8 Haziran 2025 Pazar


12:36   BÜYÜKŞEHIR, KURBAN KESIM HIZMETININ ARDıNDAN TEMIZLIK MESAISINDE    13:40   BAŞHEKIM TOPÇU’DAN FERDI ZEYREK’IN DURUMUYLA ILGILI AÇıKLAMA: "BAŞKANıMıZıN TÜM YOĞUN BAKıM TEDAVILERI OLMASı GEREKTIĞI GIBI DEVAM EDIYOR"   09:35   BÜYÜKŞEHIR İTFAIYESI KADROSUNU GENIŞLETIYOR   07:47   GÜROL AKBAŞ’DAN KURBAN BAYRAMı MESAJı   23:27   BAŞKAN ULAŞ YıLMAZ’DAN BAYRAM MESAJı: “BAYRAMLAR KARDEŞLIĞIMIZI PEKIŞTIRDIĞIMIZ ZAMANLARDıR”   23:25   BAŞKAN SEÇER’DEN BAYRAMDA GÜÇLÜ MESAJ: “İNADıNA HALK, İNADıNA BIRLIK!”   15:22   CHP’LI VEKIL GÜLCAN KıŞ’TAN KURBAN BAYRAMı MESAJı   14:23   TARSUS ŞEHIR MEZARLıĞı OTOPARKı TAMAMEN YENILENDI   14:12   MERSIN BISIKLET ŞEHRI OLMA YOLUNDA HıZLA İLERLIYOR   14:02   KDENIZ KAYMAKAMı VE BELEDIYE BAŞKAN V. ZEYIT ŞENER’DEN KURBAN BAYRAMı MESAJı   13:56   HAMIT KARıŞ: “BAYRAMDA PAYLAŞTıKÇA ÇOĞALAN DEĞERLERIN FARKıNDA OLALıM”   13:50   BAŞKAN ALI BOLTAÇ’TAN KURBAN BAYRAMı KUTLAMA MESAJı    13:14   BAŞKAN SEÇER, MERSIN BÜYÜKŞEHIR’IN ‘ALTıN KOVAN PROJESI DAĞıTıM TÖRENI’NE KATıLDı   01:01   CHP LIDERI ÖZGÜR ÖZEL HAKKıNDA SORUŞTURMA BAŞLATıLDı   22:59   HASAN TÜZÜN: “BAYRAMLAR, BIZI BIZ YAPAN DEĞERLERI HATıRLAMA ZAMANıDıR”   22:55   CHP’NIN GAZIOSMANPAŞA MITINGI... ÖZEL: ERDOĞAN’ıN GÖREVLENDIRDIĞI KIŞILER DARBEYI ASKER ÜNIFORMASıYLA DEĞIL SAVCı CÜBBESIYLE YAPMAKTADıR   21:40   İZMIR BÜYÜKŞEHIR BELEDIYESI ILE DİSK/GENEL-İŞ ARASıNDA TOPLU İŞ SÖZLEŞMESI İMZALANDı   19:10   BAŞKAN SEÇER SÖZÜNÜ VERMIŞTI; GÜLNAR, ILıSU SUYUNA KAVUŞTU   16:15   BÜYÜKŞEHIR’IN HALK PLAJLARı YAZA HAZıR   16:05   BAŞKAN BOLTAÇ DÜNYA BISIKLET GÜNÜNDE PEDAL ÇEVIRDI  
 
     
   

BABACAN, DEPREMZEDE YURTTAŞLARLA PARTİSİNİN İL BAŞKANLIĞI`NDA BİR ARAYA GELDİ: “BURASI SİZİN YUVANIZ”


Demokrasi ve Atılım (DEVA) Partisi Genel Başkanı Ali Babacan, partinin Ankara İl Başkanlığı`nda bir araya geldiği depremzedelere “Kaybettiğimiz arkadaşlarımızın ailelerine sabır diliyorum ve seslenmek istiyorum. Evet, canınızı kaybettiniz. Ne yapsak az ne desek az. Ama şunu açık yüreklilikle söylemek istiyorum ki burası sizin yuvanız. Burası kaybettiğimiz bütün arkadaşlarımızın yuvası. Ben de bütün arkadaşlarımla beraber, sizin kardeşiniz, evladınız, abiniz, arkadaşınız olarak her zaman yanınızda olacağım” dedi.

