3 Eylül 2025 Çarşamba


16:09   CHP AKDENIZ İLÇE BAŞKANı SEMIH PALAMUT’TAN MEVLID KANDILI MESAJı   15:31   TOROSLAR BELEDIYE BAŞKANı YıLDıZ, ZABıTA PERSONELINI AĞıRLADı   15:29   YENICE’DE 21. BARıŞ FESTIVALI COŞKUYLA KUTLANDı   15:27   MEZITLI’DE ÖĞRENCILERE OKUL ÖNCESI MOBIL KUAFÖR HIZMETI   10:55   GÜLNAR’DA BILIM VE KÜLTÜR ZIRVESI: İLBER ORTAYLı’DAN TARIHI DOKUNUŞ   21:27   CHP LIDERI ÖZGÜR ÖZEL’DEN MAHKEME KARARıNA SERT TEPKI: “BU KUMPASA ORTAK OLANıN CHP ILE İLIŞKISI KESILIR”   21:07   ÖZGÜR ÖZEL’DEN ACIL İSTANBUL HAMLESI: MYK 3 SAAT TOPLANDı, MITING İPTAL EDILMEDI   20:40   CHP İSTANBUL’DA YARGı KRIZI: ÖZGÜR ÇELIK’TEN SERT TEPKI, “BU KARAR SIYASI”   20:34   KARAYALÇıN’DAN YARGı MÜDAHALESINE SERT TEPKI: “CHP’YI KAYYUMA TESLIM ETMEYECEĞIZ”   20:11   TANJU ÖZCAN’DAN YSK’YA SERT MESAJ: “TUZ ARTıK FAZLA KOKTU”   19:50   TARSUS’TA ŞEFFAF BELEDIYECILIK VE MALI DISIPLINLE YENI DÖNEM BAŞLADı   17:26   TOROSLAR’DA GENÇLERE EĞITIM DESTEĞI: BAŞKAN YıLDıZ’DAN MORAL ZIYARETI   15:23   ÖZGÜR ÖZEL’DEN ERDOĞAN’A ÇAĞRı...   13:40   1. SıNıF ÖĞRENCILERININ ILK ÇANTALARı BAŞKAN SEÇER’DEN   13:35   YENIŞEHIR BELEDIYESI ÇOCUKLARı SANATLA BULUŞTURUYOR   11:19   EMEKLILER, MERSIN BÜYÜKŞEHIR BELEDIYESI’NIN ERDEMLI EMEKLI EVI’NDE TÜRKÜLERLE BULUŞTU   10:57   GÜLCAN KıŞ: “GENÇLERIMIZI KADERINE TERK ETTILER”   09:28   BAŞKAN ŞENER’DEN YOL ATAĞı   09:25   MERSIN, SPOR TURIZMINDE ÇıTAYı YÜKSELTIYOR.   13:53   AFGANISTAN’DA 6,0 BÜYÜKLÜĞÜNDE DEPREM...  
 
     
   

UTKU ÇAKIRÖZER: "TÜM DÜNYADAN İZOLE OLMASINA RAĞMEN ESAD BİLE SİZE GÜVENMİYOR"


CHP Eskişehir Milletvekili Utku Çakırözer, TBMM Genel Kurulu`nda; iktidarın dış politikada U dönüşleri yaptığını belirterek, “Tüm bu vicdansız, ahlaksız U dönüşleri saraydaki tek adam ve damat beyin şahsi ihtirasları uğruna tam takır bıraktıkları Merkez Bankamıza 3-5 milyar dolar girsin diye yapılıyor. Bunu belki siz içinize sindirebilirsiniz ama bu millet içine sindiremiyor… Sırada Esad ile el sıkışmak var. Tüm dünyadan izole olmasına rağmen Esad bile size güvenmiyor” dedi.

 

Tarih : 12 Aralık 2022 Pazartesi 13:47   Okunma : 299

CHP Eskişehir Milletvekili Utku Çakırözer, TBMM Genel Kurulu`nda; iktidarın dış politikada U dönüşleri yaptığını belirterek, “Tüm bu vicdansız, ahlaksız U dönüşleri saraydaki tek adam ve damat beyin şahsi ihtirasları uğruna tam takır bıraktıkları Merkez Bankamıza 3-5 milyar dolar girsin diye yapılıyor. Bunu belki siz içinize sindirebilirsiniz ama bu millet içine sindiremiyor… Sırada Esad ile el sıkışmak var. Tüm dünyadan izole olmasına rağmen Esad bile size güvenmiyor” dedi.

