1 Mayıs 2025 Perşembe


01:20   CHP`LI GÜLCAN KıŞ: TELEF OLAN, BU HALKı YıLLARDıR YOKSULLUĞA MAHKÛM EDEN, LIYAKATSIZLIĞI ÖDÜLLENDIREN, GENÇLERI UMUTSUZLUĞA SÜRÜKLEYEN ÇÜRÜMÜŞ AKP IKTIDARı OLACAKTıR   22:08   AVUKATLAR “SEVGILI DOKTOR” ADLı TIYATRO OYUNUNU SAHNELEDI   20:02   İSVEÇLI GAZETECI MEDIN`IN “CUMHURBAŞKANı`NA HAKARET” DAVASı... AVRUPA PARLAMENTOSU MILLETVEKILI SJÖSTEDT: TÜRKIYE`DEKI GAZETECILERIN HABER YAPMAKTAN DOLAYı CEZALANDıRıLMALARı BIZI DERINDEN ENDIŞELENDIRIYOR   19:57   TÜLAY HATIMOĞULLARı: İSTANBUL`DA VE DÖRT BIR YANDA EKMEK, BARıŞ VE DEMOKRATIK TOPLUM MÜCADELEMIZI KARARLıLıKLA SÜRDÜRECEĞIZ   19:53   İSTANBUL`DA 1 MAYıS`TA OLAĞANÜSTÜ ÖNLEMLER   19:49   CHP`LI ZEYBEK: İBB IŞTIRAK ŞIRKETLERLE ILGILI TÜM IHALE VE PROJELERIN BILGI-BELGELERININ TALEP EDILMESI SIYASI HESAPLAŞMANıN YENI TEZAHÜRÜDÜR   19:47   KARTALKAYA`DAKI OTEL YANGıNıNDA OĞLUNU KAYBEDEN DANıŞTAY 9. DAIRE BAŞKANı GENÇBAY SORUMLULARı SAYDı: BEN BUNA ORGANIZE KÖTÜLÜK DIYORUM   19:22   İMAMOĞLU`NDAN ERDOĞAN`A `KANAL İSTANBUL` ÇAĞRıSı: KANAL İSTANBUL REFERANDUMU IÇIN SANDıKLAR KURULSUN   19:09   TBMM GENEL KURULU... ALI MAHIR BAŞARıR: "AKıN GÜRLEK KADAR BIR TAŞ ADALETIN, YARGıNıN ÜZERINE DÜŞMÜŞ"   18:52   CHP`LI TANAL: TUTUKLULUK SÜRESI 30 GÜNÜ GEÇEN ÖĞRENCILERIN, BILGILENDIRILMEDEN SEGBİS ÜZERINDEN SAVUNMALARı ALıNMAK ISTENIYOR   18:41    BAŞKAN TUNCER’DEN 1 MAYıS EMEK VE DAYANıŞMA GÜNÜ MESAJı   18:31   İSVEÇLI GAZETECI JOAKIM MEDIN`E "CUMHURBAŞKANıNA HAKARET" SUÇUNDAN 11 AY 20 GÜN HAPIS CEZASı   18:02   ALI BABACAN: “İNSANLARıN AKLıYLA ALAY ETMEYIN, DOĞRULARı SÖYLEYIN”   17:58   ANKARA BAROSU HAYVAN HAKLARı MERKEZI BAŞKANı GÜRSOY`DAN HAYVANLARı EVINDE ÖLDÜREN DOKTORA ILIŞKIN AÇıKLAMA: "SERI KATILLER ÖNCE HAYVANLARLA BAŞLıYOR, DAHA SONRA INSANLARA SIRAYET EDIYOR"   17:55   “YENIDOĞAN ÇETESI" DAVASıNDA TUTUKLU 10 SANıĞA TAHLIYE   17:27   KARTALKAYA OTEL YANGıNıNDA KıZı VE TORUNUNU KAYBEDEN SEMA ŞAHIN: ``YAŞAMAM GEREKIYOR. BEN BU DAVANıN SONUNU GÖRECEĞIM``   17:21   İBB SORUŞTURMASıNDA GÖZALTıNA ALıNAN OTEL MÜDÜRLERI SERBEST BıRAKıLDı   17:17   CHP`LI KAYA`DAN, AILE VE SOSYAL HIZMETLER BAKANı GÖKTAŞ`A: "GENÇLERIN ASıL IHTIYACı MOBILYA INDIRIMI DEĞIL, GELECEK GÜVENCESI"   17:13   CHP`NIN KONYA MITINGI... CHP KONYA MILLETVEKILI BARıŞ BEKTAŞ: “AK PARTI`NIN KALESI VARSAYıLAN KONYA`DAKI MITINGIMIZE CIDDI BIR KATıLıM BEKLIYORUZ”   16:54   TİP GENEL BAŞKANı ERKAN BAŞ: "ŞAFAK OPERASYONLARıYLA ADALETI KATLETMEYE DEVAM EDERKEN, BIR TARAFTAN DA PAKETLER AÇıYORLAR"  
 
     
   

DENİZ YÜCEL: "AKP`NİN OKUMAKTAN SOĞUTTUĞU GENÇLERİ YALNIZ BIRAKMADIK"


CHP İzmir İl Başkanı Deniz Yücel, "CHP`li yerel yönetimler, her yerde gençlerimizin yurt, teknolojiye erişim, internet, gıda harcamaları ve kültürel etkinliklerden ücretsiz faydalanmaları için hizmet veriyor. Tıpkı İzmir`de olduğu gibi. Belediyelerimiz, AKP iktidarın adeta okumaktan soğuttuğu gençlerimizi asla yalnız bırakmadı" dedi.

