27 Kasım 2025 Perşembe


17:07   CHP 39’UNCU OLAĞAN KURULTAY’A GIDIYOR... CUMHURBAŞKANLıĞı ADAY OFISI TÜZÜĞE EKLENECEK   14:39   GAZETECI FATIH ALTAYLı’YA 4 YıL 2 AY HAPIS CEZASı VERILDI   14:35   TRUMP VE ZELENSKI, RUSYA-UKRAYNA BARıŞ GÖRÜŞMELERINE HAZıRLANıYOR; WITKOFF ISE GELECEK HAFTA MOSKOVA’DA PUTIN ILE GÖRÜŞECEK   14:34   ANTALYA BÜYÜKŞEHIR BELEDIYE BAŞKANı MUHITTIN BÖCEK HASTANEYE KALDıRıLDı   14:32   KADıN DAYANıŞMA KOMITESI ÜYESI KADıNLAR MEYDANLARı DOLDURDU: "ŞIDDET IKTIDARıNıZı YıKACAĞıZ"   10:32   “KADıNLAR YAŞASıN DIYE İSTANBUL SÖZLEŞMESI YAŞATıLMALı: DR. ŞEVKIN’DEN TBMM’DE ÇARPıCı MESAJ”   09:25   “MERSIN, İKLIM LIDERLIĞINDE ZIRVEYE TıRMANıYOR: CDP’DE ‘A’ NOTUYLA DÜNYA SAHNESINDE”   17:36   ŞANLıURFA ADLIYE SARAYı’NDA PATLAMA… VALI ŞıLDAK: “TEKNIK YÖNÜYLE INCELENIP PATLAMANıN SEBEBI ORTAYA KONULACAK”   17:33   ŞANLıURFA ADALET SARAYı’NDA PATLAMA   17:32   CHP KADıN KOLLARı GENEL BAŞKANı KAYA: "BU IKTIDARıN POLITIKASı KADıNLARı KORUMAK DEĞIL, KADıNLARı SUSTURMAK"   17:28   ÖZGÜR ÖZEL’DEN 25 KASıM MESAJı: “İKTIDARA GELDIĞIMIZDE, KADıNA YÖNELIK ŞIDDETE KARŞı ATıLMASı GEREKEN ADıMLARı CESARETLE ATACAĞıZ”   17:25   2026 BÜTÇESI PLAN VE BÜTÇE KOMISYONU’NDA… KADıNLARıN ŞIDDETI ANLATTıKLARı MEKTUPLARı VEREN CHP’LI KAYA’YA BAKAN TUNÇ’TAN “ŞOV YAPMA” TEPKISI   10:30   TARSUS’TA DÜŞÜNCE ŞÖLENI: 5. FELSEFE FESTIVALI GERÇEKLEŞTI   01:01   SEÇER: “MERSIN’IN BÜTÇESI GÜÇLÜ, HIZMETLERIMIZ KARARLı – 2026’DA YATıRıMLAR DAHA DA ARTACAK”   16:30   TOROSLAR BELEDIYE BAŞKANı ABDURRAHMAN YıLDıZ’DAN 25 KASıM MESAJı   16:25   MEZITLI BELEDIYE BAŞKANı TUNCER, “GELECEĞIMIZ ÖĞRETMENLERIN EMEĞIYLE ŞEKILLENIYOR”   16:23   MERSIN BÜYÜKŞEHIR’IN EMEKTAR ÖĞRETMENLERINDEN, BAŞKAN SEÇER’E ZIYARET   15:01   ULUSLARARASı AKDENIZ SINEMALARı BULUŞMASı BAŞLıYOR   14:55   CHP’LI KıŞ: "BU ÜLKEYI EŞITLIKLE, ADALETLE, CESARETLE KADıNLAR AYAĞA KALDıRACAK"   14:54   CHP GENEL BAŞKANı ÖZEL: “ÖĞRETMENLERIN HAK ETTIKLERI DEĞERI GÖRECEKLERI GÜNLER ÇOK YAKıN”  
 
     
   

VELİ AĞBABA, ADIYAMAN`DA: “ÇADIRDAN GIDAYA, SUDAN GİYİM EŞYASINA KADAR HER ŞEYE İHTİYAÇ VAR. HERKESİ ADIYAMAN`A DESTEK OLMAYA DAVET EDİYORUM”


CHP Genel Başkan Yardımcısı Veli Ağbaba, deprem bölgesi Adıyaman`da; “Çadırdan gıdaya, sudan giyim eşyasına kadar her şeye ihtiyaç var. Sabuna, şampuana, ayakkabıya ihtiyaç var. Bu soğuk günlerde üzerlerine giyecek monta ihtiyaç var. Burası tütün ile anılan bir şehir, maalesef yoksullukla, mevsim işçilik ile anılan bir şehrimiz. Herkesi Adıyaman`a destek olmaya davet ediyorum” dedi. 

 

Tarih : 18 Şubat 2023 Cumartesi 21:23   Okunma : 299

VELİ AĞBABA, ADIYAMAN`DA: “ÇADIRDAN GIDAYA, SUDAN GİYİM EŞYASINA KADAR HER ŞEYE İHTİYAÇ VAR. HERKESİ ADIYAMAN`A DESTEK OLMAYA DAVET EDİYORUM”

CHP Genel Başkan Yardımcısı Veli Ağbaba, deprem bölgesi Adıyaman`da; “Çadırdan gıdaya, sudan giyim eşyasına kadar her şeye ihtiyaç var. Sabuna, şampuana, ayakkabıya ihtiyaç var. Bu soğuk günlerde üzerlerine giyecek monta ihtiyaç var. Burası tütün ile anılan bir şehir, maalesef yoksullukla, mevsim işçilik ile anılan bir şehrimiz. Herkesi Adıyaman`a destek olmaya davet ediyorum” dedi. 

