7 Haziran 2024 Cuma


14:51   TBMM`DE AKP VE CHP ARASıNDA "ET VURGUNU" TARTıŞMASı....    13:26   RıFAT NALBANTOĞLU, HAPISHANELERDE YAŞANAN HAK IHLALLERINI MECLIS`E TAŞıDı: "MUHALIF DÜŞÜNEN, HÜKÜMETI VE SISTEMI ELEŞTIREN HERKES IÇIN OLAĞAN KAPATıLMA MEKANıNA DÖNÜŞMÜŞ DURUMDA"   12:43   SILIFKE BELEDIYESPOR`DA İLKER AVCıBAY DÖNEMI    12:41   CHP`LI 14 BÜYÜKŞEHIR BELEDIYESI TARıM VE ÜRETICI DESTEKLERI IÇIN BIR ARAYA GELDI. ERHAN ADEM: “ÇIFTÇILERIMIZIN REFAHıNı YÜKSELTECEK KAPSAMLı POLITIKALARı HAYATA GEÇIRECEĞIZ”   12:01   MEZITLI`DE KURBANLıK SATıŞ VE KURBAN KESIM YERLERI BELLI OLDU   11:06   HUBUBAT ALıM FIYATLARıNA TEPKI.. CHP`LI GÜRER: “AÇıKLANAN FIYAT ÇIFTÇI IÇIN ŞOK OLDU”   11:02   MEZITLI BELEDIYESI LIONS SOSYAL MERKEZI AÇıLıYOR   10:54   MERSIN BÜYÜKŞEHIR`DEN DENIZ DIBI TEMIZLIĞI   09:59   ANTALYA VE MUĞLA`DA ORMAN YANGıNLARıNDA 6 HEKTAR ALAN ZARAR GÖRDÜ   09:39   ATO YÖNETIM KURULU ÜYESI TOGAY YıLMAZ: "BÖYLE GIDERSE ÖNÜMÜZDEKI YıLLARDA NE HASTALARıMıZı AMELIYAT EDECEK BIR CERRAH NE DE ÇOCUKLARıMıZı MUAYENE EDECEK BIR ÇOCUK HEKIMI BULACAĞıZ"   09:23   TARIKAT VE CEMAATLERI ELEŞTIREN ESKI MILLETVEKILI YıLDıRıM KAYA`YA 43 BIN TL PARA CEZASı   23:20   ÖZGÜR ÖZEL`DEN IKTIDARA HUBUBAT FIYATı TEPKISI: "BU, ÜRETICININ ÖLÜM FERMANıDıR"   21:23   TMO 2024 HUBUBAT ALıM FIYATLARı AÇıKLANDı   18:23   VELI AĞBABA: "ŞEHIR MERKEZI BIR RANTA TESLIM EDILMIŞ DURUMDA, MALATYALıLARıN DEYIMIYLE `SAHAPSıZ` BIR MALATYA VAR"   17:39   CHP PM ÜYESI ERTÜRK: "TWEET ATANLARı SAATLER IÇINDE BULAN YETKILILER, ÖZEL ÇOCUĞA DAYAK KONUSUNDA NEDEN SESSIZLER?"   16:28   İNAN AKGÜN ALP: "KARS`ıN YUKARıKARAGÜNEY VE AŞAĞıKARAGÜNEY KÖYLERINDE INSANLARıMıZ HÂLÂ EŞEK SıRTıNDA SU TAŞıYOR"   15:19   ÖZGÜR ÖZEL, BTP GENEL BAŞKANı HÜSEYIN BAŞ İLE GÖRÜŞTÜ   14:53   ALI MAHIR BAŞARıR`DAN İKTIDARA ÇAĞRı   14:29   ÖZGÜR ÖZEL: “127 MILLETVEKILIYLE ERKEN SEÇIM KARARıNı ALABILECEK GÜÇTE DEĞILIM. OLSA YARıN ALıRıM, ÖBÜR PAZAR IKTIDARA GELIRIM"   14:18   MERSIN BÜYÜKŞEHIR, DÜNYA ÇEVRE GÜNÜ`NDE HEM ÇOCUKLARA HEM DE YAŞ ALMıŞLARA ÖZEL ETKINLIK DÜZENLEDI  
 
     
   

AKDENİZ BELEDİYESİ KIŞ SPOR OKULU ÇOCUKLARI BEKLİYOR


Akdeniz Belediyesi’nin; 7-13 yaş aralığındaki Akdenizli çocuklara yönelik olarak düzenlediği ve ücretsiz futbol, basketbol ve kort tenisi kurslarının verileceği “Kış Spor Okulları Kayıt Dönemi” başladı.

 

Tarih : 3 Kasım 2022 Perşembe 20:09   Okunma : 839

Akdeniz Belediyesi’nin; 7-13 yaş aralığındaki Akdenizli çocuklara yönelik olarak düzenlediği ve ücretsiz futbol, basketbol ve kort tenisi kurslarının verileceği “Kış Spor Okulları Kayıt Dönemi” başladı.

Sporun ve sporcunun dostu Akdeniz Belediyesi, yaz mevsiminde olduğu gibi kış mevsiminde de ilçede yaşayan çocukları sporla buluşturmaya, yeni yetenekleri keşfederek geleceğin sporcularını yetiştirmeye devam ediyor.

Kültür ve Sosyal İşler Müdürlüğü koordinesinde ve uzman antrenörler eşliğinde, 7-13 yaş aralığındaki çocuklara yönelik ücretsiz futbol, basketbol ve kort tenisi kursları için Akdeniz Belediyesi Kış Spor Okulları’na kayıtlar alınmaya başlandı.

Son başvuru tarihi 11 Kasım

Sporu seven veya spordaki yeteneğini geliştirmek isteyen çocuklarını, Akdeniz Belediyesi’nin sağladığı spor kurslarına kaydetmek isteyen veliler; Seyfi Ali Türkoğlu-Şafak Erdur Spor Tesisine (Toros Devlet Hastanesi Karşısı) gelebilir, ayrıca (05527690805) numaralı telefon üzerinden bilgi alabilir. Başvuruların kontenjanlarla sınırlı olduğu spor kurslarına son başvuru tarihi ise 11 Kasım 2022.






Paylaş :
Etiketler :  

Yorum Ekle comment Yorumlar (0)

Yapılan yorumlarda IP Bilgileriniz kayıt altına alınmaktadır..!





  GÜNCEL HABERLER

 
  FLAŞ HABER
   
  YAZARLAR
 


 
  EN ÇOK OKUNANLAR
  • Bu Ay
  • Bu Hafta
  • Dün
  • Bugün
 
 


  SOSYAL MEDYA


  GAZETELER
 
 

 







mersinerji.com
ANKA Haber Ajansı
Abonesidir

 
 
ANASAYFA İLETİŞİM KÜNYE HABER ARŞİVİ GİZLİLİK İLKELERİ

 
Siteden yararlanırken gizlilik ilkelerini okumanızı tavsiye ederiz..!
altioksiyaset.com © Copyright 2017-2024 Tüm hakları saklıdır..! İzinsiz ve kaynak gösterilemeden yayınlanamaz, kopyalanamaz, kullanılamaz..!

URA MEDYA