 

Tarih : 11 Haziran 2022 Cumartesi 17:01   Okunma : 514

CHP İzmir İl Başkanı Deniz Yücel, "CHP`li yerel yönetimler, her yerde gençlerimizin yurt, teknolojiye erişim, internet, gıda harcamaları ve kültürel etkinliklerden ücretsiz faydalanmaları için hizmet veriyor. Tıpkı İzmir`de olduğu gibi. Belediyelerimiz, AKP iktidarın adeta okumaktan soğuttuğu gençlerimizi asla yalnız bırakmadı" dedi.

CHP İzmir İl Başkanı Deniz Yücel, Dokuz Eylül Ünversitesi öğrencileriyle Buca Hasanağa Bahçesi`nde dün bir araya geldi. Gençleri dinleyen Yücel`e, CHP İzmir Üniversiteler ve Gençlik Politikalarından Sorumlu İl Başkan Yardımcısı Kemal Özdönmez ve CHP İzmir İl Gençlik Kolları Başkanı Burak Kotan da eşlik etti.

"EĞİTİMİ CEMAATLERE TESLİM ETTİLER"

Gençlerin ekonomik sıkıntılardan bahsederek geleceğe dair endişelerini aktardığı Yücel, şöyle konuştu:

"Türkiye`de saltanat ve tek adam meraklısı bir zihniyetin iktidar olması en çok gençleri rahatsız ediyor. Bu rahatsızlığı birlikte gidereceğiz. Politikaları, söylemleri ve zihniyetiyle gençleri anlamayan ama engelleyen AKP iktidarı ve saray zihniyetini gençlerimizle birlikte yolcu edeceğiz. Ailelerinizden uzak başka bir şehirde sadece eğitiminize, sınavlarınıza, sosyal hayatınıza odaklanmanız gerekirken çok farklı sıkıntılar yüzünden bu alanlarda özgürlüğünüzün kısıtlandığının farkındayız. Bu ülkede milli eğitim sistemini tamamen cemaatlere teslim eden, üniversite öğrencilerini şimdilerde terör örgütü olduğu ortaya çıkan tarikatların yurtlarına mecbur bırakanlar bugünün iktidar sahipleriydi. Bugün gelinen noktada da yaptıkları bu hatanın ve kötülüğün tam olarak farkında değiller. Farkında olsalardı hala başka cemaatlerle, tarikatlarla iş tutmaya öğrencilerimizi bu yurtlarda kalmaya mecbur bırakmazlardı. Cumhuriyet Halk Partisi olarak iktidarın tam tersine bir yoldan gidiyoruz. Mustafa Kemal Atatürk`ün çizdiği çağdaş ve modern eğitim sisteminin uygulanabilir olacağı bir iktidarı kurmaya çok yakınız."

"BELEDİYELERİMİZ GENÇLERİ YALNIZ BIRAKMIYOR"

CHP`li yerel yönetimlerin her zaman öğrencilere destek olduğunu dile getiren Yücel, şöyle devam etti:

"Tüm CHP`li yerel yönetimlerin olduğu yerlerde, tıpkı İzmir`de de yaptığımız gibi gençlerimizin yurt, teknolojiye erişim, internet, gıda harcamaları ve kültürel etkinliklerden ücretsiz faydalanmaları konularında hizmetler veriyoruz. Özellikle kayıt döneminde yaşanan barınma sıkıntılarında tüm belediyelerimiz seferber olarak sosyal tesislerini öğrencilerimize açtı. Hiçbir öğrencimizi açıkta bırakmadılar. Sabahları öğrencilerimiz için çorba servisleri yapılmasından, üniversite çevrelerinde ücretsiz internet erişimi imkanı sunulmasına, açılan gençlik merkezlerinde ders çalışma, spor yapma, ücretsiz çamaşırlarını yıkama ve sosyalleşme imkanına kadar her alanda başta İzmir Büyükşehir Belediyemiz olmak üzere, Buca Belediyemiz de çalışıyor. Belediyelerimiz, AKP iktidarın adeta okumaktan soğuttuğu gençlerimizi asla yalnız bırakmadı. Bizler elimizdeki kısıtlı imkanlarla bunları yaparken, Saray zihniyeti üç beş tane yandaşına memleketin bütün kaynaklarını teslim etmeyi tercih etti."

ÖĞRENCİLERE İNDİRİMLİ YEMEK PROJESİ

DEÜ CHP Öğrenci Komisyonu Başkanı Anıl Can Diliçıkık ise Öğrenci Dostu Esnaf Projesi ile kampüs çevresindeki restoran ve kafelerden üniversite öğrencilerinin indirimli yararlanmasını sağladıklarını söyledi.

 






Paylaş :
Etiketler :  

Yorum Ekle comment Yorumlar (0)

Yapılan yorumlarda IP Bilgileriniz kayıt altına alınmaktadır..!





  GÜNCEL HABERLER

 
  FLAŞ HABER
   
  YAZARLAR
 


 
  EN ÇOK OKUNANLAR
  • Bu Ay
  • Bu Hafta
  • Dün
  • Bugün
 
 


  SOSYAL MEDYA


  GAZETELER
 
 

 







mersinerji.com
ANKA Haber Ajansı
Abonesidir

 
 
ANASAYFA İLETİŞİM KÜNYE HABER ARŞİVİ GİZLİLİK İLKELERİ

 
Siteden yararlanırken gizlilik ilkelerini okumanızı tavsiye ederiz..!
altioksiyaset.com © Copyright 2017-2025 Tüm hakları saklıdır..! İzinsiz ve kaynak gösterilemeden yayınlanamaz, kopyalanamaz, kullanılamaz..!

URA MEDYA