3 Ağustos 2025 Pazar


19:49   ÖZGÜR ÖZEL: "KOMISYONDA BıRAKıN CUMHURIYET’IN KOLONLARıNı KESTIRMEK, ’CUMHURIYET KOLONUNUN ÜZERINE KÜÇÜCÜK BIR ÇIVI ÇAKACAĞıM’ DIYENE MÜSAADE ETMEYIZ"   19:23   BIR VIDEO ILE BAŞLADı: MEZITLI BELEDIYESI ARAS’LA EL ELE   16:41   TARSUS BELEDIYE BAŞKANı BOLTAÇ’TAN ÖNEMLI AÇıKLAMALAR   15:35   TOROSLAR BELEDIYESI ÇEVRE TEMIZLIĞI SEFERBERLIĞINI SÜRDÜRÜYOR   13:04   MERSIN BÜYÜKŞEHIR’DEN ENGELSIZ YAZ KURSU   09:03   BÜYÜKŞEHIR’IN “GELECEK HAYALIM” PROJESI KADıNLARıN GÜCÜNE GÜÇ KATACAK    23:31   MERSIN BÜYÜKŞEHIR BELEDIYESI, KAŞLı HAYVAN BAKıMEVI VE DOĞAL YAŞAM MERKEZI’NE DAIR IDDIALAR HAKKıNDA AÇıKLAMA YAPTı   20:44   BÜYÜKŞEHIR HALK KART’ıN TEMMUZ AYı TUTARLARıNı YATıRDı   19:37   BAŞKAN YıLDıZ, “BÖLGEDEKI ULAŞıMı DAHA DA GÜÇLENDIRIYORUZ”   19:06   CHP TOROSLAR İLÇE BAŞKANLıĞı’NA DURSUN KOÇ ATANDı   16:02   CHP’NIN KOMISYONA VERECEĞI 10 ÜYE BELLI OLDU   15:57   ÖZGÜR ÖZEL SZC TV CANLı YAYıNıNDA KONUŞTU: “CHP, İMRALı’YA HEYET YOLLAMAZ”   15:55   MERSIN BÜYÜKŞEHIR BELEDIYESI’NDEN KAŞLı BAKıMEVI GÖRÜNTÜLERIYLE ILGILI AÇıKLAMA   15:51   CHP SÖZCÜSÜ YÜCEL’DEN, ORMAN YANGıNLARıYLA ILGILI SORU ÖNERGESI   15:48   ÖZGÜR ÖZEL SZC TV CANLı YAYıNıNDA KONUŞTU: “ADAYı DEĞIŞTIRECEK OLURSAK TEKIL BIR KARAR VERMEM. EN DOĞRU ADAYı BELIRLERIZ”   09:50   MERSIN BAROSU: “ADALETIN GECIKTIRILMESINE ASLA MÜSAADE ETMEYECEĞIZ    09:42   BÜYÜKŞEHIR MERSIN’IN MAVISI İÇIN 7/24 NÖBETTE   09:34   İHALE VAR, FIRMA VAR, YOL YOK! AKBELEN KAVŞAĞı’NDA NELER OLUYOR   09:28   BAŞKAN SEÇER’DEN TERCIH DÖNEMINDE GENÇLERE MERSIN ÇAĞRıSı   22:54   CHP’NIN MILLET İRADESINE SAHIP ÇıKıYOR MITINGI ŞILE’DE... ÖZGÜR ÖZEL: TÜRKIYE’DE BIR DEVLETSIZLIK KRIZI YAŞıYORUZ  
 
     
   

MERAL AKŞENER: “EY BUGÜNÜN ŞIMARIKLARI, BUGÜNÜN ZORBALARI, BUGÜNÜN HIRSIZLARI, BUGÜNÜN KORKAKLARI BİZİ İYİ TANIYIN, BİZİ İYİ BİLİN. BİZ KAN KUSUP KIZILCIK ŞERBETİ DİYENLERİZ”


İYİ Parti Genel Başkanı Meral Akşener, “Ey bugünün şımarıkları, bugünün zorbaları, bugünün hırsızları, bugünün korkakları bizi iyi tanıyın, bizi iyi bilin. Biz kan kusup kızılcık şerbeti diyenleriz. İşte 2023 bütün bu şartlarda, 2023`te yapılacak o seçimi kazanmak zorunda olduğumuzu bilenleriz. Bilidğimiz için, milletimizin geleceği için bu iradeyi koymak zorunda olduğumuzu bildiğimiz için, geçmişimiz bugüne kefil olduğumuz için bu işi başaracağız” dedi.

