2 Haziran 2024 Pazar


13:01   İSTANBUL KÜÇÜKÇEKMECE`DE ÇÖKEN BINANıN ÇEVRESINDEKI 3 BINA BOŞALTıLDı.. ÇÖKME ANLARı KAMERALARA YANSıDı   11:28   İSTANBUL VALILIĞI: "KÜÇÜKÇEKMECE`DE ÇÖKEN BINADA 1 KIŞI HAYATıNı KAYBETMIŞ, 7 KIŞI DE YARALANMıŞTıR"   09:33   GAMZE AKKUŞ İLGEZDI: "KÜRESEL EMEKLILIK RAPORUNDA EN KÖTÜ EMEKLILIK SISTEMLERININ SıRASıYLA HINDISTAN, FILIPINLER, ARJANTIN VE TÜRKIYE OLDUĞU ORTAYA ÇıKTı"   09:30   MERSIN BÜYÜKŞEHIR BELEDIYESI SPOR KULÜBÜ, SÜPER LIG`E ÇıKTı   09:29   "FILISTIN İÇIN BIN GENÇ" GRUBU: 10 ARKADAŞıMıZ ŞAFAK OPERASYONUYLA GÖZALTıNA ALıNDı   08:12   3 ILÇE VE 4 BELDEDE YEREL SEÇIM YENILENIYOR... OY VERME IŞLEMLERI BAŞLADı   01:44   ÖZGÜR ÖZEL: “GÖZALTıNA ALıNAN ÖZEL SEKTÖR ÖĞRETMENLERININ TABAN MAAŞ VE GÜVENCELI ÇALıŞMA TALEPLERININ YANıNDAYıZ”   01:32   BELEDIYELERDEKI NORM KADRO ILKE VE STANDARTLARıNA ILIŞKIN YÖNETMELIKTE DEĞIŞIKLIK YAPıLDı   17:29   ABD BAŞKANı BIDEN, LGBTQİ+ ONUR AYı`Nı KUTLADı   16:55   MERSIN’DE MARDINLILER DAYANıŞMA GECESINDE BIRARAYA GELDI   16:40   TÜRKIYE BELEDIYELER BIRLIĞI BAŞKANLıK SEÇIMI’NDE CHP’NIN ADAYı BELLI OLDU   16:04   ÖZGÜR ÖZEL, TAYFUN KAHRAMAN`ıN KıZı VERA`NıN MEZUNIYET TÖRENINE KATıLDı   15:03   CHP SAMSUN MILLETVEKILI MURAT ÇAN: "BARıNAKLARı GEZEREK RAPOR OLUŞTURACAĞıZ"   14:08   CHP, YARıN RIZE`DE DÜZENLENECEK ÇAY MITINGI`NE HAZıRLANıYOR...   13:05   BERKIN ELVAN`ıN AILESININ AVUKATLARı, AK PARTI ANKARA MILLETVEKILI OSMAN GÖKÇEK HAKKıNDA SUÇ DUYURUSUNDA BULUNACAK   12:42   CUMHURBAŞKANı ERDOĞAN, CHP GENEL BAŞKANı ÖZEL`E KURBAN BAYRAMı`NDAN ÖNCE İADEIZIYARETTE BULUNACAĞıNı SÖYLEDI   12:40   CHP GENEL BAŞKANı ÖZGÜR ÖZEL ADD`NIN 17. OLAĞAN GENEL KURULU`NDA KONUŞTU   12:09   CHP`DEN ``ŞEHIT YAKıNı VE GAZILER`` TALIMATı   11:53   CHP GENEL BAŞKAN YARDıMCıSı ZELIHA AKSAZŞAHBAZ`DAN BURDUR AÇıKLAMASı   11:39   ATATÜRKÇÜ DÜŞÜNCE DERNEĞI`NIN 17. OLAĞAN GENEL KURULU GERÇEKLEŞTI  
 
     
   

ÇAMLIBEL SOKAK ŞENLİĞİ SONA ERDİ


Mersin’in bir zamanlar en hareketli bölgelerinden biri olan Çamlıbel’i, yeniden bir cazibe merkezine dönüştürmek amacıyla düzenlenen “3’üncü Çamlıbel Sokak Şenliği”, renkli görüntüler ve çeşitli etkinliklerle sona erdi.

