8 Mayıs 2025 Perşembe


21:41   CHP`NIN BEYAZıT MITINGINE YURTTAŞLARDAN DESTEK: BU ADALETSIZLIĞIN BIR AN ÖNCE SONA ERMESINI ISTIYORUZ   21:39   CHP`LI AŞKıN GENÇ: DEVLET HER 1 LIRALıK FAIZ GELIRINE KARŞıLıK YAKLAŞıK 16 LIRA FAIZ ÖDEMESI YAPMAKTA   20:50   İBB CHP MECLIS GRUBU, SARAÇHANE`DEN BEYAZıT`A YÜRÜYÜŞ DÜZENLEDI   20:03   ÖHD VE TUHADFED`DEN HASTA TUTUKLULARA ILIŞKIN ORTAK AÇıKLAMA: HAPISHANELERDE UYGULANAN AYRıMCı VE KEYFI UYGULAMALARA DERHAL SON VERILMELIDIR   19:34   SELÇUK ÖZDAĞ, SIYASI YASAKLARA ILIŞKIN HAZıRLADıĞı KANUN TEKLIFINI MECLIS`E SUNDU   19:23   ÖZGÜR ÇELIK: `BEYAZıT MEYDANı`NDA BOMBA IHBARı YAPıLDı` ŞEKLINDEKI IFADELER GERÇEĞI YANSıTMAMAKTADıR   19:10   SINAN ATEŞ SUIKASTıNDA IKINCI SORUŞTURMA… TAKIPSIZLIK KARARıNA ITIRAZ DA REDDEDILDI, AYM`YE BIREYSEL BAŞVURU YAPıLACAK   18:59   KARTALKAYA`DAKI OTEL YANGıNıNı ARAŞTıRMA KOMISYONU`NDA BOLU BELEDIYE BAŞKANı TANJU ÖZCAN KONUŞTU: BIR KURUM DA `SORUMLU BENIM KARDEŞIM` DESIN CESURCA, OLAY BELEDIYE SıNıRLARı IÇERISINDE OLSAYDı AYNı GÜN ISTIFA ETMIŞTIM   18:54   MURAT EMIR: SAYıN CUMHURBAŞKANı CUMHURBAŞKANLıĞı YOLUNDA TELEF OLACAK   18:34   ÖZGÜR ÖZEL: "SOKAKTA YÜRÜYEMEYENLERDEN DEĞILIZ"   17:49   ABB`DEN OSMAN GÖKÇEK`E YANıT: ``BIZ, HıRSıZA HıRSıZ OLDUĞUNU UNUTTURMAYACAĞıZ. ÇÜNKÜ UNUTULURSA, KENDINI ERDEM ABIDESI SANıR``   17:45   BTP SÖZCÜSÜ ÖNDER: “MUHALIF DÜŞÜNEN KIM VARSA HAPISLERE ATıLıYOR. HAKLARıNDA YÜZLERCE ŞIKAYET DOSYASı VERILMIŞ BELEDIYE BAŞKANLARıYLA ILGILI HIÇBIR IŞLEM YAPıLMıYOR"   17:23   AYM`NIN, HAYVANLARı KORUMA YASASı`NıN IPTAL ISTEMINI REDDETMESI... MURAT EMIR: "HALKıN IKTIDARıNı KURDUĞUMUZDA ILK ADıMLARıMıZDAN BIRI BU KATLIAM YASASıNı IPTAL ETMEK OLACAK"   17:20   TBMM KİT KOMISYONU... CHP`LI AKBULUT: "ULUSAL SÜT KONSEYI`NIN YEM FIYATLARıNı KONTROL EDEMEDIĞIMIZ SÜRECE HIÇBIR ANLAMı YOK"   17:14   TİP: "ANAYASA MAHKEMESI, YAŞAMı DEĞIL, IKTIDARı VE ŞIDDET POLITIKALARıNı SEÇTI"   17:01   ESILA`NıN BABASıNDAN CUMHURBAŞKANı ERDOĞAN`A: "‘AILE YıLı` DEDINIZ, BIZ DE BIR AILEYIZ. AILELERI DAĞıTMAYıN"   16:54   ÖZGÜR ÖZEL: “BURADAN SONRA TÜRKIYE`NIN ÖNÜNDE YENI BIR IKTIDAR, YENI BIR DÖNEM VARDıR”   16:26   EKREM İMAMOĞLU`NDAN BEYAZıT MEYDANı`NDAKI “MILLET İRADESINE SAHIP ÇıKıYOR” MITINGINE ÇAĞRı: "DIPLOMANı AL DA GEL"   16:23   CUMHURBAŞKANı ERDOĞAN: “VIZYON PROJELERININ HIÇBIRI MUHALEFETIN GÜNDEMDE DEĞIL; KÜRESEL ÖLÇEKTE YAŞANAN GELIŞMELERE DE GÖZLERINI KAPATMıŞLAR"   16:10   TOROSLAR BELEDIYE BAŞKANı YıLDıZ, ARSLANKÖY’DE VATANDAŞLARLA BULUŞTU  
 
