28 Temmuz 2025 Pazartesi


21:26   SILIFKE’DE ÇıKAN ORMAN YANGıNıNA BÜYÜKŞEHIR EKIPLERI MÜDAHALE EDIYOR    21:20   CHP’NIN CUMHURBAŞKANLıĞı ADAY OFISI AÇıLıYOR... ÖZGÜR ÖZEL: TENCERESI KAYNAMAYAN MILLET KARARıNı VERMIŞ, BUNLARı GÖNDERECEK   20:40   TİP, EHP VE TÖP’TEN TÜSİAD ÖNÜNDE EYLEM: MILYONLARCA EMEKÇIYE SABıR ÖĞÜTLEYENLERE DIYECEK TEK SÖZÜMÜZ VAR. BIZDE SABıR DA DAYANACAK GÜÇ DE KALMADı"   19:50   MANSUR YAVAŞ: "HUKUK, DEMOKRASI OLMADıĞı ZAMAN EKMEK OLMUYOR, FAIZLER, ENFLASYON ARTıYOR, FAKIRLIK OLUYOR"   19:45   DILEK İMAMOĞLU: BUGÜN BURADA HEP BERABER HAYKıRıYORUZ, EVET ADALET, HUKUK, ÖZGÜRLÜK ISTIYORUZ   18:52   MERSIN BÜYÜKŞEHIR’IN KıYAFET EVLERI ÇOCUKLARı BEKLIYOR   18:50   BERKAY GEZGIN: CHP’NIN CUMHURBAŞKANLıĞı ADAY OFISI AÇıLıŞı GELECEĞIMIZ IÇIN ÇOK ÖNEMLI BIR ADıM OLACAK   18:40   MURAT KARAYALÇıN: "HEP BIRLIKTE CUMHURBAŞKANı ADAYıMıZı ESKI GENEL MERKEZIMIZDEN SELAMLAYACAĞıZ"   17:55   CHP’NIN CUMHURBAŞKANLıĞı ADAY OFISI AÇıLıYOR... HIKMET ÇETIN: "BERABER ÇALıŞACAĞıZ, ELIMDEN GELEN NE VARSA YAPACAĞıM"   11:07   ‘KÖY BIZIM, ŞENLIK BIZIM’ ETKINLIKLERININ YENI DURAĞı ÇAMLıYAYLA OLDU   11:03   İKI ASKERIN SıVı KAYBıNA BAĞLı ÇOKLU ORGAN YETMEZLIĞINDEN ŞEHIT OLMASı... CHP’LI BULUT: BU ÖLÜMLERDEN KIM SORUMLUYSA HESABıNı VERMELI   09:36   MSB: İSKENDERUN’DA RAHATSıZLANARAK HASTANEYE KALDıRıLAN ER KARAMAN VE ER ERDOĞAN ŞEHIT OLDU   18:03   BÜYÜKŞEHIR İLE MERSIN DENIZI ATıKLARDAN ARıNıYOR   17:57   ENERJISA DAĞıTıM ŞIRKETLERI KRITIK TEKNOLOJIYI TÜRKIYE’YE GETIRDI: TEMAS GERILIMI TESPIT TEKNOLOJISIYLE ŞEBEKE GÜVENLIĞI ARTıYOR   17:56   İSTANBUL TICARI GAYRIMENKUL SEKTÖRÜNDE NELER OLUYOR   17:49   ÖZGÜR ÖZEL SEMT PAZARıNDA... ESNAF: “BIR KILO MUZ ISTER DIYE INSANLAR ÇOCUKLARıNı KORKUDAN PAZARA GETIREMIYOR”   17:22   AHMET ÖZER: TUTUKLU BULUNDUĞUM IKINCI DOSYADA HAKKıMDA ‘RÜŞVET’ YA DA ‘YOLSUZLUK’ IDDIASı SÖZ KONUSU DEĞILDIR   16:35   MESKİ, ANAMUR ÇUKURABANOZ MAHALLESI’NDE ALTERNATIF SU KAYNAĞıNı DEVREYE ALDı   16:33   CHP GENEL BAŞKAN YARDıMCıSı ZELIHA AKSAZ ŞAHBAZ: “MEHMET MURAT ÇALıK’ıN SAĞLıĞı TEHLIKEDE, BU ZULÜM DERHAL SONA ERMELI”   15:36   CHP’LI KıŞ: ASGARI ÜCRET EV TUTMAYA YETMIYOR, EMEKLI ISE HAYATTA KALMAYA ÇALıŞıYOR  
 
     
   

CHP`Lİ AĞBABA: “UMARIM GENEL BAŞKANIMIZ KEMAL KILIÇDAROĞLU`NUN ÇAĞRISIYLA TBMM TOPLANIR VE SAĞLIKTA ŞİDDETE KARŞI BİR YASA ÇIKARILIR”


CHP Genel Başkan Yardımcısı Veli Ağbaba, Malatya`da; “Umarım bir daha canımızı emanet ettiğimiz doktorlarımıza, sağlık çalışanlarımıza şiddet olmaz. İnşallah önümüzdeki günlerde Genel Başkanımız Kemal Kılıçdaroğlu`nun çağrısıyla TBMM toplanır ve sağlıkta şiddete karşı bir yasa çıkarılır” dedi.

 

Tarih : 8 Temmuz 2022 Cuma 18:51   Okunma : 485

CHP Genel Başkan Yardımcısı Veli Ağbaba, Malatya`da; “Umarım bir daha canımızı emanet ettiğimiz doktorlarımıza, sağlık çalışanlarımıza şiddet olmaz. İnşallah önümüzdeki günlerde Genel Başkanımız Kemal Kılıçdaroğlu`nun çağrısıyla TBMM toplanır ve sağlıkta şiddete karşı bir yasa çıkarılır” dedi.

