÜŞÜN SEMBOLÜ: VATANDAŞıN GÜVERCINLERINE HACIZ”   10:45   MERSIN’DE KADıNLARA GÜÇ VEREN EĞITIM: EVKA PROJESI UFUK AÇTı   05:51   “ADANALı MINIK AREN’IN HAYATTA KALMA MÜCADELESINE DESTEK ÇAĞRıSı”   17:34   "EMEKLILERIN VE EMEKÇILERIN BÜTÇE HAKKı" MITINGI... ÖZGÜR ÖZEL: "TEK ADAM YINE KAYBEDECEK YINE YURTTAŞ BÜTÇE HAKKıNı SÖKE SÖKE ALACAKTıR"   17:27   DENIZ YÜCEL, CHP SÖZCÜLÜĞÜ GÖREVINI ZEYNEL EMRE’YE DEVRETTI   17:25   CHP PM, ILK TOPLANTıSıNı YAPTı... ÖZGÜR ÖZEL, YENI DÖNEMI    17:23   "EMEKLILERIN VE EMEKÇILERIN BÜTÇE HAKKı" MITINGI... ŞENAL SARıHAN: "ÜLKENIN YÜZDE 10’UNU DAHI OLUŞTURMAYAN BIR KESIM BIZIM EMEKLERIMIZ ÜZERINDEN YAŞıYOR"   17:08   ÖZGÜR ÖZEL’IN YENI MYK’Sı BELLI OLDU... 11 ISIM KORUNDU, YEDI YENI ISIM EKLENDI   15:30   MERSIN’DE KADıNLAR DEMOKRASI İÇIN BULUŞTU: CHP’DEN EŞIT TEMSIL VURGUSU  
 
     
   

MERSİN BÜYÜKŞEHİR`İN ÇEVRE HAFTASI ETKİNLİKLERİ KARADUVAR SAHİL TEMİZLİĞİYLE NOKTALANDI


Mersin Büyükşehir Belediyesi`nin Türkiye Çevre Haftası kapsamında düzenlediği etkinlikler sahil temizliğiyle noktalandı. Anamur`dan Akdeniz ilçesine uzanan 5 noktadaki “Sahil Temizliği Etkinliği”nin son durağı da Karaduvar sahili oldu.

 

Tarih : 9 Haziran 2022 Perşembe 15:44   Okunma : 540

Mersin Büyükşehir Belediyesi`nin Türkiye Çevre Haftası kapsamında düzenlediği etkinlikler sahil temizliğiyle noktalandı. Anamur`dan Akdeniz ilçesine uzanan 5 noktadaki “Sahil Temizliği Etkinliği”nin son durağı da Karaduvar sahili oldu.

Çevre Koruma ve Kontrol Dairesi koordinesinde yürütülen etkinliğe Muhtarlık İşleri Dairesi`nin de sunduğu katkıyla Anamur, Aydıncık, Silifke ve Erdemli ilçelerindeki sahillerde temizlik yapıldı. Akdeniz ilçesi Karaduvar Sahili`nde yapılan temizlik etkinliğinde ise Çevre Koruma ve Kontrol Dairesi ile Gençlik ve Spor Hizmetleri Dairesi işbirliği yaptı. Büyükşehir`de görevli beden eğitimi öğretmenleri eşliğinde her sabah Kültür Park`ta ‘Bilinçli Spor Etkinliği`ne katılan Mersinliler, bu defa Karaduvar sahilinde buluştu.

KARADUVAR SAHİLİNDEN BİR KAMYON ÇÖP ÇIKTI

Sabahın erken saatlerinde ‘Bilinçli Spor Etkinliği`yle başlayan program sahil temizliğiyle sürdü. CHP Akdeniz İlçe Başkanı Semih Palatmut`un da katıldığı etkinlikte Akdeniz Üçüncü Göz Eğitim ve Gençlik Derneği üyeleri de yer aldı. Ellerine poşetleri ve çöp tutma aparatlarını alan Mersinliler, Karaduvar sahilini baştan sona temizleyerek bir kamyon dolusu çöp çıkarttı.

“BEN BİR ÇEVRECİYİM, GİTTİĞİM HER YERDE ÖNCE BİR MINTIKA TEMİZLİĞİ YAPARIM”

Etkinliğe katılan vatandaşlardan Dilber Şenol, “Şu anda Karaduvar sahilini Büyükşehir Belediyesi`nin hazırlamış olduğu çevre etkinliği için güzelleştirmeye geldik. Sporumuzu yaptık, kirletilen yerleri elimizden geldiği kadar temizleyeceğiz. Ben bir çevreciyim. Gittiğim her yerde önce bir mıntıka temizliği yaparım, sonra oraya konuşlanırım. Tüm toplumumuz duyarlı olsa o izmaritleri ya da herhangi bir pisliğini ortaya bırakmasa değil Mersin, değil Türkiye, dünya güzel olacak” dedi.

“GEÇEN YIL DA GELMİŞTİK, TEMİZLEMİŞTİK, ÇOK GÜZEL OLMUŞTU”

Etkinliğe katılanlardan Mustafa Uslu, “Burası Mersin`in Karaduvar Mahallesi. Çok güzel bir yer ama bence şu ana kadar kıymeti bilinmemiş. Şu sahiller başkalarının elinde olsa burası cennet gibi olur. Şu an çok kirli ve pis. Buraya bir el atılması lazım. İnsanların duyarlı olması lazım” diye konuştu.

Asuman Turan ise “Burada çok güzel ve zevkli bir spor yaptık. Şu anda çöp temizlemeye geldik. Geçen yıl da gelmiştik, temizlemiştik, çok güzel olmuştu. Herkes temiz olsun, çevreye çöp atmayalım. Herkes lütfen dikkat etsin” dedi.

 

 

 






Paylaş :
Etiketler :  

Yorum Ekle comment Yorumlar (0)

Yapılan yorumlarda IP Bilgileriniz kayıt altına alınmaktadır..!






 
  FLAŞ HABER
   
  YAZARLAR
 


 
  EN ÇOK OKUNANLAR
  • Bu Ay
  • Bu Hafta
  • Dün
  • Bugün
 
 


  SOSYAL MEDYA


  GAZETELER
 
 

 







mersinerji.com
ANKA Haber Ajansı
Abonesidir

 
 
ANASAYFA İLETİŞİM KÜNYE HABER ARŞİVİ GİZLİLİK İLKELERİ

 
Siteden yararlanırken gizlilik ilkelerini okumanızı tavsiye ederiz..!
altioksiyaset.com © Copyright 2017-2025 Tüm hakları saklıdır..! İzinsiz ve kaynak gösterilemeden yayınlanamaz, kopyalanamaz, kullanılamaz..!

URA MEDYA