 

Tarih : 7 Ocak 2023 Cumartesi 15:11   Okunma : 283

ESMA TURAN

İYİ Parti Genel Başkanı Meral Akşener, “Ey bugünün şımarıkları, bugünün zorbaları, bugünün hırsızları, bugünün korkakları bizi iyi tanıyın, bizi iyi bilin. Biz kan kusup kızılcık şerbeti diyenleriz. İşte 2023 bütün bu şartlarda, 2023`te yapılacak o seçimi kazanmak zorunda olduğumuzu bilenleriz. Bilidğimiz için, milletimizin geleceği için bu iradeyi koymak zorunda olduğumuzu bildiğimiz için, geçmişimiz bugüne kefil olduğumuz için bu işi başaracağız” dedi.

İYİ Parti Genel Başkanı Meral Akşener, partisinin Muğla 3. Olağan Kongresi`ne katıldı. Kongrede konuşan Akşener, özetle şunları söyledi:

“Bugün o tek adam reiminin getirdiği, her şeyin tek adamın iki dudağı arasında olduğu ama hakkını yemeyim ya gözleri ışıltılı bir Bakan da var. Bu ışıltının emir veren de sayın Erdoğan. Her şeyin teke bağlandığı, öğretmenlerin; kadrolu öğretmen, sözleşmeli öğretmen, envayi çeşit öğretmen tuhaf tuhaf tariflerin olduğu bir Türkiye`nin olacağını gördük ve bu azirun ile birlikte biz 2017`de partimiz yoktu. Tek tek omuz omuza, her birimiz kendi cebimizden harcayarak şehir şehir gezdik. Gençlerin umutsuzuğunun ne hale geleceğini öngördük, hırsızlığın, liyakatsizliğin nasıl olacağını öngördük. Her birimiz öyle çalıştık ki sadece ben 43 il gezmişim.

“ATATÜRK`ÜMÜZÜN ORTAYA KOYDUĞU O VİZYONU 21. YÜZYILA TAŞIMAK… BİZİM ÇOCUKLUĞUMUZDAN TİBAREN GETİRDİĞİMİZ MİRASTIR BU”

Milletimizin refahını, insanımızın geleceğini, gençlerimizin umudunu düşünmek, o nedenle milliyetçi olmak… cumhuriyet değerlerimze inanmak… Atatürk`ümüzün ortaya koyduğu o vizyonu 21. Yüzyıla taşımak… Bizim çocukluğumuzdan tibaren getirdiğimiz mirastır bu.

“İYİ PARTİ, EZİLENİN YANINDA, HAKLININ YANINDA, HAKSIZLIĞI YAPANIN KARŞISINDA, ZULMÜN KARŞISINDA, ZALİMİN KARŞISINDA DURAN BİREYLERİN KURDUĞU BİR SİYASİ PARTİDİR”

Bu ucube sisteme, bu ucube sistemin tezahür edeceği tek adamlık sistemine her birimiz, hangi imkanımız varsa onu ortaya koyarak irade koyduk. Siz bu ülkenin asil evlatları, asıl unsurları ve aynı zamanda en demokrat bireylerisiniz. Her birinizle ayrı ayrı gurur duyuyorum. İYİ Parti beş yıllık bir parti olabilir. Ama İYİ Parti, ezilenin yanında, haklının yanında, haksızlığı yapanın karşısında, zulmün karşısında, zalimin karşısında duran bireylerin kurduğu bir siyasi partidir. Onun için cesuruz.

“TÜRKİYE`YE SESLENİYORUM: EY MİLLETİM! KAPATIN GÖZLERİNİZİ. İYİ PARTİ KURULMAMIŞ OLSAYDI, BUGÜN 13. CUMHURBAŞKANI, ALTILI MASANIN DİYEBİLİR MİYDİK?”