CHP Malatya İl Başkanlığı, Kurban Bayramı dolayısıyla parti il teşkilatında bayramlaşma programı düzenledi. Bayramlaşma programına, CHP Genel Başkan Yardımcısı ve Malatya Milletvekili Veli Ağbaba, Malatya Büyükşehir Belediye Başkanı Selahattin Gürkan, CHP Malatya İl Başkanı Enver Kiraz, sivil toplum kuruluşlarının temsilcileri, dernek ve oda başkanları, muhtarlar ile partililer katıldı.

Bayramlaşma programında konuşan CHP Malatya İl Başkanı Enver Kiraz, "Bu bayramlaşmada gördüğümüz tablo gerçekten bizi mutlu etti. Bu tablo bize onur ve gurur verdi katılan herkese yürekten teşekkür ediyorum" dedi.

"UMARIM BUNLAR SON BULUR"

CHP Genel Başkan Yardımcısı Ağbaba ise herkesin Kurban Bayramı`nı kutlayarak, güzel bir bayram olması temennisinde bulundu. Ağbaba, Konya`da doktor Ekrem Karakaya ve İstanbul`da avukat Servet Bakırtaş`ın öldürülmesi ile ilgili şunları söyledi:

"Tabii siyaset yapılacak zaman değil. Ama Türkiye, Türkiye`nin sokakları adeta bir cinnet halinde. Adeta bir cinnet geçiriyor. Son iki günde yaşanan olayları görüyorsunuz. Bir doktorun ve avukatın katledilmesi… İnsanın içine sinmeyen, insanın içini acıtan olaylar yaşıyoruz. Umarım bunlar son bulur. Buradan hep beraber Konya`ya, Kayseri Develi`ye baş sağlığı dileklerimizi iletiyoruz. Umarım bir daha canımızı emanet ettiğimiz doktorlarımıza, sağlık çalışanlarımıza şiddet olmaz. Bunu da buradan kınadığımızı, reddettiğimizi söylemek isterim. İnşallah önümüzdeki günlerde Genel Başkanımız Kemal Kılıçdaroğlu`nun çağrısıyla TBMM toplanır ve sağlıkta şiddete karşı bir yasa çıkarılır."

"TOPRAĞIMIZIN KIYMETİNİ BİLMELİYİZ"

Ağbaba, Malatya`nın Türkiye`nin en güzel ili olduğunu ifade ederek şunları söyledi:

"Topraklarımızın ve güzelliklerimizin kıymetini bilmeliyiz. Hangi siyasi görüşten olursa olsun bu memleketin çıkardığı değerlerin kıymetini bilmeliyiz, o kültürü de mutlaka yaşatmalıyız. Burada hepimize görevler düşüyor. Bu memleket iki Cumhurbaşkanı çıkarmış hep beraber onları da rahmetle analım. Atatürk`ün yakın çalışma arkadaşı, Milli Şefimiz, CHP eski Genel Başkanı hemşehrimiz İsmet İnönü`nün de kıymetini bilelim. Hangi siyasi görüşten olursak olalım bir Malatyalıya düşen kendi değerlerini tartıştırmamaktır. Hiç kuşkusuz birçoğunun yakından tanıdığı, Malatya aşığı, Türkiye`de önemli bir dönüşümü sağlayan hemşerimiz Turgut Özal`ı da unutmamak lazım. Onu da tartışmamak lazım. Siyasi görüşümüz ne olursa olsun, farklı da düşünsek Malatya`nın bir değeri ve kıymetidir. Bunları tartıştırmamak ve küçük siyasi durumlara alet etmemek lazım. Geçtiğimiz günlerde gittim Recai Kutan`ın elini öptüm. Çok mutlu oldu. O da Malatya`ya çok emeği olan birisi. Kendisine takıldım, `Boztepe Barajı bizim köyde, bizimin köyün suyunu vermiyorsun, bari kirasını ver` dedim. O da Malatya`nın bir değeri ve değerlerimizin kıymetini bilmeliyiz. Hem siyasetçi hem de sanatçılarımızın kıymetini bilmemiz lazım. Farklı düşünebiliriz, örneğin Ahmet Kaya`yı unutmamak lazım. Ahmet Kaya, Malatya`nın değeri. Sağcısı da solcusu da, ülkücüsü de, sosyalisti de herkesin sevdiği bir isim. Burada Ahmet Kaya`yı sevmeyen, dinlemeyen kimse yok."






Paylaş :
Etiketler :  

Yorum Ekle comment Yorumlar (0)

Yapılan yorumlarda IP Bilgileriniz kayıt altına alınmaktadır..!





  GÜNCEL HABERLER

 
  FLAŞ HABER
   
  YAZARLAR
 


 
  EN ÇOK OKUNANLAR
  • Bu Ay
  • Bu Hafta
  • Dün
  • Bugün
 
 


  SOSYAL MEDYA


  GAZETELER
 
 

 







mersinerji.com
ANKA Haber Ajansı
Abonesidir

 
 
ANASAYFA İLETİŞİM KÜNYE HABER ARŞİVİ GİZLİLİK İLKELERİ

 
Siteden yararlanırken gizlilik ilkelerini okumanızı tavsiye ederiz..!
altioksiyaset.com © Copyright 2017-2025 Tüm hakları saklıdır..! İzinsiz ve kaynak gösterilemeden yayınlanamaz, kopyalanamaz, kullanılamaz..!

URA MEDYA