 

Tarih : 21 Şubat 2023 Salı 13:13   Okunma : 236

Demokrasi ve Atılım (DEVA) Partisi Genel Başkanı Ali Babacan, partinin Ankara İl Başkanlığı`nda bir araya geldiği depremzedelere “Kaybettiğimiz arkadaşlarımızın ailelerine sabır diliyorum ve seslenmek istiyorum. Evet, canınızı kaybettiniz. Ne yapsak az ne desek az. Ama şunu açık yüreklilikle söylemek istiyorum ki burası sizin yuvanız. Burası kaybettiğimiz bütün arkadaşlarımızın yuvası. Ben de bütün arkadaşlarımla beraber, sizin kardeşiniz, evladınız, abiniz, arkadaşınız olarak her zaman yanınızda olacağım” dedi.

DEVA Partisi Ankara İl Teşkilatı tarafından 6 Şubat`ta meydana gelen depremlerde hayatını kaybedenler için anma programı düzenlendi. Ankara`daki depremzedelerin de katıldığı programda, hayatını kaybedenler için Kur`an-ı Kerim okundu. DEVA Partisi Genel Başkanı Ali Babacan anma programında şöyle konuştu:

“Ülkemizin her köşesine ateş düştü. Sayıları ifade edince sanki anlamını yitirir gibi oluyor ama kaybettiğimiz her bir can; birinin annesi, birinin babası, birinin kardeşi, oğlu, kızı… Kaybettiğimiz her can birinin yeğeni, kuzeni, dedesi, ninesi… Acı büyük. Taş olsa dayanmaz. Millet olarak büyük bir acının tam ortasındayız. Kaybettiğimiz, kurtaramadığımız her bir insanımıza Allah`tan rahmet diliyorum.

“ÇOK ARKADAŞIMIZI KAYBETTİ”

Biz de DEVA Partisi olarak çok sayıda arkadaşımızı kaybettik. Ben de bugün yol arkadaşlarını kaybetmiş biri olarak aranızdayım. Canı yanan bir arkadaşınız olarak aranızdayım. Kimleri yitirdik, biraz bahsetmek istiyorum.

"MEHMET BAYKARA`YI KİME SORSANIZ HAYRINDAN BAHSEDER"

Adıyaman Tut İlçe Başkanımız Mehmet Bey… Mehmet Baykara`yı 8 kişilik ailesiyle birlikte maalesef kaybettik. Mehmet Bey`i Tut`ta kime sorarsanız sorun, herkes iyiliğinden, hayrından bahseder size. Sevilen, sayılan, her derde koşmaya çalışan candan, gayretli bir arkadaşımızdı.

“SÜHEYLA DİCLE`Yİ MAALESEF KAYBETTİK"

Adıyaman`da il yönetim kurulu üyemiz Süheyla Dicle… İl kurucu heyeti üyemiz Maalesef kaybettik.

HASARİ BEY AÇIK YÜREKLİLİKLE MÜCADELE EDEN BİR ARKADAŞIMIZDI”

Hasari Dicle… Hasari Bey, çok iyi, çok naif bir arkadaşımızdı. Dobra dobra fikrini söyleyen, hiçbir şeyden çekinmeyen, açık yüreklilikle mücadele eden bir arkadaşımızdı. En son Adıyaman`a gittiğimde beraber esnaf ziyareti yapmıştık. Bol bol sohbet etmiştik. Adıyaman`daki dostlarımızı aileleriyle birlikte kaybettik. Allah hepsine gani gani rahmet eylesin. Yine Adıyaman… Sami Özel kardeşim şehirdeki en çalışkan arkadaşlarımızdan birisiydi.

SALİH DÖKME İKİ EVLADINI KAYBETT”

Kahramanmaraş`ta kalbimiz paramparça oldu. Dulkadiroğlu ilçe başkanımız Salih Dökme enkaz altındaydı. Eşiyle beraber ilk günün sonlarına doğru enkazdan çıkarıldı ama maalesef, ne acı ki iki evladı İsmail ve Elif`i kaybetti.

Yine Dulkadiroğlu ilçe başkan yardımcımız Yavuz Büyükçapar`ı kaybettik. Gencecik bir avukat kardeşimdi. Hukuk fakültesini yeni bitirmiş idealist bir hukukçuydu.

