11 Mayıs 2025 Pazar


15:05   ÖZGÜR ÖZEL, VAN`DA KUYUMCU ESNAFıNı ZIYARET ETTI: "İNŞALLAH IKTIDAR DEĞIŞINCE EMEKLIDE DE ASGARI ÜCRETLIDE DE ÇIFTÇIDE DE PARA BOLARACAK, IŞLER DAHA DA IYI OLACAK"   15:01   CHP GENEL BAŞKANı ÖZEL VAN`DA: "BIZ BU ÜLKEDE ANNELERIN GÖZYAŞLARıNıN DURMASıNı ISTIYORUZ AMA BUNU MECLIS`TE VE TOPLUMSAL MUTABAKATLA YAPMAMıZ LAZıM"   14:35   CHP`NIN “MILLET İRADESINE SAHIP ÇıKıYOR” MITINGI... ÖZGÜR ÖZEL: "TÜRKIYE`DE BIR SÜREÇ GELDIYSE IKTIDARıN SAYESINDE DEĞIL, IKTIDARA RAĞMEN GELMIŞTIR"   14:24   CHP`NIN “MILLET İRADESINE SAHIP ÇıKıYOR” MITINGI... ÖZGÜR ÖZEL: "TERÖR ÖRGÜTÜNÜN SILAH BıRAKACAK OLMASı ILE ILGILI HABERIN BIR AN ÖNCE GELMESINI, SILAHLARıNı BıRAKMALARıNı SONUNA KADAR DESTEKLIYORUZ"   14:24   CHP`NIN “MILLET İRADESINE SAHIP ÇıKıYOR” MITINGI... ÖZGÜR ÖZEL: "TERÖR ÖRGÜTÜNÜN SILAH BıRAKACAK OLMASı ILE ILGILI HABERIN BIR AN ÖNCE GELMESINI, SILAHLARıNı BıRAKMALARıNı SONUNA KADAR DESTEKLIYORUZ"   13:59   CHP`NIN “MILLET İRADESINE SAHIP ÇıKıYOR” MITINGI... ÖZGÜR ÖZEL: "ARTıK TÜM TÜRKIYE, TÜM ŞEHIRLER BU MILLETIN, BU HALKıN, KARDEŞLIĞIN KALESI"   13:26   CHP`NIN “MILLET İRADESINE SAHIP ÇıKıYOR” MITINGI… İMAMOĞLU`NUN MESAJı: “HAKLı BIR MÜCADELENIN SONUNDA FERAH GÜNLERE KAVUŞACAĞıZ, ÖZGÜR VE ADIL BIR TÜRKIYE`YI INŞA EDECEĞIZ”   13:04   CHP`NIN “MILLET İRADESINE SAHIP ÇıKıYOR” MITINGI… MITINGE KATıLAN ÇIFTÇI: ``EMEKLI, ASGARI ÜCRETLI HEPSI PERIŞANDıR, TÜRKIYE PERIŞANDıR``   12:18   CHP`NIN “MILLET İRADESINE SAHIP ÇıKıYOR” MITINGI… ÖZGÜR ÇELIK: "BÜTÜN SIYASI TUTSAKLAR IÇIN ÖZGÜRLÜK TALEBIMIZI DILE GETIRECEĞIZ"   10:40   ÖZGÜR ÖZEL, “MILLET İRADESINE SAHIP ÇıKıYOR” MITINGI IÇIN VAN`DA... ÖZEL: “VAN`DAN, TÜRKIYE`YE ÖNEMLI MESAJLARıMıZ OLACAK, HERKESI MITINGE BEKLIYORUZ”   13:46   VAHAP SEÇER: "UYGULADıĞıMıZ PROJELERLE ANNELERIMIZE YARDıMCı OLUYOR, ONLARıN YÜKÜNÜ HAFIFLETIYORUZ”   13:46   GÖKHAN GÜNAYDıN: "İBB SORUŞTURMALARıNDA NEDEN 2019 ÖNCESINE ILIŞKIN DOSYALAR ISTENMIYOR"   13:40   ÖZGÜR ÖZEL, İTO`YU ZIYARET ETTI   13:22   MILLET İRADESINE SAHIP ÇıKıYOR MITINGI VAN`DA... CHP VAN İL BAŞKANı BEDIRHANOĞLU: VAN HALKı HAKSıZLıĞA, HUKUKSUZLUĞA TEPKI VERECEK   13:07   TOROSLAR BELEDIYE BAŞKANı YıLDıZ’DAN ÇAĞRı: BELEDIYELER YALNıZ BıRAKıLMAMALı, DESTEKLENMELI    12:53   MHP MERSIN MILLETVEKILI UYSAL ‘YAPAY ZEKA HAYATıMıZı NASıL DEĞIŞTIRECEK? YAPAY ZEKAYA DAIR GELECEK SENARYOLARı’ PANELINE MODERATÖRLÜK YAPTı   12:51   ÖZGÜR ÖZEL, TÜRKONFED`I ZIYARET ETTI: ÜLKENIN ÇıKıŞı HUKUKUN ÜSTÜNLÜĞÜNDE, SIYASET KURUMUNUN IŞ INSANLARıNA EN IYI ŞARTLARDA ÇALıŞABILECEKLERI ŞEKILDE HUZUR VERMESINDEDIR   11:46   CHP`LI ÖZÇAĞDAŞ`TAN BAKAN TEKIN`E: 2002 YıLıNDAN BU YANA HER BIR BRANŞA YıLLAR BAZıNDA KAÇ ÖĞRETMEN ATANMıŞTıR?   11:22   YAĞLıDERE BELEDIYESI`NIN ARACı 40`A YAKıN SOKAK HAYVANıNı GECE YARıSı ORMANA BıRAKıRKEN GÖRÜNTÜLENDI   11:14   İNAN AKGÜN ALP`TEN CHP`NIN VAN MITINGINE ÇAĞRı: DEMOKRASI VE BARıŞ BIRLEŞTIRECEK, BU ALANDAKI TALEBI GÖRÜNÜR KıLACAK BIR MITING  
 