CHP Genel Başkan Yardımcısı ve Malatya Milletvekili Veli Ağbaba ve CHP Tunceli Milletvekili Polat Şaroğlu, Sivas Milletvekili Ulaş Karasu; CHP Adıyaman Milletvekili Abdurrahman Tutdere ile birlikte deprem bölgesi Adıyaman`ı ziyaret etti.

Ağbaba ve Tutdere, Atatürk Bulvarı üzerinde; gözlemlerine ilişkin açıklama yaptı. Ağbaba şunları söyledi:

“ATATÜRK BULVARI BİR ENKAZ HALİNDE. YERLE BİR OLMUŞ DURUMDA”

“Sevgili kardeşim Adıyaman Milletvekili Abdurrahman Tutdere şahsında bütün Adıyamanlılara geçmiş olsun dileklerimi iletiyorum. Burada çok ilginç, trajik bir şey var. Saat tam 04.17`de durmuş. Felaket saati olarak hafızalara kazınacak. Anlaşılıyor ki, açıklanan resmi kayıtlar ve gerçek arasında fark olduğunu görüyoruz. Adıyaman resmen yerle bir olmuş. Adıyaman`da özellikle bu bölge, Atatürk Bulvarı bir enkaz halinde. Yerle bir olmuş durumda. Çok az bina ayakta kalabilmiş durumda. Ayrıca yaşamın da olduğu şehir burası. Dolayısıyla açıklanan resmi rakamların gerçeği yansıtmadığını tahmin edebiliriz.

“BURADA İNSANLARIN HER ŞEYE İHTİYAÇLARI VAR”

Buradan da bizi izleyenlere bir çağrı yapmak istiyorum. Adıyaman hakikaten çalışkan insanların ama bir o kadar da yoksul insanların olduğu bir kent. Burada insanların her şeye ihtiyaçları var. Çadırdan gıdaya, sudan giyim eşyasına kadar her şeye ihtiyaç var. Sabuna ihtiyaç var, şampuana ihtiyaç var, ayakkabıya ihtiyaç var. Bu soğuk günlerde üzerlerine giyecek monta ihtiyaç var. Katkıda bulunmak isteyen insanlar olursa, Adıyamanlıların dayanışma içerisinde bulunmak isteyen arkadaşlarımız varsa Abdurrahman Tutdere ile o insanlara ulaşılabilir. Bu dayanışma için tüm yurttaşlarımıza teşekkür ederim. Burası tütün ile anılan bir şehir, maalesef yoksullukla, mevsim işçilik ile anılan bir şehrimiz. Herkesi Adıyaman`a destek olmaya davet ediyorum.”

Tutdere ise, şu açıklamayı yaptı:

“ADIYAMAN ŞU AN HAYALET KENTE DÖNÜŞMÜŞ DURUMDA”

“Yaşadığımız deprem sonrası Adıyaman`da büyük bir yıkım var. Kent merkezinde, köylerimizde, Gölbaşı ilçemizde, her tarafta binlerce binamız yerle bir oldu. Binlerce bina da ağır hasarlı, bu enkazların altında binlerce hemşerimiz canını verdi. İlk iki gün doğru düzgün arama ve kurtarma olmadığı için, ekip yetersizliğinden dolayı ve hazırlıksız olmamızdan kaynaklı binlerce insanımızı toprağa verdik, binlerce yurttaşımız canını verdi. Adıyaman şu an hayalet kente dönüşmüş durumda.

“HER EVDE NEREDEYSE CENAZE VAR”

Bu deprem sonrasında Genel Başkan Yardımız Sayın Veli Ağbaba, Tunceli Milletvekilimiz Sayın Polat Şaroğlu, Sivas Milletvekilimiz Sayın Ulaş Karasu Adıyaman`da yaralarımızı sarmak için ziyarette bulundular. Adıyamanlıların acıların paylaşmaya geldiler. Kendilerine teşekkür ediyorum genel başkanımızdan büyükşehir belediye başkanlarımıza, milletvekillerimize… Bu süreçte Adıyaman`da yapmış oldukları dayanışma için teşekkür ediyoruz. Her evde neredeyse cenaze var, taziye var. Bu yıkımın boyutları gün geçtikçe saatler ilerledikçe daha da çok ortaya çıkıyor. Tablo çok kötü, bu tabloda ortaya çıkan manzara bir hayalet şehir. Adıyamanlılar can çekişe çekişe yardım yetersizliğinden dolayı vefat ettiler. Çok canımızı yitirdik.”

 






Paylaş :
Etiketler :  

Yorum Ekle comment Yorumlar (0)

Yapılan yorumlarda IP Bilgileriniz kayıt altına alınmaktadır..!





  GÜNCEL HABERLER

 
  FLAŞ HABER
   
  YAZARLAR
 


 
  EN ÇOK OKUNANLAR
  • Bu Ay
  • Bu Hafta
  • Dün
  • Bugün
 
 


  SOSYAL MEDYA


  GAZETELER
 
 

 







mersinerji.com
ANKA Haber Ajansı
Abonesidir

 
 
ANASAYFA İLETİŞİM KÜNYE HABER ARŞİVİ GİZLİLİK İLKELERİ

 
Siteden yararlanırken gizlilik ilkelerini okumanızı tavsiye ederiz..!
altioksiyaset.com © Copyright 2017-2025 Tüm hakları saklıdır..! İzinsiz ve kaynak gösterilemeden yayınlanamaz, kopyalanamaz, kullanılamaz..!

URA MEDYA