23 Haziran 2025 Pazartesi


12:23   MIMARLARDAN DAYANıŞMA ETKINLIĞI   11:20   YUMURTALıK HALKıNDAN ÇEVREYE, DENIZE DUYARLıLıK ÇAĞRıSı   11:10   SOFRALARA LEZZET KATACAK AŞÇıLAR BÜYÜKŞEHIR’LE YETIŞIYOR   11:01   CHP GENEL BAŞKANı ÖZEL, FERDI ZEYREK’IN KıZı NEHIR ZEYREK’I, YKS’NIN IKINCI OTURUMUNA DA GETIRDI   10:20   YKS’NIN IKINCI OTURUMU AYT BAŞLADı   09:20   BÜYÜKŞEHIR ÖĞRENCI VE VELILERIN YKS HEYECANıNA ORTAK OLDU   08:30   ABD SALDıRıLARı SONRASı İRAN, İSRAIL’E MISILLEME SALDıRıLAR DÜZENLEDI   21:01   BAŞKAN SEÇER, BÜYÜKŞEHIR’IN DÜZENLEDIĞI EMIRLER ORMAN PARKı PIKNIK ALANı’Nı İNCELEDI   15:50   TARSUS CHP’DEN KıRSAL MAHALLE ZIYARETLERI   12:05   “PROTESTO HAKKıNı KULLANAN ÖĞRENCILERI YURTTAN UZAKLAŞTıRMAK ZALIMLIKTIR”   12:01   ÖZEL GEREKSINIMLI BIREYLER YAZ BOYU YÜZMENIN KEYFINI BÜYÜKŞEHIR’LE YAŞıYOR   09:16   BÜYÜKŞEHIR’IN EMEKLI YÜREKLERINDEN ANADOLU’YA SES VEREN TÜRKÜLER   09:03   MERSIN BÜYÜKŞEHIR’IN TARıMA DESTEĞI TAM GAZ DEVAM EDIYOR   01:56   TARSUS BELEDIYESI KREŞLERINDE EĞITIM ALAN ÖĞRENCILER KARNE HEYECANı YAŞADı   11:52   MERSIN BAROSU HAYVAN HAKLARı KOMISYONU, PATIKÖY’Ü ZIYARET ETTI   11:48    BAŞKAN YıLDıZ’DAN YKS ÖNCESI ÖĞRENCILERE MORAL ZIYARETI VE BAŞARı MESAJı   10:05   TÜRKIYE YAŞ MEYVE SEBZEDE İKLIM DARBESINE RAĞMEN İHRACAT DEĞERINI KORUDU   09:15   BÜYÜKŞEHIR’IN ENGELSIZ YAŞAM PARKı, ÖZEL GEREKSINIMLI BIREY VE AILELERINE SANATLA DESTEK OLUYOR   09:05   BÜYÜKŞEHIR’DEN TARSUS’UN DOĞU VE BATı GIRIŞ NOKTALARıNDA PEYZAJ ÇALıŞMASı…   08:08   TARSUS BELEDIYESI’NDEN MIMAR-MÜHENDIS ÇALıŞTAYı  
 
     
   

AKDENİZ’DE DEMLİ SOHBETLER SONA ERDİ


Akdeniz Belediyesi Kültür ve Sosyal İşler Müdürlüğü tarafından organize edilen “Demli Sohbetler” etkinliği sona erdi. Kültür ve sanat evi kursiyeri kadınların yer aldığı sohbete katılan Başkan Gültak, Akdeniz’in kaderini değiştiren hizmet ve projeleri kadınlara anlattı.

 

Tarih : 14 Aralık 2022 Çarşamba 16:04   Okunma : 419

Akdeniz Belediyesi Kültür ve Sosyal İşler Müdürlüğü tarafından organize edilen “Demli Sohbetler” etkinliği sona erdi. Kültür ve sanat evi kursiyeri kadınların yer aldığı sohbete katılan Başkan Gültak, Akdeniz’in kaderini değiştiren hizmet ve projeleri kadınlara anlattı.

