20 Nisan 2024 Cumartesi


16:18   CHP`NİN TBMM GRUP AMİRİ BAYRAKTAR İÇİN CENAZE TÖRENİ DÜZENLENDİ   15:51   YOZGAT`TA DEPREMDEN HASAR GÖREN BİNALARLA İLGİLİ HASAR TESPİT ÇALIŞMALARI DEVAM EDİYOR   15:22   YENİŞEHİR DÜNYA VE AVRUPA TRİATLON YARIŞLARINA HAZIR    14:53   CHP GENEL BAŞKANI ÖZGÜR ÖZEL BAŞKANLIĞINDA YAPILAN MYK TOPLANTISI SONA ERDİ   14:39   AYM, İZİNSİZ BİLDİRİ DAĞITAN, AFİŞ ASAN ÖĞRENCİLERE DİSİPLİN CEZASI GETİREN YÖK KANUNU MADDESİNİ İPTAL ETTİ   13:32   ÖMER FETHİ GÜRER: ET VE SÜT KURUMU ETE YAPTIĞI ZAMLARI GERİ ALMALIDIR   12:52   CHP TOKAT MİLLETVEKİLİ KADİM DURMAZ: "DEPREM KAPIMIZA DAYANDI HÂLÂ ÖNLEM YOK"   12:45   İLİÇ`TE BİR MADENCİNİN DAHA CESEDİNE ULAŞILDI   12:37   TOKAT SULUSARAY`DA YAŞANAN DEPREM YOZGAT`IN BAZI İLÇELERİNDE DE HASARA NEDEN OLDU   12:10   İZMİR`DE 4,5 BÜYÜKLÜĞÜNDE DEPREM... İZMİR VALİSİ ELBAN AÇIKLAM YAPTI   11:56   AKP`DEN GÖREVİ DEVRALAN CHP`Lİ MAZGİRT BELEDİYE BAŞKANI TAYHAVA BELEDİYENİN BORCUNU AÇIKLADI   11:08   AVUKATLAR YÜRÜYÜŞ YAPACAK, "AVUKATLAR İÇİN DE ADALET" DİYECEK   10:45   ELAZIĞLI ÜRETİCİ: "PEYNİR ALAMAYAN VATANDAŞLAR MERDİVEN ALTINDA ÜRETİLEN PEYNİRE YÖNELİYOR"   10:32   KREDİ KARTI BORÇLARI PATLAYAN VATANDAŞLARDAN İKTİDARA: "EKONOMİYİ DÜZELTMEK İÇİN SARAYDAN BAŞLA, UÇAK İNMEYEN HAVALİMANLARINDAN, GEÇİLMEYEN KÖPRÜLERDEN BAŞLA"   10:23   İZMİR`DE ATAMASI YAPILMAYAN ÖĞRETMENLERDEN ERDOĞAN`A TEPKİ   09:44   MERSİN BÜYÜKŞEHİR ZABITA EKİPLERİ, YAZ SEZONUNA HAZIR   09:09   MERSİN BÜYÜKŞEHİR`DEN BİR İLK: 23 NİSAN ULUSLARARASI ÇOCUK FESTİVALİ   08:23   NACİ GÖRÜR: "ERKEN UYARI SİSTEMİ HAYAT KURTARMAZ, HAYAT KURTARACAK OLAN KENTİ DEPREME HAZIRLAMAKTIR"   01:28   TOKAT`IN SULUSARAY İLÇESİNDE 4.1 BÜYÜKLÜĞÜNDE DEPREM   22:43   TOKAT SULUSARAY`DA 4.4 BÜYÜKLÜĞÜNDE DEPREM MEYDANA GELDİ  
 
     
   

GÖRME ENGELLİ MİHRİBAN’IN ÖĞRENİM YARDIMI BAŞVURUSUNU BÜYÜKŞEHİR YAPTI


Mersin Büyükşehir Belediyesi, insan odaklı ve çözüme yönelik hizmetleriyle 7’den 77’ye tüm vatandaşların yüreklerine su serpmeye devam ediyor. Tarsus’ta yaşayan yüzde yüz görme engelli Mihriban Boyacı da bu vatandaşlardan birisi. Mersin Büyükşehir Belediyesi’nin 5 Eylül’de başlattığı ve 11 Kasım’a kadar sürecek olan ve online yapılması gereken öğrenim yardımı başvurusunu sistem üzerinden gerçekleştiremeyen Mihrban’ın yardımına, Büyükşehir Belediyesi koştu ve başvurusunu gerçekleştirdi.