 

Tarih : 24 Ekim 2022 Pazartesi 19:40   Okunma : 397

Mersin Akdeniz Çamlıbel Derneği, Akdeniz Belediyesi, Mersin Uluslararası Liman İşletmeciliği, Mersin Ticaret ve Sanayi Odası ile Mersin Esnaf ve Sanatkârlar Odaları Birliği işbirliğiyle bu yıl 3’üncüsü organize edilen, her kesimden yoğun büyük gören ve binlerce insanın ziyaret ettiği “Çamlıbel Sokak Şenliği” sona erdi.

Bir zamanlar Mersin'in en hareketli bölgelerinin başında gelen Çamlıbel'i yeniden cazibe merkezine dönüştürmek amacıyla gerçekleşen ve 3 gün süren şenlikte yerel sanatçılar performanslarını sergiledi; açılan 40’ı aşkın çadırda da kadın girişimciler, el emeği göz nuru ürünlerini beğeniye sundu.

Buray hayranları, Cumhuriyet Meydanı’nı doldurdu

Pandemi tedbirleri nedeniyle 1 yıl ara verilen ve bu yıl 3’üncüsü gerçekleşen Çamlıbel Sokak Şenliği’nde; sokak gösterileri, yerel sanatçıların konserleri, turnuvalar, sportif ve sanatsal etkinlikler, yöresel lezzetler, DJ performansları, çocuk oyunları ve sürprizler 3 gün boyunca Mersinlilerle buluştu. Şenlik kapsamında sevilen genç şarkıcı Buray da Cumhuriyet Meydanı’nda kurulan platformda sahne aldı, sevilen şarkılarını alanı dolduran binlerce hayranı için seslendirdi.

Kadınlar, el emeği ürünlerini beğeniye sundu

Gültak; “Çamlıbel’in canlanması, Akdeniz’in canlanması demek”

Kortej yürüyüşü ile başlayan şenliğin açılışına katılan Akdeniz Belediye Başkanı M. Mustafa Gültak, yaptığı değerlendirmede; Mersin’in bir zamanlar en hareketli ve cazibe merkezlerinden olan Çamlıbel’e büyük önem verdiklerinin altını bir kez daha çizdi. Belediye olarak Çamlıbel Derneği ve bölge esnafına destek olmayı sürdüreceklerini vurgulayan Başkan Gültak; “Bir zamanlar kentimiz ekonomisine büyük katkı sağlayan Çamlıbel’in yeniden canlanması demek, tüm Akdeniz’in de yakın geçmişte olduğu gibi hareketlenmesi demektir.

Nitekim binlerce insanımızı bir araya getiren bu tür etkinliklerin sağladığı getirinin yanı sıra, Ulaştırma ve Altyapı Bakanlığımızın hazırladığı Çamlıbel Su Sporları Merkezi Projesi’nin, hem Çamlıbel semtimize hem de tüm Akdeniz ve Mersin’e yeni bir vizyon kazandıracağına inanıyorum. Bu büyük ve önemli proje sayesinde başta Çamlıbel semtimiz olmak üzere tüm çarşı esnafımız, özlediği o canlı ve hareketli günlerine yeniden kavuşacaktır. Şenliğimizin düzenlenmesinde emeği geçen kurum, kuruluş ve kişilere çok teşekkür ediyor, gelecek sene düzenleyeceğimiz festivalde yeniden buluşmayı diliyorum” şeklinde konuştu.






Paylaş :
Etiketler :  

Yorum Ekle comment Yorumlar (0)

Yapılan yorumlarda IP Bilgileriniz kayıt altına alınmaktadır..!





  GÜNCEL HABERLER

 
  FLAŞ HABER
   
  YAZARLAR
 


 
  EN ÇOK OKUNANLAR
  • Bu Ay
  • Bu Hafta
  • Dün
  • Bugün
 
 


  SOSYAL MEDYA


  GAZETELER
 
 

 







mersinerji.com
ANKA Haber Ajansı
Abonesidir

 
 
ANASAYFA İLETİŞİM KÜNYE HABER ARŞİVİ GİZLİLİK İLKELERİ

 
Siteden yararlanırken gizlilik ilkelerini okumanızı tavsiye ederiz..!
altioksiyaset.com © Copyright 2017-2024 Tüm hakları saklıdır..! İzinsiz ve kaynak gösterilemeden yayınlanamaz, kopyalanamaz, kullanılamaz..!

URA MEDYA