24 Nisan 2024 Çarşamba


15:33   BAŞKAN YILDIZ, ÇOCUKLARIN BAYRAM SEVİNCİNİ PAYLAŞTI   15:32   DÜNYA ÇOCUKLARI 23 NİSAN’I YENİŞEHİR SOKAKLARINDA KUTLADI    12:02   BURHANETTİN BULUT`TAN KAMU HARCAMALARINDA TASARRUF ÇAĞRISI YAPAN ERDOĞAN`A SESLENDİ   11:41   DEM PARTİLİ ASLAN, BAKAN ÖZHASEKİ`YE CİZRE BELEDİYESİ`NİN KAYYIMDAN KALAN BORÇLARINI SORDU   11:41   TCMB: KISA VADELİ DIŞ BORÇ STOKU YÜZDE 0,9 ORANINDA AZALIŞLA 173,6 MİLYAR DOLAR OLDU   11:24   MEZİTLİ, 23 NİSAN`I EMİR CAN İĞREK`LE KUTLADI    11:01   TCMB: KONUT FİYAT ENDEKSİ ŞUBATTA YÜZDE 2,2 ARTTI. İSTANBUL`DA ORTALAMA METREKARE FİYATI 45 BİN 420 TL OLDU   10:05   MİLLİ SAVUNMA BAKANLIĞI: “FIRAT KALKANI BÖLGESİNDE 4PKK/YPG`Lİ TERÖRİST ETKİSİZ HALE GETİRİLDİ"   09:14   VAHAP SEÇER: “ÇOCUKLARA BAYRAMI LAYIK GÖREN MUSTAFA KEMAL ATATÜRK`E ŞÜKRANLARIMIZI SUNUYORUZ”   23:29   İMAMOĞLU: “HİÇ KİMSEYE ÇOCUKLARIMIZIN, GENÇLERİMİZİN HAKKINI YEDİRMEYECEĞİZ”   23:12   23 NİSAN ULUSAL EGEMENLİK VE ÇOCUK BAYRAMI, TBMM`DE DÜZENLENEN RESEPSİYONLA KUTLANDI   22:50   CHP GENEL BAŞKANI ÖZEL: "ERKEN SEÇİMİ MİLLET İSTEMEDEN BEN İSTEMEYECEĞİM"   22:28   BAHÇELİ`NİN ``DEM PARTİ KAPATILSIN`` AÇIKLAMASI.. ADALET BAKANI TUNÇ: “DEM PARTİ DE TERÖRÜ DESTEKLEYEN FAALİYETLERDE BULUNURSA KAÇINILMAZ OLUR``   22:14   FATİH ERBAKAN: "AKP`YE BİZ KAYBETTİRMEDİK, BAZI YERLERDE MHP KAYBETTİRDİ"   21:55   ERDOĞAN İLE ÖZGÜR ÖZEL`İN BAŞ BAŞA GÖRÜŞME ÖNCESİ İLK TEMASI... CHP GRUP BAŞKAN VEKİLİ EMİR: "SICAK BİR SOHBETTİ"   21:46   KURTULMUŞ`TAN ÖZEL`İN ``ÖNCE MEVCUT ANAYASA`YA UYULMALI`` SÖZLERİNE YANIT: "MÜHİM OLAN FİKİRLERİN AÇIK YÜREKLİLİKLE ORTAYA KONMASI"   21:05   AKP GENEL BAŞKANI ERDOĞAN İLE ÖZGÜR ÖZEL ARASINDA İLK TEMAS....   21:04   AKP GENEL BAŞKANI VE CUMHURBAŞKANI ERDOĞAN: "ÖZGÜR ÖZEL`İN RANDEVU TALEPLERİ OLDU. İNŞALLAH KISA SÜREDE BİR ARAYA GELİŞİ GERÇEKLEŞTİRİRİZ"   20:14   TAKSİM`DE 1 MAYIS KUTLAMALARINA İZİN VERİLMEMESİ... BAKAN YERLİKAYA: "YASAK YOK, KISITLAMA VAR"   19:21   ÖZGÜR ÖZEL`DEN, 10. CUMHURBAŞKANI AHMET NECDET SEZER`E `TEŞEKKÜR" ZİYARETİ  
 