Türkiye`ye sesleniyorum: Ey milletim! Kapatın gözlerinizi. İYİ Parti kurulmamış olsaydı, bugün 13. Cumhurbaşkanı, altılı masanın diyebilir miydik? Bugün bu ülkede neler konuşuluyor olacaktı? Biz, raat bozan bir partiyiz. Biz, yanlışlıkların üzerine giden bir partiyiz. Ama aynı zamand açözüm üreten bir partiyiz. Beraber seçime girdik ve ne oldu? İYİ Parti olmasaydı, bu ittifak olmasaydı İstanbul alınabilir miydi? Bazılarının sinir sistemi bu derece bozulabilir miydi? Şimdi, bakın. İstanbul alındı, Ankara alındı. 11 büyükşehir alındı. Ama İstanbul kahretti. Çok fena oldu. Dönüldüü şimdi de ‘Ahmaklık` dediği için İstanbul Belediye Başkanı`nın sözünden dolayı 2 yıl 7 ay ceza alması… İlginç olanı bu. Sayın İmamoğlunun davasının görüldüğü gün yine oradaydım.

“BİZ, HEP HAKSIZLIĞA UĞRAYANLARIN YANINDA OLDUK”

12 Eylül oldu. Pek çok insan işkence gördü ama o zaman bile yargıçlar, o güçlü insanların karşısında bile yargıçlar cübbelerine düğme dikmemişlerdi. Bugün, yargı o günden bile daha fazla vesayet altında. Şimdi biz, hep haksızlığa uğrayanların yanında olduk.

“NE İÇİN BAŞBAKANLIĞA ADAY OLDUĞUMU ANLADINIZ MI? İŞTE BU BİR FERAGATTIR AMA AYNI ZAMANDA BU BİR İDDİADIR”

Ey bugünün şımarıkları, bugünün zorbaları, bugünün hırsızları, bugünün korkakları bizi iyi tanıyın, bizi iyi bilin. Biz kan kusup kızılcık şerbeti diyenleriz. İşte 2023 bütün bu şartlarda, 2023`te yapılacak o seçimi kazanmak zorunda olduğumuzu bilenleriz. Bilidğimiz için, milletimizin geleceği için bu iradeyi koymak zorunda olduğumuzu bildiğimiz için, geçmişimiz bugüne kefil olduğumuz için bu işi başaracağız. Vallahi başaracağız, billahi başaracağız. İddia ediyorum, bu seçimi alcağız ve bu seçimden başbakan Akşener diyorsunuz ya, ne için başbakanlığa aday olduğumu anladınız mı? İşte bu bir feragattır ama aynı zamanda bu bir iddiadır. Sizden istediğim şudur: Birinci parti çıkacağız ve ben de başbakan olacağım. Onunlu, bununla anlaşarak değil, onunla bununla kapı arkalarında ahbaplık ederek değil, ondan bundan bir şey isteyerek değil, var ya bir türkü ‘minnet eylemem, mihnet eylemem` kendi irademizle, çalışkanlığımızla, gücümüzle milletimizi ikna ederek birinci parti çıkacağız.”






Paylaş :
Etiketler :  

Yorum Ekle comment Yorumlar (0)

Yapılan yorumlarda IP Bilgileriniz kayıt altına alınmaktadır..!






 
  FLAŞ HABER
   
  YAZARLAR
 


 
  EN ÇOK OKUNANLAR
  • Bu Ay
  • Bu Hafta
  • Dün
  • Bugün
 
 


  SOSYAL MEDYA


  GAZETELER
 
 

 







mersinerji.com
ANKA Haber Ajansı
Abonesidir

 
 
ANASAYFA İLETİŞİM KÜNYE HABER ARŞİVİ GİZLİLİK İLKELERİ

 
Siteden yararlanırken gizlilik ilkelerini okumanızı tavsiye ederiz..!
altioksiyaset.com © Copyright 2017-2025 Tüm hakları saklıdır..! İzinsiz ve kaynak gösterilemeden yayınlanamaz, kopyalanamaz, kullanılamaz..!

URA MEDYA