 
 
 
 
   

MERSİN BÜYÜKŞEHİR`DEN “MAVİ MERSİN İÇİN MAVİ BAYRAK” PANELİ


Mersin Büyükşehir Belediyesi, Türkiye Çevre Haftası`nda “Mavi Mersin İçin Mavi Bayrak” panelini düzenledi. Panelde, Mersin özelinde Mavi Bayrak uygulamasının geliştirilmesi ve yaygınlaştırılması noktasında bilgiler aktarıldı.

 

Tarih : 10 Haziran 2022 Cuma 09:50   Okunma : 589

Mersin Büyükşehir Belediyesi, Türkiye Çevre Haftası`nda “Mavi Mersin İçin Mavi Bayrak” panelini düzenledi. Panelde, Mersin özelinde Mavi Bayrak uygulamasının geliştirilmesi ve yaygınlaştırılması noktasında bilgiler aktarıldı.

7 konuşmacının yer aldığı panelde, işlettiği 12 plajın 5`inde Mavi Bayrak`a sahip olan Büyükşehir Belediyesi Denizkızı Turizm A.Ş.`nin yetkilileri de dinleyici olarak yer aldı. Panelin açılış konuşmasını Büyükşehir Belediyesi Çevre Koruma ve Kontrol Dairesi Başkanı Dr. Bülent Halisdemir yaptı.

Mersin`in Türkiye`nin nadide şehirlerinden birisi olduğunu vurgulayan Halisdemir, “Mersin, mavisi ve yeşili bir arada olan en güzel şehirlerden birisi. 321 kilometre sahil şeridine sahip ama maalesef halkın deniziyle küs olduğunu düşündüğümüz bir şehir. Biz Büyükşehir Belediyesi olarak ve tabii ki diğer kurumlar olarak, Mersin`de yaşayan her kesim kumsalın her noktasından denize girebilsin, rahat bir şekilde, mutlu bir şekilde denizin her nimetinden yararlansın istiyoruz. Hem turizm açısından, hem deniz ürünleri açısından, hem de deniz ekosistemini görmesi açısından istiyoruz. Dolayısıyla Mersin`e yapılacak her katkıyı önemli görüyoruz” dedi.

