11 Aralık 2025 Perşembe


16:17   TOROSLAR BELEDIYESININ KADıN VOLEYBOL TAKıMı YINE GALIP GELDI   16:15   CHP GENEL BAŞKAN YARDıMCıSı TAN, TRUMP’ıN, CUMHURBAŞKANı ERDOĞAN ILE ILGILI SÖZLERINI ELEŞTIRDI   16:13   SILIVRI’YE YENI DURUŞMA SALONU YAPıLıYOR... AVUKAT ERSÖZ: “İBB YARGıLAMALARıNıN BAŞLAMASı IÇIN BU SALON BEKLENECEKSE HUKUK IHLALLERI GÜNDEME GELECEK”   16:12   GÜLŞAH DURBAY’ıN SAĞLıK DURUMU... MANISA ŞEHIR HASTANESI BAŞHEKIMI SAKA: DURBAY’ıN DURUMU CIDDIYETINI KORUYOR   14:44   KıRıKKALE OSB’DE YANGıN... VALI MAKAS: "CAN KAYBıMıZ YOK"   14:43   CHP’DEN ISTIFA EDEN MERSIN MILLETVEKILI ÇAKıR: ÖNCE KENDILERI AKLANıP GELECEK   14:41   TBMM GENEL KURULU’NDA 2026 YıLı BÜTÇE GÖRÜŞMELERI "YETER SAYı"NıN OLMAMASı NEDENIYLE 1 SAAT GECIKMELI BAŞLADı... VELI AĞBABA’DAN AK PARTI GRUBUNA TEPKI   14:40   TBB’NIN “YEDINCI ULUSAL YEREL YÖNETIMLER SEMPOZYUMU” BAŞLADı... VAHAP SEÇER: “BELEDIYECILIK KOLTUĞUNUN BIZI RAHATSıZ EDEN EN ÖNEMLI DIKENIDIR RANT"   10:08   MERSIN’DE KADıNLAR MERCEK ILE EKONOMIK ÖZGÜRLÜĞÜNÜ KAZANıYOR   20:53   ÖZGÜR ÖZEL’DEN SARAÇHANE MESAJı: “BIZI SEVEN EVDE DEĞIL YANıMıZDA OLSUN!”   20:44   MERSIN, DÜNYAYı KOŞUYA DAVET EDIYOR: 7. ULUSLARARASı MARATON BAŞLıYOR   17:27   “TÜRKONFED ZIRVESI: YAPıSAL SORUNLARDAN ÇÖZÜME, FıRSATLARDAN UMUDA”   16:21   CHP MYK TOPLANTıSı... CHP MERSIN MILLETVEKILI ÇAKıR, KESIN IHRAÇ ISTEMIYLE PM’YE SEVK EDILDI   16:17   CUMHURBAŞKANı ERDOĞAN: 10 MART MUTABAKATı’NıN HAYATA GEÇIRILMESI ÖNEMLI BIR DÜĞÜMÜ ÇÖZECEK   16:16   ÜMIT ÖZDAĞ’DAN, YAĞıZ KAAN ERDOĞMUŞ’A TEBRIK: "İLK 50’DE 1 DEĞIL, ILK 20’DE 19 TÜRK SPORCU YETIŞTIRMEYI HEDEFLEYECEĞIZ"   14:48   BAHIS SORUŞTURMASı... TFF BAŞKANı HACıOSMAOĞLU: “OPERASYONLAR DERINLEŞTIKÇE BIR PANIK HAVASı ESMEYE BAŞLADı”   14:47   KENDISINE SISTEMATIK ŞIDDET UYGULAYAN KOCASıNı ÖLDÜRMEKTEN YARGıLANAN SERAP AVCı HAKKıNDA TAHLIYE KARARı VERILDI   14:44   AVRUPALı LIDERLERDEN UKRAYNA’YA KRITIK DESTEK: DONDURULMUŞ RUS VARLıKLARı IÇIN “TAZMINAT KREDISI” ATAĞı   14:40   CHP MYK, ÖZGÜR ÖZEL BAŞKANLıĞıNDA TOPLANDı   14:38   EKREM İMAMOĞLU: BIR TV KANALıNDAN, BIR CANLı YAYıNDAN KORKTULAR  
 
     
   

İNTERNET HABER SİTELERİNİN DE YARARLANACAĞI YENİ RESMİ İLAN FİYAT TARİFESİ BELİRLENDİ... TARİFE, 1 NİSAN`DA YÜRÜRLÜĞE GİRECEK


Gazetelerde, resmi ilanların bir santimetresinin tek sütundaki yayım ücreti, Katma Değer Vergisi (KDV) hariç, günlük satışı 50 bin adedin altındakiler için 70 lira, 50 binin üzerindekiler için 100 lira olacak. Tarife, 1 Nisan 2023`te yürürlüğe girecek. 