“GÜRKAN, İLÇE TEŞKİLATIMIZDA CANLA BAŞLA ÇALIŞTI”

Dulkadiroğlu ilçesinden yönetim kurulu üyemiz Gürkan Aydemir… Gürkan, genç bir iş insanıydı. Büyük emeklerle ilçe teşkilatımızda canla başla çalıştı. Depreme annesinin evinde yakalandı. Gürkan`ı annesi ve kardeşiyle beraber maalesef kaybettik.

“MUSTAFA ERBAŞLI ÇOK FEDAKÂR BİR ARKADAŞIMDI”

İl yönetim kurulundan Mustafa Erbaşlı kardeşim… Cefakâr bir çiftçimizdi. Çok çalışkan, çok fedakâr bir arkadaşımdı. Eşiyle ve üniversiteyi yeni bitirmiş genç kızıyla birlikte kaybettik.

“SADULLAH BEY`İN KARDEŞİNİ VE 16 YAKININI KAYBETTİK”

Hatay… Yakın çalışma arkadaşım Sadullah Ergin Bey`in memleketi. Sadullah Bey`in de kardeşini ve 16 yakınını kaybettik. Acı büyük. Allah sabır versin. Sayılar söyleyince kolay oluyor, 40 bin-41 bin, ama tek tek anarak söyleyince kolay olmuyor.

Yusuf Yurdal… Herhalde bu salondaki pek çok arkadaşımız Yusuf`u tanımıştır. Sevecenliği, candanlığı, bitmeyen enerjisiyle 3 senedir bizimle beraberdi. Hatta parti kurulmadan önce tanışmıştık.”

“SEHER HANIM SOKAK SOKAK ÇALIŞAN BİR ARKADAŞIMIZDI”

Yine Hatay`dan Seher Aslan`ı kaybettik. Seher Hanım sokak sokak çalışan, işini hakkıyla yapmaya gayret gösteren çok çalışkan bir arkadaşımızdı. Hassa ilçemizden Kenan Gün, ülkemizin yarınları için canhıraş çalışan arkadaşlarımızdandı. Eşi ve oğluyla kaybettik.

"AYSEL HANIM`I ÜÇ EVLADIYLA BERABER KAYBETTİK”`

Yine Hassa`dan Aysel Bolat da sosyalliğiyle, her yere yetişmeye çalışan çalışkanlığıyla gücümüze güç katan yol arkadaşlarımızdandı. Aysel Hanım`ı da üç evladıyla beraber kaybettik.

“BURASI KAYBETTİĞİMİZ BÜTÜN ARKADAŞLARIMIZIN YUVASI”

Allah her birine gani gani rahmet eylesin. Biz onlardan razıydık, Allah da onlardan razı olsun inşallah. Kaybettiğimiz arkadaşlarımızın ailelerine sabır diliyorum ve seslenmek istiyorum. Evet, canınızı kaybettiniz. Ne yapsak az ne desek az. Ama şunu açık yüreklilikle söylemek istiyorum ki burası sizin yuvanız. Burası kaybettiğimiz bütün arkadaşlarımızın yuvası. Ben de bütün arkadaşlarımla beraber, sizin kardeşiniz, evladınız, abiniz, arkadaşınız olarak her zaman yanınızda olacağım.”

 






Paylaş :
Etiketler :  

Yorum Ekle comment Yorumlar (0)

Yapılan yorumlarda IP Bilgileriniz kayıt altına alınmaktadır..!






 
  FLAŞ HABER
   
  YAZARLAR
 


 
  EN ÇOK OKUNANLAR
  • Bu Ay
  • Bu Hafta
  • Dün
  • Bugün
 
 


  SOSYAL MEDYA


  GAZETELER
 
 

 







mersinerji.com
ANKA Haber Ajansı
Abonesidir

 
 
ANASAYFA İLETİŞİM KÜNYE HABER ARŞİVİ GİZLİLİK İLKELERİ

 
Siteden yararlanırken gizlilik ilkelerini okumanızı tavsiye ederiz..!
altioksiyaset.com © Copyright 2017-2025 Tüm hakları saklıdır..! İzinsiz ve kaynak gösterilemeden yayınlanamaz, kopyalanamaz, kullanılamaz..!

URA MEDYA