     
   

BAŞKAN KARIŞ: GELECEK PARTİSİ’YLE REFAH DA GELECEK HUZUR DA


Gelecek Partisi Mersin İl Başkanı Hamit Karış, Mersin halkının ekonomik açıdan zor günler geçirdiğini belirtti. Başkan Karış, üreticinin de kârdan çok zarar ettiğini söyleyerek iktidarın uyguladığı politikaları eleştirdi.

 

Tarih : 29 Temmuz 2022 Cuma 15:55   Okunma : 207

Gelecek Partisi Mersin İl Başkanı Hamit Karış, Mersin halkının ekonomik açıdan zor günler geçirdiğini belirtti. Başkan Karış, üreticinin de kârdan çok zarar ettiğini söyleyerek iktidarın uyguladığı politikaları eleştirdi.

Son yıllarda yaşanan hayat pahalılığı ve giyimden, gıdaya birçok ürüne gelen yüzde yüzlük zam sebebiyle vatandaşlar geçim sıkıntısı yaşamaya başladı. İktidarın uyguladığı politikalar sebebiyle de çiftçi zarar ederek üretemez hale geldi. Bu sebeplerden dolayı Mersin'deki esnaf ve üreticinin de müşkil durumda olduğunu ifade eden Başkan Karış," İktidar görmüyor, görmek istemiyor ama halkımız hayatını idame ettiremiyor. Ben esnafla da vatandaşlarımızla da sürekli biraraya geliyorum. Kime hal hatır sorsam hepsi hayat pahalılığından, iktidarın yönetememesinden bahsediyor. Pazar tezgahlarına gittiğimiz de ise durum orada da içler acısı. Vatandaş yaz ayında yaz sebzeleri, meyveleri alamıyor. 200 tl ile poşet dolmuyor, pazar arabası dolmuyor. İktidar insanların ceplerinde ki parayı alıyor. Vatandaşı sefalete, çaresizliğe sürüklüyor. Tarımın göz bebeği olan Mersin'de bile artık meyve ve sebze üretilemiyor. Artan maliyetler sebebiyle çiftçi ekemiyor, ektiğini biçemiyor, üründen kâr elde edemiyor. İktidar ise onca soruna rağmen vatandaşın, esnafın bu halini görmezden geliyor. Kasten insanların bu hale gelmesini istiyor. Bizim sözümüz söz. Gelecek Partisi iktidarında vatandaş refaha, çiftçi bolluğa, öğrenci eğitime, emekli huzura, esnaf ve işçi berekete kavuşacak. Gelecek Partisi ile güzel günler gelecek"şeklinde konuştu.






Paylaş :
Etiketler :  

Yorum Ekle comment Yorumlar (0)

Yapılan yorumlarda IP Bilgileriniz kayıt altına alınmaktadır..!






 
  FLAŞ HABER
   
  YAZARLAR
 


 
  EN ÇOK OKUNANLAR
  • Bu Ay
  • Bu Hafta
  • Dün
  • Bugün
 
 


  SOSYAL MEDYA


  GAZETELER
 
 

 







mersinerji.com
ANKA Haber Ajansı
Abonesidir

 
 
ANASAYFA İLETİŞİM KÜNYE HABER ARŞİVİ GİZLİLİK İLKELERİ

 
Siteden yararlanırken gizlilik ilkelerini okumanızı tavsiye ederiz..!
altioksiyaset.com © Copyright 2017-2024 Tüm hakları saklıdır..! İzinsiz ve kaynak gösterilemeden yayınlanamaz, kopyalanamaz, kullanılamaz..!

URA MEDYA