 

Tarih : 7 Eylül 2022 Çarşamba 11:26   Okunma : 438

Mersin Büyükşehir Belediyesi, insan odaklı ve çözüme yönelik hizmetleriyle 7’den 77’ye tüm vatandaşların yüreklerine su serpmeye devam ediyor.

Tarsus’ta yaşayan yüzde yüz görme engelli Mihriban Boyacı da bu vatandaşlardan birisi. Mersin Büyükşehir Belediyesi’nin 5 Eylül’de başlattığı ve 11 Kasım’a kadar sürecek olan ve online yapılması gereken öğrenim yardımı başvurusunu sistem üzerinden gerçekleştiremeyen Mihrban’ın yardımına, Büyükşehir Belediyesi koştu ve başvurusunu gerçekleştirdi.

Mihriban Boyacı: “Evimize kadar gelip, başvurumu yaptılar”

Bu yıl gerçekleşen YKS’de, sözel alanda önemli bir başarı elde ederek ilk 3 bine giren Mihriban Boyacı, Bilgi Üniversitesi Yeni Medya ve İletişim bölümüne tam burslu olarak girmeye hak kazandı ve kaydını yaptırdı. Hedeflerinin büyük olduğunu ve psikolojide çift dal yapmak istediğini belirten Mihriban Boyacı, üniversite öğrenimine destek olması amacıyla Büyükşehir Belediyesi’nin sağladığı öğrenim yardımından faydalanmak istedi. 

Belediye’nin 5 Eylül’de öğrenim yardımları için başvuruları almaya başlamasıyla birlikte, sistemden online olarak başvurusunu yapmaya çalışan, fakat başarılı olamayan MihribanBoyacı’nın yardımına, Büyükşehir Belediyesi Sosyal İşler Daire Başkanlığı’na bağlı Tarsus Eğitim ve Öğretimi Destekleme Kurs Merkezi Müdürü Ayşegül Mermer koştu.

Sistemde kendi başına başvuru işlemini yapamadığını ve Büyükşehir Belediyesi yetkililerinden yardım istediğini belirten Mihriban Boyacı, “Sistemden başvuru işlemimi gerçekleştiremediğimi izah ettiğimde, Büyükşehir Belediyesi yetkilileri yardımcı olabileceklerini ve kendilerinin bizzat evimize kadar gelerek, başvurumu gerçekleştireceklerini söylediler” dedi.

Ayşegül Mermer: “Eğitimin her aşamasında gençlerimizin yanındayız”

Mersin Büyükşehir Belediyesi olarak eğitimin her aşamasında gençlerin yanında olduklarını ifade eden Tarsus Eğitim ve Öğretimi Destekleme Kurs Merkezi Müdürü Ayşegül Mermer, “Öğrencimiz Mihriban, öğrenim yardımı başvurusunu gerçekleştiremediğini bize bildirince, çocuğumuzun durumunu değerlendirerek, yüzyüze görüşme talebinde bulunduk. Şu anda daMihriban’ın evine gelerek, öğrenim yardımı için online başvurusunu gerçekleştirdik. Büyükşehir Belediyesi olarak sadece ücretsiz kurs eğitimi, öğrenim yardımı gibi konularda değil, eğitimin her aşamasında gençlerimizin daima yanındayız” ifadelerini kullandı.






Paylaş :
Etiketler :  

Yorum Ekle comment Yorumlar (0)

Yapılan yorumlarda IP Bilgileriniz kayıt altına alınmaktadır..!






 
  FLAŞ HABER
   
  YAZARLAR
 


 
  EN ÇOK OKUNANLAR
  • Bu Ay
  • Bu Hafta
  • Dün
  • Bugün
 
 


  SOSYAL MEDYA


  GAZETELER
 
 

 







mersinerji.com
ANKA Haber Ajansı
Abonesidir

 
 
ANASAYFA İLETİŞİM KÜNYE HABER ARŞİVİ GİZLİLİK İLKELERİ

 
Siteden yararlanırken gizlilik ilkelerini okumanızı tavsiye ederiz..!
altioksiyaset.com © Copyright 2017-2024 Tüm hakları saklıdır..! İzinsiz ve kaynak gösterilemeden yayınlanamaz, kopyalanamaz, kullanılamaz..!

URA MEDYA