     
   

SEFERİHİSAR BELEDİYE BAŞKANI YETİŞKİN: "ZEYTİNLİ ROCK FESTİVALİ`NE TALİBİZ"


Seferihisar Belediye Başkanı İsmail Yetişkin her hafta siyaset, sanat ve medya dünyasından değerli isimlerin ağırlandığı Kaleiçi Söyleşileri`nden bir kez daha seslendi. Seferihisar`ı kültür ve sanat merkezi yapmayı hedefliyoruz diyen Yetişkin “İptal edilen Zeytinli Rock Festivali`ni Seferihisar`da yapmaya talibiz” diye konuştu.

 

Tarih : 13 Ağustos 2022 Cumartesi 15:33   Okunma : 290

Seferihisar Belediye Başkanı İsmail Yetişkin her hafta siyaset, sanat ve medya dünyasından değerli isimlerin ağırlandığı Kaleiçi Söyleşileri`nden bir kez daha seslendi. Seferihisar`ı kültür ve sanat merkezi yapmayı hedefliyoruz diyen Yetişkin “İptal edilen Zeytinli Rock Festivali`ni Seferihisar`da yapmaya talibiz” diye konuştu.
 
Seferihisar Belediyesi`nin düzenlediği `Türkiye 2. Yüzyıla Hazır Mı` söyleşilerinin bu haftaki konukları Grup Gündoğarken, Gazeteci Sedat Bozkurt ve Gazeteci Savaş Kerimoğlu oldu. Kaleiçi`nde yapılan etkinliğe her hafta olduğu gibi hem Seferihisarlılar hem de bölgeye gelen yerli turistler yoğun ilgi gösterdi. “Cumhuriyetin ilk yüzyılında medya 4.kuvvet olma görevini ne kadar başarabildi” sorusunun tartışıldığı söyleşide medya aracılığıyla Seferihisar Belediye Başkanı İsmail Yetişkin müziğin susturulmaya çalışılmasına tepki gösterdi. İptal edilen Zeytinli Rock Festivali`ne Seferihisar`ın talip olduğunu bir kez daha açıklayan Yetişkin “Kamu güvenliği bahanesi ile festivaller iptal ediliyor. Gençlerin laik değerlerle yetişmesine müdahale ediliyor. Bunlar kabul edilemez” dedi. Medyanın şu dönemde ne yazık ki toplumu devletin yönlendirmesi ve denetlemesi görevini üstlendiğini belirterek “Yeni yüzyılda çıkarmamız gereken en önemli ders bağımsız ve özgür bir medyanın sağlanması olmalıdır” diye konuştu.
 
Gazeteci Sedat Bozkurt ise ilerde bir seçim değil referandum var diyerek “Bir yanılgıya düşüyoruz. Bu referandumda Türkiye`nin sistemi yargılanacak. Ya bugün durmadan olumsuzluk, kötülük üreten Cumhurbaşkanlığı sistemine devam edilecek. Ayrıca iddialı bir cümle kullanayım Erdoğan seçilse bile bu sistemde Türkiye`yi yönetemez. Çünkü yönetilemediğini gördük. Seçilme ihtimali de bana göre çok uzak ihtimal. Seçimi kazanabilmek için Erdoğan her şeyi yapabiliyor. Ama bu sefer o kadar kolay değil. Bu argümanların da kullanım süresi bitti. Medya gücünü de kullanarak siz sokaktaki tok insanı ikna edebilirsiniz karnı aç insanı ikna etmeniz çok zor” dedi.
 
Türkiye`nin en sevilen gruplarından Grup Gündoğarken söyleşide kulakların pasını silerken şarkılarını Sivas Katliamı`nda kaybedilen aydınlara ve Levent Kırca`ya ithaf etti.





Paylaş :
Etiketler :  

Yorum Ekle comment Yorumlar (0)

Yapılan yorumlarda IP Bilgileriniz kayıt altına alınmaktadır..!





  GÜNCEL HABERLER

 
  FLAŞ HABER
   
  YAZARLAR
 


 
  EN ÇOK OKUNANLAR
  • Bu Ay
  • Bu Hafta
  • Dün
  • Bugün
 
 


  SOSYAL MEDYA


  GAZETELER
 
 

 







mersinerji.com
ANKA Haber Ajansı
Abonesidir

 
 
ANASAYFA İLETİŞİM KÜNYE HABER ARŞİVİ GİZLİLİK İLKELERİ

 
Siteden yararlanırken gizlilik ilkelerini okumanızı tavsiye ederiz..!
altioksiyaset.com © Copyright 2017-2025 Tüm hakları saklıdır..! İzinsiz ve kaynak gösterilemeden yayınlanamaz, kopyalanamaz, kullanılamaz..!

URA MEDYA