TBMM Genel Kurulu`nda, bugün Hazine ve Maliye Bakanlığı ile Dışişleri Bakanlığı 2021 Yılı Kesin Hesap Kanun Teklifi ve 2023 Yılı Bütçe Kanun Teklifi görüşülüyor.

CHP Eskişehir Milletvekili Utku Çakırözer, Dışişleri Bakanlığı bütçesi üzerine yaptığı konuşmada, “Türkiye`de on binlerce yurttaşımız tweet attı diye hapse girerken, siyasi davalarda yüzlerce masum insan hapislerde çürütülürken, bu iğrenç olayın faillerinin hala serbestçe dolaşabiliyor olmasını lanetliyorum. Siz sustunuz ama biz asla susmayacağız” diyerek, kız çocuğunun 6 yaşında evlendirilmesini kınadı.

İktidarın dış politikasını eleştiren Çakırözer, “Her ilkesiz onursuz dönüşün, onların söylemiyle normalleşmenin bir tarifesi var. Bu ülkede gazetecileri parçalayıp, yok edenlerle kucaklaşmak 5 milyar dolar. Türkiye`de darbe planladığını iddia ettiğiniz, elinde 251 şehidin kanını taşıdığını söyledikleriniz ile pasta kesmek 5 milyar dolar, Uygur Türkleri zulüm görürken Çin ile can ciğer kuzu sarması olmak 6 milyar dolar. Rumlar ile bir değil 2 petrol anlaşması yapan Katar ile kucaklaşmak 10 milyar dolar. Darbeci Sisi ile el sıkışmak şimdilik para yok. Sadece saraya gönderilen mango suları var. Çünkü neden, sizin ihvancılıktan vazgeçtiğinize henüz güvenmiyorlar. Sırada Esad ile el sıkışmak var. Tüm dünyadan izole olmasına rağmen Esad bile size güvenmiyor” diye konuştu.

“İKTİDARINIZI GÜVENLİ LİMAN OLARAK GÖRÜYORLAR Kİ YATLARINI BU ÜLKEYE DEMİRLİYORLAR”

Çakırözer, “Tüm bu vicdansız, ahlaksız U dönüşleri saraydaki tek adam ve damat beyin şahsi ihtirasları uğruna tam takır bıraktıkları Merkez Bankamıza 3-5 milyar dolar girsin diye yapılıyor ya. İşte bunu belki siz içinize sindirebilirsiniz ama bu millet içine sindiremiyor. Sayın Bakan diyorsunuz ki ‘Yatırımcılar için güvenlik bir liman olduk`. Sizin yatırımcı dediğiniz Putin`in gizli ortakları ise başka. O oligarklar, o kara paracılar, uyuşturucu baronları iktidarınızı güvenli liman olarak görüyor ki yatlarını bu ülkeye demirliyorlar” dedi.






Paylaş :
Etiketler :  

Yorum Ekle comment Yorumlar (0)

Yapılan yorumlarda IP Bilgileriniz kayıt altına alınmaktadır..!






 
  FLAŞ HABER
   
  YAZARLAR
 


 
  EN ÇOK OKUNANLAR
  • Bu Ay
  • Bu Hafta
  • Dün
  • Bugün
 
 


  SOSYAL MEDYA


  GAZETELER
 
 

 







mersinerji.com
ANKA Haber Ajansı
Abonesidir

 
 
ANASAYFA İLETİŞİM KÜNYE HABER ARŞİVİ GİZLİLİK İLKELERİ

 
Siteden yararlanırken gizlilik ilkelerini okumanızı tavsiye ederiz..!
altioksiyaset.com © Copyright 2017-2025 Tüm hakları saklıdır..! İzinsiz ve kaynak gösterilemeden yayınlanamaz, kopyalanamaz, kullanılamaz..!

URA MEDYA