 

Tarih : 16 Şubat 2023 Perşembe 10:12   Okunma : 495

Gazetelerde, resmi ilanların bir santimetresinin tek sütundaki yayım ücreti, Katma Değer Vergisi (KDV) hariç, günlük satışı 50 bin adedin altındakiler için 70 lira, 50 binin üzerindekiler için 100 lira olacak. Tarife, 1 Nisan 2023`te yürürlüğe girecek.

Resmi ilan fiyat tarifesine ilişkin Cumhurbaşkanı Kararı bugünkü Resmi Gazete`de yayınlandı. Karara göre, resmi ilanların yayım ücreti, gazetelerin sayfa düzenleri esasını teşkil eden sütun boyu üzerinden bir santimetrelik ölçüm ile elde edilen sütun-santim birimi esas alınarak hesap edilecek.

RESMİ İLANLARIN YAYIM ÜCRETİ FİİLİ SATIŞ ORTALAMASINA GÖRE BELİRLENECEK  

Gazetelerde, resmi ilanların bir santimetresinin tek sütundaki yayım ücreti, KDV hariç, günlük fiili satış ortalaması 50 bin adedin altındakiler için 70 lira, 50 bin adedin üzerindekiler için 100 lira olacak.

İNTERNET HABER SİTELERİNDEKİ RESMİ İLAN ÜCRETİ BELİRLENDİ

İnternet haber sitelerinde resmi ilanların yayım ücreti, 1 santimetre boy 4 santimetre en olmak üzere bir kutu alan esas alınarak hesaplanacak. İnternet haber sitelerinde resmi ilanların bir kutu alanda bir günlük yayım ücreti, illere göre belirlenen kontenjan yerleri için 70 lira olacak. Ancak, Resmi İlan ve Reklam Yönetmeliği`ne göre genel kategori kapsamındaki ilanları yayımlayacak internet haber siteleri için ücret 100 lira olacak.

Herhangi bir mevzuat hükmü gereğince elektronik ortamda yayım zorunluluğu bulunan resmi ilanların Basın İlan Kurumu ilan portalı "ilan.gov.tr"de yayımı, günlük fiili satış ortalaması 50 bin adedin altındaki gazetelere göre fiyatlandırılacak. Ancak 2886 sayılı Devlet İhale Kanunu ve 4734 sayılı Kamu İhale Kanunu`na göre ilan portalında yayımlanacak resmi ilanların bir günlük bedeli 2 bin 500 lira olarak belirlenecek.

RESMİ İLANLARIN BEDELLERİ İLANI VERENLERCE PEŞİN ÖDENECEK

Resmi ilanların tahmini bedelleri, Basın İlan Kurumu`nun tespit edeceği esaslara göre, ilanı verenler tarafından peşin olarak kuruma ödenecek ve fatura tanziminden sonra mahsup işlemi yapılacak. Kanuni sebeplerden ötürü tahmini ilan bedellerini peşin ödeyemeyen merkezi yönetim kapsamındaki kamu idareleri, faturanın kendilerine ulaşmasını müteakiben borçlarını derhal ödeyecek. Belirlenen tarife, 1 Nisan 2023`te yürürlüğe girecek.






Paylaş :
Etiketler :  

Yorum Ekle comment Yorumlar (0)

Yapılan yorumlarda IP Bilgileriniz kayıt altına alınmaktadır..!





  GÜNCEL HABERLER

 
  FLAŞ HABER
   
  YAZARLAR
 


 
  EN ÇOK OKUNANLAR
  • Bu Ay
  • Bu Hafta
  • Dün
  • Bugün
 
 


  SOSYAL MEDYA


  GAZETELER
 
 

 







mersinerji.com
ANKA Haber Ajansı
Abonesidir

 
 
ANASAYFA İLETİŞİM KÜNYE HABER ARŞİVİ GİZLİLİK İLKELERİ

 
Siteden yararlanırken gizlilik ilkelerini okumanızı tavsiye ederiz..!
altioksiyaset.com © Copyright 2017-2025 Tüm hakları saklıdır..! İzinsiz ve kaynak gösterilemeden yayınlanamaz, kopyalanamaz, kullanılamaz..!

URA MEDYA