Mersin`in Mavi Bayrak sayısının az olduğuna dikkat çeken Halisdemir, “Potansiyelimiz çok yüksek, fakat bu konuda biraz geç kaldık. Geç kalmış olmamız, bundan sonra duracağımız anlamına da gelmiyor. Biz Mersin Büyükşehir Belediyesi olarak Mavi Bayrak sayısının çoğalması, tüm kumsallarımızda Mavi Bayrak`ın dalgalanması için elimizden gelen her şeyi yapacağız” diye konuştu.

Denizkızı Turizm A.Ş. yetkililerinin bu noktada ciddi çabalar gösterdiğini de sözlerine ekleyen Halisdemir, “Bu işin biraz başındayız, tecrübe ediniyoruz. Zamanla bunu daha da geliştireceğiz ve Mersin`in her noktasında, 321 kilometrelik kıyı şeridinin her yerinde Mavi Bayrak`ın dalgalanması için, en azından Büyükşehir olarak elimizden geleni yapacağımızı bildirmek istiyorum” dedi.

2 BÖLÜMDEN OLUŞAN PANELDE “MAVİ BAYRAK” KONUŞULDU

Mersin özelinde Mavi Bayrak uygulamalarının geliştirilmesi ve yaygınlaştırılması noktasında 2 bölümde gerçekleştirilen panelin ilk bölümü “Ulusal ve Yerel Turizm Yönetimi Açısından Mavi Bayrak” başlığını taşıdı. Mersin Kent Konseyi Yönetim Kurulu Başkanı Ayferi Tuğcu`nun kolaylaştırıcı olarak yer aldığı panelde, Türkiye Çevre Eğitim Vakfı`ndan Mavi Bayrak Ulusal Koordinatörü Almıla Kından, Kültür ve Turizm Bakanlığı Yatırım ve İşletmeler Genel Müdürlüğü`nden Çevre Sorunlarını Önleme Şube Müdürü Adalet Özdürük, Mersin Üniversitesi Turizm Fakültesi`nden Prof. Dr. Kemal Bildir ve Mersin Marina`dan Mavi Bayrak Sorumlusu Berna Kırdı konuşmacı olarak yer aldı.

“Deniz Kirliliği ve Çevre Yönetimi” başlığını taşıyan ikinci bölümde ise Büyükşehir Belediyesi Çevre Koruma ve Kontrol Dairesi Başkanı Dr. Bülent Halisdemir kolaylaştırıcı olarak yer aldı. İkinci bölümde MESKİ`den Plan Proje Dairesi Başkanı Handan Solmaz, Mersin Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği İl Müdürlüğü`nden Müdür Yardımcısı Murat Kuş ve Mersin Üniversitesi Su Ürünleri Fakültesi`nden Prof. Dr. Deniz Ayas konuştu.

 






Paylaş :
Etiketler :  

Yorum Ekle comment Yorumlar (0)

Yapılan yorumlarda IP Bilgileriniz kayıt altına alınmaktadır..!





  GÜNCEL HABERLER

 
  FLAŞ HABER
   
  YAZARLAR
 


 
  EN ÇOK OKUNANLAR
  • Bu Ay
  • Bu Hafta
  • Dün
  • Bugün
 
 


  SOSYAL MEDYA


  GAZETELER
 
 

 







mersinerji.com
ANKA Haber Ajansı
Abonesidir

 
 
ANASAYFA İLETİŞİM KÜNYE HABER ARŞİVİ GİZLİLİK İLKELERİ

 
Siteden yararlanırken gizlilik ilkelerini okumanızı tavsiye ederiz..!
altioksiyaset.com © Copyright 2017-2025 Tüm hakları saklıdır..! İzinsiz ve kaynak gösterilemeden yayınlanamaz, kopyalanamaz, kullanılamaz..!

URA MEDYA