28 Kasım 2025 Cuma


17:07   CHP 39’UNCU OLAĞAN KURULTAY’A GIDIYOR... CUMHURBAŞKANLıĞı ADAY OFISI TÜZÜĞE EKLENECEK   14:39   GAZETECI FATIH ALTAYLı’YA 4 YıL 2 AY HAPIS CEZASı VERILDI   14:35   TRUMP VE ZELENSKI, RUSYA-UKRAYNA BARıŞ GÖRÜŞMELERINE HAZıRLANıYOR; WITKOFF ISE GELECEK HAFTA MOSKOVA’DA PUTIN ILE GÖRÜŞECEK   14:34   ANTALYA BÜYÜKŞEHIR BELEDIYE BAŞKANı MUHITTIN BÖCEK HASTANEYE KALDıRıLDı   14:32   KADıN DAYANıŞMA KOMITESI ÜYESI KADıNLAR MEYDANLARı DOLDURDU: "ŞIDDET IKTIDARıNıZı YıKACAĞıZ"   10:32   “KADıNLAR YAŞASıN DIYE İSTANBUL SÖZLEŞMESI YAŞATıLMALı: DR. ŞEVKIN’DEN TBMM’DE ÇARPıCı MESAJ”   09:25   “MERSIN, İKLIM LIDERLIĞINDE ZIRVEYE TıRMANıYOR: CDP’DE ‘A’ NOTUYLA DÜNYA SAHNESINDE”   17:36   ŞANLıURFA ADLIYE SARAYı’NDA PATLAMA… VALI ŞıLDAK: “TEKNIK YÖNÜYLE INCELENIP PATLAMANıN SEBEBI ORTAYA KONULACAK”   17:33   ŞANLıURFA ADALET SARAYı’NDA PATLAMA   17:32   CHP KADıN KOLLARı GENEL BAŞKANı KAYA: "BU IKTIDARıN POLITIKASı KADıNLARı KORUMAK DEĞIL, KADıNLARı SUSTURMAK"   17:28   ÖZGÜR ÖZEL’DEN 25 KASıM MESAJı: “İKTIDARA GELDIĞIMIZDE, KADıNA YÖNELIK ŞIDDETE KARŞı ATıLMASı GEREKEN ADıMLARı CESARETLE ATACAĞıZ”   17:25   2026 BÜTÇESI PLAN VE BÜTÇE KOMISYONU’NDA… KADıNLARıN ŞIDDETI ANLATTıKLARı MEKTUPLARı VEREN CHP’LI KAYA’YA BAKAN TUNÇ’TAN “ŞOV YAPMA” TEPKISI   10:30   TARSUS’TA DÜŞÜNCE ŞÖLENI: 5. FELSEFE FESTIVALI GERÇEKLEŞTI   01:01   SEÇER: “MERSIN’IN BÜTÇESI GÜÇLÜ, HIZMETLERIMIZ KARARLı – 2026’DA YATıRıMLAR DAHA DA ARTACAK”   16:30   TOROSLAR BELEDIYE BAŞKANı ABDURRAHMAN YıLDıZ’DAN 25 KASıM MESAJı   16:25   MEZITLI BELEDIYE BAŞKANı TUNCER, “GELECEĞIMIZ ÖĞRETMENLERIN EMEĞIYLE ŞEKILLENIYOR”   16:23   MERSIN BÜYÜKŞEHIR’IN EMEKTAR ÖĞRETMENLERINDEN, BAŞKAN SEÇER’E ZIYARET   15:01   ULUSLARARASı AKDENIZ SINEMALARı BULUŞMASı BAŞLıYOR   14:55   CHP’LI KıŞ: "BU ÜLKEYI EŞITLIKLE, ADALETLE, CESARETLE KADıNLAR AYAĞA KALDıRACAK"   14:54   CHP GENEL BAŞKANı ÖZEL: “ÖĞRETMENLERIN HAK ETTIKLERI DEĞERI GÖRECEKLERI GÜNLER ÇOK YAKıN”  
 
     
   

AB KOMİSYONU, TÜRKİYE`YE 3 MİLYON EURO ACİL YARDIM SAĞLAYACAK


Avrupa Birliği (AB) Komisyonu, Türkiye ve Suriye`de meydana gelen deprem nedeniyle Türkiye`ye 3 milyon euro ve Suriye`ye 3,5 milyon euro acil yardım yapacak. AB Komisyonu`ndan bugün yapılan açıklamada, Komisyonun Kriz Yönetiminden Sorumlu Üyesi Janez Lenar?i?`in yarın Türkiye`de depremden etkilenen bölgeleri ziyaret edeceği belirtildi.

 

Tarih : 8 Şubat 2023 Çarşamba 20:07   Okunma : 332

Avrupa Birliği (AB) Komisyonu, Türkiye ve Suriye`de meydana gelen deprem nedeniyle Türkiye`ye 3 milyon euro ve Suriye`ye 3,5 milyon euro acil yardım yapacak. AB Komisyonu`ndan bugün yapılan açıklamada, Komisyonun Kriz Yönetiminden Sorumlu Üyesi Janez Lenar?i?`in yarın Türkiye`de depremden etkilenen bölgeleri ziyaret edeceği belirtildi.

AB Komisyonu, 6 Şubat`ta Türkiye ve Suriye`de meydana gelen büyük bir yıkıma ve binlerce insanın hayatını kaybetmesine yol açan depremlerin ardından Türkiye ve Suriye`ye acil yardım yapacağını açıkladı. Komisyon`dan bugün yapılan yazılı açıklamaya göre Komisyon`un Kriz Yönetiminden Sorumlu Üyesi Janez Lenar?i?, yarın Türkiye`de depremden etkilenen bölgeleri ziyaret edecek.

Türkiye`ye 3 milyon euroluk acil yardım sağlanacak. Açıklamada Türkiye`ye verilen desteğin 20 AB üyesi devlet ile Arnavutluk, Karadağ ve Sırbistan`ın AB Sivil Koruma Mekanizması aracılığıyla sağladığı 31 arama kurtarma ekibi ve 5 sağlık ekibine ek olarak sağlanacağı belirtildi.

Komisyon`un Suriye`deki depremzedeler için ilk etapta depremzedelerin barınma, su, gıda ve temizlik ihtiyaçları ile birlikte arama kurtarma çalışmalarını da desteklemek üzere 3,5 milyon euro tutarında acil yardımda bulunacağı belirtildi.

 






Paylaş :
Etiketler :  

Yorum Ekle comment Yorumlar (0)

Yapılan yorumlarda IP Bilgileriniz kayıt altına alınmaktadır..!





  GÜNCEL HABERLER

 
  FLAŞ HABER
   
  YAZARLAR
 


 
  EN ÇOK OKUNANLAR
  • Bu Ay
  • Bu Hafta
  • Dün
  • Bugün
 
 


  SOSYAL MEDYA


  GAZETELER
 
 

 







mersinerji.com
ANKA Haber Ajansı
Abonesidir

 
 
ANASAYFA İLETİŞİM KÜNYE HABER ARŞİVİ GİZLİLİK İLKELERİ

 
Siteden yararlanırken gizlilik ilkelerini okumanızı tavsiye ederiz..!
altioksiyaset.com © Copyright 2017-2025 Tüm hakları saklıdır..! İzinsiz ve kaynak gösterilemeden yayınlanamaz, kopyalanamaz, kullanılamaz..!

URA MEDYA