Mersin Millet Bahçesi sahil etabında düzenlenen buluşmada Akdenizli kadınlar keyifli zaman geçirdi. Turgut Reis ve Güneş Mahallesi kadınlarının bulunduğu ‘demli sohbetler’ buluşmasına Akdeniz Belediye Başkanı M. Mustafa Gültak da katılarak Akdeniz’in emektar kadınlarıyla çay içerek sohbet etti. Son kez düzenlenen ‘demli sohbetler’ buluşması renkli görüntülere sahne oldu.

Kentsel dönüşüm projesi başta olmak üzere birçok projeye Bahçe, Turgut Reis ve Çay Mahallesi’nde de devam edeceklerini söyleyen Başkan Gültak, “Bu kentin en büyük sorunlarından biri kentsel dönüşüm. Turgut Reis, Bahçe ve Barış Mahallelerinde evler iç içe halde. Şevket Sümer Mahallesi ve Güneş Mahallesi de yine aynı durumda. Şu anda birçok vatandaşımız bizden park istiyor ama biz nereye park yapacağız? Mesela, Barış Mahallesi’ne veya Turgut Reis Mahallesi’ne park yapmak istiyoruz. Nereye yapacağız? Var mı arazi? Belirttiğim mahallelerde yer alan evler şu anda kullanılan ve sağlıklı olmayan evler. Bu nedenle kentsel dönüşüm projesine önem veriyoruz ” dedi.

“Etüt Merkezi’nde 600 öğrenciye destek veriyoruz”

Yaptıkları projelerle her zaman öğrencilerin destekçisi olan Akdeniz Belediye Başkanı M. Mustafa Gültak, “Etüt Merkezi’nde 600 öğrenciye destek veriyoruz. Etüt Merkezi’nde geçen sene eğitim alan öğrencilerimizin 20 tanesi Türkiye’de ilk 10 bin içerisinde yer aldı. Burada ders veren öğretmenlerimiz de çok iyi ve kaliteli eğitim veriyor. Eğitimlerimiz bedava ve herhangi bir ücret almıyoruz. Ayrıca lise son sınıf öğrencilerimiz için de bir dijital platformumuz var. Bu dijital platformda; 500 binden fazla soru var, lise ve ortaöğretim notları var. Soruların videolu anlatımı var. Ayda 1 kez Mersin ve Türkiye genelinde sınavlara girebiliyorsunuz. Bilgisayar ve internet imkânı olmayan ailelerimizin çocukları servislerimizi kullanarak Etüt Merkezi’ne gelebilir; imkanı olan ailelerimizin çocukları da bu dijital platformları kullanabilirler. Bu imkânları biz Akdeniz’de bıraktırabilirsek, sizler çok daha farklı bir hayat yaşıyor olursunuz. Bunun için çalışmak, proje üretmek ve birlikte olmamız lazım” diye konuştu.

Akdenizli kadınlar ise; kursların açılmasını sağlayan ve kendilerine bu imkanları sağlayan Akdeniz Belediye Başkanı M. Mustafa Gültak’a teşekkür etti. Akdenizli kadınlar sohbetin ardından Başkan Gültak’a hediye takdim etti.






Paylaş :
Etiketler :  

Yorum Ekle comment Yorumlar (0)

Yapılan yorumlarda IP Bilgileriniz kayıt altına alınmaktadır..!






 
  FLAŞ HABER
   
  YAZARLAR
 


 
  EN ÇOK OKUNANLAR
  • Bu Ay
  • Bu Hafta
  • Dün
  • Bugün
 
 


  SOSYAL MEDYA


  GAZETELER
 
 

 







mersinerji.com
ANKA Haber Ajansı
Abonesidir

 
 
ANASAYFA İLETİŞİM KÜNYE HABER ARŞİVİ GİZLİLİK İLKELERİ

 
Siteden yararlanırken gizlilik ilkelerini okumanızı tavsiye ederiz..!
altioksiyaset.com © Copyright 2017-2025 Tüm hakları saklıdır..! İzinsiz ve kaynak gösterilemeden yayınlanamaz, kopyalanamaz, kullanılamaz..!

URA MEDYA